- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsaby76
aktív tag
válasz
petymeg #5577 üzenetére
Egyetlen hibája, hogy az MMS-t nem fogadja, viszont küldeni tudja, illetve nem tudom mekkora probléma, hogy jelenleg csak magyar verzió van, angol csak később lesz.Nekem úgy néz ki tartósan marad, mert nagyon jól kezelhető, pedig én nem voltam sosem egy manilla-rajongó.
-
tsaby76
aktív tag
válasz
petymeg #5518 üzenetére
Én Rapid és Noobody közös munkáját használom a Sense 2.5 V3 JC1-et, JB2-es phone-al.Nagyon jól sikerült átültetni a HD2 kezelőfelületét, szinte minden megy a Sense alól, most már közel sem egy kisérleti dologról van szó, napi használatra is tökéletesen alkalmas, gyönyörű, gordülékeny nem falja fel a gépet és fontos lehet sokaknak, hogy magyar nyelven is használható, induláskor 70körüli a ram, de inkább a 45-50-et tudja tartani.Akksi teszthez még túl kevés ideje van fent, egész napos cseszegetéssel 80%-nál tartok, úgy, hogy tegnap este 10 körül szedtem le a töltőről.Szerintem próbálj rá nyugodtan.
-
tsaby76
aktív tag
válasz
viewdetails #4495 üzenetére
Igen, a beviteli beállításoknál a dánt kell kiválasztani, mert az a karaktertábla lett átszabva.Hosszú lenyomásra jönnek elő a választható ékezetes karakterek, szimbólumok, de kiválaszthatók a szimbólum lapokról is, de az ugyanaz a 7lapos mint az angolban.
Gondolkoztam a KSTAN-on, de ahogy a tapasztalatokat nézem ezek a Sonblack romok sokkal kiforrottabbak, bár már jöhetne egy frissebb verzió ezekből az újabb buildekből is, mert már nagyon hozzászoktam az alsó startmenühöz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 26
- RC modell földön, vízen, levegőben
- PlayStation 5
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest