- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
jayjay
tag
Lenne egy kis problémám.SPB van fennt már kezdetek óta és nagyon elégedett vagyok.Az sms-eket ki lehet törölni ezt mindenki tudja.A kitörölt sms-eket is ki lehet törölni a mappából, de ezután hogyan lehet visszahozni őket.Ez a kitörölt hívásokra is igaz?
Másodata van fenn rajta, de mostanában mikor IGO 8-at bekapcsolom átvált gprs-re és bekapcsolja a netet, de nem mindig.Hogyan állíthatom be hogy IGO-nál ne legyen net?
-
jayjay
tag
Gondolom megpróbálom a fórumon segítséget kérni hátha valakinek volt már hasonló problémája.
A telefon headset kimenetébe homok került(leesett a homokba és nem teletömtem homokkal), amit megpróbáltam kifújni.Egy héttel rá csak a headset-tel akar működni.Nem ad ki magából hangot.Ha kikapcsolom és utána be, akkor kiírja hogy a headset csatlakoztatva van.
A telefon még egyszer nem fagyott le, de mostanában egy két hülyeséget csinált , amikor a headset-tel szórakoztam.
Szerintem még garanciás, de gondoltam talán volt valakinek hasonló problémája és tudna segíteni. -
jayjay
tag
válasz
Napfénysüti #5133 üzenetére
Ez egy gyári rom.Német menü és most Németországban is használom a telefont(kártyafüggetlen).Az SPB-t raktam fel, ami a HTC-n is volt és ennyi.A Widget-eket kiiktattam amúgy gyári.
-
jayjay
tag
Beállítottam az itt olvasottak szerint a Hardware/Program portokat, bitrátát. 15-20 perc míg fog jelet... De azt is 2-3 percen után eldobja, és amíg megint megtalálja az vagy 5 perc.
IGO8-nál ugyanezek a problémák vannak nálam is.A beállításokat már rég megtettem, de az eredmény elmaradt.Egy régebbi telefonomon ugyanez az IGO tökéletesen működik.Jelenleg úgy vagyok, hogy egy régebbi HTC-t cseréltem le egy O2-esre, de ha navi kell, akkor a HTC-t kell használjam.Egy kicsit idegesítő ez a dolog.
PDA: I8000NXXII9
CSC: I8000DBTII9
PHONE: I8000XXII6
Szívesen várom a használható hozzászólásokat. -
jayjay
tag
Van egy ilyen telefonom már kb 2 éve[link].Ezen ugyanazok a programok vannak installálva, mint az újonnan vett Omnia 2-esemre.Problémák:
Igo-val az O2 nem igazán működik.Nem mindig talál jelet.Ha talál , akkor majdnem mindig elveszíti.Mindkettő telefonon ugyanaz az IGO van fenn, de persze csak a régi telefonomon tökéletes.A telefonokat egymás mellé rakva beállítva egy úticélt más-más útirányt jelöl ki.Ez számomra érthetetlen.
Próbáltam a gyári beállítást -COM7-et COM4-re , 4800-at 9600-ra.GPS Hardware-t hagytam COM9-en.-megváltoztani, így elértem hogy legalább valamit navigált is, de ez eddig nevetséges.Igo-ban is átállítottam COM4-re és 9600-ra.
Valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne életre kelteni?Egy másik kérdés, hogy a duplán beírt neveket hogyan tudom kitörölni.Nem akarok 500névből 100-at egyesével kitörölni.Kolléga mondta a Nokia ezt alapból tudja.Ez sokat segített.
SPB 3,5 van felrakva.
Előre is köszönöm a segítséget. -
jayjay
tag
válasz
szijartg #3751 üzenetére
Szia!
Gondolkozom én is tokok, illetve autóba tartó-töltő vételén.Eddig a Samsung i8000 Omnia II Rubberized Back Hard Case és a sima [link](ez állítólag van feketében is), vagy ez[link] szimpatikus.
Esetleg még ez a invisibleSHIELD fólia jöhetne szóba.
Az autóba való Brando tartót ki is próbáltad, hogy nem megy bele, vagy csak úgy gondolod.Pl ha a szilikon tokot venném, akkor belemenne e , vagy se.
Esetleg próbált ilyet valaki[link]?A kérdés itt is ugyanaz.Belemenne e különböző tokokkal vagy sem.És ha igen, akkor melyikkel.
Nálam a lényeg, hogy az autó tartójába ha beteszem, akkor ne kelljen kicsomagolnom.És majd elfelejtettem.A Brando autótartójánál a fényképező rész szabadon van , ami azért néha jól jöhet. -
jayjay
tag
válasz
Dare2Live #2277 üzenetére
Köszönöm a segítséget.Ma bemegyek még a városba és utoljára megnézem őket, aztán kiválasztom.Az árkategória mindegy, mert majdnem mindegyik ingyen lenne, kivéve a 2 Samsung és a HTC HD2, de így sem lenne vészes.Alig írok sms-t, DE pl egy LG tudja(fele ennyiért) , hogy ha sms-t írok, akkor eldől a képernyő, amitől nagyobbak lesznek a betűk.A hero 56mm széles és 112mm hosszú.Milyen jól nézne ki pl a billentyűzet fektetve.Az IPHONE-on sem állítva írom az sms-t, pedig ott a képernyő is nagyobb.Csusztatós telefont nem szeretnék és valahogy Nokia-t sem.
-
jayjay
tag
Sziasztok!
Én is telefonnézőben vagyok és ezek közül próbálok választani.
HTC HD2, HTC Diamond2, HTC Hero, HTC TOUCH 2
Samsung I8910HD, Samsung I8000 OMNIA 2
Nagyon szimpatikus volt a PH-s teszt a Hero-val, ezért is ez az egyik legszimpatikusabb az Omnia 2-vel.
Jelenleg van egy ORBIT 2-esem, ami végülis egy HTC, és 1 Samsung F480-as.
Amire kellene:
-a kamerája legyen legalább olyan, mint a mostaninak(Samsung), vagy jobb
-fusson rajta 1 teljes értékű navigáció(jelenleg 2 telefont használok emiatt)
-hosszú üzemidő
Utólagos hozzászólásokból kiderült, hogy a Hero kamerája pocsék, navigáció sem hibátlan stb
Kipróbáltam a telefont és nem tudtam rajta sms-t írni.Állandóan félrenyomtam.Lehet meg lehetne szokni, nemtom.
A méret persze a Hero javára dönt.
Várom a segítőkész válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest