- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz
mclaren777 #8571 üzenetére
szia.
én egy androidos 16m színű htc desire hd mellé tettem és hát nem nagyon láttam különbséget...pár óra alatt leszívja az akksit a navi, érdemes autós töltőt venni.
lehet ui-t használni pl. a mobileshell-t de az fizetős.
-
runner 125
nagyúr
válasz
mclaren777 #8574 üzenetére
Eredeti igo-nál bent kell lenni mindig, igen.
-
runner 125
nagyúr
válasz
mclaren777 #8571 üzenetére
Az Amoled pozitív irányba elcsalja ezt a dolgot, nagyon szép a kijelzője, nekem nem tűnt fel számottevő különbség.
Már rég volt O2-m, de szerintem 1,5 óránál nem megy el többet úgy.
Lecserélhető.
Elvileg 1 év. -
petymeg
addikt
válasz
mclaren777 #8530 üzenetére
szia.
nekem kicsit hiányzik az i900 optikai d padja, de csak pl. ha filmet hézek és vissza vagy előre akarok tekerni finoman, de nélkülözhető.
kell rá fólia mert puha a kijelző borítása, meg én hátlapot is tettem rá. az enyém 10 hónapos de ha kiszedem a tokból akkor vadiújnak tűnik. brando fólia, jó minőségű, karcálló én fél éve használaom. gagyit azt havonta cserélni kellett.
én is autós navinak is használom és soha nem volt vele gondom. gyors pontos.ahogy elnézem egy ideig még én is ezt a telefont fogom használni a jó öreg winmoval, mert az új wp7 elég elb*szott lett... vagy átpártolok droidra.
-
dancsuri
veterán
válasz
mclaren777 #8530 üzenetére
A D pad teljesen nélkülözhető
Ugyanúgy karcolódik mint bármelyik másik (brando fólia kell rá)
Ha te megkülönböztetsz 65K szint, hááát
Ugyanúgy navigál mint egy navigációs készülék
az akksi merül ha használod
Időtállóság: 1 évet tuti kibír (az enyém ennyi idős, de semmi baja)
olyaqn felületet használsz rajt amilyet csak akarsz
Az eredeti Igo frissíthető a naviextras-on
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest