- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KataKata
csendes tag
válasz
runner 125 #8954 üzenetére
még nem tudom... olyannal továbbra sem beszéltem, aki nem tudott felhívni. Csak utólag derül ki, de remélem már nem fog, mert nem lesz ilyen
-
KataKata
csendes tag
válasz
runner 125 #8948 üzenetére
már megcsináltam mindkettőt
-
hegyesidr
tag
válasz
runner 125 #8950 üzenetére
Csak a Naviguide Magyarország GMXT, ezt forgalmazta a SpeedShop, onnan vettem.
-
KataKata
csendes tag
válasz
runner 125 #8925 üzenetére
Köszönöm, megcsináltam.
-
KataKata
csendes tag
válasz
runner 125 #8920 üzenetére
A kártyát nem kell kivenni előtte?
-
KataKata
csendes tag
válasz
runner 125 #8922 üzenetére
A fotók is elvesznek??
Már egy ideje a laptopom sem ismeri fel, szóval teljes a káosz...
-
KataKata
csendes tag
válasz
runner 125 #8920 üzenetére
Úristen, én ezt nem merem megcsinálni!
Nagyon félelmetesen hangzik.
Meg mire mindent átmásolnék a kártyára, beleőszülnék, vagy kihullana az összes hajam..
Azért köszönöm! Gondolkodom rajta... (más megoldás nincs?)
-
KataKata
csendes tag
válasz
runner 125 #8918 üzenetére
Hmm... nem szeretnék nagyon off lenni, de szőke vagyok és nem csak ezen a képen
szóval azt sem tudom mi az... én semmi kunsztot nem csinálnék rajta, csak régimód TELEFONÁLNÉK meg sms, net, ennyi... miért akkora feladat mégis? kész vagyok tőle
De akkora ez létező probléma lehet? Én azt hittem csak szórakoznak velem, ugyanmár-ne-nézz-hülyének.. stb, de gyanúsan sok az ilyen "kerestelek.." eset. -
Loituma69
őstag
válasz
runner 125 #8715 üzenetére
Hardver port: COM9, de a bitráta 9600 baud + a szoftver portnak a COM4 -et kell minden programban! iGO8 így a legstabilabb!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
runner 125 #8711 üzenetére
Lehet korán van még de ezt nem értem.
-
mclaren777
senior tag
válasz
runner 125 #8575 üzenetére
Hát ez nagy kár
Így lehet leszedegetni a hátlapot elég gyakran
-
mclaren777
senior tag
válasz
runner 125 #8572 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Egyébként ahhoz hogy fusson az IGO, mindig bent kell lennie a MicroSD-nek a telefonban? Vagy föl lehet telepíteni az egész programot a belső memóriába, esetleg egy nagyobb MicroSD-re?
Csak azért kérdezem, mert egyébként elég kényelmetlen lehet mindig cserélgetni a telefonban levő MicroSD-t (szerintem).
-
CHIPman
nagyúr
válasz
runner 125 #8572 üzenetére
A i780/i900 iGO-ját lehetett frissíteni még az M6-os térképekre(másfél évvel a vásárlás után). Most nem tudom, hogy van, mert eladtam.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
runner 125 #6624 üzenetére
Ott néztem én is, (amúgy már mobilism.org), de az általa használt szoftvernél olvastam, hogy nem megy pár embernél. Mindegy, már tudom.
bulho: Nekem is poros a kijelző alatt. Kicsit, nem vészes. ezért nem fogom fél hónapra szervizbe küldeni. -
bulho
tag
válasz
runner 125 #6065 üzenetére
érdekesség ... de O2 re szavazok ...ahogy látom az már mini laptop és azért telefonálgatáshoz eléggé nagy szóval O2 ,O2 . O2 a nyerő még mindig
-
petymeg
addikt
válasz
runner 125 #5749 üzenetére
én meguntam. régóta használtam ez futott az i900-on meg a o2-n is. a samu widget plus nálam most a nyerő. az újdonság ereje, mert sose használtam (lassú volt, de a legújabb jd4 rommal mint a mérgezett villám)
-
kosturica
őstag
válasz
runner 125 #5708 üzenetére
Azért, mert én nem is az S8000-ről írtam, hanem az I8000 rose-black-ről!
-
modflow
veterán
válasz
runner 125 #5701 üzenetére
Ezt benéztem. Szóval akkor fekete ez a rose black, csak mégse.
-
modflow
veterán
válasz
runner 125 #5671 üzenetére
Azt mondta a felkészült eladó az Electro World -ben, hogy a Nokia 5800-án tutira nem megy net nélkül a navigáció, mert nincs benne beépített vevő. Az csak PDA-kban van.
Akkor átbaszott?
-
zack
nagyúr
válasz
runner 125 #5661 üzenetére
Ez oké. Aláírom. De mennyi pénzért? Na látod!
Off vége. -
zack
nagyúr
válasz
runner 125 #5659 üzenetére
Zsigerből rühellem a BMW-t motorba.
Igazából kevesen veszik azért, mert igazi motorosok. A többség azért veszi meg mert sznob.
Jóval drágább mint a többi, és nincs arányban azzal amit nyújtani tud egy igazi motorosnak.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
runner 125 #5656 üzenetére
Explorert használsz?
Amúgy szép ez a BMW csak kicsit fura az asszimetrikus lámpatest.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
runner 125 #5656 üzenetére
Meg kéne tudni, hogy mekkora kép kell ahhoz, hogy jól illeszkedjen(ugyanis nem 480px-t csúszik, hanem csak kevesebbet). Csinálnál mind a három asztalodról egy screenshotot? Akkor összedobnám PS-al a három képet, és kijönne.
Az enyém meg jöjjön már.
szerk.: Látom csináltál, mindjárt megnézem.
szerk2: 723x800-nak néz ki. Kicsit hülye arány, de pontosnak látszik az illesztés, 3 pixelt semmiképp nem csúszott el. -
CHIPman
nagyúr
válasz
runner 125 #5635 üzenetére
Mármint az a 33%-kal kevesebb pixeles cucc. Jelen van, azt mondják, de elég szép.
ddt: Egyszer kicsit elvesztette a jelet.Vagy az tényleges volt?(ott a bejáratnál)
-
vendingo
veterán
válasz
runner 125 #5611 üzenetére
Én is láttam tegnap ezt a verdát a győriúton
-
nyikszi
őstag
válasz
runner 125 #5595 üzenetére
Bezzeg ezt nem büntetik meg
Utálom a közterületeseket
Amúgy a fotók jók lettek.
-
zack
nagyúr
válasz
67-es Mustang?
Nem semmi ára lehet ilyen állapotban.
-
kosturica
őstag
válasz
Gyönyörű ez a gép! Az i8000 meg hozza a kiváló szintet fotó terén!
-
bulho
tag
válasz
runner 125 #5547 üzenetére
nekem meg van a srácnak az msn cime nem hülyeségből írtam le tőle kérdeztem meg ha gondolod megadom a címet nekd is !!!
-
zack
nagyúr
válasz
runner 125 #5543 üzenetére
A paszta neve: Display Polish.
2-3ml és 2k környéke.
Nehéz használni és könnyű még jobban elkúrni a kijelzőt.
Csak hozzáértő használja. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
runner 125 #5499 üzenetére
Na végre még valaki aki a gyári tokot használja.
Zsebben én is elégnek tartom azt.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
runner 125 #5507 üzenetére
Nem fogok továbbra sem Vaterázni. Van a gyorsban Brando fólia olcsón, csak nem tudom, hogy melyik kéne nekem. A glossyt vágom, az anti-glare-t is, de a superclean az mifene? Lepergeti az ujjlenyomatot?
Amúgy FSP Rabbitról van valakinek véleménye? Működne vajon ezzel?
szerk.: Ja, hogy ultra clear.De az is micsoda? Ha matt, akkor mi értelme a másik mattnak? Vágom, hogy ultratiszta(a kép), de akkor minek a másik?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
runner 125 #5499 üzenetére
A gyorsba nincs alkalmam bevinni, és rögtön a használatba vétel után kéne. A vagdosáshoz nincs érzékem, konkrétan erre a típusra kéne, azt meg még nem találtam gyorsban.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
runner 125 #5455 üzenetére
Az i780-hoz képest szerintem lassabb volt a win. De nem feltűnően, eleht, hogy csak az érzékenyebb rezisztívhez nem szoktam hozzá.
Süti: 6.5(.3?) független, gyári magyar. -
zack
nagyúr
válasz
runner 125 #5443 üzenetére
55k-ért?
Nagyon lerántósak sajnos.
Nézd meg milyen telók mennek 55k körül az apróban...kb. N86,W995. Véletlenül sem egy kategóriák az Omnia 2-vel. Én így, hogy független decemberi 8Gb változat Brando fóliával, 78k alatt tuti nem adnám el, akkor inkább megtartom. Ráadásul döglött a kereskedelem egész márciusban, aki mégis venni akar bármit, csak nyomott árakon.
-
fairi
őstag
válasz
runner 125 #5443 üzenetére
ezen mi a meglepő,apróban érdemes csal eladni..
iphone meg mindig horribilis áron lesz..
bármiről-iphone váltás mindig költséges vállalkozás,szép bukóval... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
runner 125 #5366 üzenetére
Meg ugye a GSM boltos 2Gb-os Samsung garanciáshoz is jár IGO.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
runner 125 #5300 üzenetére
A TCPMP átalakított változata már viszi az AC3-at is, én is itt tudtam meg.
-
válasz
runner 125 #5300 üzenetére
Egyrészt nem csak AC3 kódolású hanggal lehet AVI konténert létrehozni - így nem csak azzal futhatsz össze DivX, Xvid stb. kódlás esetén, másrészt a TCPMP-hez készítettek AC3 plugint, amivel tökéletesen le tudok játszani bármit.
-
nyikszi
őstag
válasz
runner 125 #5186 üzenetére
Például itt is lehet olvasni róla:
A hsz-ekben meg is cáfolják. Én tényleg nem tudom miért terjesztenek ilyet. Még a star craft is megvan rá
-
bulho
tag
válasz
runner 125 #5049 üzenetére
igen annyi a memkari 2GB navival letorlod ost keszen is van
-
GALARDO
addikt
válasz
runner 125 #5049 üzenetére
Igaz azon van az IGO.
-
bulho
tag
válasz
runner 125 #5005 üzenetére
2 Gb belsövel van t-mobilnal nekem ilyen van plusz egy Navi kari
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
runner 125 #5011 üzenetére
Tessék itt nézd:Omnia2
A másodlagos ROM a beépített tárhely.Ezt az oldalt amúgy is javaslom elég korrekt a készülékek technikai specifikációja.
-
kigyi_23
addikt
válasz
runner 125 #5011 üzenetére
Ide az van írva, hogy 2GB belső memória (tárhely).
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Nem belső memóriás??
Szerintem ez nem így van. Nekem is 2 GB-os van mégis tehetek még a microSD slotba kártyát(most egy 8Gb-os van benne) és mellette ott figyel a 2Gb ROM.
-
animoo
senior tag
válasz
Tényleg? Nemár...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
runner 125 #4757 üzenetére
Nah ez nálam: Settings -> System -> Version -> Device
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
runner 125 #4752 üzenetére
Öhh ezt most nem értem.
Puskázáshoz kell talán az MMS?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
runner 125 #4748 üzenetére
Hú megfogtál MMS-hez annyira nem értek. De nem hinném hogy annak kellene a 3G hiszen már ezer éves telókon is volt MMS amikor 3G még talán nem is létezett.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
runner 125 #4743 üzenetére
Igen elvileg mennie kell a többi nélkül csak az tiltódik ami Disabled.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
runner 125 #4741 üzenetére
Felteszed, elindítod és kiválasztod mit akarsz letiltani majd kijelölöd és alul a Toggle gombra mész. Ha átvált Enable-ről Disable-ra akkor az adott dolog már tiltva van.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
runner 125 #4738 üzenetére
Nem sok jót.
Na viccet félretéve ha fellépett és nincs netelőfizetésed akkor az gáz és számíthatsz egy kissebb összegre. Bár ez persze az adatforgalomtól fögg.
De most azonnal tedd fel a Nodata progit nehogy mégegyszer ilyen legyen. Sok bosszúságtól megvéd. -
viewdetails
addikt
válasz
runner 125 #4704 üzenetére
runner125
TurboSIM
fairi
Hová pörögtök WM7-re, mikor omniára még 6.5.3 build sincs hivatalosan, csak főzve?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
runner 125 #4651 üzenetére
PH érték 5.5+
Ha már a színeknél tartunk. Nincs matt hátlap? Ez a fényes fekete a legundorítóbb amivel eddig találkoztam. Tiszta mocsok lesz 3 perc után.
Egyszer mintha valaki lefújta volna homokfúvóval nah az jól nézett ki. Nem mellesleg a gyári olyan csúszós mindig nagyon féltem az Omniát hogy nem fog-e kiesni a kezemből.
-
GALARDO
addikt
válasz
runner 125 #4667 üzenetére
Semmi gáz úgylátszik kifogyott az energiád!
-
fairi
őstag
válasz
runner 125 #4661 üzenetére
sztem náluk kell reklamálni...
-
GALARDO
addikt
válasz
runner 125 #4663 üzenetére
Na és melyik az a három én úgylátszik nem látok.
A tizesen találtam egyet:[link]
-
animoo
senior tag
válasz
runner 125 #4661 üzenetére
Természetesen
De ezek nem igazi fotók. Amit viszont az előtted író kolléga betett, az jó! Köszi!
-
zack
nagyúr
válasz
runner 125 #4649 üzenetére
Ha magyar nyelvű ROM-ot akarsz, várj még egy kicsit. Rövidesen itt lesz az új Secany JB3.
Ha nem fontos a magyar nyelv, akkor Sonblack.
-
zack
nagyúr
válasz
runner 125 #4645 üzenetére
Jaja..üdv a klubban!
-
GALARDO
addikt
válasz
runner 125 #4645 üzenetére
Üdv a klubban!
-
erdoke
titán
válasz
runner 125 #2398 üzenetére
Átlagos DivX-ekhez (~1200-1500 kbps videó) jó a TCPMP, legalábbis Snapdragonon.
Régóta készül a CorePlayer következő generációja, de valahogy sose akar kijönni.Az Ac3 kimaradásának egyébként licencelési oka lehet, tehát az se biztos, hogy a következőben benne lesz.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
runner 125 #2378 üzenetére
Sajnos tudtommal a Samsung csak 1 évet vállal de mégiscsak gyári garancia nem GSM-es.
-
erdoke
titán
válasz
runner 125 #2367 üzenetére
Kiszedték az OmniaLite-ból, de nem tudom, hogy ez tudja-e mindazt, amit az Omnia II-é, illetve hogy támogatja-e a WVGA felbontást.
-
AS
félisten
válasz
runner 125 #2367 üzenetére
Nem ,ez Samsung saját lejátszója, csak Samsungon megy.
Legjobb a Symbanonos I8910 HD ben van, mert az már feliratokat is kezeli.
De Omnia2 ben is egész jó van
De pl nem okos Samsung JEt ben is divix lejátszó van.Nokia elsö divix lejátszos készüléke hivatalosan a , N900, a SE nek nincs ilyen!!! Lg nek is van pár de azok részlegesek.
Samsung Omnia2, Omnia1, HD Samsung, s8000, és még sok Samsung hivatalos minősítést kapott a divixtöl ami jelent valamit.
-
AS
félisten
válasz
runner 125 #2364 üzenetére
Egy ilyen nem konvertált divixet még sima omnia 1 em visz, igaz abban is egy 634 es proci van, ami elég jó
Csak hát annak kijelzője nem az igazi de ez más téma.
-
zack
nagyúr
válasz
runner 125 #2362 üzenetére
Ne említsük már 1 napon az mkv lejátszást és gépigényt, a divX gépigényével.
Sok nem túl hightech asztali gép sem birkózik meg maradéktalanul az mkv-vel. Nálam a normális minőséghez azt írja asztali gépnél, csak 3Ghz feletti procival. Akkor hogy is jöhet ide egy 800Mhz O2 proci?Nem csoda hogy nem viszi az mkv-t...
-
Xever
csendes tag
válasz
runner 125 #2360 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy O2-vel előrébb leszel. Én mkv-vel jártam ugyanígy. CorePlayer hangot simán vitte de a kép nagyon csúnyán szaggatott.
-
AS
félisten
válasz
runner 125 #2358 üzenetére
Mert abban kevés a proci hogy menjen úgy.
Ez meg ere lett tervezve.Dedikált divix, avi lejátszó van a omnia2 ben.
-
phhh
tag
válasz
runner 125 #2114 üzenetére
De azzal is növelheted a sikeres vásárlás esélyeit, ha megbízható eladótól veszel!
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #1853 üzenetére
hát, olyan kőne ami oldalt vhogy nem is tudom hogy öleli körbe a telót, hogy egyik oldalt se fedje le a gombokat. illetve hátul is legyen szabadon a hangszóró. ezek az univerzális Nokiák sajnos nem felelnek meg ennek. szóval senki sem használ autós tartót?
a másik, hogy mivel nincs LED, az elmulasztott hívásokról csak úgy értesülök, hogy bekapcs, bal alul Notification szöveg keresése. nem az igazi. nemtom az alap Widget-es felület mit tud, nem is érdekel nagyon, viszont vmi today panel az elmulasztott hívásokról jól jönne.
-
erdoke
titán
válasz
runner 125 #1754 üzenetére
Nem, ezen nem olyan van. Jellemzően kapacitív kijelzőket lehet (és érdemes) edzett üveggel takarni. Mivel az Omnia II rezisztív kijelzővel rendelkezik, puhább plasztik digitalizálója van, amire nem árt fóliát tenni, még ha valamivel kevésbé is érzékeny, mint a hagyományos PDA kijelzők.
-
erdoke
titán
válasz
runner 125 #1752 üzenetére
Edzett üvegre nem kell, csak a lágyabb plasztikokra.
-
babosmiki
addikt
válasz
runner 125 #1750 üzenetére
Én is vigyázok rá, de a fóliát azonnal letéptem a kijelzőről!
Majd ha rászánom magam, teszek rá valami normálisat! -
Dyingsoul
veterán
válasz
runner 125 #1746 üzenetére
Én amugy levágtam a fólia felső részét, ahol a kis gomb miatt nem zárt rendesen, és úgy rajta hagytam, hogy ne gyűjtse az ujjlenyomatokat. Hátlapról az a véleményem hogy sztem iszonyat strapabíró, nem próbálnám meg hajlítgani, de mikor leveszem a hátlapot, érzem rajta hogy erős.
Nagyrészben én is tokban tartom, a gyári képernyővédő fólia még rajta van, bár a jobb oldala kicsit levegős (úgy hallottam mindenkinek ilyen) ennek ellenére nem vált fel még most sem. Kb egy hónapja megvan. Nagyon vigyázok rá, egy karc sincs rajta.
-
babosmiki
addikt
válasz
runner 125 #1746 üzenetére
Eddig semmi karc, bár általában tokban van!
Amúgy ez a lakk vagy polírozott műanyag nagyon keménynek tűnik!
A Toshiba laptopom ugyan ez az anyag, kb. fél éves és semmi karc!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest