- iPhone topik
- Van még Nokia telefon!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz babosmiki #31 üzenetére
Egy 3-4 mm-rel szélesebb kijelző már pont határeset. Mindegy, ki kell próbálni, és utána dönteni. Nekem a T-Omnia is megfelelne (800 MHz proci, 3,3" WVGA kijelző kvázi az Omnia dobozában).
Szerk: Maga a chipset eredetileg 5 MP-ig támogat fényképezőt, de azóta módosíthatták.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
oalex
senior tag
válasz babosmiki #230 üzenetére
Igen, egyenlőre Semmisung.
Addig is időhúzásnak lehet informálódni az egyik vetélytársól bővebben:
Első Teszt (németről ==>angol, úgy hogy nem az igazi)
Szép szép, de meg vannak a kétségeim. Az már most nagyon látszik, hogy a saját kezelőfelülete, nem sokat ér. De simán el tudom képzelni SPB 3.0 val, vagy az új Manila 2.5-el. Ütös!
[ Szerkesztve ]
!!!Légy jó mindhalálig!!!
-
Loretto
veterán
-
oalex
senior tag
válasz babosmiki #378 üzenetére
Jaja.
És az is jó lenne, ha most a t-mobile is esetleg időben ki adná, meg az, hogy az Ominózus házi mozi legújabb változatából is csomagolhatnának mellé 1db.-ot megint (az első 300-nak).
Én is nyertem anno és jó áron el is adtam.
A t-Mobile késése miatt sajnos viszont a 150e bolti kellet megvennem[ Szerkesztve ]
-
fairi
addikt
válasz babosmiki #493 üzenetére
ööö
nem is tudtam egy qwertys winmo telefonnál fontos tényező milyen a cam minőség..legtöbb winmonál már az is öröm ha fotóminőség egyáltalán használható...
Ennyire lemaradtam a telefóniával..
"Mi a fontos egy winmonál" listán szvsz 'videóminőség' a legutolsók közt van! -
fairi
addikt
válasz babosmiki #529 üzenetére
ha videó külön szempont akkor erre gyúró készülékek közt kell körülnézni,samu i8910 ami hd videós,mondjuk ott is mintha nem menne tökéletesen,vagy lesz hd-s lg is ...
Gondolom a ha kezelőfelület gyors lesz nem akadozik az is nagy siker lesz mérnököknek
Egyáltalán van winmos te aminek jó a videója
Persze videóról bármit mondani míg bétás készülékekkel vannak tesztek...
végleges meg nemrég került forgalomba -
oalex
senior tag
válasz babosmiki #673 üzenetére
Igen a Windows már kevésbé látszik a menüben, azonban az nagyon látszik, hogy szinte mindenki ész nélkül linkelget, viszont egymás link-jeire meg fittyet hánynak. Mert ha másokét is megnéznénk, akkor tudnánk, hogy van és nem lennékben 20 hozzászóláson belül újra 10x.
A pocketnow review most lett hatodszorra linkelve, legutóbb általad. Nézd csak meg mi van 5-el előtted[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz babosmiki #743 üzenetére
Bár amolednél nem számít annyira a döntési szög, valószínűleg másabban a látószög a napsütésben is, de szerintem nem csak ez, hanem a felvételt készítő kamera minősége sem mindegy - a pocketnow-os csóka kamerája szerintem egyszerűen jobb minőségű.
AS: Már nem tudom, hogy te honnan vetted a megjelenést, de van vmi hivatalos forrás már? esetleg pontosabb dátum, hogy októberben mikor érkezik a tella?
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
válasz babosmiki #986 üzenetére
Nekem meg speciel az nem tetszik, hogyaz alján van a hangszóró. ha leteszed, és úgy pötyögsz rajta akkor szar lehet, vagy filmet nézni rajta úgy hogy egy sima felületre leteszed.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
válasz babosmiki #1038 üzenetére
Na ez remek kérdés, már régóta meg akartam kérdezni, csak mindig elfelejtettem, én is epedve várom a választ!
Amúgy ki honnan fogja megvenni a telót (már aki úgy döntött, hogy meg akarja)? Aki pesti, Pesten, aki meg nem, az felmegy Pestre? Nem tud vki Debrecenben vagy nyíregyházán gsm boltot, ahol van/várható?
-
-
-
Schumacher!
tag
válasz babosmiki #1760 üzenetére
Háát nekem volt sima HD pdam de nekem nagyon nem jött be, nem volt rossz gép, mondjuk a vaku NAGYON hiányzott, de aki SAMUT szereti az nem szereti a HD-t, mellékesen sokkal jobb kézben az Omnia II mint a HD mert az olyan volt mint a tepsi..
Omnia II - GOOD and SAMSUNG GALAXY S 2 the BEST
-
Schumacher!
tag
válasz babosmiki #1974 üzenetére
Kqrva életbe neked is
Mit csináltál vele mielőtt behalt így, milyen progi vagy mi történt?????
Egyébként MAXIMUSS merre vagy, neked már megjött van vmi??????????
Ja és köszi Erdőke a pontosítást igen vmi ilyesmire gondoltam..
Köszönöm a válaszokat de még a TF3-ra nem kaptam választ hogy ott mennyi RAM szabadul fel???[ Szerkesztve ]
Omnia II - GOOD and SAMSUNG GALAXY S 2 the BEST
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest