- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti N95
aktív tag
Ez a legszarabb T-s rom! Nyugodtan cseréld le, és ha gond lenne a pda-ddal, ne a T-hez vidd, (mert ők úgyis csak kókányolnak) hanem a samsunghoz! Ott nem lesz gond, hogy nem T-s romot használsz! Én már többször is vittem jó kis főzött rommal oda, és egy szót sem szóltak! Meg hamarabb is vissza kapod, mert a T-től is oda küldik, ha ők nem tudják meg kókányolni
-
Peti N95
aktív tag
válasz
petymeg #8445 üzenetére
Ez a Mobil shell a sense skinnel szerintem baromira ramzabáló.
Nagyon jól néz ki, de használhatatlan.
Én is kipróbáltam, és bele is szerettem, de fagyogatott miatta rendesen!
Ezután döntöttem a rom cserénél, és felraktam rapid romját az igazi sensével, ezután a TF3D-vel, eddig ez a tuttti
Nem annyira testreszabható, mint a sense, de sok a szabad ram, és nem fagy netezés és más progik futtatásakor sem! -
Peti N95
aktív tag
válasz
#04441088 #8362 üzenetére
Hali. Én több mint fél évet használtam a gyári T-s rommal, gond nélkül mert fostam a rom cserétől, nehogy téglát csináljak belőle stb... Most meg már a sokadik romot próbáltam, annyira belejöttem a dolgokba. Alapvetően ez egy nagyon jó készülék, jó kamerával, szerintem jó gps-sel. Én lassan egy éve nyúzom, és nagyon szeretem. Szerintem ár érték arányban is jó! Azt nem tudom hol olvastad, hogy csak egy hanggal ébreszt, de szerintem ez hülyeség. A gyári ébresztője is jó, de van rá pár ébresztő progi is, amik tuti jók. Ha úgydöntesz, hogy megveszed, engem zaklathatsz nyugodtan privátban, ha tudok segítek! Amúgy 1 hét alatt bele lehet jönni a winmo-ba, aztán megy!
-
Peti N95
aktív tag
válasz
modflow #8351 üzenetére
Hali!
Én használtam, de nagyon nem volt jó.
Kb fél nap alatt le zabálta a ramot, és utánna fagyott a gép.
Rapid féle jg5-tel raktam fel.
Most a szintén rapid féle JH1-et raktam fel tegnap, TF3D-vel, ami majdnem sense, csak kicsit butább, ezáltal kevesebb is a gépigényeúgy látom, ez jobban gazdálkodik a rammal
-
Peti N95
aktív tag
válasz
kazan23 #7552 üzenetére
Üdv!
Csak a porosodással kapcsolatban szeretnék annyit hozzáfűzni, hogy tisztogatni ne hagyjátok egyik szervizesnek sem!!!
Engem a Pólus Samsungban lecsesztek, hogy miért hagytam hogy a T-mobil kitisztítsa!?
Nem szabad, és nincs értelme sem havonta tisztíttatni!
Simán ki is cserélték a Samuék, és azóta megszünt ez a problémám! Ennek már 2-3 hónapja. -
Peti N95
aktív tag
válasz
erniemagus #7095 üzenetére
Hali!
Az óra beállításainál találsz egy olyat, hogy "Óra megjelenítése az összes alkalmazásban" Na ezt kellene vissza pipálnod, és az óra helyett visszakapod a töltöttségjelzőtpetymeg
Ez a kis izé, nem egy állvány, hogy ha videót nézel, bele tudd állítani? I900nak gyári tartozéka, (asztali állvány) Szerintem -
Peti N95
aktív tag
válasz
Napfénysüti #5944 üzenetére
Nálam nem akad, csak ha a procc auton van, akkor viszont nagyon!
-
Peti N95
aktív tag
Sziasztok!
Erre a proci dologra egy észrevétel: Ha autómatán van, akkor nekem eléggé akadozik!
Például a Mobil shellnél a körhinta 3D-ben, szemmel láthatólag akad!
Viszont ha alacsonyon van akkor már sokkal gördülékenyebb!
Én amúgy eddig normálon használtam, nagyon nem vettem észre hogy jobban zabálná az akksimat mint azelőtt autómatán! 1-1hónapig volt így is úgy is! -
Peti N95
aktív tag
válasz
petymeg #4354 üzenetére
Igazából szerintem ami az spb-ben van az nem t9, hanem valami szövegfelismerő féle.
Annyira nem vágom, lehet hogy t9, de a lényeg hogy nagyban megkönnyíti a gépelést.
Azt hiszem a harmadik karakternél kiírja a teljes szót, aztán vagy az kell neked vagy nemJa és úgy vettem észre hogy magátol tanulja be a szöveget, ha érted mire gondolok.
-
Peti N95
aktív tag
válasz
metaldog #4301 üzenetére
Szerintem akik itt vannak azok omnia 2re szavaznak! Az eggyik szimbyan, a másik win mobil. Kinek mi fexik jobban. Nekem az utóbbi ezerszer jobban bejön, pedig előtte csak szimbyanos nokiáim voltak! Az o2 ben sokkal több a lehetőség, viszont kicsivel komplikáltabb is, még nem jössz bele.
-
Peti N95
aktív tag
válasz
dorka16 #3050 üzenetére
A Hard reset a telepített programokat minden esetben törli!
Vagy újratelepítesz mindent, vagy megnézed mi indul el azok közül, amiket hr előtt a My Storage\Program Files-ba telepítettél, azokról elég linket másolni a Windows\StartMenu\programs-ba, de ezek nem jelennek majd meg a Remove programs listájában. Viszont nem is foglalnak semmi storage memóriát, amit a telepítéskor viszont megtesznek akkor is, ha a my storage-ra telepíted őket. -
Peti N95
aktív tag
válasz
dorka16 #3050 üzenetére
Szia!
Csináld gombokkal, manuálisan, akkor biztosan nem törlődik a my storage tartalma.
"Telefon kikapcsolva (a letevő gomb hosszú lenyomásával)
Majd: hangerő fel gomb + lock gomb + felvevő és letevő gomb folyamatos nyomása (tehát egyszerre mind a négy gomb) amig meg nem jelenik a formázásra vonatkozó üzenet. Ezt a felvevő gombbal kell jóváhagyni vagy a letevő gombbal elutasítani." -
Peti N95
aktív tag
Én a töltöttségjelzőt 3napig nem találtam, mire rájöttem hogy az óra mutatását kell kiiktatni, és megjelenik!
Az IGO nálam első indításnál kb fél óra volt mire navigálásra készen állt!
Van rá lehetőség, hogy letöltse netröl a műholdak állását, de ez ugye adatforgalmat generál, és ez költségekkel jár!
Én bekapcsoltam, mert van net előfizetésem!
Így max 1-2perc és navigálhatok is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest