- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
c p
tag
válasz
DiamondBack #9300 üzenetére
A WmWiFiRouter alapbeállításokkal nálam gyakorlatilag hibátlanul működött ( oprendszer Wm6.5.3 ).
Bár nem a telefon netkapcsolatát, hanem WiFi-s kapcsolatot osztottam meg vele USB-n.( a mostani androidos megosztással van hasonló szívásom, mint neked: van, h. percenként bontogat, őrjítő )
-
c p
tag
[ ... átolvastam az egész topikot szinte, és mindenki gariba vitte, mivel nem lehet ugy összerakni hogy ne maradjon utána se por. Szerintem elég veszélyes dolog emiatt benevezni egy ilyen telóra. ... ]
Bocsánat, nem a telefonra veszélyes benevezni, hanem a telefonra benevezni gari nélkül, na az veszélyes... de ez szerintem általánosságban megállja a helyét.
Én nemrég váltottam Androidra (hosszú évek után), de csak azért, mert voltak olyan, számomra kardinális dolgok/programok, amik egyszerűen nem kerültek (elfogadható módon) implementálásra WinMo alá.
Ez a telefon számomra teljesen hibátlan volt, ha a támogatottság nem rohad ki mögüle szépen-lassan, nem hiszem, h. váltottam volna róla.
Porosodás 2 év alatt sem jelentkezett, pedig olyanokkal nem foglalkoztam, h. a füles-aljzatot bedugózzam, stb...
-
c p
tag
válasz
goodboy007 #9142 üzenetére
+még:
engem már a beépített gps kihúzott pár neccesebb helyzetből (+google maps), elég gyorsan talál műholdat
a wifi stabil, nem szokott leszakadozni
szerintem is fontos az SPB Mobile Shell, meg v.mi nagyonnagyonnagyon lite-os rom ( én ezt használom: http://www.modaco.com/topic/308341-i8000nxxje1-lite-20100511/ )
zenelejátszásra touchplayer
android viszonylag könnyen telepíthető ( microSD-ről fut ), de nekem mindig belefagy ( bár még csak nem is beta, hanem csak v.mi kezdemény ) - ill. a dualboot-ot még nem sikerült, pedig állítólag... :]
-
c p
tag
válasz
viewdetails #9018 üzenetére
Köszönöm, ezek egyelőre nem hoztak eredményt.
Kezdek arra gyanakodni, h. a főzött ROM sz@r. Úgyh. a készítőnél kopogtattam, de eleddig nem nyilatkozott.
-
c p
tag
V.ki belefutott már abba a problémába, h. a telefonon megdöglenek a vezetéknélküli kapcsolatok amint usb-n összeköti a géppel?
A dolog úgy néz ki, h. indítok egy végtelen ping-et a telefonon ( akár 3G-n, akár wifi-n ) amikor nincs USB-n a gépre kötve, akkor jön a válasz a ping kérésekre.
Mihelyst rádugom az USB-t, akkor a ping kérések timeout-tal térnek vissza, és utána amint lehúzom az USB-t akkor meg ismét rendesen jönnek a válaszok a ping-re.
Tehát mindezt egy körben, a telefonon közben nem állítok át semmit (hozzá se érek a kijelzőhöz), csak figyelem rajta a ping futását, illetve rádugom-lehúzom az USB kábelt.
PC
- Oprendszer ::: Win7
- Windows Mobile-eszközpont ::: 6.1.6955WinMo
- ROM ::: I8000XXJF1
- Settings / USB connection / Enable advanced network functionality ::: ONEz az egész azért gáz, mert napközben az irodában össze van kötve a PC-vel ( töltöm és MyMobiler-rel használom a telefont ), de pl. az időjárásadatokat, tőzsdeadatokat nem frissíti a netről ( mivel a vezetéknélküli internetkapcsolatok döglöttek az USB-kapcsolat miatt )... a leveleket se szedi le a telefon, stb.
-
c p
tag
válasz
Napfénysüti #8609 üzenetére
Jó-jó, h. autót... de neked nem csak hever a polcon hever O2. :]
Nagy kalappal a szervízhez!
-
c p
tag
válasz
marinea2 #8556 üzenetére
Szia,
android ügyben innen indulhatsz:http://mobilarena.hu/tema/samsung_i8000_omnia2_amoled_kijelzo_8_mp_kamera/hsz_8048-8048.html
-
c p
tag
azért annyira forrón nem eszik... ne dőlj be a szaktársaknak :]
pontosabban winmo-ról nincs szó, de az ANDROID op.rendszert már elkezdték portolni a SamuJet-re, praktikusan JetDroid néven: http://code.google.com/p/jetdroid/
Korábban már linkeltem, h. O2-n dualboot-tal lehet ANDROID-ot futtatni: ez azt jelenti, h. a memóriakártyára kell felmásolni az új op.rendszert és gyakorlatilag onnan fut.
PFC-n is van topikja: http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=2315.0
A projekt egyébként elég lassan halad, gondolom elég nagy falat, de ha nem idegenkedsz az ANDROID-tól, akkor van remény.
-
c p
tag
hát ja, ízlések und pofonok, vagymi
de ha már lite rom-ban utazol: http://www.symbianize.com/showthread.php?t=199385
ide - az első hozzászólásban - kigyűjtötte a srác a közkézen forgó lite rom-okat (ha terhelt, akkor databeseerror-ral nyavalyog, de megéri visszanézni)tudom, h. az általad listázott rom-okról kértél infókat, de hátha itt is találsz hasznos infókat
-
c p
tag
Sinan romját feltettem (arról a linkről, amit írtál) - használati tapasztalataim nincsenek vele, mert nem tudok visszaszokni a winmo 6.5 / 6.1 által támogatott felső "start gombra", meg felső "programzáró X" - re
de tény, h. gond nélkül felment, és tényleg brutál sok a szabad rama shark-féle rom-mal szintén az a bajom, h. winmo 6.5 az alapja.
viszont a mostani rom-om szintén 85-90 mega free ram-mal van boot után, amikor egy SPB3.5, meg egy hozzá való naong ms-skin fut rajta
-
c p
tag
válasz
Napfénysüti #8117 üzenetére
ez szívó, remélem sikerül jól elintéznetek a javítást
céges szinten az oktogon melletti aradi utcai samu szervízzel jók a tapasztalatink, lelkiismeretes emberkék (voltak még pár hónapja)
meg ott jövök el minden reggel előtte, eddig még nem láttam "elégedetlen tüntetőket" :], próbáljatok rá, hátha bejön
-
c p
tag
válasz
Napfénysüti #8112 üzenetére
lehet, h. totál mellélövés, de ha esetleg v.mi hekkelt rom-mal próbálkozol, akkor lehet, h. az áll fenn, mint nálam: egy gc-s rom-mal véletlenszerűen azt produkálta a rom-flash után, h. az sr-ek után elkzedte kalibráltatni a képernyőt (volt olyan, h. egymás után 3-4 alkalommal)
mondom, lehet, h. semmi köze a Te esetedhez, mindenesetre nálam egy másik (szintén hekkelt) rom felrakása után elmúlt ez a jelenség
-
c p
tag
ezért írtam, h. jópofa
egyébként te lamentáltál, h. az usb-host neked mennyire tetszik a toshibában... illetlenség lett volna leoltanom azzal, h. az javarészt tán' parasztvakítás
bár vannak, akik a telefonnal torrenteznek, hehe - azoknak jól jöhet, ha hazaérve rádughatják a telóra a külső vinyót: film vinyóra másol, vinyó mediacenterre rádug, filmet megnéz, örül... vagymi
-
c p
tag
az usb-host funkció tényleg nagyon jópofa a toshiba-nál
winmo alá írtak bluetooth-os humaninterfacedriver-t: BlueInput a neve - eddig még nem tudtam foglalkozni vele, de azt írájk, h. simán kezeli a bt-egér ill. billentyűzetet, úgyh. amint időm engedi rápróbálok, majd beszámolok -
c p
tag
Kérdés/szívás(?)
Egy 16gigás microSD-t betettem az O2-be, filekezelőn keresztül próbáltam elérni - nem ment neki, nem is látta (ez nem meglepő, de nem gondoltam át, amikor bepróbáltam)
Fennforgás: a win7 mostantól kártyaolvasóban üresnek látja a microsd-t, formázni akarja - de én meg nem.
Szerintetek mi lehet? Áttolta a filerendszert ext3-ra az O2, amikor beletettem? Ha igen, akkor van esélye, h. adatvesztés nélkül visszarakjam v.mi win-kompatibilis filerendszerbe?
Vagy NTFS-sel megáldott microSD-t látva az O2 automaice formáz? (dehát csak nem...)
-
c p
tag
válasz
Napfénysüti #8043 üzenetére
Ha főzőcskézni még nem is, de egy Androidot már sikerült felszuszmákolni rá:
http://www.youtube.com/watch?v=tfErCXzw3X4 (kicsit gyors, nem tudtam, h. milyen FPS-sel rögzít a mymobiler, de azért elég jól látható 720p-ben)A video addig tart, amíg elkezd felboot-olni a linux, mert onnan kezve lövésem sincs, h. hogy lehetne screencast-olni.
Jól felboot-ol az android, szép a gui, de azért bug-os meg mintha driver-ek is hiányoznának: wifi-t nem tudja kezelni, csak flight mode van, reboot = akku ki. Mindenesetre bíztató kezdeményezés.
Az ötlet nem az enyém, ezt csináltam végig: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=672794
-
c p
tag
válasz
Napfénysüti #8038 üzenetére
Nagyjából egészéből erről van szó: a wave szép, okos, erős, minden bizonnyal jófej dologgá növi majd ki magát - de telepítgetni, az előre megszabott keretein túl bővítgeni, mélységében belakni (a maximális képzavar jegyében) nekem nem sikerült... a max. hekkelhetősége kimerülni látszott az ilyen-olyan kis javascript/html alapú widgetek írogatásában.
Lehet, h. már mára túl van ezen, meg beindul az élet a wave körül (itt már 7000+ hsz. van a toipkjában), nekem három hete kellett döntenem és winmo lett az én barátom (ez az első ilyen kütyüm - de symbian után nagyon tetszik).
-
c p
tag
válasz
scapegt #7962 üzenetére
Feltöltöttem, amit én is telepítettem: http://rapidshare.com/files/412157703/SkypeWM_v3.0.0.256.CAB
Fizetős hívást nem próbáltam rajta ( csak EchoTestSevice ), de egy próbát megérhet.Írtad, h. wave-re váltanál. Én pont azt cseréltem le erre... két nap után: boltba vissza és elhoztam az O2-t.
Arra azért megéri figyelni, h. skype (egyelőre) nincs badaOS-ra, úgyh. ha kell Neked, akkor marad a fring, vagy a nimbuzz (de abból csak egy java verziót sikerült felerőltetnem a wave-re).
Sokak szerint a bada meg wave a jövő, de jelenleg a samsung App Store-ban kevés letölthető alkalmazás van, azoknak is csak az ingyenes része érhető el itthonról. Úgyh., ha telepítgetni akarsz, akkor talán megéri várnod, pár hónapot. Külsős, maszek cuccokat meg nem is tudom, h. hogy lehet felpakolni rá.
-
c p
tag
Ja, pont a lényeget nem írtam: Lájtos JE1
(a GC-k nálam az Istennek se mentek fel, nem voltam jó nexusban velük)Van belőle WM6.1 lájtosítás is - na az viccesebb a 400+ mega szabad memóriával.
-
c p
tag
Kedves Mindenkik,
a múlt héten én is csatlakoztam a klubhoz... mára átrágtam pár1000 hsz-t.Ez úton is kösz mindenkinek a sok hasznos infot!
Tegnapig bírtam a gyári ROM-mal ( I8000NXXJB3 ), defaultból brutál lassúnak tűnt. Úgyh. (az itt olvasott okfejtések alapján :] + PFC) felpróbáltam jónéhány ROM-ot.
Még nem tudom, h. megéri-e így pucolgatni, nem lesz-e nyűg majd, h. ez vagy az hiányzik, de hátha jobban be lehet lakni nullásról egy ilyen kütyüt. Meg hátha mást is érdekelhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest