- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
válasz
DiamondBack #9337 üzenetére
üres lemez= üres kártya.
Ésszel használd, mert ha nem jó ezközön dolgozol vele, könnyen sírás lesz a vége, a lemezpartícionáló programokkal ugyanis egy mozdulat eltűntetni egy komplett winchester tartalmát..
-
viewdetails
addikt
válasz
DiamondBack #9334 üzenetére
Minitool partiton wizard home edition. Mentsd el ami fontos a kártyáról, üsd le az összes látható partícióját, és utána csinálj egy új fat32-est az üres lemezre, és azt formázd meg.
-
viewdetails
addikt
Próbáld meg alaphelyzetbe állítani a kapcsolatokat a Samsungos Hálózati beállítások menüben, ha nem javul nézd át a WM-es beállításokban, hogy nincs-e valami elkavarodás a Tárcsázási szabályoknál (elvileg nem volna szabad használni őket)
Az AS v. WMDC esetén pedig néz meg, hogy be van-e állítva, hogy a PDA használhatja-e a PC internetét. -
viewdetails
addikt
válasz
KataKata #8961 üzenetére
Nekem voltak hasonló anomáliák egy időben, mind vodás számról, én t-s vagyok. először a készülékre gyanakodtam, de azán más készülékkel/gyártóval is volt hasonló, így arra tudtam csak gondolni, hogy a hiba a rendszerben van. Nehéz utánajárni.
Nem tudom melyik ROM verzió van a telefonodon, első körben érdemes egy gyári JJ1-re frissíteni, hogy biztos nem az okozza-e a hibát.
-
viewdetails
addikt
LOL, pedig az sokkal bonyolultabb volt ehhez képest, főleg mire azt szájbarágtuk, mégis mennyit tudtak visszakérdezni...
CSC-t találsz ott ahol ROM-ot, csak nézz körül alaposan, a CSC-ből az XEH magyar, XEU angol nyelvű, az NXX kezdetűekben pedig minden nyelv benne van. Octansba ez utóbbit betallózva válaszd ki a megfelelőt, alapban AMN (spanyol) a lista elsője. -
viewdetails
addikt
válasz
Loituma69 #8794 üzenetére
A Szöggyári - ahogy a neve is mutatja - kinézetre és tudásra teljesen megegyezik a gyári felülettel, csak kernelt cseréltem alatta, hogy gyorsabb, stabilabb legyen.
(Gy.k.: egyes főzött ROM-ok hiába gyorsak, vagy sok a memóriájuk, minden vicik-vacakot utólag kell feltenni, és a legtöbbjével pl. nem lehet MMS-t küldeni, illetve egyéb váratlan hibaüzeneteket generálnak. Én ezt sosem szerettem, a telefont én használni szeretem, nem foltozni, ezért jött az ötlet, hogy maradjon minden gyári, csak a 2010 márc. kernelt cseréljük egy frissebb októberi-novemberi darabra)
Azt pedig nézzétek el nekem, hogy nem magamról neveztem el, ahogy a többi rommer szokta. -
viewdetails
addikt
Kinn van az NXXJG4 ROM, WM 6.5
Link: http://www.multiupload.com/IWC31WBVKO
Password: samsung-firmwares.comAki magyarul szeretné használni, használja hozzá az NXXJF4 CSC-t, a csomagban lévő CSC natív.
-
viewdetails
addikt
Függetlenül attól, hogy COM9 vagy COM7, lábtérből nem szeret beszélgetni JA1 utáni phone verziókkal. (Barátnőm i900-a ellenben igen, kipróbáltam.)
Ablakból (műszerfaltető) viszont rendben megy, ha ott nem fog jelet 30 sec-en belül, akkor
1, indítsd újra az ájgót
2, ha van mobilneted, lépj ki, és töröld az xtra.bin fájlt, hogy újra letöltse. -
viewdetails
addikt
Kint van a JE1. 6.5.3, ha minden úgy alakul ahogy eddig, jön nemsokára a JE2/JE4(?) a 6.5 kedvelőknek.
http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/308311/je1-leak-at-kingmobil-net/ -
viewdetails
addikt
.
-
viewdetails
addikt
válasz
benczeb #6495 üzenetére
Nem egységes a dolog. Alapban minden házilag elvégzett - gyári v. főzött - ROM upgrade sérti a szolgáltató jogait, így ugrik a garancia. Más kérdés, hogy az O2 ritkán kerül szervízbe, és ha mégis, állítólag nem nagyon firtatták rajta a ROM eredetét.
Ami a 6.5.3-at illeti, igen, keresd a JD3-at, JD1-nél kevésbé bugos már. -
viewdetails
addikt
válasz
benczeb #6490 üzenetére
Hivatalosan ez év májusától lesz elérhető az Omnia II-re a 6.5.3. Mivel a frissítő szerveren eddig csak a független, görög és svéd 6.5.3 verziók jelentek meg, ezért csak találgatni lehet, mindenesetre a sutának tűnő gombok és a 6.5.3 miatt a kézikönyvtől esetenként eltérő funkciók miatt szerintem nem lesz a T-nél upgrade az ügyfélreklamációk elkerülése végett, főleg úgy, hogy JD3 - 6.5.3 JD4 - 6.5 tehát két szálon fut a fejlesztés.
-
viewdetails
addikt
válasz
benczeb #6461 üzenetére
benczeb
Főzött ROM és gyári ROM esetében is hasonlóan megy, mindenki ízlésére van bízva, mivel használja a készülékét.
A ROM frissítés leírását és a szükséges eszközöket a regisztráció után ide kattintva megtalálod.scapegt
Az amivel a T-Mobiltól vetted. NXXIL3/TMHIL3/BOIL1. Egyszerűbben: van benne W'N'W böngésző?
-
viewdetails
addikt
Bulho
Igen, tiltsd le az SPB indulását.
nyikszi
Valaki árulja már el nekem, mi a gond a gyári ROM-okkal, hogy folyton főzöttel próbálkoztok/ajánlgattok, aztán meg megy a csodálkozás, hogy nem ébred fel a képernyő, nem csinál mindent úgy ahogy eddig, stb.scapegt
A T-s ROM egyik hibája, hogy régi, és rosszul kezeli a memóriát, ez fagyáshoz, lassuláshoz vezet. Egyébként van egy remek ébresztő beépítve a telefonba, amely a PDA-k közt egyedülálló módon kikapcsolt állapotban is ébreszt.Helios
E-Book olvasónak tudom ajánlani a MobiPocket-et ingyenes, natív (ellentétben a javas allreaderrel), és sok magyar könyv van hozzá a neten.
-
viewdetails
addikt
válasz
Napfénysüti #6397 üzenetére
A "valami hibaüzenetre" általában a "valami megoldás" szokott a gyógyír lenni.
Backup legritkább esetben javít meg dolgokat, max az adataid mented vele.
SPB Time helyett meg ott a gyári Samsungos ébresztő, ami kikapcsolt állapotban is teszi a dolgát, és tegyük hozzá, csúszkás a Samsungos lock screen is és az S2U2 is. -
viewdetails
addikt
válasz
scapegt #6223 üzenetére
scapegt
Kockán keresztül akkor jutsz be ha megnyomod a kocka gombot középen.
SPB sima program telepítés, de zabálja a memóriát, ezért érdemes letiltani a Ma Képernyő Elemein / Items On Today mindent ami be van jelölve, illetve a \Windows\LinkMgr.exe fájlt elmásolni valahová, hogy induláskor ne töltődjön be vele a Main Menu. -
viewdetails
addikt
Teljesen elfedi a Sense az Androidot, tehát aki a Sense-t szereti, annak mindegy mi fut alatta. Nekem méretben a Legend megfelelő lenne (Arena sem volt nagyobb), a dőlt rész pont jó hogy megtámasszam a tenyeremben a kis gombokhoz, kellemes fém háza van (SAR érték...?) ellenben a tepsi, műanyag Desire-al, ami ráadásul akadós volt. Mindkettőnél nagy mínusz pont a lokalizáció hiánya (szláv nyelvek vannak bennük), magyar ékezetes karaktert nem tudtam előcsalni belőlük (én vagyok biztos a béna) pedig próbáltam több módon is. Fényképezés szintén nudli, én meg szeretem a kompakt dolgokat, 70-ért talán megvenném (egyelőre másodtelefonnak, játszani), annál többért nem, vigyék a HTC/Android fanatikusok.
-
viewdetails
addikt
No offense. Megnéztem ma a Dizárjt és a Legendet. Hát... marad az O2. Legend még csak-csak, de a műanyag érzetű Dizárj az én kezemnek mindenféle ergonómiát nélkülöz.
-
viewdetails
addikt
válasz
petymeg #6099 üzenetére
Én csak annyit mondanék, hogy a rotring cerkának két vége van, egy szúrós és egy gömbölyített. Kiegészítésként hozzátenném, hogy nem került még a kezembe olyan program, ami 1*1 pixelen történő képernyőérintést igényelt volna, szóval köztes megoldásnak pörgesd meg a cerkát 180 fokban, mielőtt böksz vele, és nem lesz gond.
-
viewdetails
addikt
válasz
úúútálatos #6083 üzenetére
Yoe
Tetheringre gondolsz, tud ilyet, Internetmegosztás néven fut asszem magyar ROMban.úúútálatos
És igen, a repülő üzemmód minden ilyesmit letilt. -
viewdetails
addikt
Nem tudom, mit szeretnétek vele, de itt egy leírás XP-hez
A távoli Windows XP Professional alapú számítógépen az alábbi lépéseket kövesse:
1. Kattintson a Start gombra, majd a jobb gombbal kattintson a Sajátgép elemre.
2. A megjelenő helyi menüben kattintson a Tulajdonságok parancsra.
3. Kattintson a Távoli használat fülre, majd jelölje be a Távolról is kapcsolódhatnak a felhasználók ehhez a számítógéphez jelölőnégyzetet.
4. Amikor a rendszer a változtatás jóváhagyását kéri, kattintson az OK gombra.
5. Kattintson a Távoli felhasználók kijelölése gombra, majd kattintson a Hozzáadás gombra azon további felhasználói fiókok megadásához, melyek számára lehetővé kívánja tenni a távoli elérést.
6. A felhasználói fiókok hozzáadásának befejeztével kattintson az OK gombra. Győződjön meg arról, hogy az éppen hozzáadott fiók valóban létezik a távoli számítógépen. Ha a fiók nem létezik a távoli számítógépen, hozza azt létre.
7. Kattintson az OK gombra, majd még egyszer az OK gombra.Windows 7-nél ezek a Control Panel - System - Advanced System Settings alatt találhatóak meg.
Ha ez ok, és nincs külön tűzfal beállítva a gépen, akkor az Omnia távoli asztal alkalmazásában megadjátok a gépetek IP címét, és már lehet is csatlakozni.
Ha router van, és mindketten belső hálón vagytok (gyk másik szobából akarod lekapcsolni a médialejtszót a PC-n) akkor nincs nagy etwas, a gépnek van egy IP címe (pl. : 192.168.1.100 vagy hasonló) azt kell megadni. Ha viszont megy otthon a gép, és a cégből akartok ránézni, akkor be kell állítani, hogy az RDP portot kívülről forwardolja a gépetek felé a router.
-
viewdetails
addikt
Whatever, azért szóltam, hogy ne legyen félreértés. A főzött ROM-oknak egyébkélnt van egy olyan tulajdonságuk, hogy véletlenszerűen javulnak bizonyos teljesítménymutatók is a repack mellett.
Ami a JD1-et illeti, ódzkodom a 6.5.3-től én is, de a tacchan23-féle skinek meggyőzőek, lehet rá szép külsőt varázsolni, és elvileg jó a WP is rajta, szóval nem kell SPB-vel memóriát locsolni.
-
viewdetails
addikt
válasz
petymeg #5574 üzenetére
SOC Reset
Ésszel. Ez a State Of Charge vagyis a töltés "viszonyszáma", elvileg ha teljes töltöttség mellett 100%, (vagyis mikor jön a bubi, hogy mostmár le kéne venni töltőről), amúgy meg annyi, amennyit tud az akksid, ha ilyenkor lehúzod, megnyomod a soc resetet, majd visszarakod, még egy kis pluszt rátölt. Amiért ez érdekes, hogy nekem a SOC olyan 95 körül volt, nemrég néztem, és 91 volt, megcsináltam, és újra felment 95 környékére.
igósok
tesztelgetem én is rendszeresenm de a JA1 phone óta nincs rendes jeltartás, a JB3 pda / JB2 phone kombó a legtürhetőbb.
-
viewdetails
addikt
Aki JC1-et (európait, nem a tajvanit) használ, hogy áll akkumulátor idővel? Azt vettem észre, hogy álló helyzetben alig merült, ellenben pár perc nyomkodás után 1-1% mínusz, ha meg olvastam könyvet reggel rajta (hát ott, na
), akár 4-5% is.
-
viewdetails
addikt
válasz
Kacsy21 #5198 üzenetére
Ha a nyelvváltásnál átbököd angolra, akkor nem lesz ilyen problémád, viszont magyar nyelvű felület sem. Ez egy ismert hiba volt annál a ROM-nál.
FYI, nyelvváltásnál töröl minden adatot a telefonról, utána újra be kell lőni, WM feature.
Ájgót szolgáltatói készülékhez adták ingyé, amúgy meg lehet vásárolni pénzért, google a barátod. -
viewdetails
addikt
Úgy látom össztűz van.
FYI, voltam ma gyorsboltban, vettem Brando UltraCleart, kérésre akkurátusan rá is rakta az eladó, max. riszpekt érte, tényleg szép lett, úgyhogy aki esetleg szeretne, most volt nekik raktáron.
-
viewdetails
addikt
válasz
Fazer600 #4922 üzenetére
Melyik Neked a gyári ébresztő? A WinMo-s, vagy a Samsungos?
Csak mert ha az SPB Time nem volt fenn, akkor az SPB Shell ébresztője a windows beépített ébresztő alkalmazását hozza fel.
Indítsd el a fájkezelővel a windows könyvtárból a clock.exe-t, válaszd ki lenn az ébresztés fület, és ha van pipa valamelyik bejegyzés előtt, vedd ki. -
viewdetails
addikt
Először is: jó reggelt, fáj a fejem, ne kiabálj. (NAGYBETŰ).
Ami a problémádat illeti, minden bizonnyal telepítve van egy vicces képernyőzár, aminek megsérült/törlődött egy eleme. Ha a telefon újraindítása után is jelentkezik a hiba, töröld vagy telepítsd újra az SSkin-t. -
viewdetails
addikt
válasz
Napfénysüti #4857 üzenetére
Napfénysüti
Nincs olyan, hogy én romom. Nekem a legstabilabb és legjobban bevált a JA1, azt dumpoltam le, módosítottam pár dologban, majd flesheltem vissza. A folyamat maga itt sem akkora ördöngősség, a megfelelő eszközökkel és odafigyeléssel... inkább az amit "odabenn" találsz.
-
viewdetails
addikt
válasz
Napfénysüti #4855 üzenetére
Lokalizációt tudsz bármikor váltani a Settingsben, nyelvtől függetlenül.
Majd mesélj, milyennek találtad, gyors, de nálam eléggé szivárgott ez a ROM, ellentétben a többivel. -
viewdetails
addikt
válasz
Napfénysüti #4853 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy van valami JB3 néven, megoszlanak róla a vélemények, mert nem a szokásos helyen került publikálásra, és nem Secany által.
Magyarul raktad fel a JB1-et vagy angolul? -
viewdetails
addikt
válasz
Napfénysüti #4850 üzenetére
Igen, az van benne.
-
viewdetails
addikt
Mondom, very pre-release alpha. JA1, magyar nyelven, levettem a poolpage-t 8 megára, és hozzácsaptam az advanced config 3.3-at, illetve pár OEM beállítást (eszköznév), így a JA1 widzsitplussz nélkül indulás után 15 perccel a szokásos 70 helyett 82 mega volt. A beállítások egy része ok, más része nem, szóval ez még erősen lófütty, a nagy dolog az, hogy sikerült elemeiből összerakni egy olyan cuccot, ami sikeresen feltölthető, és működik.
-
viewdetails
addikt
Fenn van a saját ROM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest