- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
válasz
Integrale #9147 üzenetére
Szia!
A PFC-n regisztráció után mindent megtalálsz. Részletes leírást - videóval, a rom-okat stb.
Szerintem a legutolsó rom-ok közül válassz.
Nekem Rapid JJ1-es csupasz(naked) rom-ja van fenn az Omnia 2-n. Semmi problémám nem volt vele. Egy ideje a nejem használja, de ő sem panaszkodik.
Ha valami gondod lenne, az oldalon a "profik" szívesen segítenek. -
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
1-2 mondatban nem lehet leírni az előnyeit hátrányait, hibáit.
A PFC-n vannak főzött rom-ok amiket érdemes rátenni ha még nincs rajta, mert sokkal jobbak mint az eredeti. Gyorsabb jobb lesz tőle az O2.
Gyári hibája lehet pl. hogy az egyik széria porosodik a kijelző alatt. Ez sajnos előbb - utóbb cserés lesz.
Az androidról is itt írnak bővebben, de még csak "kísérleti" verziók vannak. Mostanában várják a béta verziót.
Regisztráljatok a PFC-re ott pörög a fórum és sok profi van. -
Zsocy155
őstag
válasz
modflow #9115 üzenetére
Még nem hibás a kijelző, de a porosodástól hamarosan a poros résznél nem fog reagálni az érintésre, nyomásra.
Végül is hibás a kijelző, mert porosodik pedig nem szabadna.Van egy széria amelyik gyári hibás és porosodik a kijelző. Az enyém is ilyen volt
Kitisztíthatják, de akkor szépen lassan továbbra is porosodni fog.
A Samsung 2 hónappal hosszabbította meg a garanciát. -
Zsocy155
őstag
válasz
modflow #9113 üzenetére
Nekem is ez volt a baj.
Gyári hibás, nem szabadna porosodnia. Hamarosan a kijelző nem fog jól reagálni az érintésekre. Ezért mielőbb vidd el a szervizbe.
Nem tudom hol vetted, a szerviz miatt, mert én a Partnero-nál és a szervíz amivel kapcsolatban állnak, egy szálhámos, link banda (vagy csak bénák).
Először kb. 3 hét után azt mondták, hogy párásodik (sosem párásodott!) és 18 ezerért megcsinálják!!! Erről szó sem lehetett. Végül nem tudták vagy inkább akarták megcsinálni. Az üzletből a srác elvitte egy másik szervizbe, ott kicserélték a kijelzőt, de egy hét múlva bepárásodott. Végül itt vidéken 10.000-ért kicserélték.
Tehát minél előbb vidd el a szervizbe, hogy garanciába cseréljék ki a kijelzőt. Ne csak kitisztítsák, mert egy idő után ugyanígy porosodni fog. -
Zsocy155
őstag
Ez a ROM verzió. A legutolsó a JJ1-es.
Itt olvastad a ROM frissítés menetét. Csak elsőre tűnik bonyolultnak. Nekem is az volt amikor először olvastam. Ma már "csukott szemmel" frissítem a ROM-t. Többször elolvastam, majd jegyzete csináltam, nehogy hibázzak, mert nem vagyok egy informatikus alkat. Aztán simán ment már az első alkalommal, csak oda kell figyelni. -
Zsocy155
őstag
PDA Fan Club-on regisztráció után mindent megtalálsz.
-
Zsocy155
őstag
válasz
nagy.tomas95 #9087 üzenetére
Nézd meg azt, hogy a beállításokon belül( a szürke fogaskerék )
-Hangok és értesítések.
-Értesítések.
Majd az eseménynél válaszd ki a Üzenetek: Új szöveges üzenetet és nézd meg, hogy a hangjelzés ki van e pipálva.Ha pedig rom-ot akarsz frissíteni a PFC-n regisztráció után mindent részletesen megtalálsz.
-
Zsocy155
őstag
válasz
nagy.tomas95 #9081 üzenetére
Helló!
Milyen szoftver van rajta?
*#1234# -
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Megtudná valaki mondani, hogy hol tudom letiltani a bejövő ismeretlen hívót, ha egyáltalán le lehet tiltani ?
Előre is köszi -
Zsocy155
őstag
válasz
danihoosmart #9033 üzenetére
Szia!
A PFC- ezt írták:
A fórumok alapján az látszik, hogy az OMNIA II GPS
kezelése a megadott gyári beállításokkal nem az igazi, ezért megfontolásra ajánlom a MODACO-n elhangzott változtatást. Hardver port: COM9, de a bitráta 9600 baud + a szoftver portnak a COM4 -et kell minden programban használni, melynek a sebessége legalább ennyi vagy a többszöröse legyen. Nekem ez minden programnál jelentősen megrövidítette a fix megtalálásának idejét és a megtartását is.
PFC-n regisztráció után mindent megtalálsz. -
Zsocy155
őstag
válasz
Napfénysüti #9028 üzenetére
Az asszony intézi, mert ő inkább Pesten tartózkodik inkább, én Szecsőn és neki elég nagy szája van. Ő megmondta a boltosnak, hogy a fogyasztóvédelemhez fordul, ha tovább szórakoznak. Talán ezért mondta a srác, hogy az ő költségén visszaküldi a szervizbe. Állítólag csináltak egy képet arról, hogy párás az O2-m, (nálam sosem párásodott, annál sokkal jobban vigyáztam rá) de egy ismerős mondta, hogy milyen anyaggal fújják be amikor tisztítják és attól is bepárásodhat !
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy fogják megoldani hogy be lehessen kapcsolni, mert már nekem is csinálta ROM frissítés után, hogy min. 25-30-szor kellett kalibrálni, mire elindult!
Az meg lett beszélve a szervizbe, hogy nem adunk pénzt a javításért. -
Zsocy155
őstag
Az a baj, hogy én sajnos bolti garival vettem a Partnero-nál, de ezután csak gyári garanciával veszek hasonló cuccot !
Vissza lett küldve a szervizbe, mert nem lehetett bekapcsolás után bekalibrálni, (lehet, hogy majd csak kijelző csere után lehet), hogy úgy adják vissza, ahogy oda adtuk, mert akkor még működött. De pénzt nem adunk a javításért.
Ha visszaadták akkor megy a samu szervizbe. -
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Ha valaki új telefon/PDA vásárlásán töri a fejét, az szerintem felejtse el a Partnero GSM-t !
Tavaly március 18.-án vettem az O2-t náluk. Múlt hónap 23-án elvittem, hogy a kijelző alatt nagyon poros és a panel nem érzékel a bal oldalon. Ma, vagyis 4 hét ! után telefonáltak, hogy nem tudják a készüléket garanciában megcsinálni, mert párásodik meg ilyesmi és mellékeltek papírokat a szervizben hozzá. Az O2-m sosem párásodott, ezt a szervizben találták ki. Azt viszont vállalták, hogy garancián kívül 18.000 ft-ért megcsinálják ! Ezek teljesen hülyének néznek. Nem tudom, hogy ez a saját a szervíze-e a Partneronak, vagy csak szerződéses, de egy szélhámos szemét banda !!!
Tehát NO PARTNERO !!! -
Zsocy155
őstag
válasz
Napfénysüti #8798 üzenetére
Ajjaj nekem is ezt csinálja. De nekem szerencsére március 18-ig van rajta garancia.
Akkor még ebben a hónapban el kell vinnem.A PartNero-nál vettem, van valakinek velük valamilyen tapasztalata ilyen téren. Nézik-e milyen szoftver van rajta stb. ?
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok !
Nekem is porosodik a kijelző alatt.
Bolti gari van rajta, érdemes visszavinni ? Vagy élje le így az életét ? -
Zsocy155
őstag
Sziasztok !
Van egy jó ROM javaslatotok, mert a hét elején feltettem Rapid JG5-csupaszt, de a memória 1 1/2 nap alatt lement 8 alá. (semmi nem ment a háttérben)
Tegnap feltettem a legutolsó gyárit (JH1). Ennél viszont pl. nem tudom megnyitni a névjegyzéket, folyton hibát ír ki !
Rakjam vissza a Rapid JD6-t vagy van jobb, megbízhatót szerintetek ? Köszi -
Zsocy155
őstag
válasz
elias71 #7931 üzenetére
Szia !
Ezt a lejátszót próbáld meg, ezzel még nem volt gond.[TCPMP-0.72RC1] -
Zsocy155
őstag
Még Zack ajánlotta valamikor, hogy akinek fenn van az SPB az próbálja meg feltenni a "MobileSense 3.5.2.20091228.WVGA.VGA"-t. Nekem így van és nagyon tetszik, szerintem érdemes kipróbálni. Ha nem teszik akkor le lehet törölni.
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok !
Akinek Win7 van a pc-jén, annak nincs gondja a szinkronizálással , mert nekem van.
Állandóan azt írja ki, hogy nincs a gépen outlook, vagy ha van levelező program akkor tegyem alapértelmezetté. Ezt már többször megtettem, mégis amikor az O2-t összekötöm a pc-vel, minden alkalommal kiírja !
Van ötletetek ? -
Zsocy155
őstag
-
Zsocy155
őstag
Engem a PFC-n lehurrogtak az Amigo miatt, azzal az indokkal, hogy biztos, hogy nem eredeti !
"Bepöccentem" és szereztem egy eredeti IGO8-at.Ami rendesen működik pikk-pakk talál műholdat. Egyszer ugyan elvesztette a jelet, de csak pár másodpercre és 2-3 alkalommal elakadt Moha bá szava, de egyébként nincs gondom vele.
-
Zsocy155
őstag
válasz
nyikszi #6176 üzenetére
Pl. ez az a videó amit nekem az O2-n csak hanggal megy .
General
Complete name : D:\Filmek\Szomszedok.S01-S13-NoGrp\3.Evad\Szomszedok - 045. fejezet - 1989 januar 12..avi
Format : AVI
Format/Info : Audio Video Interleave
File size : 317 MiB
Duration : 30mn 14s
Overall bit rate : 1 467 Kbps
Writing library : VirtualDub build 16297/release
Video #0
ID : 0
Format : MPEG-4 Visual
Format settings, BVOP : Yes
Format settings, QPel : No
Format settings, GMC : No warppoints
Format settings, Matrix : Default (H.263)
Muxing mode : Packed bitstream
Codec ID : DX50
Codec ID/Hint : DivX 5
Bit rate : 1 394 Kbps
Width : 768 pixels
Height : 576 pixels
Display aspect ratio : 4:3
Frame rate : 25.000 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.126
Stream size : 301 MiB (95%)
Writing library : DivX 6.1.0 (UTC 2005-12-12)
Audio #1
ID : 1
Format : MPEG Audio
Format version : Version 1
Format profile : Layer 3
Codec ID : 55
Codec ID/Hint : MP3
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 64.0 Kbps
Channel(s) : 1 channel
Sampling rate : 44.1 KHz
Resolution : 16 bits
Stream size : 13.8 MiB (4%)
Alignment : Split accross interleaves
Interleave, duration : 40 ms (1.00 video frame)
Interleave, preload duration : 500 ms -
Zsocy155
őstag
Sziasztok !
Ha esetleg valakinek az O2-je nem játszana le minden filmet -mint ahogy nálam is előfordult- annak ajánlok egy szerintem nagyon jó konvertáló progit (ha valaki nem ismerné).
XMedia Recode
Pl. ki lehet választani az Omnia 2-t, hogy direkt arra konvertálja a filmet. -
Zsocy155
őstag
Én innen rendeltem 8 gigás micro SD-t
-
Zsocy155
őstag
válasz
modflow #5721 üzenetére
Helló !
Én is a Partnero GSM -től vettem.
Velem is korrektek voltak. Telefonon beszéltem velük, (kinyomtak és visszahívtak) kérdeztem, hogy kb. 2 óra múlva mehetek a PDA-ért, mondták, hogy persze addigra behozzák a boltba. (gondolom a központból, vagy raktárból) kb. 1 óra múlva megint hívtak, hogy itt a készülék mehetek érte.
A boltban a srác srác előttem bontotta fel, minden oké volt.
A tartozékok azok amiket felsoroltál kivéve az enyémhez nem volt IGO. -
Zsocy155
őstag
Jó Reggelt ! Kellemes Húsvétot Mindenkinek !
Aki most készül Omnia 2-t venni: Az Extreme Digitalnál ápr. 19-ig (8GB, IGO-val, ajándék univ. asztali töltővel) 99,9K. Szerintem ez nem rossz, annak ellenére, hogy lejjebb mentek az O2 árai.
-
Zsocy155
őstag
válasz
Zsocy155 #5433 üzenetére
Hát asszem én wifi nélkül fogok netezni, mert a nodatával sehogy nem akar menni a net.
Valószínű valahol még be kell állítani valami, de nem tudom hogy hol és mit.
Feltettem a WifiRemoteAccessSetup-t ekkor kapcsolódot is, de gprs-el. ROM frissítés előtt még így sem. De nem adom fel ! -
Zsocy155
őstag
A régi rom-al wifin keresztül nem csatlakozott a nethez, hibát írt ki.
Most a JB1 van rajta és miután csatlakozott a routerhez, csatlakozik a nethez is, de azt írja, hogy: csatlakozás GPRS-el. Ez így normális ? -
Zsocy155
őstag
Na, megcsináltam én is a ROM cserét !
Végül is elég simán ment. A JB1 mellett döntöttem, remélem semmi gond nem lesz vele, mivel nektek sem volt. -
Zsocy155
őstag
válasz
Napfénysüti #5214 üzenetére
Hát igen ! Nekem rá kell készülni. Sajnos fele annyira sem egyszerű mint az SPB volt.
Lehet az ijesztett meg, hogy sok mindenkinek problémája volt, ezért, azért. -
Zsocy155
őstag
válasz
Zsocy155 #5187 üzenetére
Hááát, reggel óta olvasgatom a PFC-n a ROM frissítéssel kapcsolatos fórumokat és nekem egyre problémásabbnak tűnik.
Úgy látom az sem mindegy, hogy milyen oprendszer van a pc-n, azon belül 32es, 64-es, vagy 86-os. Ma pl. egy kicsit nem figyeltem oda és csináltam egy HR-t (gondoltam hátha megúszom a ROM cserét), de előtte elfelejtettem a névjegyzéket lementeni így az ugrott !
Azt hiszem, még egy darabig olvasgatok, tanulgatok, addig legfeljebb nem a wifin keresztül netezek, és majd ha bátorságot gyűjtök akkor lesz ROM frissítés. -
Zsocy155
őstag
Nem állítottam semmit, csak amit a PFC- írtak, hogy a streaming lejátszóban a beállításoknál az internetet kell kijelölni. Ezt is csak azután, miután hibát írt ki, de így sem változott semmi.
Én is beírtam a kódot, és simán kapcsolódtak, csak amikor valamelyik böngészőt megnyitom akkor írja ki a hibát. -
Zsocy155
őstag
Sziasztok !
Sajnos a internettel van gondom !
A wifit úgy ahogy a PFC-n leírták beállítottam, csatlakozott is a PDA-m a routerhez, a streaming lejátszóban is kiválasztottam az internetet, mégis amikor megnyitom a böngészőt, azt írja ki, hogy "HIBA ! A távoli kiszolgáló nem található ".
Valamit rosszul csinálhattam, vagy kihagytam valamit ?
Előre is köszi -
Zsocy155
őstag
Sziasztok !
Boldogan közlöm, hogy tegnap délután én is gazdagodtam egy Omnia 2-vel.
Nagyban zajlik az ismerkedés, hát lesz egy pár hét mire valamennyire kiismerem, mert Samu S5230 után elég nagy lépés.
Kb. 2 hónapja ezt a fórumot olvasom, de mostantól a PFC-t is olvashatom, így majd könnyebben megy az ismerkedés.
Azt tudtam, hogy elég nagy PDA, mégis kicsit meglepődtem, amikor a boltban a kezembe fogtam, hogy mekkora és egy kicsit nehezebb mint amire számítottam, de ez nem probléma.
Üdv mindenkinek ! -
Zsocy155
őstag
Sziasztok ! Üdv mindenkinek !
Január közepe óta olvasom a fórumot, (még csak 3500 hsz.nél vagyok) azóta spórolok a "műszerre", ill. várok, hogy a vodánál megjelenik-e. Hát megjelent, de itt sem normális áron (hűséggel 85-95, felt. 100) és úgy látom, hogy IGO sincs rajta, legalább is nem írják. Tehát hiába várta, valószínű független lesz, mert pl. a Nextelnél 89.900 !
Annyi kérdésem lenne azokhoz, akik függetlenül IGO nélkül vették a PDA-t, hogy ha beleteszek egy eddig GPS-ben szolgáló kártyát (nem eredeti) akkor rendben fog működni a O2-n a navigáció ?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest