- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz
szijartg #7910 üzenetére
akkor király. nekem is van ott néhany nagyon pici porszem, egyenlőre csak kikapcsolt kijelzőnél látni, meg ha fehér.
a javítást hol kell intézni? mert valahol rémlik mintha olvastam volna h a témobil szervíz nem az igazi.meg mennyibe fáj ha nem garis? utána nem lesz megint poros?
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
szijartg #6246 üzenetére
Szia, csak nem fehérvári vagy?
Amúgy ott már voltunk anno ott vettem fóliát is de sajnos kiderült hogy mivel nem magyar a készülék így itthon nem garanciális(használtan vettük páromnak de papírokkal). Viszont felhívtuk a boltot ahol eredetileg vásárolták és oda bevihetjük javíttatni.
-
joey04
titán
válasz
szijartg #4097 üzenetére
egy okostelefon.az utóbbiak pedig pda-k
Szerencsére ez a határ hamarosan eltűnik, és csak a WM fanok fogják megkülönböztetni. pl itt a mobilarénán is pár hét és vége a külön részlegnek, mert ahogy Bog is mondta, értelmét vesztette külön kezelni őket, mert elmosódott a határ. [link]
HD2 árhoz: 2 év HTC garival 144k.A_ScHuLcZ esetében pedig valóban a melyik okostelefont vegyek topik az ajánlott (egyik lehetséges készülék topijában sem érdemes feltenni ezt a kérdést szvsz, csak készülékspecifikus kérdést. Például itt nem érdemes megkérdezni, hogy a HD2 nem túl nagy-e, hiszen akik ezt választották vélhetőleg mindenki annak tartja. A HD2 topikban meg senki.), bár Sly Bp ajánlatait mással is érdemes megvitatni a topikból.
-
jayjay
tag
válasz
szijartg #3751 üzenetére
Szia!
Gondolkozom én is tokok, illetve autóba tartó-töltő vételén.Eddig a Samsung i8000 Omnia II Rubberized Back Hard Case és a sima [link](ez állítólag van feketében is), vagy ez[link] szimpatikus.
Esetleg még ez a invisibleSHIELD fólia jöhetne szóba.
Az autóba való Brando tartót ki is próbáltad, hogy nem megy bele, vagy csak úgy gondolod.Pl ha a szilikon tokot venném, akkor belemenne e , vagy se.
Esetleg próbált ilyet valaki[link]?A kérdés itt is ugyanaz.Belemenne e különböző tokokkal vagy sem.És ha igen, akkor melyikkel.
Nálam a lényeg, hogy az autó tartójába ha beteszem, akkor ne kelljen kicsomagolnom.És majd elfelejtettem.A Brando autótartójánál a fényképező rész szabadon van , ami azért néha jól jöhet. -
Gaabbaa
aktív tag
válasz
szijartg #2388 üzenetére
azért azt se felejtsük el hogy nem feltétlenül a képernyőn kell nézni, hisz ki lehet kötni tv-re.... ott már érezhető a különbség egy 720p és egy vga méretű felbontás között!!
én pl a páromnál szoktam tv-re tenni a pda-t, és úgy nézzünk a filmeket...
lusta voltam levideózni a saját ketyerét, de itt egy jó példa rá!!
ha jól tudom akkor a HD2-t pl. nem lehet tv-re küldeni....
-
zack
nagyúr
válasz
szijartg #2388 üzenetére
Azért mert a júzerek többsége telhetetlen, ami kicsit már engem is zavar.
Végre elérkeztünk oda, hogy konvertálatlan divX filmet nézhetünk felirattal, ami nagy előny, mivel nem kell konvertálgatni. De már ez is kevés egyeseknek, még több kell, ezért jött képbe a tudatlan júzereknél az mkv. -
ben11
őstag
válasz
szijartg #2319 üzenetére
Nem egészen értem a logikád..
Miért kéne lecserélned attól, hogy megjelenik egy újabb készülék??
Ha most megfelelőnek ítéled meg az O2 tudását, az a tudás 1év múlva is ugyan az lesz..
Másrészről szerintem annyira sokkal jobbat már úgysem tudnak összehozni,max szoftveresen,de nagyrészt az is a külcsinről szól..Ahogy olvasom csomóan kipróbálták a wm6.5-öt de futnak vissza a 6.1-re..Ergo az ilyen irányú fejlődés is megkérdőjelezhető..
Hangsúlyozom, hogy szerintem..
Én most tervezem egy sima Omnia beszerzését,és egy kicsit sem zavar,hogy már kint van az utód.. -
phhh
tag
válasz
szijartg #2179 üzenetére
kb 2hete a samu boltban 160k körül mondták...
2183: ...hogy úgyis olyan komor a világ, nem baj ha a kamera "javít" rajta. ez mekkora GIGA LOL!
Amúgy ha jól értem az elhangzottakat, akkor akinek a látvány a fontos az amoled-et választ, akinek pedig a színhűség ("valóság"), az tft...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest