Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti N95
aktív tag
válasz
#04441088 #8362 üzenetére
Hali. Én több mint fél évet használtam a gyári T-s rommal, gond nélkül mert fostam a rom cserétől, nehogy téglát csináljak belőle stb... Most meg már a sokadik romot próbáltam, annyira belejöttem a dolgokba. Alapvetően ez egy nagyon jó készülék, jó kamerával, szerintem jó gps-sel. Én lassan egy éve nyúzom, és nagyon szeretem. Szerintem ár érték arányban is jó! Azt nem tudom hol olvastad, hogy csak egy hanggal ébreszt, de szerintem ez hülyeség. A gyári ébresztője is jó, de van rá pár ébresztő progi is, amik tuti jók. Ha úgydöntesz, hogy megveszed, engem zaklathatsz nyugodtan privátban, ha tudok segítek! Amúgy 1 hét alatt bele lehet jönni a winmo-ba, aztán megy!
-
madarasz92
őstag
válasz
#04441088 #8362 üzenetére
akkor feltétlenül ROM-ot kell cserélnem ahhoz, hogy ne legyen lassú?
Válasz : Nem nem lassu a gyári rom se én személy szerint azért cserélgetem a romokat mert ki akarom probálni milyenek nekem nem volt gondom a gyárival sem..
Hátrány nem tudom én ugy szeretem ahogy van szerintem nagyon jó készűlék nekem semmi problémám vele.. -
petymeg
addikt
-
HIJ
őstag
válasz
#04441088 #8303 üzenetére
Ez tényleg elég hülye kérés, tekintve hogy a net tele van O2 tesztekkel, ahol mindig van pár teszt kép...
cultfeca
Próbáld meg kitörölni a kijelző beállítására vonatkozó beállításokat.
az enyém így néz ki:
[project]
name="igo8_pda"[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1 -
bulho
tag
válasz
#04441088 #8296 üzenetére
szia hidd el megéri ha ilyen tipusu telot szeretnél ! a képek nagyon jok 5 mp hez képest !!
IGO csak az ami rajta van azt kűlőn kell megoldanod !! eredeti IGOt kapsz hozzá Magyarországgal és azt nem tudo változtatni
!! szerintem ha végig olvasod a topiknak az 2000 dik részétől akkor tapasztalni fogod hoyg mindenki meg van elégedve vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest