Új hozzászólás Aktív témák
-
cultfeca
tag
Volt már régebben szó hasonló dologról.Akkor azt ajánlották hogy egy kicsit határozottabban dugd be és húzd ki a jack dugót egy párszor,vagy kikacsolt állapotba piszkálj bele az aljzatba,mert van ott egy kis fémérintkező ami valószínűleg beakadhatott.
Nekem nem volt ilyen problémám még és ezekről a lehetséges megoldásokról csak olvastam!!!
Vagy marad a szerviz. -
Napfénysüti
nagyúr
Lehet hogy érdemes lenne ROMot frissítened, mert van ahol a GPS-ben is javítgattak.
Esetleg próbáld meg hogy törlöd az Xtrát és újra leszeded. Ha nem segít akkor ezt magával az IGO-val is érdemes eljátszani. Mostanában én is sokat szarakodtam a GPS-el.
De variálgathatod a GPS szoftver protokat is: 4->7->8 Ahány készülék szinte annyifajta beállítás. BAUDnál nálam a 9600 lett a nyerő ennek a többszörösével nem nem ment.
Illetve van egy Registry buherás módosítás is ha lesz még időm megkeresem egy próbát megérhet. -
szijartg
őstag
[link] ez jó. rendeltem én is ilyent. a másik az annyira nem tetszik, egyik havernak ilyen van i900án és csúszkál benne a készülék.
igen próbáltam az autós tartót, egyik barátommal rendeltünk és kipróbáltam. csak maga a készülék megy bele, azaz semmi tok, semmi védő!
de úgy kell bele erőszakolni a készüléket is. de lehet hogy egy idő után kikopik, megjáratódik... de akkorsem fogom minden vezetésnél levenni a tokot, védő cuccot róla.
úgyhogy marad az univerzális, abba belemegy tokkal, vonóval. -
Dare2Live
félisten
árkategória? mert nagyon távol vann ekezk egymástól. pl Hero 80K boltban. Ennél Omnia2 jóval több, HD2meg több mint dupla annyi.
Félrenyomni amúgy nehéz ezeken, ha ilyen bajaid vannak, nézz meg pár qwertys darabot is, pl OmniaPRO(bár erről nem jókat írtak mobilarenan), vagy lassan boltokban a Nokia N900 (ami sztem nagyon állat.) lehet neked is bejönne a qwerty, egy próbát megér.Szóval találd ki mennyid van rá, próbáld ki a qwertyt...
-
kbencee
aktív tag
Ha nem idegenkedsz a winmo-tól, akkor az Omnia2-t ajánlom. Okos, gyors, a TW főképernyőtől eltekintve jó a Samu oprendszer (főleg wm6.5-tel, van már hivatalos frissítés).
Relatíve nagy memória, gyors proci. Szokásos winmo programok, megfejelve jó multimédiás képességekkel. Üzemideje tényleg jó, majdnem annyit bír, mint az N82, vagy E51.
Navi teljesen rendben van, a kamerája is egész jó. F480-nál jobb, az N82 szintjét nem éri el.
HD2 szerintem már túl nagy, telefonnak ezt ajánlom. Nadrágzsebben is kényelmesen elfér. -
Schumacher!
tag
Szia!
Ezek a kritériumok alapján a legnyugodtabb szívvel tudom ajánlani az OMNIA II-es készüléket!
Gyönyörű képek és videók
Igo8 gyönyörűen fut rajtaAkartam is ide írni a többieknek, és ez Neked is szól pozitív értelemben,
hétvégén elmentem egy kis wellnesreés az utat vonattal tettem meg ami cirka 4 óra volt kb, de legalább nem kellett vezessek
na mindegy, az út alatt megnéztem kb 1.5 órás filmet, lenyomtam egy warcraft-ot ami kb időben megegyezett a filmmel, csak még jobban használja a gépet, majd még egy kis navi(Igo8) amíg oda értünk és zene hallgatás, mindez mindenki tudja nem kicsit használja a battery részétés mi történt??? 83% > 43%
utána meg csak "csökkentetten" telefonálásra és sms-re használtam és másnap délután kellett rárakjam a töltőre!!!! (ami plusz 1 napot jelent)
Visszagondolva esett le hogy ez nem semmi, de akkor is nagyon elcsodálkoztam hogy az út alatt és a hotelig mindent több mint 4 órát használva 40% esett, direkt megnéztem mert kíváncsi voltam..Ja és ne feledjük el nem 100%-ról indult a kicsike
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Napirajz könyv
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest