- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosturica
őstag
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #6744 üzenetére
Szabad. Másikat veszek, valami androidost, még nem tudom mi lesz az.
-
kosturica
őstag
Eladom karcmentes 8GB-os kártyafüggetlen i8000 PDA-m! A készülék kártyafüggetlen, fóliás, Januárban vásároltam 1 év bolti garanciával. Kifogástalan műszaki állapotban van, vadi újnak néz ki. Akit érdekel, privátban jelezze!
-
-
kosturica
őstag
válasz
Motaba78 #6716 üzenetére
Azért gondolom sikerül egyedül is eldöntened, ezt senki sem teheti meg helyetted.
Azért segítségül: én is vaciláltam annak idején. Most meg azon röhögök, hogy miért is? Úgy érzem tökéletes döntés volt a 8 gigásat választani, nagyon sokat számít, hogy a belső tárhely + 6 gigával több. -
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #6710 üzenetére
Kár megvenni a 2GB-ost, ha kapható a 8-as!!
-
kosturica
őstag
válasz
petymeg #6648 üzenetére
Én használok ilyet. Itt tudsz venni például. Kb 1300 Ft
-
kosturica
őstag
válasz
viewdetails #6144 üzenetére
Üdv! Ezt azért kifejthetnéd bővebben (Desire) mert engem viszont érdekelne!
-
kosturica
őstag
Hali! Most akadtam erre az eszméletlen aranyos gokart játékra: Krazy Kart Racing. Nem elírás!!
-
kosturica
őstag
petymeg! megoldódott végül az a gond, hogy kikapcsolás után újra bekapcsolt magától a pda? Mi volt a probléma?
-
kosturica
őstag
válasz
runner 125 #5708 üzenetére
Azért, mert én nem is az S8000-ről írtam, hanem az I8000 rose-black-ről!
-
kosturica
őstag
válasz
CHIPman #5699 üzenetére
"A rose-black pedig a fekete hülye elnevezése, a rózsa pedig nem tudom, hogy jön bele. "
Úgy, hogy ha a erős fény mellett megvizsgálod a keretet ill. a hátlapot, láthatod, hogy nem fekete
. A készülék a fekete és a rózsafa színének az együttese. Tehát a keret és a hátlap olyan sötét barna magyarul.
-
kosturica
őstag
válasz
runner 125 #5595 üzenetére
Gyönyörű ez a gép! Az i8000 meg hozza a kiváló szintet fotó terén!
-
-
kosturica
őstag
válasz
kigyi_23 #5571 üzenetére
Nekem már 4 hónapja van fent és hibátlan. Egyébként az enyém ugyanolyan karcálló, mint az eddigi Brando-im és bármilyen hihetetlen, a minősége is ugyan olyan. Csak tized áron!!
Egy tanács a felrakáshoz: fokozatosan húzd le az 1-es fólia védőt felrakás közben, ha kell törölgesd e művelet alatt is, egy árva por sem lehet rajta! A legfontosabb, hogy egy bankkártyával toljad, ugyanis az pont az a méret szélességben, így tuti nem kerül alá buborék, amennyiben pormentes a kijelző. A legvégén még jól el kell simítani a széleit a törlő ruhával és csak aztán lehúzni a fedő fóliát. Sok sikert a következőhöz! -
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #5464 üzenetére
"De szerintem aki ilyen kaliberű telefont vesz az csak meg tudja tanulni azt a kb 20 angol szót.
"
Én ezekre az összefüggésekre nem jöttem volna rá. -
kosturica
őstag
Dehogy vettem én támadásnak, amit írtál. Ne viccelj már
. Csak válaszoltam neked és szerintem semmi bántó nem volt a kijelentéseidben. Csak a rend kedvéért még egyszer és tényleg utoljára
: a kijelzőben valóban lehet némi szubjektivitás, hogy nekem az amoled tetszik jobban
. A többi dolog meg nem vélemény, hanem tény, hogy azok meg hiányoznak a HD2-ből, tehát vita tárgya sem lehet. És pl. az akksi jobb az i8000-ben! Ha nem értesz egyet velem, azzal engem nem bántasz meg, szíved joga! Üdv
-
kosturica
őstag
"Elfogult vagy, de hát az vesse rád az első követ, aki nem az
"
Direkt tőlem független dolgokat írtam, olyanokat, amik nem szubjektívek, nem megítélés dolga. Talán az egyetlen dolog a kijelző, amit említettél, hogy kapacitív és nagyobb, azon lehet töprengeni. Mivel nálam is volt mindkét készülék, mégis azt mondom, hogy az amoled milliószor szebb, mint a TFT, méret meg multitouch ide vagy oda.
Abszolute nem a két készülék összehasonlítása volt a cél, ha észrevetted, és ezért nem is említettem a HD2 számos kiváló paraméterét, hanem animoo hozzászólását kiegészítettem a saját gondolataimmal. Ebben a világon SEMMI elfogultság nem volt, csak tényeket sorakoztattam fel! -
kosturica
őstag
"Viszont multimédiában (zene, hangzás, kamera) jobb, mint a HD2."
Teljesen egyetértek, és akkor jöjjön az, amiben még jobb, fontossági sorrendben:
1.Kijelző milliószor jobb
2.Sokkal jobb üzemidő (erősebb akksi+amoled)
3.Divx player
4.Kikapcsolt állapotból tud ébreszteni!!!
5.Rádióból tud felvenni (nekem fontos)
6.second camera
7.vételára
Még valami: a touchwiz a koreai változatból kiszedett main menü exe-vel száguldozik!!!
Akárhogy is számolok, ez animoo tételeivel együtt TÍZ dolog. Ezzel természetesen nem mondom azt, hogy a HD2 nem egy kiváló készülék, csak hát a tények, azok tények! -
kosturica
őstag
"Omnia2 nem lehet elrontani,elvileg van egy rejtett partíció,ami még hiba esetén is bebootolja a telefont..."
Azért o16v nevű fórumozónak (PDAFC) sikerült ez a mutatvány! Frissítés közben behalt úgy, hogy se kép, se hang, csak fekete kijelző... Úgyhogy nincs teljes nyugalom!
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #5240 üzenetére
Próbáltam a linket megkeresni, de egyszerűen nem találom hol volt. Ilyen amikor gyorsan kell valami!
-
kosturica
őstag
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #5144 üzenetére
Nem hinném, hogy kiabált volna, kár ilyen morcos képet vágnod.
A csupa nagybetűvel írt szavak számítanak kiabálásnak a különböző fórumokon, a félkövér nem!
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #5075 üzenetére
Jó, csak azért, mert amikor először megláttam az arcokat, simán rabló gyilkosoknak néztem őket
, de mivel csak jókat hallottam róluk, én is őket választottam. Különben tényleg jó fejek a látszat ellenére!
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #5073 üzenetére
A fickók kinézete nem szimpatikus, vagy mi? Nagyon sokan vesznek tőlük (én is), a garis gondokat megoldják, nem hajtanak el. Sehol nem olvastam negatívat róluk.
-
kosturica
őstag
-
kosturica
őstag
válasz
hülyegyerek #5038 üzenetére
Szignózni, hack-elni nem kell semmit. Crack-elt cab. fájlok léteznek, talán nem szedik le a fejem ezért, itt nincs warez ugyanis!
Ezenkívül vannak pc-ről telepíthető exe fájlos cuccok is (ebből van a legkevesebb). Minden hasonló, mint az asztali gépen, csak "kicsiben". A zenehallgatás a wow effect-tel nagyon jó, a filmnézés meg milyen lenne egy 3,7"-os 800x480-as amoled kijelzőn, ha nem csodálatos. Ja és ezenkívül kiváló fényképeket is készít. Mi kell még?
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #5028 üzenetére
Ja értem. Én éppen csak kipróbáltam a funkcióit annak idején és mivel nem tetszett, szinte azonnal megváltam tőle. Hátha tudja valaki ennek az okát is...
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #5026 üzenetére
Mi a fenétől, és mi az a Caroussel?
-
kosturica
őstag
válasz
CyberSoma #5023 üzenetére
Szerintem jól megy a shell, bár én nem nagyon szeretem. A 3D gyorsítás működik benne. Szerintem az i8000 állati jó kis PDA, ezért vettük mindannyian itt. Írod, hogy a T-nél csak 2GB-os van csak, ez így igaz, meg hogy ez neked visszalépés lenne. Lehet, hogy neked mégis a HTC HD2-őt kéne megvenned (igaz, hogy abban még az a 2GB sincs benne!), az tuti előrelépés lenne. Majd írd már meg, hogy mennyi a T- mobilnál, vagy más szolgáltatónál, kíváncsi lennék.
-
kosturica
őstag
Feltettem Rapid romját! Nagyszerűen néz ki, ami progikat kiszedett belőle, azt én sem használnám, tehát megfelel nekem. Egyelőre telepítgetek.
-
kosturica
őstag
Szerintem a program memória (256 MB), a Fő tárhely (512 MB) és a belső memória (2GB) nem keverendő össze. Az 3 különböző dolog! És ehhez jön még a külön memóriakártya (X MB)
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #5000 üzenetére
Még nem tettem fel, valószínű a hétvégén feltolom.
-
kosturica
őstag
Elkészült Rapid nevü pdafc fórumtársunk első főzött magyar rom-ja. Igen ígéretesnek tűnik.
-
kosturica
őstag
Petymeg! Megkerestem neked újra, mert a régi link már nem érvényes. Csak ez az egy fickó árulja. Teljes készülékház 8000Ft szállítással.
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #4967 üzenetére
Tényleg nem rossz, de 3.25$-ért szállítással, még jobb !
-
kosturica
őstag
Tessék? Én nem állítottam, hogy karcálló. Azt sem, hogy mondtak volna nekem ilyet. Azt meséltem el csupán, hogy összekarcoltam és vettem helyette másikat tized áron és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Örülök, hogy te sem akarsz belemerülni az off vitába, mert én sem. De ha lehazugoznának téged, azt gondolom te sem tűrnéd el. Én észérvek helyett inkább a saját irományaival szembesítettem, de az is kevés volt neki. Igazad van, ő nem fafejű...l.
-
kosturica
őstag
válasz
kigyi_23 #4952 üzenetére
Szia! Hát tükröződik, az biztos. Van ebből matt változat is (antiglare), no az egyáltalán nem tükröződik, nem is látszódik meg rajta az ujjlenyomat!!!. Viszont én azt leszedtem, mert egy hajszálnyit elhomályosítja a kijelzőt. Munkatársaim azt mondták, hogy egyáltalán nem zavaró, de én maximalista vagyok, ezért váltottam a tükörfényesre. Ez tényleg alig látszik rajta.
-
kosturica
őstag
válasz
viewdetails #4949 üzenetére
Nekem eddig minden telefonomon ez a brando volt, maximálsan elégedett voltam vele. Aztán saját hibámból csúnyán megkarcoltam és azt mondtam még 1x nem adok ki 2500-at érte. Bár elég szkeptikus voltam először, vettem az ebay-en egy fickótól 2 db fóliát 2.50 dollárért és ugyanolyan szép (szinte láthatatlan), mint a Brando. Már több mint egy hónapja van rajta, koccant is kulccsal, de még karcmentes most is!! Szóval szerintem állati jó, 2db. mindössze 500 Ft volt és én tökéletesen elégedett vagyok vele.
-
kosturica
őstag
"Ebben hol is van említve Rodrigo? Ferdítesz, és hozzáfűzöl olyan dolgokat amiket nem is mondtam, max. a te gondolataid szüleménye. Pont erről beszéltem az előző hsz-ben, mint ferdítés."
[link]
Itt van te zakkant! Ezt nem te írtad, gondolom! Akkor ki? Bocsánat a többiektől, de azért ez már sok. Ezt a rodrigo rom kapcsán írtad, (le kocaszakácsoztad anélkül, hogy feltetted volna a rom-ját, vagy ismernéd őt) mégpedig arra reagálva, hogy megvolt az első i8000 halál rodrigo rom frissítése közben. A lengyel rom kapcsán is tényként közölted, fake, meg átnevezett stb. nem azt írtad, hogy ezt vagy azt hallottál róla: [link] Itt a következő velem kapcsolatban, ezt sem te írtad ugye? [link] Majd ha legközelebb idézek, akkor majd a teljes hozzászólásod linkjét fogom berakni, így nem tudsz vádolni azzal, hogy kiragadok belőle dolgokat. Elképesztő az a pofátlan hangnem, ahogy itt megvádolsz. Szembe menni a tényekkel. Ilyenkor bánom, hogy megszűnt az OPNI, ott motorozgathatnál egy szép fehér szobában: brrr brrr -
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #4937 üzenetére
Kb. egy hete van fent. Nyugodtan felteheted, tényleg jó!
-
kosturica
őstag
Ne kapd fel a vizet! Ami a ferdítést illeti, CSAK a tényeket írtam meg. De akkor kénytelen leszek idézni is, hogy mit írtál, mert nem akarsz rá emlékezni!
"Ha arra gondolsz amit a polish website-ról lehet letölteni, az full fake, és max. csak egy átnevezett JB1. Állítólag csak a kamera driver verziója változott újabbra.
Szóval újat valószínűleg nem fogsz benne észrevenni, max. ha bele lett téve a ROM-ba egyéb kártékony dolog is."
"Szóval várjuk akkor kosturica mikor jelenti be a totális csődöt."]
Ez igazán aranyos volt! Mindent elárul rólad...Te viszont ferdítettél. Azt állítottad, hogy nem igazán tudtam megmondani, miben lett jobb. Meg tudtam mondani, hogy a JA1-hez viszonyítva miben lett jobb. Leírtam a jobb gps kezelést, a memória növekedést, az új kamera drájvert és hogy hogy nagyon stabil. A pfc fórumon vissza tudod keresni. Ide persze, hogy nem publikáltam a hozzáállásod miatt. Csupán a JB1-hez viszonyítva nem tudtam megmondani, mert azt nem tettem fel.
A Rodrigó romot és készítőjét meg ismeretlenül is így aljaztad:
"Túl drága, és kockázatos játék ez nekem, hogy egy koca "szakács" főzőtudományára hagyatkozzam, és ha ő kifog egy rossz napot, akkor az O2-öm távozik az örök vadászmezőkre."
Így most már elég tényt sorakoztattam fel. Hidd el nem szokásom a hozzászólások elferdítése, ezért idéztem be szavaidat, hátha úgy elhiszed. -
kosturica
őstag
Persze JA5 is volt!
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #4934 üzenetére
Akkor én vagyok a tudatlan! Akkor a szám mit takar?
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #4932 üzenetére
Látom, nem nagyon érted ezeket a betűket és számokat: JB3
ÉV-hónap-hét.
No ezért nem lesz JB9. Most JC2 van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- TV antenna és jelerősítés
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux kezdőknek
- Tudományos Pandémia Klub
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Windows 7
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest