- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
0Balazs
csendes tag
válasz
Peti N95 #7874 üzenetére
Hát igen simről csak aztán onnan töröltem mert mindenkiből 2volt a névjegyalbumban és még új tapcsikolóstelefon volt aztán az volt a legegyszerűbb megoldás ha a simet formázom. Mert telefonban kell lennie a számoknak ahhoz hogy tudjak hozzájuk egyedi csengőhangot illeszteni (főnökeim
) Meg hát ugye egyszerre mind2 helyre nem fogom lementegetni az új számokat. Aztán rom-olás előtt mindent lementettem amit a windows lát a telefonmemóriából és nyugodt lélekkel elkezdtem romolni. Aztán jött a meglepi mikor bekapcsoltam
. Remélem más tanul a hibámból
. Egyébként sokkal jobb lett a wifim is, kb 2x akkora távolságból van térereje miont előtte. A fényképezés sokkal gyorsabb lett, nem vakuzza szét az ember agyát 2-3 másodpercen át. Látványos a javulás
. Még így hogy elveszett 230 telefonszámom még így sem bántam meg. Sőőőt!
Szuper lett -
szijartg
őstag
válasz
Peti N95 #3750 üzenetére
ha olyan mint amilyent a brando árul akkor nem rossz. csak az elején ebbe is úgy kell beleerőszakolni a készüléket. mert a két oldalánál kemény műanyag fogja stabilan a cuccot. de nem ajánlom a sűrű ki be rakást.
használtam én is bő másfél hónapig a gyári tokot, jó volt minden, csak kesztyűben nem lehetett kivenni a pda-t egyáltalán. néha szabad kézzel is nehezen.
most ezt használom Samsung i8000 Omnia II Rubberized Back Hard Case
jó, tetszik, de nem védi a készülék alját és tetejét.
Samsung i8000 Omnia II Crystal Case ez tetszik nagyon. védi is a készüléket, csak elég érdekes anyagból van. nem tudom hogy túl élne-e egy leesést.
amúgy örülök neki, hogy ilyen Samsung i8000 Omnia II Windshield Holder helyett vettem egy univerzális tartót. macerás ez a fajta, ha használsz valami védő tokot akkor le kell venned és anélkül rakhatod csak be a tartóba. de, ebbe is úgy kell beleerőltetni, ami nekem egyáltalán nem tetszik! -
zack
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest