Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
Nem is emlékszek. Hard resetnél eltűnik minden sms, meg híváslista, meg minden?
-
modflow
veterán
válasz
diamondface #9436 üzenetére
Hát min. fél éve lett frissítve, ha nem régebben.
Elég régóta, de már egyre jobban idegesít. -
modflow
veterán
válasz
diamondface #9433 üzenetére
És ezt hogy lehet megoldani? Ez van rajta:
PDA:JJ1
CSC:JG5
Telefon: JJ1 -
modflow
veterán
Az mitől lehet, hogy max.-on van a térerőm és mégis akadozik a vonal? Fűggetlenül, hogy hol vagyok, mindenütt ezt csinálja. Nem hallanak, már nagyon idegesítő.
Ez hardveres hiba, vagy lehet ROM miatt is?
-
modflow
veterán
Felraktam ezt a progit:
http://www.pocketpc-freeware.net/samsung-omnia-2-i8000-device-956/gps-test-download-2405.htmlDe ez se mutat semmit. Ilyenkor mi van?
JJ1 ROM-ot raktam fel kb. 1 hónapja.
Amikor felraktam tutira ment az IGO/GPS. Csak ritkán használom és most láttam egy hete ezt a hibát, míg a JJ1 fent van kb. 1,5 hónapja.Most ha ez a progi sem talál GPS-t, már pedig nekem nem írt ki semmit, akkor hardveres hibája van? Van ROM-miatt nem jó?
-
modflow
veterán
Nekem most az a tippem, hogy programhiba van. Megpróbálom újra felrakni az IGO-t.
-
modflow
veterán
válasz
viewdetails #9380 üzenetére
Igen.
-
modflow
veterán
Az miért lehet, hogy az IGO azt írja a GPS vevő nem található?
Egyik porton sem?
Holott be van állítva a beállításokban ez:com7/com9/9600 a beállításokban
naviban meg com7/38400Elromlott volna a készülékben a GPS? Van erre valami tesztprogi?
-
modflow
veterán
"Start menüben" hogy lehet ikont létrehozni, hogy el is indítsa?
Én hiába hozom létre PC-n, az Omnia azt írja nem megbízható forrásból van és nem indítja el. -
modflow
veterán
Felraktam a normál JJ1-es ROM-ot és kegyetlenül gyorsan merül az aksi még ha nem is nagyon piszkálom akkor is. Ennek mi az oka? Eddig azért 4-5 napig kibírta, de most szerintem 1 nap alatt vége.
-
modflow
veterán
Most már mindent felraktam rá, már csak navigációs rendszer kellene.
Melyik Igo- t érdemes rárakni, ami jól is működik rajta? -
modflow
veterán
Az OCTANS Downloader 2.14 valamiért nem érzékeli a telót (Detect -re) így nem tudom frissíteni a ROM-ot. Mi lehet a baja?
-
modflow
veterán
A I8000PROJJ1.csc-t az OCTANS Downloader 2.14-be betallózva nem jelenik meg semmi a legördülő menüben, így nem tudom kiválasztani a nyelvet. Ez miért lehet?
-
modflow
veterán
A telón hová csinálja a mentést?
Egy fájlt találtam csak:
PIMBackup_20111107.pib
142 kbEbbe benne lenne minden?
-
modflow
veterán
Az SMS-t egyáltalán mivel lehet kimenteni, ill, visszarakni, pl. ROM frissítés után?
Samsung KIES-ben se látok SMS-részt. -
modflow
veterán
válasz
Zsocy155 #9114 üzenetére
Ő, ezt nem értem.
Kicserélni a kijelzőt?
Kicserélnék annak ellenére, hogy az nem is hibás?Amúgy itt vettem: GSM Line
Szerk.:
Na most nézem, nem is garis már. 1 év volt rá, az meg letelt áprilisban. Most már csak szoftvergari van.A Samsung honlapon regisztráltam a terméket és adott egy garancia hosszabbíást igazoló szelvényt.
Csak az nincs rajta, hogy mennyivel hosszabbodott meg. -
modflow
veterán
Mostanában vettem észre, hogy a kijelző bal alsó sarkától kezdődően elkezdett bemenni a por a képernyőre.
Ezzel mit lehet kezdeni? Szétszedni nem lehet, mert garis.
-
modflow
veterán
Vettem az O2-mbe egy 8 GB-os microSD karit. Gyárilag 8 Gb-os.
Az a problémám, hogy Total Commander-ben, de a Sajátgépben is, csak a gyári 8 GB-ot látom, az SD kártyát nem.
Hogy lehet azt elérni, hogy azt is lássam?
-
modflow
veterán
Angry Birds van Omnia 2-re? Ill., WM-ra?
-
modflow
veterán
Ti hol szoktatok venni "brando ultra clear" fóliát?
Kellene nekem egy.
-
modflow
veterán
ROM frissítés előtt ti mivel szoktátok kimenteni az adatokat?
Mert nekem minden kellene róla: névjegyzék, SMS, naptár, memó, minden ami csak létezik.
És én komplett mentést még nem találtam se KIES-ben, se Windows Mobile-eszközközpontban. -
modflow
veterán
válasz
viewdetails #8997 üzenetére
Rájöttem, a KIES telenyomra valami képekkel a Ram-ot és nem volt szabad hely.
Letörölve őket már jó lett.És ez a i8000 NXXJJ1 az jó? Miben másabb, mint pl. az én mostanim?
-
modflow
veterán
válasz
Loituma69 #8990 üzenetére
Az rendben, de aki azt se tudja mi az a ROM, akkor az ilyenkor kidobja a készüléket?
Délután 14-körül még semmi baja nem volt, aztán egyik pillanatról a másikra belassult.
Nekem ez van fent:
- PDA: JE2
- CSC: JE1
- Telefon: JB2Most melyik a legjobb ROM? Mit érdemes ráraknom?
-
modflow
veterán
MA úgy belassult az Omnia 2-m, hogy ha rákattintok mondjuk a Memo-ra, kb. 20 mp múlva reagál rá.
Ez mitől van? Eddig tök jó volt. Frissítettem már rajta korábban rom-ot, tavaly nyár körül.
-
modflow
veterán
Na természetesen nem jó ez a töltő, amit linkeltem.
Vettem egy gyári töltőt, na az meg egyáltalán nem működik, felvillan a zöld led, és annyi. Nem tölt semmit se, áramot se kap az omnia.
Tudna valaki segíteni, hogy melyik a legfrissebb magyar térkép igo08-hoz?
-
modflow
veterán
Vennék Omnia II-mhöz autós töltőt.
Tudna valaki segíteni hol találok ilyet? Főleg itt PH-n lenne jó, mert amúgy a posta kb annyi lenne, mint maga a töltő. -
modflow
veterán
A Windows Mobile-eszközközpont miután szinkronizált hova menti le az sms-t, névjegyzéket stb-t?
-
modflow
veterán
ppcwarez -et mi történt? Nem tudok belépni.
Az SPB Mobile Shell 5.0 megjelent már?
-
modflow
veterán
A Omnia-hoz a Firefoxot honnan tudom letölteni?
A honlapról egyszerűen nem akarja. -
modflow
veterán
Az SNTP kiszolgáló az mit jelent a GPS beállítások menüben?
Nekem eddig csak az XTRA volt bekapcsolva. -
modflow
veterán
Sense -t használ valaki O2-n?
-
modflow
veterán
válasz
madarasz92 #8338 üzenetére
O2-re lesz Android?
-
modflow
veterán
válasz
madarasz92 #8336 üzenetére
JH1 nem jó?
Van ezekben valami változás látványra?
A WP7-et tutira nem lehet majd felerőszakolni O2-re? -
modflow
veterán
Látom van már fönt újabb ROM is.
Ezt a JH1-et használja valaki? Stabil? -
modflow
veterán
Miért lehet az, hogy a PC mostanában nem ismeri fel az omniát?
A mobil eszközpont se látja, csak néha, akkor is pár mp-ig, és a sajátgépben is ez a helyzet. -
modflow
veterán
Megtaláltam.
-
modflow
veterán
Tudna adni valaki egy közvetlen linket a legújabb mobile Skype-hoz? Mert a honlapról nem tudom letölteni, mert azt írja, hogy Omnia 2-n nem működik, pedig olvastam, hogy igen.
-
modflow
veterán
Az miért van, hogy a speedcam-ek ugyan megjelennek a térképen, de nem figyelmeztet az igo hangban?
-
modflow
veterán
válasz
CHIPman #7643 üzenetére
Közben bennem is realizálódott, hogy elég lesz egy 16 GB-os is, mert az is 16k.
Egy ilyenben gondolkodok:
KINGMAX 16GB MicroSDHC Class 6 + Adapter /9B1E-AL16GX16/Filmeket szoktam rárakni, az meg foglalja a helyet rendesen.
-
modflow
veterán
Az omnia II 32 gb-ig bővíthető, nekem meg 8 GB-os van.
Akkor én vagy egy 16-osat rakok bele és lesz 24 GB, vagy rakok bele egy 32-eset és lesz 32 GB-om és nem lát majd 8 GB-ot?
És class hányas a leggyorsabb? -
modflow
veterán
Opera 10-et használ valaki?
Sehova pl. ide se lehet bejelentkezni vele, mert amikor rákattintok a belépésre visszadob a bejelentkező képernyőre.
Mi a baja? -
modflow
veterán
A marketplace-ről leszedtem az ingyenes Spb progit ami tv néző progi. Próbálta már valaki?
Nekem pont az M1 és az M2 nem megy. Külföldiek mennek. -
modflow
veterán
Furcsa számlagyarapodás miatt részletes híváslistát kértem. Csekély 1 hónap alatt ide is ért.
- Szerintetek mi az, hogy SMS alapú mobil tartalomszolgáltatás 315 Ft?
- Roaming során fogadott hívás 1, zóna? Úgí hogy a hívott szám az a sajátom bakker? Döbbenet, hogy felhívtam magamat és még beszéltem is magammal 22 mp-et. Amikor önmagamat alapból lehetetlen felhívni.
- GPRS internet 1430 kb: 1859 ft? Hö?
- GPRS net apn forgalom itthon kezdeményezett 195 kb: 2457 ft?Utóbbi kettőt meglátva dobtam egy hátast! Mik ezek szerintetek?
-
modflow
veterán
Tegnap én is kerestem egy utcát, nem találtam. Mondom semmi baj, bekapcsolom a GPS-t. Már 20 perce kóvájogtam, és a kurva omnia még mindig nem talált jelet. Azt hittem kibaszom az ablakon. Még XTRA is be volt kapcsolva!
És már új ROM-om van.
PDA JE2
CSC: JE1
Teló: JB2Mégis mi a baja?
-
modflow
veterán
Előbb utóbb gondolom meg fog jelenni a Windows Phone 7.
Ezt tényleg nem lehet majd felrakni az Omnia II-re? -
modflow
veterán
válasz
Napfénysüti #7222 üzenetére
Csináltam én mindent, de nem ment.
Visszaraktam a JE2-t, az jó. -
modflow
veterán
Hát akkor én már csináltam HR és SR-et is.
Még sincs jelzés SMS érkezésre.Van valakinek fent JE3 -a? Van neki rezgés, hang érkezéskor?
-
modflow
veterán
A KIES nektek visszatölti a névjegyzéket?
Mert nekem nem.
Érdekes, ha alul rámegyek a Telefonkönyvre, akkor a feljövő ablakban azt írja, nincs csatlakoztatott eszköz - többinél rögtön van - és ki/be dugás után látja csak. Lementeni még lementi, de vissza nem. -
modflow
veterán
válasz
Napfénysüti #7205 üzenetére
Akkor jó. Amúgy felraktam a JE3 -at, és ebben se rezeg görgetéskor a névjegyzék.
Pedig direkt ezért raktam fel. -
modflow
veterán
válasz
trallilalli #7203 üzenetére
ROM-ot frissíteni hányszor lehet?
Vagy ennek semmilyen hatása nincs a készülékre? -
modflow
veterán
Valamint ezt a videót honnan tudnám letölteni, hogy meglegyen nekem?
-
modflow
veterán
Na frissítettem a ROM-ot sikeresen.
Hard Reset -et kell csinálni most?Most elsőre egy dolog nagyon hiányzik. Amikor a névjegyzéket görgettem a régi ROM-al, akkor mindig rezgett ahogy mentek a nevek, az nagyon király volt.
Most meg nem. Ezt be lehet állítani, hogy újra rezegjen, mintha tényleg görögne ott valami? -
modflow
veterán
Maga a folyamat kb. hány percig tart?
-
modflow
veterán
válasz
dancsuri #7180 üzenetére
Lementettem remélhetőleg mindent a PDA-ról, most töltöm fel 100%-ra, aztán frissítek.
Van egy ilyen rész:
"Alább van a 64 bites driver linkje. Azt le kell szedni, majd újra kell indítani a Windows-t és folyamatosan nyomogatva az F8 billentyűt, be kell hozni a boot menüt. A boot menüben ki kell választani a "Driver aláírás kényszerítésének kikapcsolását" vagy valami hasonló lehet magyarul. Angolul így hangzik: "Disable driver signature enforcement". Ezt követően kell a Windowsban a driver frissítést végrehajtani a 64bites driverrel. Ellenkező esetben a Win panaszkodni fog, hogy nincs aláírva a driver és nem fogja engedni felrakni."Nálam a W7 megkérdezi, hogy annak ellenére, hogy nincs aláírva felrakja? És fel is rakja.
Másnak nem? Vagy minek kell F8-azni? -
modflow
veterán
Ebben a videó-ban leírtak még ma is helytállóak?
Szóval ez alapján nyugodtan lehet frissíteni? -
modflow
veterán
Az miért van, hogy a JE2 könyvtárban a fájlok nemei nem mint JE2 -re végződnek, hanem van benne pl. :
CSC_I8000NXXJE1
Phone_I8000XXJD1 -
modflow
veterán
válasz
Napfénysüti #7150 üzenetére
Köszi, csak kár, hogy nem magyar.
-
modflow
veterán
válasz
Napfénysüti #7139 üzenetére
Először ott, hogy nem tudom lementeni az említett dolgokat.
Aztán valami pontos leírás kellene nekem, mert nem szeretnék tönkretenni a PDA-t.
-
modflow
veterán
válasz
Napfénysüti #7136 üzenetére
Hun van ez?
-
modflow
veterán
A Windows Mobile-eszközközpont mégis hova szinkronizál?
Mert a PC-n nm látom, hogy hova menti le a dolgokat.Szerk.: Most találtam valamit, de ez nem is menti ki a névjegyzékemet, stb.-t.
Ezzel nem lehet azt megcsinálni, hogy mentse ki a névjegyzékemet, sms-eimet, memo-imat, stb.-t?
Mert gondolom ROM frissítésnél minden törlődik.
-
modflow
veterán
válasz
CHIPman #7128 üzenetére
Szóval az enyémen ilyen van gyárilag:
PDA: I8000NXXIK5
CSC: I8000XEHIK5
Telefon: I8000XXIK3Ez lenne 2009 novemberi és ez olyan rossz ROM?
Igaz az, hogy nem ajánlott ROM -ot cserélni, mert csak belassul tőle a PDA és csak szarabb lesz előbb utóbb?
Mert ha ez nem igaz, és nyugodt szívvel, minden káros következmény nélkül lehet cserélni, akkor én is szívesen frissítenék egy aktuális gyári (független, mert így is vettem) ROM-ra.
Nem tudom mi az a főzött ROM és társai, de ilyen buherált ROM-ot nem tennék fel így kezdetnek. -
modflow
veterán
2 furcsa dolgot figyeltem meg.
1. Ha pl. ma az aksi 45%-on volt, mondom kikapcsolom, majd be, mert régen nem volt kikapcsolva és bekapcsolás után látom, hogy 27%-on van az aksi.
Hova tűnt az a 18% ?
(Rádugtam töltőre később, és pár mp után aimkor rápillantottam, már 45% felett volt.)2. Hát ekkor nagyon megijedtem. MP3 szólt, majd pattant egyet és nem volt hang. Mondom ez szuper, kivágta a hangszórót?! Mondjuk tényleg hangos volt, az biztos.
Ki/bekapcs után újra volt hang. Óriási kő esett le a szívemről, hogy nem romlott el.Az is érdekes, ha filmet nézek a MP-ben a hang csúszka nem is változtat semmit se. Akkor van változás, ha az alapesetben 1-esen lévő rendszerhangot feljebb viszem.
-
modflow
veterán
Segítsetek már!
Frissíteni akartam a Windows Live! -ot, leszedtem ezt:
Most belinkeltem volna, de PCC kibannolt."Reason given for ban: Spam
A ban has been issued on your IP address."Ez mi?
Na a lényeg, hogy eltűnt a PDA-m menüjéből a Windows Live! és Messenger ikon.
Újratelepítésnél kiírja, hogy megpróbálja eltávolítani a régit, de nem sikerül neki. Íz új így meg meg se jelenik sehol.Hogy tudnám visszarakni?
-
modflow
veterán
A főképernyőre ki van téve nekem a digitális óra, ami felül még jelzi az évet, hót, napot.
Mellettük jobbra ott van egy napocska és egy harang.A kettő közé meg kiírta, hogy TELÍTETTSÉG.
Ez mit jelent? -
modflow
veterán
A pannonnál van egy oldal WAP-on, ahol az aktuális egyenlegemet meg tudom nézni ha kártyás simkari van benne.
Régi telómon el volt mentve az oldal, átpötyögtem Omniaba, majd el is mentettem, de most hiába kattintok rá mentett oldalak között, localhost-ot nyit meg.
Tudja valaki, hogy mi az oldal címe, mert most így már nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest