- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laross
csendes tag
Hali. Van egy omnia2esem. Egy nagyon nagy problémám van vele. Bluetooth-on egyszerűn nemtudok küldeni több fájlt csak egyesével tudok küldeni. Esetleg tudtok valami olyan fájlkezelőt vagy akármit amivel ez lehetséges lehet, hogy tudjak mondjuk 3 képet egyszerre küldeni
? Előre is köszi
-
Laross
csendes tag
válasz
petymeg #8465 üzenetére
De én egyáltalán nemtudom hogy kell több fájlt küldeni bluetooth-al. Gondolok itt képekre amit spanomnak akarom átküldeni például
igy gondoltad hogy akkor a telóra rárakni a total commandert, és azon keresztül küldeni
vagy hogy te a számítógépről küldöd becsomagolva a fájlokat a telóra?
-
Laross
csendes tag
Helo. Nemtom hogy most én vagyok a béna vagy ez így van de ez a bluetooth nem úgy működik ahogy akarom
1. problémám hogy nemtudok egyszerre több fájlt küldeni 2. még azt mondom hogy oké akkor egyesével elküldöm, de hogy minden egyes küldésnél megkeresi minden bekapcsolva lévő telefont. Erre nem tudtok valami megoldást, esetleg valami konkrét programot, ami áthidalja ezt a problémámat
?
-
Laross
csendes tag
Valaki tudna nekem segíteni. Csináltam egy hard resetet az omnia 2-emen. És utána bármit akarok telepíteni csak bejön a négy színes kör és forog forog, de nem telepít semmit sem
Mi lehet a gond?
-
Laross
csendes tag
Helo sziasztok. Egy tök egyszerű kérdésem lenne vagy inkább kérésem. Rendelkezem egy Samsung Omnia 2-vel windows 6.5 van rajta ugyebár
Azt szeretném kérdezni hogy alkalmazásokat, játékokat, progikat és mindenféle finomságot honnan tudnék letölteni rá? (ingyeneset). Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest