Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nah ismét én írok.
Sokat olvasgattam mások véleményét, és még mindig nem tudtam eldönteni, hogy akkor mi legyen.. Szóval ha ezt az Omnia2-t én megvenném holnap a T-nél előfizusan, akkor feltétlenül ROM-ot kell cserélnem ahhoz, hogy ne legyen lassú? Az a lassúság az csak tapasztalt felhasználóknak tűnik lassúnak vagy egy érintőképernyős okos telefonok terén tapasztalatlan felhasználónak is? Illetve olvasgattam, hogy sokan nincsenek megelégedve a Win.Mo. oprendszerrel, viszont találtam pozitív tapasztalatokat is. Ennek az oprendszernek milyen előnyei és hátrányai vannak? Illetve ennek a telefonnak?
Előnynek eddig azt találtam, hogy elfut rajta az IGO 8 is.
Hátránynak pedig azt, hogy az ébresztő funkció csak egyetlen hangra lehet beállitani és nem lehet beállítani azt hogy egyre erősödjön... stb.
Telefon előnye, a szép, nagy, amoled kijelző.
Telefon hátrányában pedig azt olvastam, hogy valamelyik telefon a hívás felvevése után is rezeg még 1-2 mp-et.Elnézést kérek azoktól, akiket privátban cseszegettem, hogy írják le a véleményüket
Most pedig erre a hozzászólásra kérnék szépen válaszokat.
Holnap mennék telefont venni, de sok dolgot még nem tisztáztam... Egyrészt mivel most egy céges telót szeretnék lecserélni és a T oldala nem engedett bejelentkezni, hogy megnézzem, melyik telefon mennyibe kerülne készülékváltással...stb.
-
törölt tag
Akinek ilyen Omnia2-je van az nekem le tudna írni ide vagy privátba pár olyan programot amit érdemes feltenni a telefonra?
Ill. olyan létezik, amin ingyen lehet TV-t nézni?(ha van wifi kapcsolat)
-
törölt tag
válasz
trobi28 #8347 üzenetére
Mondani tudok egy párat, de hogy neked melyik tetszik, azt te döntöd el:
-Skyfire
-DeepFish
-Dorothy Browser
-Iris Browser
-Firefox for Winmo -
törölt tag
2 gyors kérdés:
T-s Omnia 2 vajon milyen ROM-al van?(JH1..?)
Ha gps-t használok(igo magyar térképpel, omniához adják) akkor ingyenes a navigálás? -
-
törölt tag
Lenne egy hülye kérésem...
Örülnék ha egy pár ember elküldene nekem privátban pár fényképet, amit ezzel az Omnia 2-vel csinált és annak is örülnék, ha valaki lefényképezné nekem a főmenüt. -
törölt tag
És szerintetek mennyi idő kb. míg egy olyan ember belejön ennek a telefonnak a kezelésébe, aki sose használt még WinMo.-os és Androidos telót? Sőt még tapisat se..
-
törölt tag
válasz
madarasz92 #8267 üzenetére
Szia!
Úgy olvastam, hogy neked i8000-res Omnia2-es telefonod van.
Lenne pár kérdésem, és elnézést a zavarásért:
-Szerinted 13-at megér(előfizetésesen)?
-Jó képeket csinál az 5 MP-es fényképezője?
-Elvileg amit vennék ahhoz van IGO 8 magyar térképpel. Meglehet csinálni, hogy EURÓPA térképes legyen? Ha igen, akkor hogy?
-Meg vagy elégedve eddig a telefonnal?Köszönöm, hogy szántál rá időt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Goddess of Victory: Nikke
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Medence topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest