- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
rumos14 #8672 üzenetére
Igen. Mondjuk általában szervizek szoktak adni ha kérsz. Legalább elérhető vagyok. Kezdem már megszokni de azért ilyenkor érzem hogy az elmúlt egy évben mennyire átálltam az O2-re.
Lenne hozzád egy off kérdésem: te fotózásban mennyire vagy otthon? Mintha már láttam volna a nevedet fotós tesztek topikjaiban.
-
jjc
aktív tag
válasz
rumos14 #8661 üzenetére
teljesen uezek a problémaim (opera lassú, de a mini jó, csak nics benne flash, automatikus forgatást én sem tudtam kikapcsolni, hiába gugliztam, stb)
mobile shellt használok én is. touchwiz ki van kapcsolva.igazából nem tudom, mi foghat ennyi ramot (alarmwatcher, mysquare, s2u2). passz. a today-t nem tudom kikapcsolni, mert akkor nem tud vmiért felállni a windows. az is fog pár megát.
de amióta az opera mini-t használom, nem zavaró a kevés ram. -
jjc
aktív tag
-
Napfénysüti
nagyúr
-
petymeg
addikt
válasz
rumos14 #8441 üzenetére
én a napokban csináltam hr-t nxxjh1 romnál, indulásnál a tök csupasz gépen volt 107 mega tárhely meg 70 mega szabad ram.
telepakoltam programokkal. (mobileshell+sense skin, igo8, dusk lockscreen, total commande, file explorer, coreplayer, pocket music, wunderradio, meg még pár apróság)
így 60 tárhely 55 ram. -
dancsuri
veterán
válasz
rumos14 #8427 üzenetére
Semmi köze a térerőnek a Gps-hez. A Gps a jeleket az égböl kapja
(műholdaktol) és ha van Szabad kilátásod az égre (nem szük sikátorban, vagy egy sürü erdő legmélyén vagy) akkor a Gps működik. Vagy szerinted a sivatag kellős közepén ahol tuti nincs Gsm hálózat ott a Gps-ek nem működnek?
-
Saccco
nagyúr
válasz
rumos14 #4472 üzenetére
Azért, mert minden oldal keresztül megy az Opera Mini mellé társított szervereken, az tömöríti az oldalt, és azt jeleníti meg neked a kijelzőn. Tehát nem az teljes méretű oldal hanem annak egy tömörített változatát nézed azon keresztül, így gyorsabb, viszont például a jelszavaid is szépen átszánkáznak a szervereiken, ami annyira azért nem jó dolog, legalábbis szerintem.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
rumos14 #4433 üzenetére
Bakker te nagy ász vagy eddig összesen egy ember jött rá.
Ő a példaképem (kapus vagyok szintén
).
Zack: 6.5.3-ra kíváncsi leszek, remélem hamarosan hivatalosan is lehet rá frissíteni. Magyar nyelv amúgy nekem se számít munkahelyen is angolozok.
Ha nem kéne tökölni megint minden beállítással meg újrarakni a programokat lehet át is állítanám angolra. Egyedül a billentyűzetnél lényeges a nyelv de ott ugye az SPB-ben van magyar kiosztás.
-
zack
nagyúr
válasz
rumos14 #4427 üzenetére
Persze. Van hivatalos 6.5, de ugye ez nem tartalmaz magyar nyelvet. Rövidesen itt a frissítése is hivatalosan, a 6.5.3.
Ha magyar nyelvet akarsz, van olyan 6.5 amiben integrálva van. Secany féle ROM-okat keresd. Szerintem működnie kell, mert pl. animoo úgy szokott netezni, hogy O2 adja a netet, viszont az Acer-en böngészik. Saját tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban, mert ezt a részét nem használom ki. -
Gergőke88
addikt
válasz
rumos14 #2869 üzenetére
Értem, de ha elindulok valahova, akkor wifivel xtra-t tudok frissiteni ugye? A masik ha nodataval letiltom az adatforgalmat, akkor teljesen védve vagyok (olvastam hogy nem mukodott vkinek ez..)? Ha minden igaz akkor a mobilszolgáltatónál is le lehet tiltani az adatforgalmat.
-
erdoke
titán
válasz
rumos14 #2850 üzenetére
Csak a net volt tiltva (ami elvileg már nem működik NoData-val), vagy a telefon rész ki volt kapcsolva? Utóbbi esetben a legtöbb újabb GPS-es PDA-telefon nem tud navigálni.
(#2856) Sn00k
A térerő fölötti mutatja az aktív kapcsolatot (ami még mindig nem jelenti azt, hogy megy is rajta adat), egy attól balra elhelyezkedő, teljes méretű ikon pedig az elérhető adatkapcsolat típusát jelzi.
Nem ártana az alapokkal tisztába kerülni, mert nem biztos, hogy folyamatosan lesz türelmes ember, aki 20-30 perc olvasgatás helyett órákon keresztül magyarázza... -
lasvegas
tag
válasz
rumos14 #2640 üzenetére
ez érdekes én nekem meg pont ez a böngésző tetszik az opera 10 rajta volt az aceremen és nagyon sokszor nem töltött be sajnos beta verzio egy idő után meguntam a sok hibát és visszatettem ezt,ezen viszont a gyári operával eddig semmi gond pedig ma egész nap nyomtam a netet rajta
-
válasz
rumos14 #2535 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a touchwiz-ig. Amint egy start menüt beindít, ott már jelentős változásokat fog látni.
És az riasztja meg a userek nagy részét, nem a touch wiz lassúsága
Páromnak F480-ast vettünk, hát azon is befonom a hajam mire egy-egy widgetet megnyit.
Na, de erről ennyit, tulajdonság, nem hiba! -
válasz
rumos14 #2536 üzenetére
Pontosan.
Szőke, műkörmös, csillogós, flitteres, szolis hülyepics. Az az idegesítő nyávogós fajta, aki a táskában hordja a csivavát, és vinnyog ha leállt a szoligép - pedig még alig barnult, és ez nem is volt 18 perc!!
E mellé egyszerű mint a 100-as szög. Csak semmi bonyolultság. Igazából nem néztem ki belőle, hogy életében akár egy könyvet is végig olvasott volna -
Kovalala
csendes tag
-
erdoke
titán
válasz
rumos14 #1962 üzenetére
A Turbo mód ugyanzt csinálja, amit a Mini alap beállításon. Egy Opera által üzemeltetett szerver húzza le az általad kiválasztott weblapot, aztán tömörítéssel küldi le a böngészőbe. Képeknél a tömörítés fokát még állítani is tudod.
Az Opera Miniben ez a gyári beállítás (talán Opera Mobile 9.7-ben is), Opera Mobile 9.5 nem túl régi buildjeiben pedig bekapcsolható. Csak a fair összehasonlítás kedvéért írtam, ha már ratyi képeket nézel, nyilván gyorsabban betölti. Ettől függetlenül persze nem kizárt, hogy a Mini renderelő motorja is gyorsabb. -
Dyingsoul
veterán
-
Dyingsoul
veterán
válasz
rumos14 #1850 üzenetére
Autós tartóra speedshopot ajánlom, hogy ott nézz szét, elég nagy a választék ott amugy, én rákerestem speedshopon i8000 autóstartóra és kettőt is visszadobott, de nokiásnak írja, lehet, hogy kompatibilis az omnia2-vel is. Ha van haverod akinek van nokiás autóstartója, akkor sztem látogasd meg őket!
-
szijartg
őstag
válasz
rumos14 #1819 üzenetére
cipőre ruhára 6 hónap.
de ilyen műszaki dolgokra kötelező az egy év.
ez miatt nem vettem meg az ósönbe egy fasza kis autós erősítőt (elég jól le volt árazva) mert 6hónapot akartak rá adni, de az is úgy hogy ha hivatalos beszerelő műhely végzi a beszerelést! képükbe röhögtem...amúgy remélem hogy hamarosan (hírek szerint nov közepén) kiadják t-nél is. és akkor én is a népes táborotokat szaporítom.
sok-sok kérdéssel. -
Xever
csendes tag
válasz
rumos14 #1815 üzenetére
Igazság szerint egy Skype-on kívül semmit sem tettem rá, szóval nem nagyon tudok másra gondolni, minthogy az csinált vele valamit. De ha rájössz mi okozta az engem is érdekelne, ne fussak belel legközelebb.
Közben felraktam Fringet de nekem nagyon nem jött be. A hangminősége gyalázatos volt, torzított és halk volt. Én csináltam valamit rosszul? Nimbuzz sokkal szebb hangot produkált. Az egyetlen hátránya amit találtam az az, hogy nem tud csatlakozni netre ha rá van dugva laptopra csak ha a teló wifijét használom. Ja és konferenciabeszélgetésbe egyikkel sem sikerült becsatlakoznom sem, nemhogy kezdeményezni. De még nem adtam fel
-
erdoke
titán
válasz
rumos14 #1803 üzenetére
Pocket Digital Clock
Találsz skineket a fejlesztő honlapján. -
rumos14
nagyúr
válasz
rumos14 #1773 üzenetére
na az iGo 8 sim kártyával már pikpak pozicionált, és halál pontos, pontosabb mint más amit eddig használtam. tetszik.
ami nem tetszik, az az h semmi LED nincs a gépen, még a töltés folyamatát sem jelzi.
a Samu billentyűzet mellett van még fent alapból 2 nagyméretű bill. mindenféle ázsiai karakterekkel, de egyik sem az igazi, keresek vmi mást.
keresek még vmi szép nagy órát a today-re, olyasmi jó lenne amit a lock képernyőn mutat. -
-
erdoke
titán
válasz
rumos14 #1766 üzenetére
Az első hazai üzemelésű készülékek óta (sőt, régebben) nyomon követem a tapasztalatokat, nem tűnt fel semmi furcsaság. Tehát kb. ugyanannyit számít, mint más PDA-knál, azaz nem zavaró.
Widgetes cuccok kilövésével kezdeném én is, az biztosan nem ér 22 MB RAM-ot, miközben egy MS 10 MB alatt foglal.(#1763) Dare2Live
Arra számítok, hogy az XDA-n kb. úgy oldják meg majd a WM7-et, ahogy a HD-n fut most a 6.5 (kifejezetten jól). Hardveresen biztosan lesz hozzá nagyon hasonló WM készülék, esetleg a 42 nm-en gyártott, 1,3 GHz-es Snapdragon viszo majd a csúcskészüléket, de alatta biztosan ugyanez a "régi" 1 GHz-es lesz majd.
A másik lehetőség a Toshiba K01 lenne, de az még a HD2-nél islegalább 1 hónappal odébb van. A Samsung erősebb készülékei pedig majd csak jövőre jönnek. -
phaet0n
tag
válasz
rumos14 #1706 üzenetére
A kijelzőről annyit elmondanék, hogy ahhoz képest, hogy mennyire híresztelik, hogy az AMOLED nem olvasható napsütésben, mindig mosolygok egyet, amikor látok másokat, hogy takargatják a napfény elől a TFT-kijelzős telefonjukat, én meg "vígan olvasok". (persze benne van a költői túlzás, de én tényleg jobbnak tapasztaltam ilyen téren is, mint a TFT-t).
-
erdoke
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest