- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
Ma lett 1 éves az Omnia2-öm...
kapott is egy frissítést, JI1 fut mostantól rajta... -
fairi
őstag
válasz
CHIPman #7981 üzenetére
főzött romok magyarosítása sok bajt szokott okozni,főleg ki tudja mibe nyújt hozzá akészítő...
csc meg lehetne bizonyítani, mivel léteznek nem NXX romok is(pl.: I8000JPJF1 ez afrikai), erre magyar csc tenni és kipróbálni mi lesz...
mert ha csc-ben van a nyelv akkor magyar lesz, -
fairi
őstag
válasz
putyu10 #7968 üzenetére
hát öööö....
nem pontosan így van...
főzött romok közül csak a rapidében van magyar nyelv,de a nem hivatalos(kiszivárgott) samsung romokban van magyar nyelv, ha NXX-es!
mégha az adott NXX romhoz nincs is csc mellékelve egy régebbi csc-vel magyarrá tehető(bugok előfordulhatnak) -
fairi
őstag
azokba nem kell más antenna..
öszvérgépekbe hány különféle antennát tesznek és kis helyre össze kell passzírozni mindent...
még dizájnosnak is kell lennie,etc.
all in one megoldások tudnak mindent,de egyik se tökéletes....egy PNA meg gyakorlatilag egy feladatra jó--->navigálni.
-
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #7745 üzenetére
mivel 99% úgyis android lesz az omnia2 utódja..nem?????
de ha andromniás srácok jól haladnak, év végére már android is fog futni az omnia2-ön.. -
fairi
őstag
válasz
elias71 #7727 üzenetére
nemértem a bajod...
New (Appointment)/ beállítod a dolgokat
Occurs/ Every year
Reminder/ 1 day vagy amit akarszMore-rnál lehet különféle apróságokat betenni(,mi legyen kategória,meg ilyen hülyeségek)
így megoldható a születésnap meg minden ilyen dolog....
nekem angol romom van,kitaláld mi a magyar megfelelő
Windows setting/Sound&Notification/Notification/remindernek különféle hangokat állíthatsz be..
-
fairi
őstag
válasz
NoMagix #7717 üzenetére
én nem tudok róla hogy adtak volna ki új szoftot a t-sek..
amivel ki vannak állítva az elég gázak összességében..
tudtommal megoldható a mobilTV, internet exploreren keresztül még főzött romokon keresztül is szokott menni,de majd talán jön egy t-mobos és az megmondja a tutit...galaxy S is érdemes megnézni,bárhogy nézem az omnia2 nem adják jó csomagárakban
-
fairi
őstag
válasz
dancsuri #7694 üzenetére
főzött rom(JF1) átfőzve(amit te linkeltél) régi win verzióval(21883, újabb 6.5-ösökben:21895)...
valszeg csak egy arab hapsi átnevezett főzött romja ez a "JF1".
azt hogy melléteszünk nem hozzávaló csc más kérdés...de nem kéne ajánlgatni ilyen kétes romokat kezdőknek....
-
fairi
őstag
válasz
trémobil #7635 üzenetére
http://www.modaco.com/content/i8000-verizon-sch-i920-omnia-ii-http-i8000-modaco-com/300030/theme-wm-6-5-x-tacchan23whiteblack-w-black-multicolor-selectors/
Ezt használom...
large és a normál közt az a különbség,hogy a large-ben nevével ellentétben fura módon a felugró menüpontok kisebbek lesznek,és kijelzőn görgetés nélkül elfér az egész,ezért picit mütyürözni kell...Attached File Tacchan23_WhiteBlack_6.5.x_VGA_v7.cab ( 1.41MB )
ezt ajánlom,nagyon szép lesz az alsó menüsor..
ujjal minden könnyen kezelhető benne...
stílust én nem is használok.. -
fairi
őstag
válasz
kazan23 #7562 üzenetére
http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/304094/rom-sinans-i8000-jd4-wm6-1-ultralite-rom/
Ultratiszitott rom..
Igen,marad,ez van..
modacon körbelehet nézni ultralight romok iránt,de az csak winmos powerusereknek ajánlott,akiknek van már programkészletük... -
fairi
őstag
válasz
kazan23 #7552 üzenetére
A 256MB RAM / 512MB ROM merre bújkál?
Program memory: 50,5MB Free a 139,1MB-ből
Storage 55,9 MB Free a 149,9MB-bőlStorage-nél a probléma hogy nem light rom,tele van gyári bizbaszokkal szemetelve a hely..
vannak olyan főzött romok ahol 300 mega majdnem a szabad hely,de abban csak gyári winmo lesz..ram meg kevés,mivel a 256 mega egy kis csalás,beleszámolták a kommunikációra kellő ram mennyiséget a gsm,3g-nél...
van olyan rom amiben 162 mega a szabad ram, light rom,és a pagepool méretét patchelték meg...
-
fairi
őstag
-
fairi
őstag
válasz
modflow #7506 üzenetére
igen,annyi..
gprs netet le kel tiltani,ha nincs előfizetésed!!!!!!!!
sztem ez minimum tucatszor le volt írva,én is minimum ötször írtam a fórumra...figyelmetlenséged miatt a t-mobnak adták sokezer Ft-ot, biztos nagyon hálásak..
vmi fizetős szolgáltatást vettél igénybe...kicsit emlékezz vissza
-
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #7308 üzenetére
igen, azt az a legújabb..
stabil rom,gyors,de egy-két kis bug van benne..
ám együtt lehet élni,mivel csak kellemetlenség..
XTRA bug,de az könnyen javítható
volume bug, ami azt jelenti ha vibrációs módból normál hangmódba teszed( TW felületen) a csörgés hangja lemegy nullára... vagyis vissza kell állítani,h legyen hangja.. -
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #7306 üzenetére
azt nem tagadtam, ám a korai romokkal sok egyéb kellemetlenség volt...
elég megnézni a mobilarena tesztet -
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #7291 üzenetére
már volt erről szó,emlékszek,pont te írtad!
nincs kedvem kikeresni, de a kis nickképedet jól megjegyzem. te poénkodtál a TW 2-vel...rakd fel egy új 6.5.3 romot,pl a JE3-at és próbáld ki,utána szidd...Sokat fejlődött,én tudom JA1-től használom a felületet...
-
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #7276 üzenetére
"hát ki használ TW-t az O2-n?
2
ezt a poént hányszor sütőd el,hát persze hogy én...
még képeket is tettem fel a legújabb verzióról,kis sense 2.5 rom kitérés után TW 2-höz visszatértem.
JE3-ban elég jól müxik, nem töltődnek a widgetek, könnyed,meglehetősen gyors lapozás az oldalak közt..ha widgetek nem mozdulnak el ha elhúzod rajtuk az ujjat hanem lapoz.
2010 áprilisára használhatóvá gyúrták,legboldogabb lennék ha 2.0 plust megkapná mondjuk a jF1-es frissítésnek -
fairi
őstag
válasz
irmacsek #7271 üzenetére
és miben jobb,na az jó kérdés
se a kamerába,se a videólejátszásban, se a kijelzőben nem jobb...talán a kezelőfelület jobb,bár nekem annyira nem jött be a sense,javított TW 2.0 jól megkedveltem...
Hivatalos 6.5.3 van a omnia2-re, diamondra meg hát, max főzve...
főzött rom se egyszerű kérdés,mivela bootloadert fel kell törni,nálunk meg nem kell hackelni.diamond2 talán amibe jobb: kicsit több ram,de a omnia2 JE3-ban már 152 mega szabad,főzöttekben akár 160 mega is szabad lehet!!!
HTC HD2 persze más tészta már, az veri az omnia2-öt,de magasabb az ára,és elég tepsi lett,nem mindenkinek annyira nyerő..
-
fairi
őstag
válasz
Motaba78 #7141 üzenetére
nálam wifi eltűnik,és sose nem kerül elő hibát okozta.,...
egyszerűen nem lehetett a wifit aktiválni, sehogyse, először HR-t nyomtam, előjött,de egy SR után végleg eltűnt,képtelenség volt a wifit bekapcsolni..
Ezután felfrissítettem az IL5-re, többet nem jött elő a "wifi disappearing" szindróma, modacosok közül sok panaszkodott,azóta ha bárkinek eltűnik a wifije első kérdés mi a rom! 99% hogy IK5!!! -
fairi
őstag
válasz
modflow #7137 üzenetére
ha nagyon nem megy,akkor menj ahol vetted és toporzékolj egy sort,hogy ez nem állapot és csináljanak frissítést,mert az IK5-tel szar a GPS!
GPS problémát oldják meg,mert lehet nem egy sebességbajnok és pontosság,vagyis nem alegjobb,de max 2-3 perc alatt találnia kell jelet,sőt hamarabb... -
fairi
őstag
válasz
modflow #7129 üzenetére
igen, ez a szar rom!
vmit elszúrtak mert avilág legváltpozatosabb hibáit képes produkálni..
vagy JE2-öt vagy Je3-at tegyél fel..
JE2 szinte bugmetes,JE3 picit bugos,de egyik se komoly( ez a wm 6.5.3-as)....kicsit játszottam a GPS-szel, Je3 rom, feltéve a GPS_XTRA. exe
meg ajánlott beállítások..
Míg beütöttem az IGO-ba az adatokat, leokéztam és azonnal navigált a helyes irányban... -
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #7119 üzenetére
próbáld meg, elvileg a KIES-en keresztül megy..
persze afizetés még kérdés... kb 800 alkalmazás és egyéb cucc van fent..
Csak a PDA-n keresztül nem egyáltalán.. -
fairi
őstag
válasz
erniemagus #7091 üzenetére
pontosan nem értem a bajt..
DE..
Nálam szó a locksreenennél felső taskbaron mind az időt mint az akksit %-os mennyiségben látom..
megoldásom:tegyél fel Winmows mobile 6.5.3-at( uj rom pl a JE3), %-os kijelzésre meg egy kis taskbar modding elintézi: tacchan23 Dusk takbar VGA -
fairi
őstag
válasz
scapegt #6960 üzenetére
lehet vidd gariztatni..
életemben nem hallottam ilyen omnia2 hibáról...nekem olyan kamera hiba volt a korai romokkal,hogy ritkán egyszerűen nem indult el romhiányra hivatkozva pedig volt neki bőven....
mintha nyelvvel lenne probléma,hiányozna ott a fordítás vagy mi...főzött rom van rajta vagy nem?
ha főzött angol csc vagy magyart erőszakoltál rá...
nem nemzetközi romra tettél magyar nyelvű csc-t..
nekem ilyen okok jutnak eszembe... -
fairi
őstag
a zöld füstre gondolsz?
ez egy jpg(png) kép,letöltöd vhonnan és felteszed..
gondolom t-mobos akészülék,és a gyári képeket rávariálták....
http://www.modaco.com/content/i8000-verizon-sch-i920-omnia-ii-http-i8000-modaco-com/295900/converted-samsung-green-smoke-image/#entry0
My Document/My pictures-be bemásolod és képválasztó widgettel könnyedén kiválasztod és beállítod... -
fairi
őstag
válasz
CHIPman #6826 üzenetére
http://www.throttlelauncher.com/portal/News/Latest/throttlelauncher-11-almost-here
Ez se néz ki rosszul,de le van írva m a baja
Csak a HD2-ön működik igazán jól,de dolgoznak az optimalizáláson...gyakorlatilag ha legtöbb fület kikapcsolod akkor már használható is a sense...
ennyi erőből már TW 2.0 is szuper,főleg a 6.5.3-ban a javított gyorsított verzió(összes kritizált részt részben vagy egészben javították)..
sense előtt(JD1-et) azt használtam..
ott van egy zeneléptető shortcut...kedvencek a neveket onnan lehet elérni,persze shortcutba is megoldható...
-
fairi
őstag
válasz
petymeg #6824 üzenetére
zenefül az lassú,várni kell míg megjelenik..
beállítások is lassú,2-3 sec míg válaszol az érintésre..
kedvencek is türelem játék míg bejön,másodpercekig nézheted a hátteret míg kedvencek rész megjelenik...
naptár is hagy kivetnivalót maga után,egy találkozó hozzáadására másodpercekig vár......zene,beállítás,kedvenc na ott gyilkos a lag...
-
fairi
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #6774 üzenetére
Chainfire,GinKage..
Ők portolták(írták) a mostani open gl es v1-et...
nekik köszönhetjük hogy egyáltalán megy jópár játék és open gl 1-et használó shell mint pl. a HTC sense...egyideje hozzá se nyúltak jóformán,pedig lenne mit foldozgatni...
landscape support megoldása,grafikai csúnyaságok javítása,optimalizálás etc.
kétleném h a 4.2 javult volna számottevően....
persze high-on van, megszoktam,de sztem megvárok a JE3-at és le is irtom... -
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #6769 üzenetére
mondhattam volna: kib..ott lasssúúúú....
de legyünk PC(polkorrekt)-k...lassúság fő oka,hogy nincs normális grafikus gyorsító driver megírva,és ezen aki tudna segíteni,annak nincs ideje...
-
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #6760 üzenetére
4.0..
újabbakba kétleném hogy sokminden javult volna,ott inkább finomítások vannak...
-
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #6740 üzenetére
Egyideje használom..
Stabil, de nem egy sebességbajnok..
Itt-ott különösen szeret döcögni,beállításokra bárhova kattintasz 2-3 sec lag!!!
Music fül aktiválódása is elég lassú...
Ám vhol meglepő gyors,sms,email...Összefoglalva:stabil,de döcög itt-ott
-
fairi
őstag
válasz
Motaba78 #6688 üzenetére
2.: legtöbb teljes romhoz van magyar nyelv azzal nincs baj.. 6.5-ös romoknak amiket 2010-ben adtak ki nincs igazán bug-juk..JD6 sztem teljesen korrekt..Van magyar nyelvű light rom is,ha vannak kedvenc programjaid és kell a hely a gépen...
3.: gps szoktak bajok lenni,nem igazán gyorsan talál pozíciót, mindig mindenki az optimális beállítást és romot keresi amivel jól mükszik majd neki..
TW felület se az igazi,mondjuk az utóbbi romokban jelentősen gyorsultromtól függően kamera képminőségével és a wifivel bajok lehetnek,szerencsére kiküszöbölték ezeket 2010-re...
kiadták a wm 6.5.3-at is!!!! még 2-3 kicsi bug,de jelentős változások történtek!
-
fairi
őstag
válasz
scapegt #6588 üzenetére
pehes vagy,sima nem főzött gyári romok se jók?
egy gyári romok a főleg az ujjabak nem szoktak ilyeneket produkálni..egyszer volt agyhalálom akkor egy telepített program( egy taskmanager) és fözőtt 6.5.x-es összeakadt...
na az produkált ilyeneket,rákattintottam a gmailre és agyhalál,csak SR segített,meg hasonlók..
start menü eltűnt,meg efélék...
míg rájöttem vért izzadtam.... -
fairi
őstag
válasz
CHIPman #6383 üzenetére
fairi: Ha jól be van lőve, akkor seperc alatt fog szabadban jelet, régebben leírtam. Az i780-ra valóban kellett várnom 10-20 perceket, erre nem.
az lenen a normál ha rengeteg belövés nélkül is produkálná magát,de én nem találtam meg az optimálisat, minimum 2 perc míg feléled...
com4, 9600,friss phone rész,és xtra adatok...igaz a 10-20 percnél jobb...
-
fairi
őstag
válasz
Hedgehog87 #6379 üzenetére
4-es a port kell,XTRA frissibe se árt..
de pár percet sajna várni kell sokszor,nem egy GPS bajnok az omnia2...gps nem az erőssége sajnos,sok a baj vele...
-
fairi
őstag
válasz
DiamondBack #6363 üzenetére
"Van esetleg rá mód hogy a TouchWiz-t levakarjam ról romfrissités nélkül?"
az csak egy today nagyrészt le lehet vakarni,a main menü indulását megakadályozthatod ha start upból kitörölsz vmit...De nincs egy offgomb amivel könnyen-gyorsan leállítható..
Lépésről-lépésre ki lehet iktatni a samus dolgokat,de az igazi megoldás egy light rom.."Ha előfizetéssel veszem akkor a romfrissités az egyenlő a garanciavesztéssel? "
pannon esetén gondolom igen,de semmi pánik,mivel semmi bootloadert nem kel feltörni,így ha romot váltasz de vmi hibát észlelsz visszarakod az ftp levő pannonos romot és úgy beviszed!SEMMIT nem vesznek észre!!
teljesen nyitott a teló,nincs levédés,amit törni kéne..."Eddig Sbp-t használtam és ezután is inkább az kellene.
semmi akadály nincs előttedez egy winmos teló,annak ellenére hogy nem úgy néz ki első ránézetből..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Overwatch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Android szakmai topik
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- E-book olvasók
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest