- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
0Balazs
csendes tag
Sikerült megnézni a rezgést. Nekem is kicsit még rezeg tovább de közel sem olyan sokat mint előtte.
-
-
0Balazs
csendes tag
válasz
Peti N95 #7874 üzenetére
Hát igen simről csak aztán onnan töröltem mert mindenkiből 2volt a névjegyalbumban és még új tapcsikolóstelefon volt aztán az volt a legegyszerűbb megoldás ha a simet formázom. Mert telefonban kell lennie a számoknak ahhoz hogy tudjak hozzájuk egyedi csengőhangot illeszteni (főnökeim
) Meg hát ugye egyszerre mind2 helyre nem fogom lementegetni az új számokat. Aztán rom-olás előtt mindent lementettem amit a windows lát a telefonmemóriából és nyugodt lélekkel elkezdtem romolni. Aztán jött a meglepi mikor bekapcsoltam
. Remélem más tanul a hibámból
. Egyébként sokkal jobb lett a wifim is, kb 2x akkora távolságból van térereje miont előtte. A fényképezés sokkal gyorsabb lett, nem vakuzza szét az ember agyát 2-3 másodpercen át. Látványos a javulás
. Még így hogy elveszett 230 telefonszámom még így sem bántam meg. Sőőőt!
Szuper lett -
0Balazs
csendes tag
Tyííí srácok. Jó hülye voltam. Nem mentettem le a telefonszámokat mielőtt ROM-oltam. 230 valamennyi szám odalett. De nem baj, megérte! Iszonyú gyors lett az előző romhoz képest. Azt még nem tudom, hogy minden működik-e rendesen. Igo megy, lámpa megy, zene megy szóval a lényeg megvan eddig. Ezúton szeretném mindenkinek megköszönni aki segített mind személyesen nekem, mind pedig akik leírásokkal és videóval nyújtott segítséget minden O2-es tulajnak! Szóval köszönöm
-
0Balazs
csendes tag
Mindegy kipróbálom a JF5-öt azt lebírtam szedni
-
0Balazs
csendes tag
Sziasztok. Szeretném ROM frissíteni a kütyüm, de nem sikerül. Letöltöttem egy általatok linkelt helyről a dolgookat és a PDA .mst fájlja darabolva van. Összeillesztés sikerül, de a winzip nem tömöríti ki. Találkozott már vki ezzel a gonddal? Esetleg honnan tudnám még leszedni a JD6os .mst-t?
-
0Balazs
csendes tag
válasz
Napfénysüti #7830 üzenetére
Jaj most nézem hogy te is gyakorlatilag nekem írtál. (Bocs h 2 hsz lett
) Láma kérdés lesz: A ROM-ot hol tudom megnézni? Hátha ha megírom tudtok valamit mondani rá. Mondjuk az enyém GSM boltos független, haveromé meg T-*****os. Lehet azért a különbség?
Petymeg (remélem nem írtam el) hát itt nálunk a házban Edge jelet tesz ki, de nem lépek rá. Esetleg kitudom iktatni?
-
0Balazs
csendes tag
Hát én a 3G-t nem is használom, wifit sem használtam ezek alatt az 1-2 napok alatt. Csak azt nem értem hogy haverom omniája miért merül 3X lassabban? Mert amíg nekem készenlétbe merült 32%ot addig neki 11%ot. Ez bosszant fel. És az egész 12órás műszakban ugyan azt csináltuk a telókkal. Néztük rajta mennyi az idő néha.... ennyi. A 12órás műszak alatt úgy hogy semmit nem csináltam vele csak az időre kuksiztam lemerült 32%ot..... És nincs semmi futó alkalmazás se wap se wifi se bt.
-
0Balazs
csendes tag
Ja még az akksis hozzászólásomhoz tartozik, hogy a teljesítmész alacsonyra van kapcsolva!!! Magasnál max 1 nap. Nincs futó alkalmazás. Szóval vagy az akksim kaki, vagy alapból a telónak van valami szoftveres vagy hardveres baja. Gondolom.
-
0Balazs
csendes tag
Srácok nektek az akksija hogy bírja? Mert egy munkatársam is vett, és nekem 3X gyorsabban merül mint neki. Konkrétan nekem kb másfél nap és lemerül. Ebbe van kb 20 perc zenehallgatás fülhallgatóval, 5-6perc fényképezőgépöröm, és néha ránézek mennyi az idő. Eddig azt hittem normális hogy az Omnia ennyire merül, elvégre nagy kijelző,viszonylag erős proci.....
-
0Balazs
csendes tag
Na még valami. Feladatkezelőben folyamatok között van egy olyan hogy gwes.exe 13mega memóriát kajál meg 3% proci, nem tudjátok mi ez? És hogy folyamatot hogy lehet bezárni?
-
0Balazs
csendes tag
Hát ez egyszerűbb aligha lehetett volna
. Köszi megint Mind2tőknek. Na már annyira belejöttünk kérdezek még. Ebben van G-sensor? Mert tettem rá poénból olyan alkalmazást amihez az kell, de nem érzékel. Lehet hogy ebben csak dőlésérzékelő vagy vízszintérzékelő van? met ugye a 2 az nem ugyonaz. Egyébként az alkalmazás neve shoot me.
-
0Balazs
csendes tag
Esetleg valaki nem tudja véletlenül, hogy az O2 vakuját hogyan lehetne zseblámpának használni?
-
0Balazs
csendes tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni tőletek. Hétfőn vettem az omniám. És ma telepítettem pár játékot meg alkalmazást és azt vettem észre, hogy alaphelyzteben jobb fenti ikonokra ha rányomok akkor már nincs ott az akkumulátor ikonja. Egyszerűen eltűnt..... Tud valaki valami tippet adni hogy hogyan tudnám visszahozni?
Üdv.: Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest