Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum PI
tag
Még annyi lenne a kérdésem, hogy ha csak pda és css fájl csere van tehát eboot pl nem kerül cserére akkor az octans-ban be kell pipálni a kepp eboot cfg-t?
-
Magnum PI
tag
Sziasztok
Próbálok rom-ot frissíteni octans segítségével de sehogy nem akar menni a dolog. Korábban már sikerült minden gond nélkül de most nem. Mindent úgy csináltam ahogy le van írva.
Detect gombra történő kattintás után ennyit ír ki [Setup] Windows XP
[Setup] Download Ram Size :41777920 bytes,(39 MB) és áll...semminem mozdul.
Tippek? -
Magnum PI
tag
Sziasztok
Történt ma egy olyan, hogy neteztem éppen a telón és egy oldalnál úgy lefagyott az egész, hogy semmire nem reagált. Nem maradt más megoldás aksi ki és újra be na de itt kezdődik a gond. Az van ugyan is, hogy először is angol nyelvű lett a program nagy része (HTC van fent rapid féle rom) és nem tudom megnyitni a start menüt valamint baromi lassú lett. Próbáltam újraindítani de semmi változás.
Ilyenkor mit lehet tenni?köszi
-
Magnum PI
tag
Sziasztok
Találós kérdés: Miért van az,hogy én tudok MMS-t küldeni fogadni viszont egyáltalán nem?
Minden beállítás jó az MMS profilban a leírás szerint.Várom az ötleteket!
-
-
Magnum PI
tag
Sziasztok
Nekem most egy olyan gondom lett hirtelen, hogy a services.exe fájl sokszor leáll hibával. A jobb sarokban lévő kis nyíl ikonra kattintva is csak egy kék színű téglalap jön be/gördül le semmi más nem látszik.
Mitől lehet ez?
-
Magnum PI
tag
#8102-re valaki?
-
Magnum PI
tag
Sziasztok
Lenne itt egy kérdés. Most ebben a hónapban akciós ingyenes napi MMS-t lehet kérni a T-mobile-nál időjárás és sport hírekkel. Én gondoltam kipróbálom de 2 hete egyetlen darab sem jött pedig minden nap kellene. Eszembe jutott még az első napokban, hogy a NODATA programmal tiltottam azt is. Fel is oldottam de MMS azóta sem érkezik Van valakinek ötlete, hogy mitől lehet ez? Mi lehet még az oka?
Köszi -
Magnum PI
tag
Sziasztok
Megoldható az, hogy a hozzá adott IGO8 progi a kártyája nélkül is elindítható legyen? Mert macerás lenne cserélgetni a memória és az IGO8 kártyákat.
köszi
-
Magnum PI
tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy az első 1-2 hosszabb aksitöltés után ti mennyi ideig szoktátok töltőre tenni a készüléket ha pl már majdnem lemerült? Elég neki annyi amikor már jelzett, hogy fullos vagy tovább érdemes?
Kérdezem azért, mert jó lenne tudni mi az ami elősegítheti az aksi minél további hatékony működését.
köszi
-
Magnum PI
tag
Olvastam pár fórumon, hogy sok embernek gondja volt az érintőpanel karcolódásával és működésének jelentős romlásával idővel. A szolgáltatók garanciája mennyire fedi ezeket a külső sérülésből, karcolódásokból adódó hibákat? Gondolom nem olcsó egy panelcsere
-
Magnum PI
tag
Sziasztok
Milyen programokat érdemes ill. ajánlott feltenni?
Felraktam már a nodata-t, total commandert...
nézelődtem és annyi minden van, szóval jól jönne egy kis segítség pár tipp
Köszönöm
-
Magnum PI
tag
Sziasztok!
Mától én is boldog Omnia 2 tulaj lettem!
Remélem tud nekem segíteni valaki.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen beállításokat, frissítéseket kell először megejtenem ami fontos ? Sajnos nincs időm visszaolvasni ezt a rengeteg hozzászólást (igyekszem pótolni persze) de kérnék egy kis segítséget az induláshoz tőletek
Annyi még hogy nincs internetes csomagom az előfizetéshez és szeretném elkerülni a magas számlát tehát jó lenne lelőni olyan dolgokat ami mondjuk forgalmazhat a készülékben, viszont wifi-t azt tudok használni hozzá.
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest