- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclaren777
senior tag
válasz
runner 125 #8575 üzenetére
Hát ez nagy kár
Így lehet leszedegetni a hátlapot elég gyakran
-
mclaren777
senior tag
válasz
runner 125 #8572 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Egyébként ahhoz hogy fusson az IGO, mindig bent kell lennie a MicroSD-nek a telefonban? Vagy föl lehet telepíteni az egész programot a belső memóriába, esetleg egy nagyobb MicroSD-re?
Csak azért kérdezem, mert egyébként elég kényelmetlen lehet mindig cserélgetni a telefonban levő MicroSD-t (szerintem).
-
mclaren777
senior tag
-Ha odatesszük az Omnia-II-t pl. egy Wave mellé mennyire látszik a 65K vs. 16M szín közötti elég nagy különbség?
-Ha föl van töltve teljesen az Omnia II, akkor sacc/kb hány óra navit bír egyhuzamban, töltés nélkül?
-A Samsung TouchWiz felület lecseréhető a gari megsértése nélkül is? Ezek az alternatív felületek ingyenesek és magyar nyelvűek?
IGO-t meddig lehet ingyenesen frissíteni?
-
mclaren777
senior tag
válasz
dancsuri #8532 üzenetére
-És ezt a fóliát kb. mennyi időnként szükséges cserélni (átlagos használattal)?
-Nem azért írtam, csak sok újabb és régebbi készülék 16M színű. Ha odatesszük egy ilyen telefon mellé (pl. Wave mellé az O2-t) akkor pl. egy szebb képnél nem látszik, hogy jóval kevesebb szín áll rendelkezésre?
-Ha föl van töltve teljesen az Omnia, akkor sacc/kb hány óra navit bír töltés nélkül?
-Az 1 év biztató, de jó lenne ha bírna 3-at is
- vigyázok rá persze.
-A felület cserélgethető a gari megsértése nélkül is? Ingyenesek és magyar nyelvűek?
-Ez jó hír
És nem csak 1 évig?
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Lehetséges hogy egy használt i8000-es lesz a következő telefonom:
Mivel nem kis értékről van szó és hosszútávra veszem, szeretnék tisztában lenni néhány dologgal:D-Pad hiánya: mekkora hátrány ez?
Kijelzője mennyire hajlamos karcolódni?
Nem kevés a 65K szín?Ő lenne az autós és egyben gyalogos navigációm is. Mennyire alkalmas erre: értem ezalatt pontosság, megbízhatóság, üzemidő stb?
Anyaghasználat, tartósság. Mennyire időtálló telefon?
Samsung TouchWiz - nagyon lassú tőle a készülék?
Adnak vele IGO8-at, de ez már nem a legfrissebb ugye. Föl tudom tenni rá a legújabb Igo-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest