- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisvol
aktív tag
:-) a weboldal nem mai. Kapni sem lehet újonnan már. Erre mondjuk nem esküszök meg. Használtan épp láttam a Teszveszen 6 ezer HUF-ért. Annyit bőven de bőven megér. Én is használtam vettem.
Nekem még abból az időből marad, amikor az egész navis dolog még gyerekcipőben járt, olyan hogy PNA nem nagyon létezett. Ipaq 1940-en volt az első készülékem :-) Jó kis masina az is, meg is van még. -
dancsuri
veterán
-
Grind
tag
Az a baj, hogy mindenki azt hiszi, hogy ezek még régi aksik és csak akkor lehet őket tölteni, ha már lemerült,ezek nem ilyenek.... akkor dugod rá amikor akarod és semmi baja nem lesz, szerintem, volt Samsung I900 am 1 évig használtam így .. és nem lett semmi baja. Ez egy újabb pda nem hiszem, hogy ennek lenne tőle valami baja, különben nem csinálták volna meg ezt a megoldást, hogy usb-ről is töltsön
-
dancsuri
veterán
Egy kicsit javitanék a hozzászólásodon:
Álltalában a My storage-ra kell telepíteni a progikat, kivéve amik kérdezés nélkül a fő tárhelyre települnek és az olyan progik amiket a rendszeren található alkalmazás helyett telepítünk Pl tárcsázó Stb.
A mobile shell egyáltalán nem lassítja a rendszert, ugyanis a gyári felület helyét veszi át,
csak míg a gyári kezelőfelület fogyasztását nem tudod mérni addig az MS-ét igenA 6.5.3-hoz tartozó Csc ugyanúgy tartalmaz magyar nyelvet mint bármelyik gyári rom.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Jadro
veterán
Ha hosszabb távra tervezel, akkor mindenképpen érdemes kicsit várni a Wave-vel. Kevés még az alkalmazás rá, de ősszel beindul ez is. Az ára sem felfelé fog mozdulni.
Mondjuk nekem az O2 is bejön nagyon, ellát minden funkciót amit szeretnék. Na jó mondjuk a 720p video az jó lenne nagyon. Ezzel együtt úgy vagyok vele, hogy kihúzom egy darabig aztán majd meglátjuk mi lesz helyette. Nekem az android jobban fekszik mint a winmo, de például nem akarok lemondani a jó kameráról, erősebb akkuról sem és fontos hogy napfényben is lássam a kijelzőt rendesen. Keveset használom a navigációt, de volt hogy már jól jött. Visszafelé nem akarnék lépni. Egyelőre a wave nem felel meg teljesen és a Galaxy S felé kacsintgatok, de az meg már necces a túl nagy kijelzője miatt.
Összefoglalva, nálam egyelőre O2 a wave-vel szemben. Még...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest