- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
válasz
dancsuri #8539 üzenetére
Köszi, közben rájöttem hogy a routerral volt a gond. A laptopon volt net de a telókon nem, a sajátomon sem. Valami kábeltévés fibernetes téma van és a router gateway-ként üzemel. A telefon ezt nem tudja felfogni. Mikor átállítóttam gatewayről routerra akkor még a laptopon sem volt
Mondom fasza!
-
petymeg
addikt
-
mclaren777
senior tag
válasz
dancsuri #8532 üzenetére
-És ezt a fóliát kb. mennyi időnként szükséges cserélni (átlagos használattal)?
-Nem azért írtam, csak sok újabb és régebbi készülék 16M színű. Ha odatesszük egy ilyen telefon mellé (pl. Wave mellé az O2-t) akkor pl. egy szebb képnél nem látszik, hogy jóval kevesebb szín áll rendelkezésre?
-Ha föl van töltve teljesen az Omnia, akkor sacc/kb hány óra navit bír töltés nélkül?
-Az 1 év biztató, de jó lenne ha bírna 3-at is
- vigyázok rá persze.
-A felület cserélgethető a gari megsértése nélkül is? Ingyenesek és magyar nyelvűek?
-Ez jó hír
És nem csak 1 évig?
-
rumos14
nagyúr
válasz
dancsuri #8430 üzenetére
persze, vágom én ezt, használok pár éve gps-es telót...
de mondom, az volt nyáron a tapasztalatom, hogy Skóciában, hegyek között, ahol nem volt térerő, de bőven szabad rálátással az égre, sokszor behalt a gps jel is pedig NEM kapcsoltam ki a teló részt. jövőre mégolyanabb helyre tervezek menni ahol vszleg nem lesz térerő, de gps kell. de ha megoldható úgy hogy kiveszem a SIM-et (berakom vmi akármilyen telóba), az i8000 pedig csak gps-ként szolgál, az teljesen jó.
köszi a választ azért -
HIJ
őstag
válasz
dancsuri #8425 üzenetére
Ezekhez hasonlítok, mert ezek az alternatívák, konkurenciák. Én azt tapasztalom, hogy az emberek általában nem két Winmo -s telefont hasonlítgatnak itt össze. A legtöbb kérdés az hogy, "most ezt vegyem vagy esetleg egy android/bada telefont?" Azokhoz képest nem gyors és pont...
-
rumos14
nagyúr
válasz
dancsuri #8419 üzenetére
én anno még WinMo 6.1-gyel vettem, most is az van rajta. honnan lehet letölteni hivatalos 6.5-ös frissítést?
bár nem tudom, megéri-e felrakni, a Speeshop-ban kipróbáltam h soft reset után mennyi szabad memória van a gépen (kikapcsolt widget-ek és Touchwiz mellett) és lényegesen kevesebb volt mitn az én WinMo 6.1-es, SBP Mobile Shell-lel terhelt telómon. -
HIJ
őstag
válasz
dancsuri #8421 üzenetére
Volt a kezembe Android és Bada teló is, azok jóval dinamikusabban futottak (persze erőforrás nagyobb volt). Nem mondok konkrét programot, mert számomra nem azok indulása/futása lassú az mellékes, hanem az egész teló működése nehézkes. Pl. elhúzok egy screent vagy nyomok egy gombot (alapvető hívás funkcióknál is) és gondolkodik kicsit. Persze most itt jöhet a ROM kérdés, de. Használtam gyári ROM -ot, nem volt gyorsab, ráadásul az nekem nem adott telefon fílinget, így jelenleg egy könnyített sense ROM -ot használok. Sebesség különbség elenyésző a gyárihoz képest, mégis sokkal lakhatóbb a telefon.
Ne értsetek félre, meg vagyok elégedve a telefonnal, szép kijelző, testre szabható, jó fényképező, de szerintem azt nem lehet rá mondani, hogy gyors... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
dancsuri #8408 üzenetére
Hát ez kurv@ jó.
Melyik az a böngésző, amivel különböző oldalakon meg tudom nézni a videókat is. Tehát videómegosztó oldalakat szeretnék nézegetni.
Az IRIS már majd nem vitte, de ott is azt mondja, hogy engedélyezzem a plugin-okat a SAFARI-ban. Engedélyezve van minden beépülő, de még sem játssza.
Kezdem elveszteni a hitemet ebben mobilon internetezésben. Direkt vettem WIFI-s telót, WIFI-s routert stb.. de ez nem fog menni úgy látszik.Mi történt a fejlesztésekkel? Se a Mozilla, se ez a SkyFire nem fejleszt erre a platformra, de miért??? A többi meg hiáb fejlődik, semmit sem ér. Az opera, és a IE azt mondja, hogy telepítsem a legfrissebb flash beépülőt. De kérem hogyan, ha azt sem fejlesztik tovább?
Itt van vége a Windows Mobile-nak, mint OS-nek? vagy mi van már? Symbian-ra van egy rakat szórakoztató alkalmazás mozgásérzékelőre, és giroscope-ra. Androidra úgy szintén. erre? semmi.
Lassan rakom fel az apróra, mert nekem ebből kezd elegem lenni. -
sinick
senior tag
-
rumos14
nagyúr
válasz
dancsuri #8377 üzenetére
igen, a szolgáltatói térerőre. az i8000 előtt i780-am volt, az kikapcsolt gms rész mellett egyáltalán nem talált gps jelet. hangsúlyozom, csak a telefon rész volt kikapcsolva, nem a készülek... én gyanítom hogy az i8000-nél is ez a helyzet. na kipróbáltam, ha kiakpcsolom a telefon részt, az iGo simán azt írja h GPS vevő nem található... Garmin-nal u.ez a szitu. az is beszédes, hogy ahogy visszakapcsolom a telót, az iGo indításnál rögtön net kapcsolatot létesít, és persze hogy látja megint a GPSvevőt.
giro szenzor kikapcsolása, valaki? sztem csak egy sima registry bejegyzés, csak nem tudom, melyik
-
cultfeca
tag
válasz
dancsuri #8316 üzenetére
Rápróbálok egy újratelepítés után.Jelen állapotban semmilyen sys változtatásra se reagál.Csak az újratelepítésbe vagy a másik verzióju IGO-ba bízok.De mindenképpen a sys file-odat felhasználom.Vagy ez hülye ötlet??Mert ha nem akkor feltenném rá azt ami a Wayteq-emen van.
-
csendusz
csendes tag
válasz
dancsuri #8235 üzenetére
SIKEEEEEEER!
KÖSZÖNÖM DANCSURI!
Sikerült az első rom telepítésem! Sokkal jobblett a teló mint a gyári első rommal
na most már mazsolázhatok és próbáálkozhatok, remélem nem csak jót hanem valami pofásat is találok!
amúgy win7 x64-el skerült és így utólag könnyű volt!
ha kell help már ebben én is tudok segíteni, többen viszont nem, maradtam amatőr!
....ja és köszönet mindazoknak is akik fáradnak a fórumokon hogy részletesen leirják mit hogyan kell csinálni!
-
Grind
tag
válasz
dancsuri #8247 üzenetére
Am ha ez az a link, amit én találtam akkor ezt lefelejtetted
password: ti8000226tm@kingmobi.net
És ha ez az amit te linkeltél, akkor ez megint nem egy "teljes" verzió ... na meg ha az lenne, lenne benne magyar nyelv is már mint magyar csc-vel tudnia kéne a magyar nyelvet is, de elvileg ez csak angol
-
Grind
tag
válasz
dancsuri #8242 üzenetére
JF6-ot én is láttam... majd kipróbálom én is csak meg várom előtte soneblack romját kíváncsi vagyok rá... am minek nézzem meg a hsz-eid I900 óta?? te is megnézheted ennyi erővel az enyémet ott , nem értem mi értelme van , de nézzed
Én nem akarok vitatkozni, meg szurkálódni .. úgy hogy elég oksa?
nem azért van itt ez a fórum
-
Grind
tag
válasz
dancsuri #8237 üzenetére
"Renéljük utánanéz és nem dönt egyedül a te véleményed szerint."
Inkább döntsön a te véleményed szerint?? Ha utánanéz, akkor biztos, hogy rám hallgat ... nézd meg pfc-n is ki milyen romot használ és milyen arányba... JE3-at már szinte senki, mindenki gyári JG5-t vagy JF5-t használ vagy Rapid romjait .. am mi a nicked pfc-n, hogy itt ilyen "nagy" embernek hiszed magad?
-
válasz
dancsuri #8239 üzenetére
Idézem: "Első tapasztalataim"
De rendben, akkor ne az én véleményemre hallgasson, hanem a tiedre, és így máris minden kerek. Részemről OFF és vita vége!
szerk: Szintén ajánlom figyelmedbe: "Ezek közül nekem a JG5 vált be legjobban. Különböző moddolt/főzött ROM-okat még nem próbáltam, egyelőre barátkozok az alapokkal."
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
dancsuri #8211 üzenetére
Tartozékokra sehol nem adnak 2 évet. 330k-s business notimnál 3 év garancia van de az akksira csak 1 év... Pedig az más kategória mint az O2. Szerintem nézz utána alaposan. Ráadásul a Samsung csak 1 év garanciát ad a telefonokra nem hinném hogy a T olyan nagylelkű lenne.
De én nem aggódom az akksi miatt. Aki meg tud venni egy 100k-s telefont az nehogy már ne tudjon egy évben mondjuk 8-10k-t kiadni egy akksiért.
-
-
hito
nagyúr
válasz
dancsuri #8190 üzenetére
Tettem egy próbát de nálam nem működik egyelőre a trükk. VOB fájt másoltam át, átneveztem .mpg-re de azt írja, hogy: "a fájl nem lejátszható. Sérült, vagy a lejátszó nem támogatja a lejátszandó fájl formátumát."
Esetleg valami spéci lejátszó kéne neki hozzá? Vagy elégnem kéne lennie a gyári Media player-nek?
-
hito
nagyúr
válasz
dancsuri #8188 üzenetére
Akkor mostmárt csak egy BT-os billentyű és egy TV kábel kell és hajítom is ki a DVD lejátszót meg a PC-t
Egyébként valahogy rá lehet venni az eszközt DVD fájlok lejátszására, vagy az még sci-fi? HD-videókat már a snpdragonos masinák gond nélkül lejátszanak, Omniáról olvastam hogy sajnos nem bírkózik meg velük, de talán a DVD-vel igen
-
hito
nagyúr
válasz
dancsuri #8185 üzenetére
Jelentem működik
Gyönyörűen bazsevál a készülékkel a BT mouse. Szívesen csinálnék videót róla mert marha jó, de sajnos nincs mivel.
Mindenkinek ajánlom, szerintem pl. office-hoz (excel) kötelező. Azokba a kis cellákba lehetetlen beletalálni.Akinek van BT-os egere annak muszáj kipróbálnia!
-
kazan23
aktív tag
válasz
dancsuri #7937 üzenetére
:/ Köszönöm!
Nem (youtube) videókat, hanem mezei flash honlapot akartam megnézni.
Lehet, hogy 6.1-el nem volt ilyen gondom?
Aszongyák, hogy skyfire megeszi, de az nem megy nekem itthon.
Opera elnavigál adobe-hez és letöltetné a win98/2000... 9-es flash install.exe-jét.
Az persze nem ppc. 7-es meg fönt van, az meg látszólag nem elég.
Egyéb ötlet? -
fairi
őstag
válasz
dancsuri #7694 üzenetére
főzött rom(JF1) átfőzve(amit te linkeltél) régi win verzióval(21883, újabb 6.5-ösökben:21895)...
valszeg csak egy arab hapsi átnevezett főzött romja ez a "JF1".
azt hogy melléteszünk nem hozzávaló csc más kérdés...de nem kéne ajánlgatni ilyen kétes romokat kezdőknek....
-
zack
nagyúr
válasz
dancsuri #7479 üzenetére
Oké. Nincs kizárva, hogy vannak területek ahol megy. Én pesten próbáltam, és nem hiszem, hogy iGo gond az, ha eldobja a jelet. Lehet a tiedben erősebb a vevő, vagy más országrészen használod, és ezért nincs gondod, de akkor se normális. Annó ddt500 linkelt 2db képet, miszerint mennyire pontatlan a jel az O2 vevőjével a Hungaroringen. Majd megvette a Bluetooth-os vevőt, és azt a képet is betette. Ég és föld volt a kettő, a BT vevővel megjavult a probléma.
-
-
rumos14
nagyúr
válasz
dancsuri #7395 üzenetére
most nem vagyok előrébb.
ilyen késlekedő ikonkirajzolási problémát olvastam más fürumokon, Omniákkal, Xperiákkal.
soft reset után a szabad memóriám 82,63 MB. az én task manager-em nem mutatja az ilyen rendszeralkamazások memóriafogyasztását, csak amit én sajátkezűleg indítok el. -
madarasz92
őstag
válasz
dancsuri #7370 üzenetére
A hangerőt is ott kell...
Amugy PDA Fanclubon irták a hangerőállitásos módszert:
Hangerő beállítása:*#0002*28346#
one more... in who what where... #4
heres some settingsAudio gain screen will pop up
click on music speaker
click again
output volume... change the following values: L1VL2 – 110;
HPG7 – 1110;
L3L7 – 10;
OVL7 – 00001001;
OVR7 - 00010010
click apply, a pop up will appear, click ok on it
these same values are applicable for other areas like ringtone, , voice, speaker and force speaker. do same as above, click menu then exit.
here are the default values to set back to factory specs:
L1VL2 – 101;
HPG7 – 1011;
L3VL7 – 10;
OVL7 – 00011000;
OVR7 - 00011000
Itt van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jogász topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest