Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
válasz
viewdetails #9380 üzenetére
Igen.
-
mazsó
aktív tag
válasz
viewdetails #9324 üzenetére
Nincs problémám vele, csak lehetne szebb is...
Lehet írok nekik, biztos csinálnának rá vmi design -osabbat... -
mazsó
aktív tag
válasz
viewdetails #9316 üzenetére
Megpróbáljam azt mondod??
-
c p
tag
válasz
viewdetails #9018 üzenetére
Köszönöm, ezek egyelőre nem hoztak eredményt.
Kezdek arra gyanakodni, h. a főzött ROM sz@r. Úgyh. a készítőnél kopogtattam, de eleddig nem nyilatkozott.
-
modflow
veterán
válasz
viewdetails #8997 üzenetére
Rájöttem, a KIES telenyomra valami képekkel a Ram-ot és nem volt szabad hely.
Letörölve őket már jó lett.És ez a i8000 NXXJJ1 az jó? Miben másabb, mint pl. az én mostanim?
-
KataKata
csendes tag
válasz
viewdetails #8957 üzenetére
IGEN BASSZUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem hiszem el, zseniális vagy!
Ha a miértet is tudodnád, az már egyenesen fantasztikus lenne...
ugyanis épp nemrég futott át az agyamon, hogy milyen érdekes, alig van vodás ismerősön (én pannonos vagyok) de akinél ez szintén ilyen "misztikusan" előfordul, mind vodás.
Szóval? -
mazsó
aktív tag
válasz
viewdetails #8882 üzenetére
Én is örülök
Tényleg eddig semmi gond, és tényleg gyorsabb.
Ha rádugom usb-n a számítógépre mindig tölt, nem lehet valahogy kikapcsolni?
Mert ha minden nap ráteszem, kikészíti az akksit... -
mazsó
aktív tag
válasz
viewdetails #8873 üzenetére
Üdvw
És köszönöm neked is a rom-ot, és a sok jó tanácsot amit itt, és a pdafanclub-on adtál.
További jó, és sikeres munkát kívánok! -
Thewi
tag
válasz
viewdetails #8877 üzenetére
Próbáltam a netbookomon Win 7 32 bit és az asztalin is Win 7 64 bit.
Az eredmény ugyan az mind a kettőn. Drivert telepítettem, majd frissítettem a leírtak szerint.
Ami még nem világos, hogy mi az amit kötelező az OCTANS-ban betölteni? / phone, Eboot,
PDA, contents / -
hegyesidr
tag
válasz
viewdetails #8761 üzenetére
Tökéletesen !!! Köszönjük !!!
-
kazan23
aktív tag
válasz
viewdetails #7574 üzenetére
Hmm, pontosan ezt írtam, hogy átnyálaztam oda-vissza a modaco-t, elolvastam az első hsz-ben is, és a txt-ben ugyanezt.
De hol vagyon az leírva, hogy a windos default desktop item lesz majd az én theme-em?
És a "Disable Titanium", meg "Enable Titanium" hol találhatóak?
Hiába mersztettem a szemeimet a Theme-k közt, az Items on Today-ben, csak nem találtam semmiféle gchrisTitaniumV1.3.1-re utaló betűket... -
Calogero
addikt
válasz
viewdetails #7500 üzenetére
Köszi
És azt nem lehet valahogy megoldani hogy a kihangosítón csak telefonáláskor működjön?
-
szijartg
őstag
válasz
viewdetails #7450 üzenetére
reggel vettem le a töltőröl... tegnap este mielőtt kikapcsoltam nyomtam egy soc resetet. elég sokat beszéltem ma rajta, meg volt 4sms. és még mindig 100%on van
-
petymeg
addikt
válasz
viewdetails #7417 üzenetére
megcsináltam, de nem javult.
tegnap este 10 kor vettem le a töltőröl soc reset majd kikapcsolva rátöltés. reggel még 100 % utána kb félóra zenehallgatás, 10 perc telefon egész nap -nyugis nap volt- most 82 % elég szerény nem?
-
hegyesidr
tag
válasz
viewdetails #7415 üzenetére
Már van 3.5.5-ös is !!!
-
rumos14
nagyúr
válasz
viewdetails #7406 üzenetére
3.5.3 asszem, ami 1 hónapja a legújabb volt. semmi skin buhera. alap gyári WM 6.1-es ROM. i8000XXIH5, ez mond valamit?
-
petymeg
addikt
válasz
viewdetails #7246 üzenetére
bocs de ez nekem így elég kínai. mit is csináljak akkor hogy tudjak küldeni is az indamail és vipmail címeimről?
-
blt.62
őstag
válasz
viewdetails #7021 üzenetére
Szia!
Kipróbáltam hogy kikapcsolom aztán vissza de akkor se lett jobb. Nagy nehezen jelet talál de szinte rögtön eldobja a jelet (Gps kapcsolat megszünt), újratervez, aztán semmi.Szerintem az anyós ülésen is mennie kellene pedig az enyém a szélvédő alatt van a tartóban a műszerfalon. Nem értem,hogy mi lehet a baj,hogy most lehet a Gps antennája a rossz?Mi okozhatja azt,hogy állandóan eldobja a jelet,nem tartja meg nyilt terepen se.
Még kérdezném,hogy a naptárfunkcióban ha bejegyzést csinálok akkor ha egésznaposra állítom akkor az azt jelenti hogy egész nap mutatja nekem? De akkor minek kérdezi,hogy risztást kérek-e ha az egész naposnál nincs időpont amit belehetne állítani? Próbáltad már? -
Songo
senior tag
válasz
viewdetails #6997 üzenetére
Köszönöm de KIES minden igényem kielégiti ilyen szempontól
(outlokot meg sohanemhazsnáltam és nemis tervezemMás kérdés.
Elinditom az IGO-t és kb 20mp után kiirja hogy nemtudott kapcsolódni az internetre.
Mi az anyámnak akar netre menni?
megőrülök tőle 2 utcánként lekell okéznom ezt a baromságát. -
petymeg
addikt
válasz
viewdetails #6673 üzenetére
lehet. amitől olyanok lesznek az ikonok meg a menü mint a sonblack romoknál.
valamiért ez a céges pc nem nyitja meg a modacot.... így nem tudom megmutatni mire is gondolok.
én fel is rakom holnap ezt a je1 romot mert ami most van jd6-os alapú sonblack 23 főzött rom néha csinál hülyeséget, pl: állandoan a neten kolbászol, elfolyik a memóri egy fél nap alatt stb.
itt egy link, mindenkinek aki szereti a je1 romhoz: [link]
-
nyikszi
őstag
válasz
viewdetails #6460 üzenetére
Mert ebben alapból több a memória, nincsenek benne felesleges dolgok, nekem úgy megy ahogy kell. Eddig nincs problémám vele. (rapid jc1-es).
Idézem:
Amiket kiszedtem:
* Kocka
* Smart Sync
* Smart Reader
* Samsung Főmenü
* Fölösleges nyelvek és billentyűzet-kiosztások
* Application Store
* Játékok
* Hátterek
* Youtube
* QIK
* Opera 9.5
* Google Maps
* Podcast
* Facebook
* Samsung FunClub
* i8000 kézikönyv
* Widgetek és kezelőjük
* MSN Weather
* MSN Money
* Live Search
* SkyBox
* SkyMarket
* Marketplace
* Outlook Live Updater
* Today VálasztóAmik bekerültek:
* TouchFlo 3D 1.3 vagy Sense 2.5 vagy semmi ilyesmi (kinek mi)
* Chainfire AutoClosePatch 1.1
* m6 Color TaskBar Vista Theme (saját waitcursor-ral)
* O2Flash 1.1 (Középső gomb rövid nyomására állítva)
* SDKCerts 2010
* Opera Mobile 10 Final
* Samsung SDK 2.2
* Color Bluetooth Icon
* MS MyPhone (Sense 2.5-ben)
* Total Commander
* Topaz CommManager (Sense 2.5-ben)
* TouchFlo3D teljes fotóalbum javítás
* HTC TaskManager
* InterWrite
* SoftReset program
* JD1 Hívásnapló
* JD1 Telefonkönyv
* JD1 Fotóalbum Registryben engedélyezve a szűrő
* JD1 TouchPlayer (100 megánál nagyobb fájlt nem játszott)
* JD1 Billentyűzet skin A JD4-es jobb
* JD1 Számológép
* JD1 GPS driverek
* PIMBackup
* PHM registry EditorEgyéb módosítások:
* Feladatkezelő középső gomb hosszú nyomásán (nem feladatváltó)
* WinMo Settings bekapcsolva
* GPS optimális beállításon (COM4 / 9600)
* Pár ikon cserélve lett, plusz néhány új (pl.: "Új Üzenet")
* 4 soros start menü
* Saját Lockscreen
* Saját nagy képes hívókép
* Saját Win7 Boot/Shutdown képek és hangok
* Front kamera támogatás
* Mindegyik ROM-ban a fekete téma az alapértelmezettNekem a sima van, se sense, se touchflo. Feltettem az ms-t és szépen használom. Ennyi. Egyetlen egy pici hiba, hogy nem jelzi vissza az sms-t, hogy megkapta-e a címzett vagy még várakozik. Engem nem zavar, csak a Feleségem. Ő viszont meg engem.
Ja és ne felejtsétek el ma Anyák napja van!!!
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
viewdetails #6507 üzenetére
És a rapid félében? Ő azt válaszolta, hogy a windows mappában IntShrUI.Ink, de nálam olyan nincs...
-
CHIPman
nagyúr
válasz
viewdetails #6503 üzenetére
Mindegy, sikerült W7 x64 alatt is.
-
benczeb
aktív tag
válasz
viewdetails #6494 üzenetére
Tehat ezek szerint fuggetlen keszulekre mar elerheto a 6.5.3 release? Ez esetben atgondolom a nem t-nel torteni vasarlast... egyebkent a fozott ROMos hegesztes garivesztessel jar, igaz?
-
bulho
tag
válasz
ok és thx a helpet
-
scapegt
őstag
válasz
viewdetails #6469 üzenetére
már regisztráltam pár napja oda, csak nem merem egyedül elkezdeni...de majd valahogy megoldom.
-
Helios
tag
válasz
Köszi, de mint fentebb írtam (#6420) próbáltam a MobiPocketet. Most is megnéztem de jónéhány dolog hiányzik belőle, és így aki elsőre ezt próbálja ki, annak el is veszi a kedvét sztem, h ebook olvasóként használja a kütyüt.
Én Alrreaderből a 2.5-öt használom egyébként (2.6 az aktuális) és ez nem használ sztem java-t. (Nem is úgy néz ki, gyors is, a memóriában sincs egy darab java utalás sem és java dll-t sem tölt be...)
-
scapegt
őstag
válasz
viewdetails #6466 üzenetére
1 hete vettem, utánanéztem hogy tavaly novemberi rom...frissíteném, de utána kell olvasnom és szívesen venném, ha egy gyakorlott, tapasztalt, szakavatott ember segítene felrakni az enyémre egy romot
-
scapegt
őstag
válasz
Bocsi, nem igazán tiszta nekem ez a T-s ROM...mi is az?
-
scapegt
őstag
válasz
viewdetails #6221 üzenetére
Igen, arról, de már kicserélte úgy, hogy a kockán keresztül mentem a menübe...passz hogy miért csinálta...ma többször cseréltem hátteret és működött, aztán behalt és most újra jó...ez van
spb-t felraknám ma, csak kéne egy kis segítség
vállalkozna valaki msn-es vagy egyéb segítségre? lehet ezzel garivesztés vagy ez csak sima "program installálás"?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
viewdetails #6170 üzenetére
Nem, biztos hogy nem, most sem enged mást választani és nincs rádugva semmire, sőt a rom is más. Inkább az lehet, amit zack írt, próbaverzió..
-
CHIPman
nagyúr
válasz
viewdetails #6170 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez lenne a gond, az SPB Screenshotnál sem lehet beállítani sem a képformátumot, sem a mentési helyet. Az alap a My Documents, ezt nem lehet átállítani.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #6144 üzenetére
Azért az Omniánk még állja a sarat!
Hova tovább még mindig a legjobb vételek közé tartozik. Desire video recorder 800x480@15fps. Multimédiát tekintve az összes HTC egy vicc.[link]
-
kosturica
őstag
válasz
Üdv! Ezt azért kifejthetnéd bővebben (Desire) mert engem viszont érdekelne!
-
zack
nagyúr
válasz
Nekem se jön be eddig egyik Androidos kütyü se. Olyan idegen mindegyik. A Legend-nek meg az a baja hogy 3.2" a kijelzője. Nekm ez már kicsike, főleg egy érintős telóhoz.
Oké, Arena se volt nagy a maga 3.0" méretével, de azért árban van egy kis különbség a kettő között. -
bulho
tag
válasz
viewdetails #6087 üzenetére
igazad van már nem Tmobilos
-
nyikszi
őstag
válasz
viewdetails #5989 üzenetére
Köszi, megnézem.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #5899 üzenetére
Gondoltam hogy távolról lehetne vezérelni a torrentjeimet. Elsősorban ezért lenne jó.
Gondolom erre nincs más megoldás, csak a távoli asztal. -
bulho
tag
válasz
viewdetails #5901 üzenetére
hát szoval őőőőőőőő nem is tudom
...... tudjam?
de biztos kezekben vagyok ugy gondolom
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
viewdetails #5833 üzenetére
Na arra én is kíváncsi leszek milyen lesz egy rendes 6.5.3 ROM. A stratmenüs megoldás alul nekem is idegen de biztos meg lehet szokni.
Egyelőre JC1 lesz szerintem egy ideig. -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #5835 üzenetére
Az a vicc, hogy eddig nem folydogál a RAM SPB-vel sem. Meg is lepődtem. Már a Radek65 féle JB3-nál is észrevettem, de most a Rapid JC1-nél még jobban érezhető.
Lehet valamire rájöttek, ami állítva lett, viszont nem publikus? -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #5833 üzenetére
Azt írtad a PFC-n hogy JC1-el elégedetlen vagy.
Én meg azt hittem, hogy a Rapid féle ROM-ot próbáltad.
Akkor ezek szerint "mellélőttem".
Írj majd a 6.5.3-ról ha feltetted, bár nekem ez az alsó start menüs dolog borzalmasan idegen...ettől függetlenül, előbb-utóbb át fogok állni, főleg ha lesz XEH CSC, és megszünnek a bug-ok.
De ezzel a Rapid féle JC1-el annyira elégedett vagyok, hogy nem tudom mi kellene hozzá jelenleg, hogy lecseréljem. -
petymeg
addikt
válasz
viewdetails #5520 üzenetére
ez a soc reset mit is takar? vmi akku formázás vagy mi a csuda?
a smart progiba van ilyen h soc: 72,25% na ez mi? -
bulho
tag
válasz
viewdetails #5529 üzenetére
hello majd pm-be irok neked ha kész a kocsim és az idő pontot is hogy mikor hol
-
bulho
tag
válasz
viewdetails #5514 üzenetére
nekem is 1-2 napig bírja az aksija de állítólag ez ilyen sajnos
-
kosturica
őstag
válasz
viewdetails #4949 üzenetére
Nekem eddig minden telefonomon ez a brando volt, maximálsan elégedett voltam vele. Aztán saját hibámból csúnyán megkarcoltam és azt mondtam még 1x nem adok ki 2500-at érte. Bár elég szkeptikus voltam először, vettem az ebay-en egy fickótól 2 db fóliát 2.50 dollárért és ugyanolyan szép (szinte láthatatlan), mint a Brando. Már több mint egy hónapja van rajta, koccant is kulccsal, de még karcmentes most is!! Szóval szerintem állati jó, 2db. mindössze 500 Ft volt és én tökéletesen elégedett vagyok vele.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
viewdetails #4887 üzenetére
Ha meg semmi nem segít neki akkor reset.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
viewdetails #4856 üzenetére
Azért mikor a spanyolt tettem fel figyelmetlenségből(életem első O2 ROm cseréje volt
) nah az érdekesre sikerült: Orange logó indulásnál és leállásnál + Orange netbeállítások.
Te ROM-od melyikre épül és milyennek találod?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
viewdetails #4854 üzenetére
Először spanyolul.
Második nekifutásra magyarul de csak a lokalizásció miatt hogy ne legyenek gondok mert át is állítottam angolra.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
viewdetails #4852 üzenetére
Köszi, akkor ezért írta ki mikor telepíteni akartam hogy újabb verzió van fent.
Egyelőre bejön ez a JB1 ROM jobbnak tűnik mint az előző gyári ami rajta volt. Van már JB3 Secanytól? -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4837 üzenetére
Bizony view..Gratula!
Akkor megvan az esély hogy lesz magyar nyelvű kotyvasztott ROM.
A nehezén már túl vagy.Fel merted tenni a sajátot!
-
animoo
senior tag
válasz
viewdetails #4837 üzenetére
Gratula! Szernitem még más itthon nem főzött O2-re.
-
animoo
senior tag
válasz
viewdetails #4835 üzenetére
Wow. Ügyes! És miket módosítottál? Mi volt az alapanyag? Én már régóta nem használok magyar nyelvet...
-
animoo
senior tag
válasz
viewdetails #4833 üzenetére
Te főzted?
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4796 üzenetére
Nincs annyi időm mint neked, mivel szeretem a pénzt, és azért tenni is kell hogy legyen. Ha téged ez köt le, akkor kotyvassz. Azt csinálsz a szabadidődben amit akarsz. Nekem egy ROM project már nem férne bele. Vagy azért mert te most nagy dirrel-durral belevágsz a ROM frissítésbe, most mindenkinek meg fogod parancsolni hogy kövessenek?
Ne gyerekeskedj view...
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4793 üzenetére
Jó lenne ha 1 héten belül kotyvasztanál valami magyar nyelvű ROM-ot...
-
fairi
őstag
válasz
viewdetails #4790 üzenetére
virtuális gépen egy próba?
elvileg léteznek emulátorok winmo alá de nem értek ehhez -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4790 üzenetére
A végén még rommer leszel.
De mivel a puding próbája az evés, így nehéz lesz csekkolni mit főztél. Ha meg csekkolod az igen nagy kockázat. Tartalékolj be 3-4db O2-öt, ha esetleg gondok adódnának. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
viewdetails #4732 üzenetére
Elsőre megállt amúgy a telepítés egy NAND FAIL üzenettel. De másodszorra ment minden rendben.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
viewdetails #4730 üzenetére
Rendes Octansal. Szerintem azt rontottam el hogy a nyelv beállítánál nem az eredeti angol CSC-t választottam ki hanem véletlenül a spanyol maradt bent. Orange logó van ki- és bekapcsolásnál is.
Ha otthon lennék megcsinálnám most rögtön újra csak éppen melózom. -
runner 125
nagyúr
válasz
viewdetails #4705 üzenetére
Nem szeretnék én turbosimet, körülményes cserélgetni, meg amúgy is. Nem szeretek csak úgy feladni dolgokat, ezt akkor is ki lehet nyitni, nem hiszem el h nem.
..de köszi.
Amúgy ezt a módszert próbáltam az i8000-nél is, de nem működik.
-
fairi
őstag
válasz
viewdetails #4705 üzenetére
nem én pörgök,mindig feljön ez a téma..
ha kéthetente vki nem kérdezi meg akkor senkise..könnyen lehet 6.5.3 build nem is lesz hivatalosan sose,igazán miért is csinálna,csak 6.5 frissítést ígért amit be is tartott...
cookerek se nagyon dolgoznak ezen a 6.5.3 kérdésen,pedig van mit csiszolgatni ezeknél a romoknál...
én ilyenem elég zakkant mostanság,várom a secanys romot hátha,hátha vmi érdekes van benne.
de nem jön,csak legyen neki igaza,és a késlekedés nem rossz ómenitt van -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
viewdetails #4600 üzenetére
Igen, pont a virtuális gépet akartam javasolni én is, de view már megelőzött. VirtualPC vagy vmware az, ami neked kell hozzá, utána már csak egy xp telepítés rá, és meg is vagy, nem nehéz.
Sőt továbbmegyek, Microsoft oldaláról le tudod tölteni a hivatalosan kiadott virtuális xp-t w7-re, azzal semmi dolgod nincs, csak elindítani!
-
fgabeszf
csendes tag
válasz
viewdetails #4594 üzenetére
Köszönöm szépen. Lehet hogy kiírta csak figyelmetlen voltam. Így már minden oké.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
viewdetails #4586 üzenetére
Sajnos ezt már kitárgyaltuk: W7 van a laptopomon.
De arra gondoltam hogy jövő héten asszony gépén (Win XP) lehet rászánom magam. Mondjuk még utána kell alaposan néznem hogy hogyan kell. Ha esetleg vannak hozzá tippjeid javaslataid privátban írhatnál.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
viewdetails #4576 üzenetére
NXXIK5 - WM6.5
-
Joe33
csendes tag
válasz
viewdetails #4552 üzenetére
Kiegészítés az előző frissítési témához:
Aki használja a PDFC-én leírt TMC progit annak érdemes a frissítés után azt ujratelepítenie; ugyanis az IGo frissítés belekavar (mint nálam is)
-
Joe33
csendes tag
válasz
viewdetails #4552 üzenetére
Az a gond, hogy már az üzletekben nem működik a DC-6 sem... Akkor próbálkozok további üzletekben.
Van egyáltalán eredeti Samus micros autós töltő? Nem nagyon hallott róla senki...
A kocsiban eddig minden autóstöltő működött.
Mindenesetre kösz az infot! -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4546 üzenetére
Jaj de romantikus vagy view...Teljesen meghatódtam. Le a kalappal. Igazi gentleman veszett el benned. Laptop mellé egy szál rózsát ne felejts el vinni.
Off-ot befejeztem. Se eleje se vége.
-
bulho
tag
válasz
viewdetails #4546 üzenetére
thx előre is van aki megérti és nem a hibát látja a másikba
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4542 üzenetére
Nézd..ha ennyire fényezed magad a segítőkészségeddel, nyugodtan vedd fel bulho-t msn-re, és segíts neki te. Nem fogok megsértődni.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4540 üzenetére
Én nem mondtam hogy nagy hozzáértő lennék bármiben is. Ezt miből szűrted le?
Sztem elbóbiskoltál, és ez csak egy álom, amit valóságnak gondolsz, mert ilyet bulho barátodon kívül senki sem állított rólam.Vagy én mondtam magamról? Hehehe. Ezt hogy is gondoltad view?
Nincs miről elgondolkodnom. Ha valaki a "messiásnak" tart...tegye. Engem ezek a dolgok nem érdekelnek, át is nézek ezeken a hsz-eken.
animoo ügyes és okos is...sokkal többet nyomkodja a PDA-t mint bármelyikünk, és más dolgokra használja mint pl. én. view..ha ez megnyugtat nálad is hozzáértőbb, csak másképp adja elő magát mint te, ha már itt tartunk.Ő is keveset ír ide mostanában és én is. Ez nem hozzáértés kérdése, hanem idő kérdése. 1-2 "limonádé" hsz. erejéig jó vagyok mostanában, de alapvetően a tv vásárlás, és a tv-s topikok látogatása köti le az időmet, mert jövő héten megveszem az LCD tv-t amit monitornak fogok használni. Most e körül forog nálam szinte minden, mert nem szeretnék 150k-t kidobni az ablakon.
De view...Ha úgy gondolod hogy kifizeted az időmet hogy non-stop itt lebzseljek az O2 topikban a kérdésekre várva, akkor semmi gond. Megbeszélhetjük, bár olcsón nem fogod megúszni.
Egyszerűbb lenne kérvényezned a modiknál, hogy egyből "PH Addikt" legyél, és akkor nem kellene a "chat" bulho-val.mod:
"Kapd össze magad, ott a kihívás, a kihangosító"
Mit oldjak meg ezen? Sosem használtam kihangosítót. Azért hogy gyűjtsem a hsz-t nem fogok baromságokat írni.
Amit tudtam leírtam a témával kapcsolatban. Ha nem tévedek te se remekeltél a megoldásokat illetően.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4538 üzenetére
view...több "off", és fél szavas felesleges hsz. kellene, mert így sosem leszel őstag.
-
bulho
tag
válasz
viewdetails #4536 üzenetére
szóval akkor megéri lecserélnem az O2-őm???
-
bulho
tag
válasz
viewdetails #4534 üzenetére
[link]
megtaláltam az O2-őm utódját nem lehet róla lebeszélni -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
viewdetails #4531 üzenetére
ájfon nem kell!!!
Filmből 1 max 2-t gondoltam persze, csak hogy ha épp jól jön legyen rajta mit nézni, de zenéből azért szeretek egy 4-5 gigányit felpakolni, hogy abban tényleg a kedvencek benne legyenek minden stílusból, mert hangulatfüggő, hogy mikor melyiket hallgatom, úgymond mindenevő vagyok
(csak picit fura lenne, hogy a mostani 8gb belső memóriás innov8-am után memóriaügyileg ez egy visszalépés lenne..)
Lehet ha várnék 2-3 hónapot, akkor össze tudnék spórolni egy függetlenre is, mert most jelenleg csak szolgáltatónál részletre tudom megvásárolni.
Az igo kártyaelfoglalását nem én találtam ki, ezt az a haver mondta nekem, aki pannonnál vette és kapta hozzá a navit is. Amit utána írtál jogos, warezolni nem akartam, inkább csak kíváncsi voltam.
Játék telefonon annyira nem szokott lekötni, bár ha már itt tartunk kíváncsi lennék milyen játékok készülhetnek a tapizós telefonokra..
-
bulho
tag
válasz
viewdetails #4531 üzenetére
nekem bejön az O2 iphone nem :p
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
viewdetails #4527 üzenetére
Fényképeknek, videóknak elég, de én ha megveszem, akkor szeretnék rá sok-sok zenét és pár filmet is tenni, annak bizony már kevés lesz a beépített 2giga..
Igo-ról: úgy gondoltam, hogy az ember fel tudja másolni a saját beépítettjére, és serial alapján működik, nem azt, hogy konkrétan az a kártya kell neki. Nem használtam még Igo-t, garmin volt a korábbi telómon.
És az mitől lehet, hogy a tört nem a teljes képernyőn jelenik meg nála, míg az eredeti igen? Beállításait már átnyálazta.
Próbálom magam meggyőzni, hogy nekem ilyen telefon kell, de valahogy mégsem jutok el odáig h megvegyem, Androidos lenne az igazi..
-
bulho
tag
válasz
viewdetails #4515 üzenetére
PÜ ment
-
kigyi_23
addikt
válasz
viewdetails #4502 üzenetére
Köszi a választ!
Tudom, hogy a sajátomra vonatkozik. 2 db O2-vel próbálkozok, mert 2 is van, de egyikkel sem megy. Mivel a többi teló simán csatlakozik hozzá ezért nem hinném, hogy a próbálkozás módjával van a probléma hiszen a többi megy rendesen. Csak az O2-k sztrájkolnak.
-
bulho
tag
válasz
viewdetails #4502 üzenetére
helló zack sokat segített igen csak az a gond hogy nem tudok most vele foglalkozni majd ha haza értem németből azért sem írtam neki semmit sem ! .. Xp pedig egy öreg p2 gépen fut csak win 7 és vista fut a gépeken amik még vannak az pedig úgy látom nem jo hozzá !
zack hangnemet??? szerintem itt sokkal többen jobban neked dobáltak mindent mint én én csak oda írtam hogy mi is az igazság de ez az igazság hogy segítesz te a magad módján és az is igaz hogy sokan nem mernek kérdezni sem mert már úgyis az a szöveg olvasd a hszt 1500-2000 től
ROM leszedve csak nem vagyok otthon magyarba így nem akartam szólni neked kb március vége talán április eleje hogy újra magyarba leszek ... ha jól emlékszem még írtam is hogy hamarosan németbe fogok kutakodni a telő alkatrészei után valamelyik hsz-embe
"HA MEG MEGBÁNTOTTALAK VALAMELYIK HSZ-EL AKKOR SAJNÁLOM ÉS BOCSÁNAT " nem volt szándékos ...de mint te írtad olvashatatlan és értelmezhetetlen az írásom sajnálom.... BOCSÁNAT még egyszer ... de tudok legalább bocsánatot kéni
-
tsaby76
aktív tag
válasz
viewdetails #4495 üzenetére
Igen, a beviteli beállításoknál a dánt kell kiválasztani, mert az a karaktertábla lett átszabva.Hosszú lenyomásra jönnek elő a választható ékezetes karakterek, szimbólumok, de kiválaszthatók a szimbólum lapokról is, de az ugyanaz a 7lapos mint az angolban.
Gondolkoztam a KSTAN-on, de ahogy a tapasztalatokat nézem ezek a Sonblack romok sokkal kiforrottabbak, bár már jöhetne egy frissebb verzió ezekből az újabb buildekből is, mert már nagyon hozzászoktam az alsó startmenühöz.
-
fairi
őstag
válasz
viewdetails #4495 üzenetére
KSTAN 6.5.3 félig,így emiatt is lehet bug...
remélem lesz rá hivatalos 6.5.3 frissítés,de egyre kevésbe reménykedek...
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4489 üzenetére
Segítettem egy darabig. A ROM letöltésig talán eljutott, bár az is túl nagy kihívás volt a számára. Mondtam neki szóljon ha fent van az Xp, mert kelleni fog a frissítéshez...ennek már legalább 1 hete, de még nem szólt.
Viszont a napokban olyan hangot ütött meg hogy én be is fejeztem vele. Majd megy ahova akar, én nem segítek neki. Ha gondolod, segíts neki te.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4485 üzenetére
"ami az enyémet illeti, elég egyértelmű a ti hsz-eitek fényében: lehet főzött ROM-al játszani, csereberélni, csak megváltást nem kell tőle várni, vagyis fullos - magyarított - hibátlan szoftvert"
Értettem mit akartál mondani, de ezt sztem fairi és én is tudtam. Sőt. Messzebb megyek...aki ROM cserélgetős, ezzel sztem mindenképpen tisztában van.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4483 üzenetére
Hangyaember? view...te belémkötsz?
A Scooter még csak csak...de ez a hangyaember honnan jött?Ha tudni akarod ő a thaiföldi pókember, az az Mercury Man.
Egyébként meg igazi politikushoz méltóan beszéltél. Megmutattad hogyan kell a nagy semmiről megmondani a frankót.
-
fairi
őstag
válasz
viewdetails #4461 üzenetére
nem simán ráraktam teljes csere volt,minden részt újraraktam...
angol csc,meg hasonlók..
nem egy magyarra frissítettem a pda részt...
még erre a nyűgös?inputnál nem müxik a gomb a menüben.gondolom ha HR akkor nem lesz magyar billentyűm?
ha nyelv nem is érdekel,de a billentyű legyen magyar! -
fairi
őstag
válasz
viewdetails #4461 üzenetére
akkor meg inputot nem fogom tudni megoldani..
sonblack az felső vagy alsó startmenüs,és menyire van kiherélve?
-
kigyi_23
addikt
válasz
viewdetails #4362 üzenetére
Automata és semmit sem látni, de ha kézzel felhúzom maxra akkor sem. Egyszerűen hihetetlen, de semmit sem ér így ha nem tudok változtatni akkor eladósorba kerül pedig marhára szeretem.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
viewdetails #4362 üzenetére
Ez mikor először mentem ki napra meg is tréfált. L*szart nem láttam hirtelen, bevallom csalódottnak is éreztem magam. Aztán amint az érzékelő állította a fényerőt egyből jobb lett. De azért etéren szerintem még lenne javítanivaló.
Mert amikor a napfény süti a kijelzőt akkor azért neccesebb sasolni mint zárt helységben. -
fairi
őstag
válasz
viewdetails #4332 üzenetére
lelke nem érdekel,de lehet emiatt nem mükődik néhány tweak..
pl át akartam alakítani a taskbárokat..
felső sikerült alsó nem..de a cabos lockscreen tweak is káoszba fulladt,végül manuálisan jó lett!
de ezek lehet h averzió miatt ilyen...28223 fene tudja,ez mivel kompatibilis mivel nem..
emiatt még agyhalál nem volt,csak lemerült és amiatt hülyeskedett nekem..
de lemerülés nem csak engem érint aki HR elfelejtette.... -
fairi
őstag
válasz
viewdetails #4327 üzenetére
nem,akkor azért
eddig nem volt vele baj,mivel HR-esek is panaszkodnak az akksira
majd gyakrabban töltöm és jobban figyelek rá.. -
petymeg
addikt
válasz
viewdetails #4324 üzenetére
ja persze (homlokra csapó smiley) köszi.
az új romnál el van dugva azért nem találtam,
de hogy a jóégbe állítódott át? eddig ment.bulho:ott kell átállítani automatikusra ahol nekem is írták utána jó lesz.
bővebben: start menü > beállítások (a fogaskerekes ikon) > hálózati beállítások > böngésző kapcsolata > beállítáaok aut észlelése legyen zöld.
ekkor ha van wifi azt használja ha nincs akkor a mobilnetet.
-
fairi
őstag
válasz
viewdetails #4319 üzenetére
nem,nem raktam át dánra de magyar..és dezmo felirat van rajta,pedig nem is tettem fel dezmot...
biztos vmi bug miatt tökéletes nekem -
petymeg
addikt
válasz
viewdetails #4321 üzenetére
elindítom pl. a vacouver progit, ami mobilneten frissíti az adatállományt, tehát mobilnet van, működik.
a két böngésző -opera és explorer viszont nem hajlandó használni csak ha wifi van... ilyennel még nem találkoztam.
újrainditás után dettó. -
fairi
őstag
válasz
viewdetails #4317 üzenetére
igen,ma beijesztett..
20% ál,és hirtelen hülyeségeket csinál.villamoson már azt hitem szarrá ment,és akkor beugrik h lemerült...eddig ilyen nem volt 6%-nál se kezdett agyhalott lenni anno...de billentyűzet van,csak hosszú nyomás és válthatsz a felkínált lehetőségek közt(kézírás,Windows billentyű,samu),amit te hiányoltál
Most nem tudom mi legyen vele,tetszik a nagy alsó,mivel a másikkal szarakodok,nem tudom eltalálni igazán,ez pedig ujjra áll..
de akksit gyilkolja... -
devillike
tag
válasz
viewdetails #4159 üzenetére
Köszönöm! Én próbálom logikázni,de ott számomra nincs olyan beállítás ami elsődlegessé tenné wlan-t.
Hidd el nem azért volt, ugyanis írtam, hogy haverom hívta fel rá a figyelmem mert őt hívtam és 200km-re van az meg nem ad okot interferenciára. Ez nem olyan volt mint mikor a gsm hangot hallod.
Hidd el mikor sikerült kikapcsolni a netet (ami nekem bekapcsolástól él, EDGE) utánna megszünt.
Ha gondolod felcsatakozás után felhívlak,akkor elhiszed
ÉN sem akartam elhinni, de próbálgatás után erre következtettem. Ha ez ki van kapcsolva ill. nem engedem neki hogy csatlakozzon, akkor nincs semmi zörej.bulho
Hát ez érdekes, mert enyém is T-s és alapból mikor először beletettem a sim-et nekem csatlakozott. Nem is tudtam melyik jelenti az EDGE elérhetőséget és melyik azt mikor már csatlakozott ezért nem zavart. De most tudom hogy ha nagy E betü van vagy 3G az az elérhetőség, de ha a térerő jel (vonalak) felett a kicsi E vagy 3G van akkor az csatlakozott.
És ez sajnos nekem állandó, csak küzdök vele akkor sikerül letiltani
Hát ha gondolod kiböngészem neked a beállításokat és elküldöm. -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4089 üzenetére
Akkor annyira mégsem kaki. De én úgyis magyarul használnám...ha meg angol akkor tök mindegy, és akkor inkább a PDAVIET.
Secany ROM eddig csak és kizárólag azért volt előnyösebb számomra, mert magyar nyelv is van benne. De ahogy nézem már ez sem előny. -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4078 üzenetére
Fel se teszem...egyből a PDAVIET-et fogom kipróbálni. Sorba jönnek a post-ok PDA Fan-ra, hogy kaki. Ezért kár volt várnom.
Tudja valaki hogy a két PDAVIET ROM között mi a konkrét különbség azon kívül hogy az egyik alsó start menüs?1. 21891_PP8MB (normál)
2. 23518_PP20MB (alsó start menüs)Mi lehet ez a PP8 meg PP20Mb?
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4078 üzenetére
Az a baj, hogy egyelőre mindegyik ROM-ban benne van a RAM elfolyása. Sajnos. Talán majd a hivatalos 6.5.3 után, abban ugyanis ígérik a jobb RAM kezelést.
PDAVIET is hiába jó, az is szivárog. De igazából 1-2 naponta egy SR nem okoz gondot, ez még önmagában annyira nem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest