Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyesidr
tag
A 6.5.3-asok mind alsó startmenűsek, ezekkel én nem szimpatizálok, mert csak eredeti ánglis nyelven működnek rendesen, de mindez le is van írva a fórumban ! Nem szeretik a magyarítást csak a 6.5-ösök ! Ajánlom, hogy kicsit többet olvass erről, mert megkíméled magad egy raklapnyi bosszúságtól ! A másik megjegyzés, hogy figyelj egy kicsit a gyakorlottabb fórumozó jótanácsára, írták már, de én is leírom NE AZ OCTANS MINI-t használd !!! Volt már akit megszívatott !
-
hegyesidr
tag
Szia ! Kb. 2 hete használom a JJ1-est, JG5-el magyarítva és a szöggyári JJ1-el ! GPS gyorsabb, RAM kicsit több /heti 1x azért nem árt a szoftreset, mert ezzel is lecsúszik 30-ig / akksi kicsit többet bír !
http://pfc.treck.hu/index.php?dir=Omnia2%2FROM%2F6.5%2F Itt mindent megtalálsz hozzá ! A fórumon pedig tényleg dedós szinten a szádba rágják a merre-meddig-hogyant ! Második figyelmes olvasás után még én is símán cserélgetem a romokat, pedig én sem vagyok egy pc guru !!!
-
nyikszi
őstag
Ne octans minit használj, hanem normált. Egyébként annál szájbarágósabban nincs sehol leírva, még videó is készült a frissítés folyamatáról. A beszélgetésbe meg Te is bekapcsolódhatsz, senki nem fogja leharapni a fejed
Ha gondolod én is válaszolhatok ott is
Egyébként én most tettem fel a JJ1 romot, és meg vagyok elégedve vele.
-
dancsuri
veterán
Hát alig találtam egy rövid .vob fájlt, mig aztán az Egri csillagok Dvd-röl a VTS_01_5.vob fájlt (átnevezve) 205Mega 6perc 30Mp "Audio: Dolby AC3 48000Hz stereo 256kbps [AC-3]
Video: MPEG2 Video 720x576 (16:9) 25.00fps 7600kbps [Vidso)" ritkán akad egy pillanatra a kép, a hang nem. Régebben mikor még próbálgattam az Indul a bakterházzal simán ment, de azt nemtalálom, hogy megnézzem milyen bitrátával készült. -
Grind
tag
A gps gyenge?? ti mit csináltatok??
nekem akárhonnan 5mp alatt talál holdat stabilan és nem veszti el... az xtra gps-t le kell szedni, és a portokat beállítani, mint a beállításokba mint magába az iGoba és úgy hasít ahogy kell
IGO8-ban: port com 7, baud 4800
PDA GPS settings: Program port: com7, Hardware port com9, legyen bepipálva, hogy a windows kezeli a GPS-t.
-
kazan23
aktív tag
Először én is tanakodtam a rom cserén, de végül:
Wisbar/Concept wvga/s2u2/Resco Contact Manager kombóból egy elég tetszetős dolog állt össze. Lassuságot nem érzékeltem, 30-70 Mb szabad ram volt. Amit csak lehetett, a kártyára raktam. (énmegyek_83 és énmegyek_első is vígan szaladt...)
Gondolom most kap egy pofont a szervizben, de majd újra rakom a dolgokat.
Ja, igen. bevittem a szervízbe.
Másik akkut sem tölt, másik O2 pedig tölti az akkumat.
Így hát elment a javítóintézetbe... egy hét kb
(kaptam egy samsung cseretelót.... mondom, hogy adjanak egy winmo-st, de nem... jópofa, minden kontaktom exchange-en... kis pihi jön, hehe) -
HIJ
őstag
Szerintem a programokat mindenképp a My storage -re érdemes pakolni, mert a fő tárhely szinte csak a winmo -val tele van.
A mobile shell + a skin természetesen lassítja a gépet. Esetleg próbálj ki egy gyári romot vagy ha nagyon gyorsat akarsz akkor a rapid "naked" romját. Ez nálam hasított, de nem voltam kibékülve a kinézettel így maradtam a sens -nél. Kicsit lassabb ugyan, de igazán teccetős...
A winmo frissítéséről meg nem nagyon tudok nyilatkozni. Tudtommal a 6.5.3 csak angolul létezik még (?!)
A romfrissítésről meg dobtam linket. Itt alap esetben a mystorage törlődik, de be lehet állítani hogy ne. Természetesen a képek videók ha nem a főtárhelyen vannak megmaradnak, viszont a telefonkönyvet és a contaktokat érdemes lementeni pl KIES -el.
Hát én ennyit tudtam segíteni, ha egyáltalán segített...
-
HIJ
őstag
-
kazan23
aktív tag
köszi!
Igazából az érdekelt volna:
- hogy valakivel történt-e már hasonló,
- hogy mennyit bír a gyári akksi,
- hogy valaki rámér töltés közben egy multimeterrel, hogy valóban 1,5V megy az akku felé,
- hogy valaki nem mér, de esetleg tudja, hogy igen 1,5V / vagy dehogyis 1,5V
- hogy valaki megemlíti, hogy ez egy ismert dolog és az O2 a ludas, nem az akksi.
...ilyesmikSzerviz: 30-40 kilométerre.
(legutolsó tapasztalatom szerint a digitizer alatti port ujjlenyomatokra változtatják) -
c p
tag
ezért írtam, h. jópofa
egyébként te lamentáltál, h. az usb-host neked mennyire tetszik a toshibában... illetlenség lett volna leoltanom azzal, h. az javarészt tán' parasztvakítás
bár vannak, akik a telefonnal torrenteznek, hehe - azoknak jól jöhet, ha hazaérve rádughatják a telóra a külső vinyót: film vinyóra másol, vinyó mediacenterre rádug, filmet megnéz, örül... vagymi
-
c p
tag
az usb-host funkció tényleg nagyon jópofa a toshiba-nál
winmo alá írtak bluetooth-os humaninterfacedriver-t: BlueInput a neve - eddig még nem tudtam foglalkozni vele, de azt írájk, h. simán kezeli a bt-egér ill. billentyűzetet, úgyh. amint időm engedi rápróbálok, majd beszámolok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- EAFC 25
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest