- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurika99
csendes tag
válasz
nyikszi #8744 üzenetére
Kíváncsi vagyok mi lesz a tapasztalatod. Általában nem hordok magamnál fényképezőgépet, ha túrázáskor vagy valamilyen családi összejövetelen éppen le szeretnék fotózni valamit, jó a telefon.
Hátránya lehet a beltéri esti beállításoknak esetleg, hogy amikor a szabadban fényképeznék, ezek nem lesznek jók arra is. Régebben /más készüléken/ mindig az automatikus beállításokat használtam, azzal nem volt gond, mindig, minden helyzetben megfelelő képeket csinált. -
gyurika99
csendes tag
válasz
nyikszi #8725 üzenetére
Köszi a segítségért. Beltéri "vakuval" készült képeket hasonlítottam össze, de az omnian nem állítottam a fényképezőgépen. A rom JG5-ös.
Most a kontrasztot és élességet +2-re állítottam, a színtelítettséget 0-ra, és a fényerőt -1-re, a stabilizátort bekapcsoltam, a többi automatikus maradt. Talán beltéri képeknél este ilyen beállításoknál tűnik a legjobbnak.
Amennyiben van még ötleted hogyan lehet javítani, illetve milyen beállításoknál a legjobb, szívesen veszem. -
gyurika99
csendes tag
válasz
nyikszi #8710 üzenetére
Igen a hátsó kamerára. Igazad van, a fólia a lencse előtt ki van vágva (most szedtem le), így aztán nem is értem miért tették rá. Viszont a lencsét fedi egy sik lap is, amelyet könnyen lehet "leporolni" (nem volt időm eddig jobban megnézni, azt hittem a lencse mélyen be van ültetve és esetleg pici ecsettel tisztítható). Szomorú, hogy a magyar/angol nyelvű leírásban mindenről írnak, -oldalakat a biztonsági tanácsokról-, de erről nem, sőt a szervíz sincs képben ki, hogyan, milyen kiszerelésben forgalmaz ma Magyarországon ilyen mobilt.
Viszont úgy tűnik a SE K800-as jobb minőségű fotókat csinál, eddig abban bíztam, ha leveszem a fóliát jobb lesz a minőség, de így már ez nem jön be. -
kosturica
őstag
-
scapegt
őstag
-
scapegt
őstag
válasz
nyikszi #6532 üzenetére
szidja más is ezt az S2U2 valamit?
nem tudom minek bele, minden benne foglalt dolgot ellát már valami
másik romot nem szeretnék, ez ugyanis már a 4. a pda-mon
és eléggé belőttem rajta már mindent...egyelőre elvagyok vele, max valahogy kitörlöm a win-ből ezt a trutymót
hogy ne tudjon elindulni.
-
Helios
tag
válasz
nyikszi #6449 üzenetére
Köszönöm a tesztet
, sajnálom, h ilyen kellemetlenséget okozott.
Alternatíva híján majd megnézem a Navitelt még most a PDA-n, ha beválik, akkor majd rááldozom azt a ~6000 Ft-ot ha meglesz az Omnia. (Az Allreadert is úgy is meg akarom venni, mert ha már napi 1-2 órát használom, akkor igazán nem sok érte egy könyv ára.)
-
scapegt
őstag
válasz
nyikszi #6457 üzenetére
bocsi, de nem vagyok linux párti
sőt..egyenesen broáff
a telefonról meg csak nem fogom leszedni a windowst
szóval hogy lehet kikerülni? rom frissítés megoldaná? egyébként tegnap szépen ébresztett az spb time, este felinstalláltam rá még kb 3 skint, de attól talán nem akadhatott ki ennyire
-
nyikszi
őstag
válasz
nyikszi #6447 üzenetére
Na russa úgy néz ki, hogy tényleg nem megy, jól belefagyott. SR kell neki.
Most olvasom pfc-n:
Hello! Tudnátok nekem segíteni? Omnia II-esre raktam fek a Russát de indítás után kb 3 mp-el kifagy és csak az aksi kivételével lehet újraindítani. Köszönöm
Mint nálam. Akkor nem tudom mit lehet feltenni ingyenest.
-
törölt tag
válasz
nyikszi #6308 üzenetére
+bulho
Rendben, bár a gari helyett inkább eladom a francba, az egyszerűbb.
Amúgy nem, dehogy hallgatom max hangerőn, ezt ugye pont hogy halk hangerő mellett lehet hallani. Vagyis hát azért kell olyan közepes nafta, hogy már ne legyen anyira zavaró.
Utánanézek ennek a ROM varázslásnak majd ha lesz időm, aztán írok, ha valami nem világos.Sőt egyből: valaki tudna egy jó linket mutatni, ahol megtudhatom a ROM varázslás rejtelmeit?
Mert gugliból nem nagyon világosodtam meg. -
-
Zsocy155
őstag
válasz
nyikszi #6176 üzenetére
Pl. ez az a videó amit nekem az O2-n csak hanggal megy .
General
Complete name : D:\Filmek\Szomszedok.S01-S13-NoGrp\3.Evad\Szomszedok - 045. fejezet - 1989 januar 12..avi
Format : AVI
Format/Info : Audio Video Interleave
File size : 317 MiB
Duration : 30mn 14s
Overall bit rate : 1 467 Kbps
Writing library : VirtualDub build 16297/release
Video #0
ID : 0
Format : MPEG-4 Visual
Format settings, BVOP : Yes
Format settings, QPel : No
Format settings, GMC : No warppoints
Format settings, Matrix : Default (H.263)
Muxing mode : Packed bitstream
Codec ID : DX50
Codec ID/Hint : DivX 5
Bit rate : 1 394 Kbps
Width : 768 pixels
Height : 576 pixels
Display aspect ratio : 4:3
Frame rate : 25.000 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.126
Stream size : 301 MiB (95%)
Writing library : DivX 6.1.0 (UTC 2005-12-12)
Audio #1
ID : 1
Format : MPEG Audio
Format version : Version 1
Format profile : Layer 3
Codec ID : 55
Codec ID/Hint : MP3
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 64.0 Kbps
Channel(s) : 1 channel
Sampling rate : 44.1 KHz
Resolution : 16 bits
Stream size : 13.8 MiB (4%)
Alignment : Split accross interleaves
Interleave, duration : 40 ms (1.00 video frame)
Interleave, preload duration : 500 ms -
zack
nagyúr
válasz
nyikszi #6127 üzenetére
Ennek tudatában, ki is hagyom a JD3 ROM-ot.
Én is maradok a Rapid féle JC1 light ROM-nál. Egész egyszerűen nincs okom cserélni. Lehet a következő, vagy az azt követőt ki fogom próbálni kíváncsiságból, de inkább azt tartom valószínűbbnek, ha Rapid "könnyíteni", és optimalizálni fogja a 6.5.3. verziót, csak akkor fogok cserélni JC1-ről. -
fairi
őstag
válasz
nyikszi #6124 üzenetére
azért mert jön majd az utód és arra koncentrálnak...kifutott modellre miért öljék a programozók idejét?van abada,android,wp7,lehet még a symbián is,sőt a zárt telefonjaik..
egyszerűen csoda hogy kiadták a 6.5.3-at, reméljük még június 15 az bemutatás egyéves jubileumig hajlandóak frissíteni...
Pl az i900-nél tavaly áprilisban adták ki az utolsó hivatalosat(juniusban meg bemutatták az i8000-et)!!!! de kétleném(persze nem biztos) hogy bugokkal otthagynák nekünk a 6.5.3-at és még májusban is kapunk új romokat,sőt júniusban is...
-
zack
nagyúr
válasz
nyikszi #6097 üzenetére
Ez így van ahogy írod.
Én is pont így gondolom.
A jó minőségű fólia simán kibír 6-12 hónapot is akár. Ráadásul a Brando-k általában moshatóak, és többször fel lehet tenni. Nekem most volt fólia tisztításom, mert a fólia peremén 2 hónap alatt elég sok kosz fel tud halmozódni, amit csak úgy lehet takarítani ha leszeded, teló letakarít, fólia letakarít, és utána vissza.
Azt én sem értem, miért drága egy 2,6k fólia, amikor a PDA a 90k nyaldossa még mindig.Ráadásul a Brando tud valamit...mert nekem volt nem Brando, hanem gagyi 700ft-os fóliám ami pocsék szineket produkált feltéve, és kicsit torzított is. Nem véletlen hogy a Brando az Ultra Clear-t úgy hirdeti, hogy "reproduce original colours" , amit tapasztalni is lehet egy olcsó fóliához képest. Nem értem hogy aki megveszi az O2-öt, az egy fóliával képes elqúrni a kijelző vizuális élményét, csak azért hogy spóroljon 2k-t a fólián.
A problémádra nem tudok tanácsot adni, gőzöm nincs mi okozhat ilyen galibát. Nekem sosem volt még ilyen. Lehet valami program okozza. Melyik ROM-ot tetted fel?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
nyikszi #5960 üzenetére
Tudom, de mivel babosmikiét vettem meg, így ő már elég jól felturbózta ezt az spb-t meg teletömte progikkal, előbb inkább kiismerném magát a telót és az oprendszert
Vagy akkor az spb egy az egyben visszaállítható ilyenre, amilyen most? Beállításokkal, today képernyőkkel, mindennel?
Nagyon klassz a matt hátlap, jó ötlet volt tőle
-
zack
nagyúr
válasz
nyikszi #5910 üzenetére
Hyper gps? Az mi?
Egyszerű...2 fajta programbezárási mód van amit be lehet állítani. Az egyik, ha rákattintasz az "X"-re és bezárja. A másik, ha rákattintasz, akkor csak háttérbe teszi, de ha nyomva tartod az "X"-et bezárja. Ez utóbbi valóban lassabb, de én ezt használom.
Windows Mobile 6.5 - Touch flo HTC on SAMSUNG OMNIA
Sztem jónak tünik!
-
zack
nagyúr
válasz
nyikszi #5904 üzenetére
Nem torrentezek a PDA-n...csak egy ötlet volt.
Fasz tudja mi értelme lenne, csak egy hirtelen felindulású ötlet volt.
Sajnos a WiFi kérdésben nem tudok segíteni...nem használok WiFi-t.
Ami meg nincs, vagy nem használom, arra nem tudom letesztelni.
Remélem azért működni fog. -
CHIPman
nagyúr
válasz
nyikszi #5904 üzenetére
Nekem működik, legalábbis az időjárást letöltötte. Az zavar, hogy a Sense-ben nem lehet beállítani a wifit gyorsgombra. Na meg az, hogy az egész rendszert úgy fogja, mint a rosseb'. Asszem egyelőre felejtős. Kinyomom a Sense-t, rávágom az SPB-t és csókolom. 92MB szabad RAM van Sense nélkül, nem tud annyit zabálni az SPB, hogy ne legyen elég.
-
zack
nagyúr
válasz
nyikszi #5816 üzenetére
Persze. Jó a CX 400 II is.
Dobom a srác számát.
Adnak hozzá vagy 4-5 pár szilikonos betétet, amit tudsz rajta cserélgetni kicsi hallójárattól egészen a nagyobbig, bármire ki fogod tudni cserélni. Én már régóta agybadugósat használok, és nincs vele gond, nem esik ki, pedig nagy részben bukósisak alatt, motoron használom. 1 biztos. Mivel koncentráltabban jut a hang a fülbe, így jobban is károsítja azt, de gondolom ezt tudod. Egy nem "fülbedugós" kevésbé károsítja, viszont sosem fog úgy szólni.ROM kérdés:
A simát tettem fel. Nekem nem kell "TF és barátai", mert csak lelassítják a ROM-ot, nem tökéletes még mindig mindennapi használat során, és esélytelen a normális szabad RAM helyzet, mert megzabálja a Sense is, és a TF is a memóriát. Nem O2-re találták ki. Majd ha Sense-et akarok, veszek egy HTC-t, mert O2-re sosem lesz tökéletes, vagy ha mégis, még sok idő kell neki.
-
zack
nagyúr
válasz
nyikszi #5802 üzenetére
Sennheiser CX300 II
Azt hiszem 5k körül van az emberemnél akitől én is vettem az enyémet...Tuti eredetit fogsz kapni 3-4 hó garival azt hiszem. Ha kell megadom a számát pü-ben. Ennél jobbat nem fogsz találni, de még ehhez hasonló minőséget se nagyon.Nos...eddig 1 nap teszt után kijelenthetem hogy az eddigi legjobb ROM amit feltettem a Rapid féle JC1. Aki még nem próbálta, mindenképpen tegyen egy próbát, mert tényleg szép és jó gyors is! Nekem egyelőre nem merül gyorsabban a többi ROM-hoz képest, mert view pl. ezt tapasztalta. 1 szó mint 100...nagyon jó kis ROM, pedig én aztán válogatós vagyok.
Persze jöhet még bármi probléma, ez az 1 nap kevéske a teszthez, de eddig jó minden.
Egy kis segíség, ahogy én összeállítottam:
PDA: Rapid JC1
CSC: Rapid JC1 (magyar nyelvű)
Phone: JB2
Eboot: JC1 -
-
kosturica
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest