- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Daskalos csinálja a legjobb ROM-okat(és a legtöbb variációt) B7610-re. Egyet csinált O2-re is, és véletlenül teljesen magyarosítható. Erről pedig ő nem tudott. Hol a probléma?
szerk.: Mellesleg Rapid szerint is a CSC-ben van a nyelv, csak a RomTool 2.8 óta lehet használni is megfelelően. -
kowarez
csendes tag
Sziasztok!
Úgy látom nem olyan egyszerű ez a ROM kérdés, sok verzió van, újabb és régebbi win verzióval...
Én is próbáltam utánaolvasgatni és szerintem nekem megfelelő lenne valami lite változat is.Egyébként a JF1-ből mintha két változat lenne:
1. az egyik az arab: JF1 leak at Kingmobi.net
http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/312457/jf1-leak-at-kingmobi-net/2. a másik egy JE3 alapú: JE3 lite WM 6.5.3 ROM || JF1 lite WM 6.5 ROM 2.07.2010, based on twu2 script
http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/309944/je3-lite-wm-6-5-3-rom-jf1-lite-wm-6-5-rom-2-07-2010/Mind a két JF1 verzió 6.5-ös nem 6.5.3-as, a JE3 6.5.3.
A 2. verzióról többen írták hogy jó, csak épp a hozzászólásokból számomra az nem derült ki hogy a JE3-ra vagy a JF1-re gondolnak a hozzászólók.
Melyik az a legújabb verzió amely lite és magyar nyelvű?
Én úgy láttam, hogy a JF1 vagy a JE3.
JF5-höz van magyar CSC vagy jó hozzá a JE5? JF5-ből van lite?Köszi!
Kowarez -
kazan23
aktív tag
Tetszik elvben egy ilyen ultralite rom. De csak azért, hogy lássam, hogy sok a szabad ramom, nincs sok értelme. Régebben bosszantott, hogy a pc-n is felzabálódik a sok ram, de hát ezért van. Ha nem használnám ki, akkor kár lenne "tartani" belőle annyit, csak hogy legyen. O2-nél is tulajdonképpen, amíg nem állít meg egy alkalmazást a hiánya, addig mindegy, hogy két mega, vagy száz marad szabadon, nem?
Amire a három tucat alkalmazásból pedig visszaszivárogtatunk egy tucatot - hogy, azért mégiscsak kellett az- addigra már nem is lesz annyira ultra az a lite.
...viszont ezen a Connected Home-n elámultam wifi>katt>és egyből listázta a nas-on lévő filmek, zenék, képek mappáit és szépen le is játssza őket. Többnyire. (Mondjuk nem mint, ha szeretnék filmet nézni rajta, de mik a támogatott formátumok, felbontások... van erről valami hivatalos info? 672*368-os divx-et, 608*192, 480*352 xvid-et viszi, 480*270-es mp4-re check network connection jön, 704*576-os h264-es mpeg4 pedig not supported resolution, mkv-ken meg teljesen kibukik
)
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
Bocs nem tudtam de szerintem poénként még nem írtam.
használd egészséggel. Számomra sajnos nem egy bejövős felület. És azért ahogy nézem olyan sokan nem használják. Emlékszem régen mindenki azt mondta hogy első dolga legyen az embernek kikapcsolnia. Mondjuk az újat még nem próbáltam.
-
Motaba78
addikt
naponta wifizek operával és nekem sosem jött elő ilyen probléma mindig elérhető a wifi (ki-bekapcsolása), illetve pontosítok 2 hete mióta megvan semmilyen problémát nem találtam eddig benne.
(spb mobile shell, igo8, opera telepítve)ezek szerint én szerencsés vagyok ezzel a rommal. (kopp-kopp)
-
Motaba78
addikt
-
Jadro
veterán
Persze, csodák nincsenek. Azért én beszélek rajta rendesen, használom a netet is, és most tesztelem a fényképezőt is. Képek is, videók is vannak szép számmal. Most 13%-on van és lassan meg van a folyamatos 48 óra használat.
Nagy igényeim nincsenek, egy napot bírjon ki erős nyúzás mellett és jól is van.
-
petymeg
addikt
nekem nem tünt föl hogy ennyire lassú lenne azokhoz képest amiket használtam. (samsungos cuccok, mobileshell, jlm).
most végignyomkodtam az összes shortcutot ami kint van 1mp után elindult mind. na jó toucplayer kb 2 volt.és ez a legigényesebb. magasan
A_Shultz: hogyhogy neked 4 oszlopos a shortcut? nekem csak 3.
-
CHIPman
nagyúr
Tudsz jobbat esetleg? A zenére úgysem a HTC-st fogod használni, hanem kirakod a TP-t vagy a Nitro-t shortcut-nak. Másik home-ban nem hiszem, hogy van zene felület, tehát ez kilőhető. Beállítások sincsenek másik home-ban, valamint arról is lehet shortcut-ot készíteni. De a telefon funkció kikapcsolását még így is Sense-ben a leggyorsabb elérni. A PDA-t beállítani meg úgysem ott fogod. A kedvenceket nem használom, a naptárt szintén. De szerintem utóbbihoz is egyszerűbb egy parancsikonnal hozzájutni.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Rapid romjait ajánlom, azok közül csemegézz és JE2-et verziót tegyél fel, durván jobb romok mint a jelenlegid. Ráadásul annak még a wifi kezelése sem jó, az én telómat is pont azzal a rommal adták..
PFC-re regisztrálj be, utána látod csak a romokkal foglalkozó részt, ott minden romfrissítéssel kapcsolatos kérdésedre választ kapsz, de a leírás alapján minden teljesen egyértelmű.
Rapid romjai közül vagy a Naked verziót tedd fel SPB-vel és lesz olyan 65-70mega szabad ramod, vagy a Sense verziót (én ezt használom) ami 68mb szabad rammal indul, viszont picit hajlamos rá, hogy elfogyassza és utána nem szabadítja fel, de iszonyat jó felület, szerintem próbáld majd ki.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Miért, ki lenne az?
Egyébként nálam is a Sense felület van fenn már lassan 2 hete, először lassúnak tűnt, de hozzá lehet szokni (teljesen megszokni persze sosem fogom ezt a tempót!)
Sokat lehet gyorsítani rajta, ha:
1.) magasra állítod a teljesítményt
2.) kiszeded az általad nem használt füleket a főképernyőről (nekem kb a fele maradt csak)
3.) felrakod a legújabb, 4.2-es verziót, mert javult sebességügyileg, én azt használom mostEgyébként ki tud valamit arról, hogy mikorra várható az spb 5.0? Arra azért kíváncsi lennék
-
Napfénysüti
nagyúr
Kolléga feltette a legújabbat így meg is sasoltam gyorsan. Háát... Az hogy nem sebességbajnok sajnos elég finom kifejezés.
Kár mert amúgy szép ez a TF felület. Bár olyan nagyon nem tűnik testreszabhatónak. Kollégáa már fel is tette újra az SPB MS-t mert nagyon elégedetlen volt ezzel a TF-es felülettel...
-
CHIPman
nagyúr
Hagyd már... Úgyse tud már vele semmit csinálni. Ha nem karcos, nem poros, és van rajta gari, akkor használja egészséggel.
(#6387) fairi : Az XTRA is lassíthatja állítólag, bár nem látom benne a logikát. Nekem bekapcsolttal, SR után volt 5mp alatt. Eddig egyszer, teljesen szabadban. -
CHIPman
nagyúr
Nekem így a JD3 nem tetszik, holnap szerintem repül vissza a full Rapid JC1 Sense-el, ennél még az is jobb. Nem leszólom, de eme pár nap alatt jól hozzászoktam Rapidéhoz, és nem is lassú.
Szerk.: A samsungos felugró üzenetek meg olyannyira használhatatlanok(A "nem" van az "igen" helyén, a "nem" és a választás tárgya pedig üres, vagy tele vannak számokkal.), hogy nincs türelmem ehhez. -
zack
nagyúr
Automata.
High-ra nem teszem, mert amit nyernék üzemidőben az AMOLED-del, azt elbukom a high beállítással. Így is a fényerőt nem autómatán használom, hanem 50%-on, mert nem jön be annyira, hogy sokszor látszólag ok nélkül is állítgatja a fényerőt. Procira visszatérve, annak meg semmi értelme, hogy amíg alszom, lekapcsolt kijelzőnél 800Mhz ketyegjen a proci. Figyelni, meg észben tartani nem fogom, hogy most átállítom minimumra, felkelés után meg max.-ra.
A sima főzött JC1 baromi gyors automata beállításon is.
Tisztán látszik, hogy ezzel a ROM-mal a leggyorsabb, és itt jön képbe az, hogy mekkora jelentősége lehet a fő tárhelynek. A Rapid JC1 190Mb szabad hellyel indít. Mindent felpakoltam amit használok, persze a fő tárhelyre, és így is 100Mb maradt szabadon, ami tuti jótékony hatással van a sebességre. -
CHIPman
nagyúr
Jó, hogy szólsz, mindjárt kipróbálom a Sense-t high-on.
szerk.: Gary Crutcher JB1-es(vagy akár régebbi) ROM-ját nem lehet magyarra varázsolni? Idegesítenek a Rapid JC1-ben ezek a hülye színes ikonok, az egyszerűséget mindig is jobban preferáltam. Vagy akár Rapidéba visszatenni az eredetit(a taskbar ikonjaira gondolok). Amúgy a Sense szépen gyorsult high-on, csak így meg az akksiidő lesz oda. Bár azzal nem tudom, mi van, mert éjfél körül vettem le a töltőről, és már 75%-on van. -
-
CHIPman
nagyúr
Nem törvényszerű, hogy benne legyen, pl a volt i780-amból is kihagyta a tré(hogy enné meg a fene).
Napfénysüti: Ismerősöm is vett egy O2-t már idén, de ő azt mondja, hogy nem frissítette még 6.5-re és most a 6.1 van rajta. Hol tudom leellenőrizni? A lakatos balra elhúzós képzár az nem tipikus 6.5? -
tzsolesz
nagyúr
Először is köszi a helpet.
Másodszor pedig, magyarul kezdjük el újra az egészet, mert ebből egy kukkot sem értettem.
spb mobile shell az elég jól használható... Mi ez?
touchwiz meg csak JA5 után használható sebességű.. És ez?(szoftververzió?)
Patch-ek? Kiegészítő alkalmazások?
Nekem az eredeti Samsung WM 6.5 prof. van rajta. Ezt le kell cserélnem? Nem volt még eddig olyan teló amin nem cseréltem volna le az eredeti FW-t. De ez most még nagyon friss, nem nagyon akarom épp az elején szétlőni a garit róla, vagy éppen garba adni update miatt.Kisebb hacket vállalok, de egy teljes SW cserét csak egy kis idő múlva.
Eddigi telóim amiket hekkelgettem:-Moto V360 (P2K, ez volt számomra az ász)
-Motorola MPX200: Ezen WM6 van jelenleg is, amit én raktam rá.
-Nokia N73: Ezt már signo mentesítettem, és szoftver frissítettem egy párszor, plusz egy két csecse-becse. -
kosturica
őstag
"Omnia2 nem lehet elrontani,elvileg van egy rejtett partíció,ami még hiba esetén is bebootolja a telefont..."
Azért o16v nevű fórumozónak (PDAFC) sikerült ez a mutatvány! Frissítés közben behalt úgy, hogy se kép, se hang, csak fekete kijelző... Úgyhogy nincs teljes nyugalom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest