- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Van ötletetek arra nézve, hogy miképp lehetne lenyerni a telefonszámokat és az sms-eket egy olyan winmo-s készülékről (Omnia2), aminek nem működik az érintőkijelzője (pedig csere már volt), és Storage módú csatlakoztatásra van állítva? Sajnos a tulaj nem volt elég elővigyázatos, és nem készített mentést ezekről, mielőtt szétszedték...
Esetleg ha ezeket fájlban tárolja, akkor le lehetne szedni róla, mert ugyebár a rendszer fájlok látszódnak.Akinek van ötlete, kérem ossza meg velem, köszönöm!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Kicsit OFF, de hátha érdekel vkit, eladóvá vált az O2-esem, még gari is van rá, de meg kell néznem mennyi. Kifogástalan állapotú, független, beépített 8gigás memória, végig Brando fóliával volt használva, most is az van rajta. Egyedi darab, mivel a hátlapja le lett fújva homokszóróval, így matt fekete, nekem sokkal jobban tetszik, mint a csillogó felület.
Akit érdekel, privátban keressen!
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
goodboy007 #8490 üzenetére
Felraktam, de itt más hiba lesz, mert így sem tud csatlakozni se a Kies, sem az eszközközpont. Régebben működött ugyanerről a laptopról.
Lehet a teló a ludas? Mondjuk épp romot készülök cserélni rajta, ezért akartam megpróbálni hogy menti ki a kies a cuccokat, de akkor megoldom más módszerrel, pimbackup pl. Elegem lett a lassú Sense felületből, hiába szép, lassúMikor lesz vajon SPB MS 4?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
goodboy007 #8490 üzenetére
Húú, az lehet lemaradt a legutóbbi win újratelepítés óta, köszi!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Most tettem fel életemben először a KIES-t, gondoltam kipróbálom, úgyis romot készülök cserélni, lementegetéshez jó lesz, de nem csatlakozik. Mit állíthattam be rosszul? Nyilván nem háttértárra kell rakni az usb csatlakozási módot, de azon kívül csak Activesync van, annál pedig nem találja meg.
Próbáltam úgy is, hogy kivettem a pipát a fejlett hálózati működés elől, így már annyival előrrébb jutottam, hogy azt írja a KIES: eszköz csatlakoztatása folyamatban, de ennél még így sem jut tovább. Mit csinálok rosszul?
Win7 profot használok, 32bitest, eddig minden működött a teló és a gép között hibátlanul. -
A_ScHuLcZ
addikt
Használ még valaki Exchange-t az O2-n rajtam kívül? Tegnap beállítottam, sikeresen el is vesztek a névjegyeim, nem is értem azokat miért szinkronizáltattam
Ami jobban zavar, az az, hogy azóta csak úgy tudom feloldani a képernyőzárat, ha beírok 1 kódot és ezt ki szeretném kapcsolni. Azt megtaláltam hol lehet módosítani a feloldáshoz tartozó jelszót, de én ki szeretném kapcsolni teljesen, erre nincs lehetőség? -
A_ScHuLcZ
addikt
Rég jártam erre, el voltam havazva mostanában, sziasztok!
Igyexem megint gyakrabban olvasni a fórumot. Ma használtam a távoli asztal funkciót az O2-n, mert áramszünet volt a munkahelyemen, sok mindent nem lehetett csinálni. Kerestem, de nem találtam benne olyan lehetőséget, hogy beforgassa a képernyőt és úgy jelenítse meg teljes képernyőben, vagy anélkül. Megoldható valahogyan?
Illetve ha kirakom teljes képernyőre álló módban, akkor utána lehetetlenség kilépni belőle, csak úgy tudok ha bezárom a folyamatot, más megoldás nincs? Elég bosszantó, mivel még a billentyűzetet sem lehet olyankor előcsalogatni -
A_ScHuLcZ
addikt
Hogy tudom beállítani, hogy a középső ezüst gombbal kikapcsolja a kijelzőt, és ne az oldalán lévő zárja le? Sőt igazából lezárás nem is szükséges, csak elsötétítés. (puskázni kell, az oldalsó gombot nyomogatni feltűnő és nem könnyű, múltkor beszívtam vele)
Gomb beállításainál nem találtam se lezárást, se képernyő kikapcsolást.. -
A_ScHuLcZ
addikt
Kihalt a topic..
Szóval én úgy hallottam, hogy leghamarabb idén őszre.
-
A_ScHuLcZ
addikt
USB meghajtóként felcsatlakoztattam és leürítettem a storage card-omat, mert gyanús volt, hogy kevés rajta a hely. A gyanúm beigazolódott, ugyanis így, üresen is valami foglal 2480Mb-ot! Rejtett fájlokat is néztem, nincs rajta SEMMI.
Szerintetek ez mi lehet, adhatok neki 1 formatot? Vagy esetleg valami olyan cucc van rajta, ami direkt nem látszódik? -
A_ScHuLcZ
addikt
Aki kockáztatni akarja a 80ezres készülékét emiatt a pár MHz miatt, annak hajrá
Tartósan úgy sem lehet úgy használni, mert könnyen kinyiffan a proci, és azt nem fogják garanciában cserélni! Kipróbálni meg akkor minek?
Tény hogy a Sense lassú, én is azt használom, de ezt a kockázatot nálam semmiképp nem éri meg. (füstöltem én már el procit nem is 1et pedig csak apránként lépkedtem, még a Duronon és Athlonok idejében)
Gondolkozom rajta, hogy visszatérek SPB-re, mert kezd zavaró lenni a Sense lassúság.
Tényleg 1 kérdés a Sense-sekhez: nálatok is akadozva görget a Touchplayer, ha bementek a listába, ahol látszik az összes zene, vagy csak engem tisztel meg ezzel?
(intézőben nincs ilyen gond, csak a touch playerben)
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
madarasz92 #7362 üzenetére
Szerintem nem véletlenül van az annyira belőve amennyire. Nyilván bír többet is, de káros az élettartamára, esetleg romlik a hangminősége rövid időn belül, a gyárban biztos megvolt rá az okuk, hogy ezt az értéket állítsák be.
Olyan ez, mint a procik. Azokat is lehet húzni, csak nem szeretik annyira, csökken az élettartamuk... Bár az O2 hamarabb háklis lesz rá, mint 1 proci a húzásra, ebben biztos vagyok! -
A_ScHuLcZ
addikt
html fájlt nem tudja megnyitni az opera, most komolyan??? (lementett fájlról van szó, msn naplófájlban akartam visszakeresni vmit, de nem nyitja meg) explorerrel is meg akartam próbálni, de nem jöttem rá a módjára (mármint hogy más programmal nyissak meg egy kiterjesztést, mint amihez alapból rendelve van, van erre lehetőség egyáltalán?) Hol lehet beállítani, hogy 1 kiterjesztés megnyitásához alapból melyik programot rendelje hozzá?
"Az slábbi URL olyan karaktereket tartalmaz, melyek érvénytelenek ezeken a helyeken."
-
A_ScHuLcZ
addikt
HR bántja a my storage és a storage card tartalmát? Gondolom nem.. csak az eszközt. Elhalkult, korábban nem szerettem maxon zenét hallgatni mert bántotta a fülem, most meg tök halk, bkv zaját jobban hallom.. Hívásnál is halk volt a másik fél. Rapid je2 Sense van fenn, phonet lehet frissítenem kéne, mert az csak jb2es.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Pls mondjatok olyan progit, amivel hd videókból (720 és 1080) tudok készíteni az O2 kijelzőjére való 800x480-as videót. Persze úgy, hogy utána le is játsza...
Köszi!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Nem működő igo-val kapcsolatosan kérnék segítséget! Kérném, hogy akik segítenének kideríteni mi lehet a gáz, írjanak 1 privátot, köszönöm!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Rapid romjait ajánlom, azok közül csemegézz és JE2-et verziót tegyél fel, durván jobb romok mint a jelenlegid. Ráadásul annak még a wifi kezelése sem jó, az én telómat is pont azzal a rommal adták..
PFC-re regisztrálj be, utána látod csak a romokkal foglalkozó részt, ott minden romfrissítéssel kapcsolatos kérdésedre választ kapsz, de a leírás alapján minden teljesen egyértelmű.
Rapid romjai közül vagy a Naked verziót tedd fel SPB-vel és lesz olyan 65-70mega szabad ramod, vagy a Sense verziót (én ezt használom) ami 68mb szabad rammal indul, viszont picit hajlamos rá, hogy elfogyassza és utána nem szabadítja fel, de iszonyat jó felület, szerintem próbáld majd ki.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Kijelző előlapot hol lehet cseréltetni? Haverom nem tett rá fóliát és már csúnyán össze van karcolva, kérte hogy kérdezzek utána hol lehet ilyet csináltatni és nagyságrendileg milyen összegért.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Miért, ki lenne az?
Egyébként nálam is a Sense felület van fenn már lassan 2 hete, először lassúnak tűnt, de hozzá lehet szokni (teljesen megszokni persze sosem fogom ezt a tempót!)
Sokat lehet gyorsítani rajta, ha:
1.) magasra állítod a teljesítményt
2.) kiszeded az általad nem használt füleket a főképernyőről (nekem kb a fele maradt csak)
3.) felrakod a legújabb, 4.2-es verziót, mert javult sebességügyileg, én azt használom mostEgyébként ki tud valamit arról, hogy mikorra várható az spb 5.0? Arra azért kíváncsi lennék
-
A_ScHuLcZ
addikt
Opera beállításait ki lehet valahogy menteni, hogy romcsere után vissza tudjam tölteni? (előzmények, könyvjelzők, mentett jelszavak, stb) Igencsak praktikus lenne, mert sűrűn cserélgetem!
-
A_ScHuLcZ
addikt
SPB billentyűzetnél nem lehet olyan lehetőséget előcsalni, hogy ha hosszan nyomom a "gombot", akkor másodlagos karaktert írjon be, mint a samsungosnál? Illetve én nagyon hiányolom belőle azt is, hogy ha hosszan nyomva tartom a backspacet, akkor folyamatosan törölje a szöveget, egyesével kell, pedig a samsungos ezt is tudja...
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
scapegt #6588 üzenetére
Mint ahogy már más is írta, nem a XEZ kell neked, hanem a XEH, ha kiválasztod akkor felette meg is jelenik, hogy hungarian, szerintem ez lesz a hiba!!
Ha már itt tartunk az én problémámra tudna-e valaki valami okosat mondani? Mindenkinél megy gyönyörűen a Rapid féle Sense, csak nálam nem!
A többivel sincs baj, a TF és a naked verzió fut hibátlanul, de a Sense hibát dob állandóan.
Nem progifüggő, mert ma emiatt cserélgettem egész nap romot, az összes létező rapid féle sense-t feltettem (angol verziókat is), és mindnél ugyanaz..kihal az AudioManager_eng.exe, 2 percnyi zenét nem tud lejátszani a hiba nélkül
Senki másnál nincs ilyen hiba, csak nálam, ez rejtély!Demonstrálásképp csináltam videót
Ha valakinek van ötlete, kérem ne tartsa vissza, szeretnék a végére járni a dolognak!
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
viewdetails #6507 üzenetére
És a rapid félében? Ő azt válaszolta, hogy a windows mappában IntShrUI.Ink, de nálam olyan nincs...
-
A_ScHuLcZ
addikt
Bocsi a kérdésért, de SOS-ben kellene a megoldás, mert indulok el itthonról 7végére és csak mobilnetem lesz. Hogy tudom megosztani a gépre? Olyat olvastam, hogy a rapidos romok start menüjébe bekerült az internetmegosztás is, de én nem találom..
Visszaolvasgatással biztos rájönnék, de most nincs rá időm sajnos, a válaszért majd felnézek telóról, előre is köszönöm!
-
A_ScHuLcZ
addikt
-szerintem a sebesség is gyorsul valamennyit, de nem az a fő újítása a 6.5-nek, inkább a kezelhetőségen javítottak. Gyorsuláshoz irány a romfrissítés
-a hozzá adott iGo tudtommal csak Magyarországot fedi le.
-lehet persze, sokkal gyorsabb mint a Samsung kezelőfelület, majd meglátod!
-tudsz vele szerkeszteni is!
-az SPB nem csak kezelőfelületet, hanem többek között billentyűzet progit is gyárt, azt érdemes feltenni, szerintem a legjobban használható, és alapból ott figyelnek rajta az ékezetes karakterek is, nem kell hozzá semmi trükk -
A_ScHuLcZ
addikt
Pedig én mondom továbbra is, hogy nem szól olyan jól, mint az innov8, pedig az is csak 1 telefon!
Nem hallok zúgást, nekem a basszus irtózatos eltúlzásával van a bajom a wow hd-nál, elnyomja a közepeket és a magasakat is, valamint hosszútávon már a fülemet is bántja, annyira erőteljes. (ehhez mondjuk hozzájön még az is, hogy külön basszuskiemelős fülesem van, sennheiser cx55, mert a korábbi telefonok/lejátszók nem adtak le ilyen erőteljes mélyeket..)
Ha nem kapcsolom be a wow hd-t, akkor pedig egyszerűen olyan semmilyen hangja van -
A_ScHuLcZ
addikt
Ahogy látom elkészült Rapid teljesen letisztított touchflow nélküli JC1 2es változata, szerintem holnap fel is rakom, most inkább alszom már.
Valaki próbálta már? Különbség az első JC1-éhez képest?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
CHIPman #6196 üzenetére
Ez viszont érdekes, mert én sok sebességbeli különbséget nem észlelek, 7végén cseréltem le az IK5-öt rapid JB3-ra. (bár lehet jc1-re kellett volna, mindjárt fel is rakom azt, kíváncsi vagyok a Sense-re)
1 kérdés: a koreai mainmenu.exe-t hova másoljam, hogy programként is észlelje? Szeretném gyorsbillentyűre beállítani, ahogy IK5-nél is volt, de ott csak programok közül lehet választani, fájlra nem mutathat..
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
scapegt #6183 üzenetére
pdafanclub.com-ra regisztrálj be, és ha úgy lépsz be a fórumra, akkor megjelenik egy romolda rész is, abban minden le van írva részletesen!
De ha nem volt még winmo-s készüléked, akkor javaslom először inkább ismerkedj vele pár napot, mielőtt ebbe belefogsz.
Milyen romod van egyébként, hogy máris cserélni akarod?
*#1234# írd be ezt! -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
viewdetails #6170 üzenetére
Nem, biztos hogy nem, most sem enged mást választani és nincs rádugva semmire, sőt a rom is más. Inkább az lehet, amit zack írt, próbaverzió..
-
A_ScHuLcZ
addikt
ROM-frissítés sikeres volt tegnap, de mióta az új JB3 van fenn, az USB - számítógép menüpont alól eltűnt a Storage kapcsolódási mód, hogy lehetne ismét elővarázsolni? Valamint mit takarnak a Speciális hálózati szolgáltatások?
Melyik memóriát szoktátok nézni, hogy mennyi hely van még, a programmemót? (teljes 144, szabad 48, kicsit keveslem) Vagy a tárolást kell nézni? Ott a teljes 219, szabad 170.
Mindent a My Storage-ba telepítettem, az spb ms-t is. -
A_ScHuLcZ
addikt
ROM-okban tapasztaltaktól kérdezem, hogy a Rapid féle romokból JB3-at vagy JC1-et érdemesebb felrakni, melyik sikerült jobban?
(illetve melyik mellé milyen csc és phone kerüljön? JC1 mellé úgy hallottam JC1 CSC-t és JB2 phone-t érdemes tenni, JB3-ról még nem találtam ilyen infót) -
A_ScHuLcZ
addikt
GPS egyébként nálam sem megy szintén IK5 rommal, talán ez is allergiás erre a romra? A dolog érdekessége, hogy babosmiki ezzel navigálta magát, amikor találkoztunk és megvettem tőle, én pedig nem piszkáltam bele a beállításokba, és most mégse megy, nem talál jelet, csak a legutóbbi helyszínt látja.A kártyát egyszer vettem ki belőle, majd mikor észrevettem hogy úgy nem indul, vissza is raktam, ennek lehet köze hozzá?
Tényleg, kártya eltávolítása hogy szabályos? Le kell választani előtte mint pc-n win alatt, vagy csak egyszerűen vegyem ki? Symbiannál volt leválasztás..
-
A_ScHuLcZ
addikt
Nincs valahol lista, hogy mik azok a programok/játékok, amik alapból rákerülnek a romokkal?
Sokat segítene..
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
nyikszi #5960 üzenetére
Tudom, de mivel babosmikiét vettem meg, így ő már elég jól felturbózta ezt az spb-t meg teletömte progikkal, előbb inkább kiismerném magát a telót és az oprendszert
Vagy akkor az spb egy az egyben visszaállítható ilyenre, amilyen most? Beállításokkal, today képernyőkkel, mindennel?
Nagyon klassz a matt hátlap, jó ötlet volt tőle
-
A_ScHuLcZ
addikt
Wi-fi-m vajon miért nem lát 1 hálózatot sem?
Lapos ugyanitt a szobában befog több mint 10et, koli..
Reboot volt, nem oldotta meg. BT megtalálta a másik telómat, de a wi-fi süket teljesen
JK5-ös rom milyen? Nem merek frissíteni még egyelőre, próbálom kitapasztalni magát a platformot meg a spb-t. Sok progi van fenn, 30-40 biztos, azokat is nézegetem még, hogy melyik mire jó és mit lenne érdemes visszatenni romcsere után. Koreai menü van fenn.
Valamint: akksi töltöttségjelző ma egész nap 100%-ot mutatott, gyanús volt, hazaértem rátoltam egy rebootot, egyből 82% lett, másnál is be szokott így fagyni?
-
A_ScHuLcZ
addikt
No, a mai napon végre én is hozzájutottam egy 8gigás példányhoz, eddig tetszik nagyon, első winmo-s készülékem, tehát biztos lesznek hülye kérdéseim, amikért előre is elnézéseteket kérem!
ROM-ot frissíteni kell rajta az biztos, mert régi, JK5 azt hiszem. Gondolom a spb beállításait nem lehet lementeni sehogyan sem, hogy utána pont ilyen legyen a kezelőfelület, ahogy személyre lett szabva, ugye?
-
A_ScHuLcZ
addikt
CX 400 II-t én is ajánlom!! De kizárólag a II-es változatot, talán az a legjobb vétel most ár/érték arányban. (kb 1 hónappal ezelőtt elhallgatott a cx55-öm jobb oldala és akkor merült fel, hogy talán újat kell majd venni, mert nem úgy tűnt, mintha szét lehetne szedni..de haverral megoldottuk, most úgy szól mint előtte. De ha vennem kellett volna cx400 II-t választottam volna)
ROM kérdés: rapid féle JB3-at bátran felrakhatom majd, igaz?
De hallottam van már JD1 meg winmo 6.5.3 is, azt nem érdemes esetleg megpróbálni? (főleg a több felhasználható ram miatt szimpatikus, bár lehet annyival többet meg is zabál a rapid JB3-hoz képest, akkor pedig ugyanott vagyok..) -
A_ScHuLcZ
addikt
Látom, de én is hallgattam már az O2 hangját, és nekem nem tűnt olyan jónak, mint a mostani innov8-am hangzása. Mintha kicsit el lett volna túlozva a basszus és olyan érzésem volt, mintha tompák lettek volna a hangok (ugyanazzal a cx55-ös fülessel néztem természetesen!)
Majd meghallgatom megint
jó h visszatértél!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Spb 5.0-ról tudtok már valamit? Állítólag jön hamarosan, nade mikor?
-
-
A_ScHuLcZ
addikt
Füleseket előszeretettel hamisítják, ez tény! Főleg a sennheisereket, 1 évvel ezelőtt vettem az enyémet, és bizony láttam, hogy sok a hamisítvány, de szerencsére nekem sikerült kifognom bolti árhoz képest fél áron egy eredetit. (van 1 oldal, ahol vannak fenn minták, hogy milyen apróságokat kell megnézned rajta, azokból kiderül eredeti-e vagy nem) Bár az utóbbi időben egyre jobban hamisítják és egyre nehezebb már megkülönböztetni, de azért meg lehet
Ilyen sztorit én is olvastam egyébként, valaki a hülyeazértnemvagyok-éknál vett Sony fülhallgatót, és visszavitte, mert kiderült, hogy hamisítvány, borzalmasan szólt, és az ottaniak meg sem lepődtek ezen... Ha érdekel megkeresem a cikket, nem rég olvastam.
Visszatérve a kártyákra ez a 16-os SanDisk márka, ami szerintem egyáltalán nem rossz, sok-sok éve gyártanak már memóriakártyát, megbízhatóak szvsz.
De nekem személy szerint elég a 8-as kártya is, de ettől függetlenül szívesebben veszek olyan telefont, amibe 8 eleve be van építve, jobb érzés, mivel az a telefonhoz tartozik, ahogy írtad
-
A_ScHuLcZ
addikt
VIP Phone-ról mi a tapasztalat? Náluk van jelenleg legolcsóbban 8gigás változat!
Úgy hallottam ennyiért még számlát is adnak, de ez nekem elég hihetetlenül hangzik. Pedig nagyon frankó lenne, mert el tudnám számoltatni -
A_ScHuLcZ
addikt
Ajjaj, most már a HD2 is megtetszett nagyon...
Omniához képest előny a kapacitív és nagyobb kijelző, viszont omniának szebb a képe.
Valamint egyetértek ennek a cikk írójával, a 2-t egymás mellé téve valóban a hd2-es kelti inkább a pda, míg az omnia2-es a telefon érzését, ez valószínű betudható az alakjuknak is.
Bajban vagyok...
-
A_ScHuLcZ
addikt
Lehet rá olyan msnt tenni, ami támogatja a több helyről való bejelentkezést? (úgy értem ha a mobilról bejelentkezek, nem dob ki a gépemen)
-
A_ScHuLcZ
addikt
O2 tulajokhoz még1 kérdés: mp3 lejátszója tud olyat, hogy mappaszerkezet szerinti lejátszás? (innov8 pl nem tud ilyet, csak előadó, album vagy playlist alapján..
)
-
A_ScHuLcZ
addikt
Te hallod, eszembe se jutott...
Tudom mire való a telefon, de márc 15 van, ergo hiába hívom őket, a kutya nem fogja felvenni!
De holnap meg fogom kérdezni, az tuti, ha tényleg a 8asat árulják ennyiért, akkor tudom honnan fogom venni.Arra még kíváncsi leszek lesz-e rá hivatalosan 6.5.3
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Napfénysüti #5068 üzenetére
És ennél a 0 percesnél milyen garanciát kapok mellé vajon? Gondolom boltit. A boltinál hogy megy a javítás egyébként? A bolt küldi el a gyártónak? Mert akkor lényegében ugyanott történik a javítás, csak közénképül a bolt, mint transfer
xxlgms oldala:
Leirás: Eu,white,2 GB-os:89900Ft....... .................... Ázsiai,rose-black,2 GB-os:90900Ft....... .................... Ázsiai,white,2 GB-os:92900Ft........................... Ázsiai,rose-black,8 GB-os:94900Ft....... .................... 1 év Samsung garanciával,white,IGO 8-cal,2 GB-os:103900Ft...... ....................
Eu és Ázsiai vajon mit takarhat? Valamint számomra nem értelmezhető, az az 1 év samu garancia a white 2gigásra vonatkozik, vagy a black 8-asra?
(bocsi hogy itt kérdezem, csak a boltot még 1 ideig hiába hívnám fel)
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Napfénysüti #5063 üzenetére
XXLGSM-nél nem tudom mi az a "0 perces használt", de nem új bontatlan, az biztos! (az új pedig drága) Speedshop drága és nem is árulnak 8ast feketében, újmobil jó lehet, de nem írják 2 vagy 8-as változat, valamint magyarországi garival drága!
Apropó, mi a különbség a hazai és az EU garancia közt? Előbbinél itthon javítják, utóbbinál kiküldik külföldre szervízbe? Mert árban 15rugó a difi legalább, ami nem kis pénz..
-
A_ScHuLcZ
addikt
Nocsak mit találtam, meglévő telefon mellé nem lehet rossz!
Archos 5 Internet Tablet
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Napfénysüti #5041 üzenetére
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Napfénysüti #5043 üzenetére
No ezután a teszt olvasása után kissé megnyugodtam, mert az illető hasonló cipőben járt, mint én! (annyi különbséggel, hogy neki már a symbianos készüléke is tapizós volt, ergo 1el kevesebb újdonságot kellett megszoknia)
Tehát a kérdést sikerült leredukálni a samsung vs HTC problémára
-
A_ScHuLcZ
addikt
Azóta csak 1 előrelépés történt 6.5-re, mert ugye 6.5.3 még nincs hivatalosan a gépre.
Mivel symbianon kívül más oprendszerrel még nem volt dolgom, így a sötétben tapogatózom. Annyit tudok, hogy szifont nem akarok, az android pedig igen ígéretesnek tűnik, valamint a HTC oldotta meg legjobban a winmo használatát a Sense felülettel, az zsír lett nagyon.
Ezekből kell eldöntenem, hogy milyet is akarok
Eddig az omnia2 volt a nagyonszimpi, de a teszt olvasása után elgondolkodtam, hogy vajon tényleg erőltetnem kellene-e ezt a winmo-t, ha ennyire elégedetlenkednek vele a tesztelők is.. -
A_ScHuLcZ
addikt
Nyugtassatok meg, hogy nem fogok pórul járni egy windows mobillal és a tapiscreen-nel egy normál billentyűs symbian 9.3 után...
(egyik fajta sem volt még sosem)
Már csak azért, mert tegnap elolvastam az Omnia2 és az Omnia Pro tesztjét is itt mobilarénán, és hát az író nagyon nem volt elégedett a fent említett oprendszerrel, illetve a samsung megoldásával, amit varázsoltak rá, még engem is megingatott.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ha még kihúzom 1 hónapig, akkor meg tudom venni függetlenül az O2-t, hó elején kapok fizut elvileg.
Bár már nagyon csábít az a T-s darab, de próbálok uralkodni magamon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Honda topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest