Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #8100 üzenetére
Jó hír, jó hír
Bár biztos nem ez lenne az első dolgom. Most picit jobban húz a szívem az i8000 felé, bár a TG01-ben még az tetszik nagyon, hogy USB-s cuccokat lehet rá dugni (egér, billentyű, pendrive). Esetleg az Omnia tud ilyet? Gondolom BT-os egeret, billentyűt lehet hozzá csatlakoztatni....
-
petymeg
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #7426 üzenetére
a sense miatt igen. meg 3g is be van kapcsolva mert csak úgy van normális térerőm. 3g nélkül leérnyékol a vasbeton monstrum panelház itthon.
levelevni ki mivel szokott? mióta pda-m van -ez előtt egy i900 volt- be akrom állítni a vipmail fiókomat de nem működik tökéletesen. csak a levél fogadást tudtam beállítani a küldést nem, illetve nem megy csak mobilneten, wifin nem. mi lehet a gond?
-
petymeg
addikt
-
Jadro
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #6848 üzenetére
Nekem az időjárás nem annyira számít. Ha kint vagyok úgyis látom, kb. tudom hány fok van. Inkább egy felhőkép érdekelne az időkép.hu-ról. Szifonra már van progijuk, csinálhatna valaki winmora is. Mondtam: Ízlések és pofonok.
Nekem fontosabb hogy gördülékeny legyen. Addig kiteszem shortcutnak a linket és annyi.
Egyébként Pécset spb-s is ismeri, frissíti is óránként ahogy megadtam neki. (Kivéve a current conditions részt amiben légnyomás meg ilyenek vannak. Oda nem talál adatot, csak az előrejelzésbe.)
-
fairi
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #6774 üzenetére
Chainfire,GinKage..
Ők portolták(írták) a mostani open gl es v1-et...
nekik köszönhetjük hogy egyáltalán megy jópár játék és open gl 1-et használó shell mint pl. a HTC sense...egyideje hozzá se nyúltak jóformán,pedig lenne mit foldozgatni...
landscape support megoldása,grafikai csúnyaságok javítása,optimalizálás etc.
kétleném h a 4.2 javult volna számottevően....
persze high-on van, megszoktam,de sztem megvárok a JE3-at és le is irtom... -
Cyrus
tag
válasz
A_ScHuLcZ #6419 üzenetére
Köszi a segítséget.
A virtuális billentyűzet egyébként mennyi helyet vesz el a hasznos kezelőfelületből? Ha pl. Excel táblákat szerkesztek, akkor ott minden bizonnyal kb. fél képernyő terület marad a gombsor miatt, ugye?A gyakorlatban mennyi ideig bírja átlagban az akksija?
-
zack
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #6325 üzenetére
Nem vonom kétségbe, mert az innov8 hangzását nem hallottam még.
De nem értem, mert ugye nekem is CX500 van és WOW HD-ben nem éreztem túlzott basszust holott motoron mindig max. ahngerőn bömböltettem. Ezért fura amit írsz. Az előre beállított sémák tényleg a közép és magas hangok elvételével varriálnak, azok nekem se jöttek be. Viszont a WOW HD és a "zene tisztasága" szinte minden általam említett zene tipushoz megfelelőnek bizonyult. -
-
-
zack
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #6056 üzenetére
Ahogy érzed.
Animoo pl. zenész, és neki is nagyon tetszett hangzásban az O2, és azért egy zenésznek elég jó fülének kell hogy legyen ugyebár.
Bár innov8 neki se, és nekem se volt.
A kijelentésed erősen szubjektív, és még az is lehet hogy csak egyszerű beállítási probléma. -
nyikszi
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #5981 üzenetére
Attól függ milyen romot teszel fel. Van lite rom, amiben semmi sincs szinte. A rapid féle romokból hiányoznak a játékok (nekem nem
). Valaki felvetette, hogy milyen jó már a dobókocka, mert társasozik az ember és csak megrázza az O2-t és kész. Ja, meg valamelyik társad jól elhajítja olyan 5 méterre, aztán nézhetünk
Valamelyik nap a rendelőben várakoztam és unalmamban elkezdtem törölni az sms-ket. Most romcserénél ezt meg is oldottam simán, mert nem volt mentés rólukTényleg hol tárolja az sms-ket a PDA?
-
nyikszi
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #5961 üzenetére
Nem tudom, feltehetnél screenshotot és akkor megnézhetnénk mi az ami biztos igen, meg mi az ami jó annyira
És miért adta el?
Egyébként a programoknak is ott kell lenniük ahol most, a képeknek is stb..., de inkább tényleg csinálj mindenről felvételt és utána tiszta romról telepítsd a programokat ismét. Egyébként megértelek, hogy egy kicsit huzigálod a bajszát
-
fairi
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #5912 üzenetére
JK5,te tudsz vmit...
neked már 2010 novemberéből van a romot,időutazó vagy?na helyesen IK5,elég régi rom,legfrissebb a JD1,ami angol sajna,lehet magyar csc is mellétenni,de elég fura eredményeket produkál....
JD1 már 6.5.3-as rom uj windows verzió,az alsóstartmenüs... ujjal közel 100%-ig kezelhető,nem kell icipicike ikszecskére célozni.. -
nyikszi
őstag
-
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #5812 üzenetére
Mivel hallgattad O2-ön? Samu touch player vagy Media Player? Mert nem mindegy... Samus-ba bekapcsolható a Digital Natural Sound engine (DNSe), ill. az SRS WOW HD is.
Azt nem tudom hogy hogy szól ezek nélkül, mert vagy a DNSe (zene tisztasága) van bekapcsolva, vagy a WOW HD.
Ettől függetlenül még az innov8 persze szólhat jól..
A fülesünk tudását nézve majdnem egyformák, tehhát nem itt kell keresni az eltérés okát. -
nyikszi
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #5798 üzenetére
Ha már szóba jöttek a fülesek, valaki tudna valami normálisat ajánlani? Nem akarnék 5k-nál többet rákölteni. Nem kell hogy nagyon szépen szóljon, elég ha jól szól, de a fülemből ne essen ki, lásd O2 fülese, vagy sima füles (ehhez hasonló: fülhallgató) (aiwa, walkmanhez adták, nem mai darab de elég szépen szól az is) ami viszont nyomja a fülem.
-
zack
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #5793 üzenetére
Én nem PH-s árakat néztem. Linkelnél az apróból olyan hirdetőt aki ennyiért adja? Mert nekem ez nagyon "bűzlik".
Nem mondok láttatlanban semmit, de az a gyanúm hogy ezek hamisítványok lehetnek. Én eleve ha tehetem, és van, Kingston-t veszek amire 5-10 év gari van. Nem azért fontos a gari mennyisége, mert eddig meg fogom tartani, hanem mert ebből egyenes arányban következikm hogy az egyik legmegbízhatóbb Micro SDHC a piacon, amire rá merem bízni a mentéseimet, fotóimat, zenéimet, és filmjeim tárolását.
Egy ilyen PH-s 6k-ért hirdetett ki tudja milyen 16Gb kártyára nem merném rábízni magam.
De ha valaki bevállalja, egészségére.5-6k a bolti hivatalos 8Gb Kingston Class4. Szinte több, mint elég ez is, főleg akinek 8Gb O2-je van...16Gb mire nem elég? Még a 2+8Gb is bőven elég. Megint olyan tartozékon akartok spórolni amin nem szabad, mert nem látsz bele, és lehet gagyi is, ráadásul 16gb MicroSD tök felesleges, a rizikó meg nagy.
Egy példa:
PH-n sokan hirdettek, és hirdetnek is, SE telefonokhoz fülhallgatókat, füleseket. Barátnőmnek akartam venni, és gyanúsnak éreztem a bolti, eredeti, garis 4k-hoz képest az itteni 1500.-, 1890.- meg 2200.- árképzést. Pár eladót felhívtam, bizonygatták, hogy elégedett leszek, és hogy igen, ez eredeti, hiszen így is hirdetik ...Egészen addig, amíg mondtam nekik, akkor nekem kellene 1db, de úgy, hogy vállal rá eredetiségi garanciát, hiszen azt mondta eredeti. Érdekes módon, ezt egyik se merte vállalni. Furcsa nem?
-
válasz
A_ScHuLcZ #5286 üzenetére
Jobban jársz, ha azt a cikket nem veszed alapul
. . .
"És végül egy dolog, amiben a Samu mindig is nagy volt: jobban beleturkálnak magába a WinMóba is, így a legmélyebb szinteken is találkozhatunk olyasmikkel, amikkel más WinMo telefonoknál nem."LoL. Amibe beletúrkált a Samu - pl. TouchWiz, általában rúgják le a tulajok róla, és teszik fel az M$ SPB-t vagy a Titaniumot ahogy tudják, vagy keresnek főzőcske végterméket XDA-n
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #5069 üzenetére
Nah akkor a megfejtés szerintem:
-Eu,white,2 GB-os:89900Ft
-Ázsiai,rose-black,2 GB-os:90900Ft.
-Ázsiai,white,2 GB-os:92900Ft
-Ázsiai,rose-black,8 GB-os:94900Ft
-1 év Samsung garanciával,white,IGO 8-cal,2 GB-os:103900FtNa ebből az első négy csak bolti garanciás és csak az utolsó eredeti Samsungos. Mo-n csak a 2Gb-os IGO-val adott lehet tényleg magyar lokalizációs Samsung garanciás.
EU és Ázsia a beszerzési forrást takarhatja mivel azok nem magyar lokalizációsak.Nekem innen Rose-Black 2Gb-os IGO-s gyári Samsung garanciás készülékem van amit ha jól látom éppen nem forgalmaznak. Amit feljebb írtam a garanciáról az ha jól tudom minden boltra vonatkozik.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #5030 üzenetére
Azért szerintem arra is érdemes figyelni hol veszed meg. Főleg hogy a 8Gb-osra csak bolti garancia van így azt sufni GSM-ből nem venném csak olyanból amiről tudom hogy megbízható.Legalábbis nekem megér plusz pár ezer forintot és nem ezen spórolnék mert nagyon vissza tud ütni...
Ja és akik Symbianról váltanának WM-re: én pont ezen estem át decemberben. Előző telefonom Nokia E51 volt. Azt is hackeltem meg telepítettem rá mindent ami kellett nekem. Mindkét rendszernek vannak előnyei és hátrányai. Nekem a mapparendszer jobban bejött a Symbianban valahogy szeparáltabban voltak a dolgaim. De alapvetően elégedett vagyok a WM-el bár hajlamos néha kisebb anomáliákra meg lassulásokra(erre a Symbian is vetemedett néha
). Ja és azt tudomásul kell venni hogy a WM-es telefonokat azért 2-3 naponta érdemes újraindítani. De ha valaki utánaolvasgat és kissé belemerül meg normális ROM-ot tesz fel azt szerintem nem éri csalódás. ÉN nem bántam meg a váltást mert az O2-höz képest az E51 kissé szolid tudással rendelkezett. Ebben az omniában minden benne van ami kellhet. Viszont az anyaghasználata számomra kissé botrányos abban az E51 szétalázta. De mindkét készülékemet kedveltem és nem bántam meg hogy megvettem. Ráadásul az O2 már tudásához képest elég korrekt áron kapható.
Szóval azt mondom nézzetek utána és merüljetek bele, ajánlom még a PDA Fan Club oldalát ott tényleg minden megvan ami kell.
-
nyikszi
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #5031 üzenetére
Elolvastam. Nem tudom mi a baj az oprendszerrel, sima windows, de aki akar ne használjon windowst, hanem linuxot a gépén, a pda-n meg symbiant. Mert mindenki szidja a win-t, de mégis mindenki használja. A samsung megoldását pedig le lehet cserélni. Én az MS-t tettem fel és azt használom, egy picit szokni kell, de például HR után egyből azt tettem fel, mert hiányzott.
Program van dögivel, aki nem talál valamit, akkor az nem is kereste igazán. Egyik barátomnak symbianos nokiája van és állandóan szidja. Hmmm... én nem szidom az O2-t, hanem használom. Olvasgatom a fórumokat és az ötlet ha tetszik megvalósítom, felteszem, megbütykölöm stb... így lett egy nagyon jó, használható pda-m -
fairi
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #5031 üzenetére
annyira nem kel komolyan venni,az még a winmo 6.1-gyel készítették ráadásul az korai szériák...
Azóta sokat javult gép,sok jó rom elérhető,ha kicsit bütykölsz jó kis telóvá varázsolhatod...
de mivel az igényeid elvárásaidat nem tudjuk semmit nem állíthatunk biztosra... -
nyikszi
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #4775 üzenetére
Néztem a photohall újságot amiben 114990, de 10 havi részletre adják 11499Ft/hó, semmi THM vagyis 0%. És ami a lényeg 8GB belső memóriát írnak!!! Igen ám, de a honlapot is megnéztem, ott viszont csak 2GB-ot írnak! Szóval meggondolandó és talán fel is hívhatnád őket mi az igazság. És I-go-t is írnak az újságban.
-
fairi
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #4720 üzenetére
nincs baj a romokkal..
csak páran itt hardcore userek vagyunk és próbálgatunk mindenféle főzöttet azokkal meg lehet baj...
secanyval nincs igazán nagy gond,JA5-öt én szerettem,de 6.5.3-ra cseréltem amikkel bajok vannak,programoktól megbolondulhat,de ez várható kockázat...wp7-es készülékek meg csak ősszel jönnek,tuti nagyon jók lesznek,de az áruk várhatóan horror...
innov8 meg jó,nem érintős kategóriában még mindig csúcs...
köztes megoldásnak jó a Samsung i5700,olcsó, okosteló,és samsung -
zack
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #4720 üzenetére
Nincs ezzel gond.
Ha az INNOV8-nál lennének ilyen-olyan ROM-ok ill. más egyéb firmware, ott is lenne zűrzavar.Amit soknak látsz, az azért van, mert rengeteg ROM van, amiből mindig van újabb és újabb, és így nehéz objektív képet kapni a megbízhatóságról.
Ha mindenki fent hagyta volna a Secany féle JA1-es ROM-ot akkor most azt olvasnád, milyen jó, és stabil az O2, és senkinek semmi gondja vele.
De mivel a júzerek nagy része mindig felteszi a legújabbat, így jobban benne van az elégedetlenség a levegőben. -
bulho
tag
válasz
A_ScHuLcZ #4604 üzenetére
szerintem is várj vele én nem vártam és bánom hogy nem függetlent vettem mert most bejárta már 1 hét alatt Budapestet , Szegedet,Kecskemétet, Szentest.Kiskunfélegyházát , Kiskunmajsát és nem tudták megoldani ezt a kis problémát még sajnos úgy hogy én várok még hogy Free legyen az O2-őm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest