- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz
cultfeca #9276 üzenetére
Nekem az előlapon 8GB van, fehér szinü a telcsi, viszont a szoftvert nemtudom hol keressem meg hogy milyen mert ahova bementem ott nem találtam ilyenre utalást: :THM-Tmobil,VDH-Vodafon,PAN-Telenor.
Csak ezeket:
CE OS 5.2.21889
PDA:I8000NXXJB3
CSC:I8000XEHJB3
Telefon: I8000XXJB1Tehát? akkor ez most függetlenitett vagy független volt alapból is?
Nomeg aztán 6.5 öst ir a telo de a fellinkelt letöltö oldal szerint viszont csak 6.1
-
kisocsi
tag
válasz
cultfeca #8703 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!!
A Telóra még 1 év garancia van. Az hogy érted hogy nem 1 sebességbajnok? A 800MHz proci nem bír a windózzal? Nekem HTC pda voltak,amibin ugye 528MHz proci van,azért annál csak gyorsabb!? Gyári vagy főzött romot használsz?Közben lett 1 másik variáció is,az 1 trémobilos,és állítólag függő. Tudsz,vagy tud nekem valaki segíteni a függetlenítésben?
Üdv.
-
dancsuri
veterán
válasz
cultfeca #8314 üzenetére
Nálam ennyi kis Sys.txt -vel simán megy, igaz állított módba:
[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
laneinfo_signpost_enabled = 1[map]
3d_scale_carmodel=1
3dcarsizemin=3000
3dcarsizemax=3000
3dcarsizemul=300[gps]
port=7
baud=4800
source="nmea"
disable_advanced=0
set_messages=0 -
petymeg
addikt
válasz
cultfeca #8310 üzenetére
nekem egyszer az volt a kínom hogy fekvő módban nem töltötte ki a képet , jobb oldalt kb két centivel rövidebb volt, de működött. mivel senki se tudta megmondani mi a kínja inkább feltettem ezt: 8.3.2.124260 ez már normálisan megy.
viszont nekem is van egy kérdésem igo-val kapcsolatban: ha 3d-s nézetben begurulok egy településre, automatikusan átvált térkép nézetre. ez mitől lehet? semmi ilyen beállítást nem találtam.
-
petymeg
addikt
válasz
cultfeca #8026 üzenetére
nekem az a tapasztalatom vele h lehet nem folyik annyira a memória, de a memóriafolyást nem állították le. (reggel 70 ről indult most 55)
a különböző hibákat pl. a hívás fogadás utáni idegesítő rezgést, meg azt hogy egy soft reset után ha felébresztem a gépet akkor nem a lockscreent hanem a todayt -majd aztán pár mp. után mégis a lockscreent mutatja nem sikerült megoldani.
meg rakhatnának bele opera 10-et, pár hónapja már elérhető, nem kéne a 9-est erőltetni még mindig. -
Napfénysüti
nagyúr
-
nasinas
tag
válasz
cultfeca #7781 üzenetére
Akkor van remény......
Hát igen: sajna nem nagyon volt időm foglalkozni - (baszakodni) -vele, mert én már olyan vagyok, hogy azt gondolom, hogy ha az ember vesz valamit, ráadásul végső soron drágán, akkor az már csak van olyan színvonalon, hogy ne ismerni kelljen, hanem könnyen használni.
De még egy részletes leírást sem kaptam hozzá, csak egy ilyen trendi kis izékét.De mondom, nem sokat foglalkoztam vele, volt úgy hogy két hónapig be sem kapcsoltam.
Mondjuk az is érdekes,hogy ha megnézem a té által felrakott könyvjelzőket a nethez, akkor egyértelmű,hogy szőke nőknek szánják, mert azt nem gondolnám hogy egy üzleti felhasználónak a web'n'walk weboldal tartalma érdekes lehetne, pláne nem aloldalanként könyvjelzőzve bár így kétségtelenül kényelmesebb. Viszont a Samu üzleti felhasználásra valamint trendi fiataloknak szánta, és hát mindkettő réteg használni és nem kinyomozni és feljavítani szeretné a cucc lelkivilágát.
Én tudtam, hogy nem lesz egyszerű, a Windows nem arról híres amiről a Mac-es termékek, és nem is adom fel , mert kíváncsi vagyok.De azért néha elfogy a türelem....
Már így is sokat segítettetek korábban, és mint írtam, sokszor olvasom a fórumot, mert érdemes. -
kazan23
aktív tag
válasz
cultfeca #7559 üzenetére
Lehet, hogy jobb a nodata.cab, de én régről, zsigerből a WinMo-nál ezt átállítom:
System/connections/connections/advanced/select networks: első sor NEM My internet, hanem My Work Network és kész. Ha nem hisz valaki benne, akkor SPB Wireless Monitor.
Mondjuk én is szívesen vennék valami olyat, hogy AS-nél automatic, ha nincs AS, keres WiFi-t és ha nincs az sem, megkérdezi félénken, hogy mehet-e az előfizetésről... van ilyen? -
Calogero
addikt
válasz
cultfeca #7165 üzenetére
Miét ne bíznék meg a bolti gariba? Volt már bolti és volt már gyártói garanciás készülékem (nem telefon).
Egyiknél a bolthoz vittem az árut (kaptam csere készüléket), míg a gyárinál előbb keresnem kellett hivatalos szervizet. (nem kaptam semmit)
A javítási időben az eltérés minimális volt (2 nap a gyári javára). -
Calogero
addikt
válasz
cultfeca #7155 üzenetére
Én itt vettem a 8 gigásat 12 hónap teljeskörű bolti garanciával.
2 nap alatt lehozták ide vidékre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Xbox One
- További aktív témák...
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest