- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
válasz
Napfénysüti #9028 üzenetére
Az asszony intézi, mert ő inkább Pesten tartózkodik inkább, én Szecsőn és neki elég nagy szája van. Ő megmondta a boltosnak, hogy a fogyasztóvédelemhez fordul, ha tovább szórakoznak. Talán ezért mondta a srác, hogy az ő költségén visszaküldi a szervizbe. Állítólag csináltak egy képet arról, hogy párás az O2-m, (nálam sosem párásodott, annál sokkal jobban vigyáztam rá) de egy ismerős mondta, hogy milyen anyaggal fújják be amikor tisztítják és attól is bepárásodhat !
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy fogják megoldani hogy be lehessen kapcsolni, mert már nekem is csinálta ROM frissítés után, hogy min. 25-30-szor kellett kalibrálni, mire elindult!
Az meg lett beszélve a szervizbe, hogy nem adunk pénzt a javításért. -
hegyesidr
tag
válasz
Napfénysüti #8947 üzenetére
Azt kérdezte, a Garmin elfér-e az Igo kártyáján, erre válaszoltam,hogy az eredeti, jogtiszta Garmin az 512-es kártyán van, tehát ráfér a 2 GB-os Igo-ra !
-
KataKata
csendes tag
válasz
Napfénysüti #8936 üzenetére
És arról mi a véleményed, amikor egyszerűen ki se jelzi a hívást?
-
KataKata
csendes tag
válasz
Napfénysüti #8936 üzenetére
Hát igen. Ha épp résen vagyok, és épp ránézek a kijelzőre (ami ugye telefonálás közben nem túl gyakori) akkor visszaveszem tartásból és csak 1-2 mp maradt ki
De hát mindig nem lehet ezt se...
Mi ez a szenzor? Nem a kalibrálással függ össze? Egyébként azzal, a billentyűkkel nincs gond. -
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #8928 üzenetére
..vagy egy iPhone.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Napfénysüti #8906 üzenetére
Úgy látom teljes siker.
Android 2.1 on Omnia 2 -
szijartg
őstag
válasz
Napfénysüti #8843 üzenetére
bármelyik jj1-essel megvan hamar a pozíció fogás. ez eddig a leggyorsabb... gps szempontból is!
nekem Gary legutolsó romja van fent, és azzal és tökéletes -
shuttle
tag
válasz
Napfénysüti #8853 üzenetére
Semmi problem !
Mindenkinek ajánlom a SzoggyariJJ1_21916 . Kösszi az alkotónak ! -
elias71
tag
válasz
Napfénysüti #8850 üzenetére
Gyors stabil semmi probléma nincs vele én az AIJH1 után használom pedig az sem volt rossz.
-
shuttle
tag
válasz
Napfénysüti #8847 üzenetére
felraktam , de inkább a gyári JJ1 (21895)
-
shuttle
tag
válasz
Napfénysüti #8845 üzenetére
na akkor felrakom probábol én is .
Rapid_JJ1(21916)_Naked_HUN.7z erről beszélünk ugye ?
és ennek is ez a magyar nyelvezete ugye I8000XEHJG5.csc -
shuttle
tag
válasz
Napfénysüti #8843 üzenetére
Nekem ebből van a gyári , sok minden hiányzik belőle ?
-
shuttle
tag
válasz
Napfénysüti #8841 üzenetére
melyik rom-ot használod ?
-
Zsocy155
őstag
válasz
Napfénysüti #8798 üzenetére
Ajjaj nekem is ezt csinálja. De nekem szerencsére március 18-ig van rajta garancia.
Akkor még ebben a hónapban el kell vinnem.A PartNero-nál vettem, van valakinek velük valamilyen tapasztalata ilyen téren. Nézik-e milyen szoftver van rajta stb. ?
-
válasz
Napfénysüti #8802 üzenetére
Passz, nincs nálam. De majd ha megtudom, beírom
-
válasz
Napfénysüti #8800 üzenetére
Nah majd nyomogatjuk, hátha tovább lép
Köszi a segítséget
-
válasz
Napfénysüti #8798 üzenetére
független, dec 29én járt le a garija. Igazi szopó
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Napfénysüti #8753 üzenetére
Iphone után, mellett biztos az lenne.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Napfénysüti #8749 üzenetére
Akkor arra jó ez a mobil hogy 2 nap után falhoz vágják mert kb akkora szopás az egész?
Az alap sw ennyire nulla gyárilag? -
Loituma69
őstag
válasz
Napfénysüti #8730 üzenetére
Hát ez cool rakom is fel este!
-
nyikszi
őstag
válasz
Napfénysüti #8727 üzenetére
És ezt honnan lehet leszedni? Meg az SPB milyen lesz ilyen skinnel? Tudsz feltenni screenshotot?
-
nyikszi
őstag
válasz
Napfénysüti #8723 üzenetére
A W7 skin az milyen? Nekem is akutális a romot frissíteni, mert a hangerőt állítva nem jön be a képe, így csak a rendszer hangerejét tudom állítani, a csengetését nem. A szoft resetre nem javult meg, hard reset esetén meg már akkor csinálok egy romfrissítést.
-
Loituma69
őstag
válasz
Napfénysüti #8697 üzenetére
Windows 7 64 bit rendszeren rom frissítés!
1. Nyomja meg a F8 induláskor windows boot!
2. Válassza ki a " Letiltása Driver Aláírás Végrehajtás
3. Csatlakoztasd a telefont ( Telefon ki kell kapcsolni ).
4. A sofőr Samsung MITS USB szinkron lesz telepítve.
5. A Eszközkezelő megnyitásához kattintson duplán a Samsung MITS USB szinkron és telepítse újra az illesztőprogramot az alábbiakszerint.
6. Válassza az Illesztőprogram frissítése-> Tallózás a számítógépen illesztőprogramot-> Hadd válasszon a listából illesztőprogram a számítógépen-> Kattintson a Saját lemez és keresse meg az illesztőprogram mappáját és telepíteni. (Ha a rendszer kéri vezető aláíratlan, figyelmen kívül hagyja, és kattintson az OK gombra. Driver-án 2003).
7. Ezután kattintson a jobb egérgombbal Octans Downloader-> kompatibilitás, válassza ki a "Windows XP (SP3)", és ellenőrizze "Futtatás rendszergazdaként".
8. Mehet a flash.. -
Loituma69
őstag
válasz
Napfénysüti #8687 üzenetére
Itt van egy kettő rom [link]
Rapid_JJ1(21916) -
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #8714 üzenetére
Jah, mert akartam vmit kérdezni is, csak kiverte a fejemből.
Szóval, ájgó nyolc pont három alatt milyen GPS beállításokat használtok? Egy barátomnak az Istenért nem talál holdakat.
Köszi.
-
elias71
tag
válasz
Napfénysüti #8687 üzenetére
AIJH1! Én ezt használom már egy ideje, sőt a páromnak is ez van fent nem fagy stabil gyors rom próbáld, ki nem fogsz csalódni.
-
rumos14
nagyúr
válasz
Napfénysüti #8676 üzenetére
no, a kamera továbbra sem megy, le kéne adni a szervízbe, aszongyák, 5-8 nap, de nem nagyon akarok addig teló nélkül maradni.
Feri, neked alapból felajánlották a csere készüléket?a smart progival buheráskodtam egy kicsit, most indítás után 90mb szabad memó van, ezzel elégedett vagyok
viszotn a képernyőforgatást nem sikerült kikapcsolni.
-
rumos14
nagyúr
válasz
Napfénysüti #8674 üzenetére
újabb kaland, most a kamera nem működik. fél-egy percig nézhetem a Loading... képernyőt, aztán Sensor is disconnected hibaüzenettel elszáll. várok pár napot, hátha ez is magától megjavul, aztán megint szervíz...
-
rumos14
nagyúr
válasz
Napfénysüti #8670 üzenetére
legalább kaptál vmi nem alap cserekészüléket.
-
rumos14
nagyúr
válasz
Napfénysüti #8662 üzenetére
smart progi az mi is?
vmi skin engem is érdekelne, már kicsit uncsi a mostani... de az ilyen akcióim végén mindig arra jutok h inkább kevesebb csicsa és több szabad memó legyen.
hja hát persze, a telefon azért nem szabad, hogy központi eleme legyen az ember költségvetésének.. az O2 nekem mondjuk kijött az addig használt i780 és PDA-m együttes eladásából befolt zséből. -
rumos14
nagyúr
válasz
Napfénysüti #8657 üzenetére
hmm... olyan nagy bajom nekem nem szokott lenni. az Opera Mobile kicsit lassan indul, de inkább a Mini-t használom, ha csak böngészgetek. ja meg nyilván egy 720-as felbontású film lejátszása már kifekteti.
aminek tökre örülnék, ha az automatikus képernyő elforgatást _teljesen_ ki tudnám kapcsolni, vmi registry átírással. próbáltam a témában keresgélni, de nem találtam megoldást. -
rumos14
nagyúr
válasz
Napfénysüti #8653 üzenetére
2006-2009 között évente lett új telóm, most nagyon remélem, hogy az O2 marad még egy évet - egyelőre tényleg nem tudom, mi vinne rá a lecserélésére.
váltás kapcsán még szembe jutott: ha jól tudom, van vmi iGo ekvivalens Android-ra, de mégsem az igazi iGo. meg használok Garmin-t is, az asszem egyáltalán nincs. van még pár progi amit megszoktam már WinMo-n, és mostanra kinőttem abból a korszakomból h élvezetet nyújt új progik megismerése -
rumos14
nagyúr
válasz
Napfénysüti #8651 üzenetére
nekem a WP7 zártsága, uniformizáltsága baromira nem jött be.
majd akkor cserélem le a telót, ha lesz értelme a cserének. a mostani sebességben, kijelzőben, szoftver ellátottságban nekem bőven jó. lehetne mondjuk több memó (RAM) a progiknak, meg ugye a WM néha belassul, de ezekkel együtt tudok élni. -
jjc
aktív tag
válasz
Napfénysüti #8653 üzenetére
én kütyümániás vagyok. anno mio a701-gyel kezdtem. nna, az borzalmas volt, de 1 évig húzta. most az a párom gps-e.
aztán lett 1 hp 614c. az már vmivel jobb volt. (1év)
utána lett omnia2-m talán az elsők között tavaly augusztusban, és (kompromisszumokkal ugyan, de) nem érzem azt, h sürgős lenne a csere. a csúcsgépekhez mért (!!!) lassúsága a legfájóbb pont. azért kellett majdnem 1 év, amíg megtaláltam a legmegfelelőbb programokat rá. -
rumos14
nagyúr
válasz
Napfénysüti #8646 üzenetére
hová vitted be?
azért is szimpi volt a westend-es szervíz, mert aszonták, hogy ha bejön az alkatrész, hívnak telón, beviszem a cuccomat és 1 óra alatt megkalapálják - nem kell teló nélkül élnem x napig. -
rumos14
nagyúr
válasz
Napfénysüti #8620 üzenetére
a Westend-es Samsung szervíz adott egy 23k-s árajánlatot, elfogadtam... legalább a kijelző alatti porszemeket is kiszedik.
nem akarom lecserélni a telefont, nem is tudom, mit választanék helyette. most azt mondom, hogy a következő telóm Androidos lesz, de most semmi sem sürget a cserére, telejsen elégedett vagyok. -
jjc
aktív tag
válasz
Napfénysüti #8646 üzenetére
köszi. nem mondták, h kb mennyibe fog kerülni?
/én úgy szeretném megoldani, h megvárom a javítást inkább/ -
jjc
aktív tag
válasz
Napfénysüti #8639 üzenetére
akkor légyszi majd írd ide meg, h mit mondtak a szervizben! köszi.
nálam az újrakalibrálás egyből megvolt, mert a tollal nagyjából jól érzékeli. ha ujjal kezelném, az botrányos.
nálad is látszódnak kikapcsolt képernyővel ezek a mágneses trajektóriák... vagy mik? -
rumos14
nagyúr
válasz
Napfénysüti #8618 üzenetére
hát az enyém nagyon régi, kintről behozott...
a kijelző csere anyagktg + munkadíjjal olyan 25-35k lehet -
c p
tag
válasz
Napfénysüti #8609 üzenetére
Jó-jó, h. autót... de neked nem csak hever a polcon hever O2. :]
Nagy kalappal a szervízhez!
-
bulho
tag
válasz
Napfénysüti #8606 üzenetére
támogatom a véleményed ... szerintem jo kis telo ez a maga nemémben ... van rá sok lehetőség és jok a progik is hozzá ... gyorsaság oké kicsit lassu... de még én sem akarom lecserélni peddig megtehetném ha akrnám ...egynelőre maradok az O2 - nél
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #8517 üzenetére
Jó hülyén fogalmaztam.
O2 Windows Phone a Jeten meg valami Samsung rettenet futhat amit a boha életben le nem szedsz.
-
dancsuri
veterán
válasz
Napfénysüti #8218 üzenetére
És azt honnan tudod, hogy a Notid akksijára csak 1 év a gari?
-
dancsuri
veterán
válasz
Napfénysüti #8208 üzenetére
Ezt hol olvastad?
Ne rémisztgess senkit ,a gari az 2 év Teljeskörü (legalábbis a Kaposvári T-mobilnál) -
badon
csendes tag
válasz
Napfénysüti #8166 üzenetére
Sziasztok!
Április óta van Omniiám és a gps-el ugyanaz a problémám, nehezen talál jelet. Mivel gyakran használnám, főleg nyáron túrázáshoz, ezért vettem hozzá egy bluetooth-os gps-modult, meg egy tartalék akksit. Így már el tudok bohóckodni vele akár 8-10 órát is a szabadban.
Egyébként ha valakinek fent van a phj-féle Smart progi, elő tudja hívni a szerviz menüt,ott meg lehet nézni a gyártási dátumát az omniának. Az enyém 2010.03.04 -én készült. Meg van ott valami "hardware version" is az enyém: "HW:MP1.100" Talán van valami különbség a "gyorsan talál jelet" meg a "nehezen talál jelet" Omniák között. -
hito
nagyúr
válasz
Hát én is megcsináltam a Grind féle leírást és ugyanolyan tetü
Viszont egyvalmait megfigyeltem: ha kijelzővel lefelé fordítom a tenyerem felé a készüléket és hátlappal az égen akkor kb. 6mp-en belül talál jelet.
Mondjuk ezt csak egyszer tapasztaltam, el fogom játszani egy párszor, ha így van akkor súlyos árnyékolási gondjai vannak a GPS-nek amit az újabb kiadásoknál javítottak. -
HIJ
őstag
válasz
Napfénysüti #8169 üzenetére
Itt megjegyezném, hogy nekem is 2 hónapos T függő a telóm és ugye nekem sincs bajom a GPS -el...
-
Grind
tag
válasz
Napfénysüti #8169 üzenetére
Örülök, hogy mire nekem lett Omnia II-m addigra minden hibát javítottak benne
-
Grind
tag
válasz
Értem, akkor biztos az lehet a baj, hogy volt régi Omnia II meg új, mivel az enyém T-s ezért gondolom ez már újabbak közé tartozik és ebbe lehet javították a GPS-t,gondolom én
-
Grind
tag
válasz
Napfénysüti #8159 üzenetére
Visszaolvastam sokat... és biztos nem csináltok valamit jól....
Ezek az alap teendők : Startmenü --> Beállítások --> Hálózati beállítások --> Gps --> XTRA --> XTRA-kiszolgáló engedélyezése (ezt be kell jelölni) --> XTRA- adatok letöltése
Így már sokkal gyorsabban talál jeleket.Utána ezt: IGO8-ban: port com 7, baud 4800
PDA GPS settings: Program port: com7, Hardware port com9, legyen bepipálva, hogy a windows kezeli a GPS-t.
És már repül is a Gps
-
nyikszi
őstag
válasz
Napfénysüti #8125 üzenetére
Persze, mert itt is beszélgetünk páran, holott 1000x ennyi készüléket adtak el, de nem jön senki elmondani ide, hogy nekem OK a készülék. Általában a fórumokon a megoldást keresik a problémákra, így egyértelműen ezek vannak előtérben.
-
szijartg
őstag
válasz
Napfénysüti #8120 üzenetére
ha kérsz akkor adnak ott... a rom miatt meg ne félj. nekemis csinálták már 2x GC rommal ott.
-
c p
tag
válasz
Napfénysüti #8117 üzenetére
ez szívó, remélem sikerül jól elintéznetek a javítást
céges szinten az oktogon melletti aradi utcai samu szervízzel jók a tapasztalatink, lelkiismeretes emberkék (voltak még pár hónapja)
meg ott jövök el minden reggel előtte, eddig még nem láttam "elégedetlen tüntetőket" :], próbáljatok rá, hátha bejön
-
csuszi
aktív tag
válasz
Napfénysüti #8115 üzenetére
ááá. nekem gyári rom.
sima szervíz szopacs lesz ebből, csak szintén nem visz rá a lélek, gondolom nullázzák a telefonom és hetekig ülnek rajta.
alleluja -
c p
tag
válasz
Napfénysüti #8112 üzenetére
lehet, h. totál mellélövés, de ha esetleg v.mi hekkelt rom-mal próbálkozol, akkor lehet, h. az áll fenn, mint nálam: egy gc-s rom-mal véletlenszerűen azt produkálta a rom-flash után, h. az sr-ek után elkzedte kalibráltatni a képernyőt (volt olyan, h. egymás után 3-4 alkalommal)
mondom, lehet, h. semmi köze a Te esetedhez, mindenesetre nálam egy másik (szintén hekkelt) rom felrakása után elmúlt ez a jelenség
-
karyy
csendes tag
válasz
Napfénysüti #8088 üzenetére
ha az nem automatikusan történik akkor sajnos nem
valami program vagy valami nem létezik ami visszavarázsolja ? -
c p
tag
válasz
Napfénysüti #8043 üzenetére
Ha főzőcskézni még nem is, de egy Androidot már sikerült felszuszmákolni rá:
http://www.youtube.com/watch?v=tfErCXzw3X4 (kicsit gyors, nem tudtam, h. milyen FPS-sel rögzít a mymobiler, de azért elég jól látható 720p-ben)A video addig tart, amíg elkezd felboot-olni a linux, mert onnan kezve lövésem sincs, h. hogy lehetne screencast-olni.
Jól felboot-ol az android, szép a gui, de azért bug-os meg mintha driver-ek is hiányoznának: wifi-t nem tudja kezelni, csak flight mode van, reboot = akku ki. Mindenesetre bíztató kezdeményezés.
Az ötlet nem az enyém, ezt csináltam végig: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=672794
-
c p
tag
válasz
Napfénysüti #8038 üzenetére
Nagyjából egészéből erről van szó: a wave szép, okos, erős, minden bizonnyal jófej dologgá növi majd ki magát - de telepítgetni, az előre megszabott keretein túl bővítgeni, mélységében belakni (a maximális képzavar jegyében) nekem nem sikerült... a max. hekkelhetősége kimerülni látszott az ilyen-olyan kis javascript/html alapú widgetek írogatásában.
Lehet, h. már mára túl van ezen, meg beindul az élet a wave körül (itt már 7000+ hsz. van a toipkjában), nekem három hete kellett döntenem és winmo lett az én barátom (ez az első ilyen kütyüm - de symbian után nagyon tetszik).
-
cultfeca
tag
válasz
Napfénysüti #8025 üzenetére
Igazság szerint nekem nincs bajom a jelenlegi ROM-mal csak hát izgalmas ,hogy itt van a JG5.Még egy kicsit várok a tapasztalatokra.
Neked köszönöm a tájékoztatást!! -
cultfeca
tag
válasz
Napfénysüti #8023 üzenetére
Leírnád a tapasztalataidat a ROM-ról?Kíváncsi vagyok rá,cserélnék ROM-ot ha meggyőző lenne a JG5.Nekem most JB3 van fent.
-
cultfeca
tag
válasz
Napfénysüti #8016 üzenetére
Hello!
Már hivatalosan megjelent a JG5? Vajon a kies miért nem ajánlja fel a frissítés lehetőségét,egyáltalán valamikor lehet hivatalosan frissíteni? -
elias71
tag
válasz
Napfénysüti #8018 üzenetére
Tökéletes! Még egyszer köszi.
-
elias71
tag
válasz
Napfénysüti #8018 üzenetére
Köszi,máris rákeresek.
-
petymeg
addikt
válasz
Napfénysüti #8008 üzenetére
én is előszedtem a ms 3.55-t, mert a tf3d nem jött be a sense után. most gyári jg5 van.
de ha lesz jg5 sense akkor megy az fel.
am. a sense-nél csak az nem tetszik, hogy a háttérképek iszonyat életlenek, a sebessége az elmegy. -
HIJ
őstag
válasz
Napfénysüti #8006 üzenetére
Hát lehet hogy megpróbálom azt is. De hiába lassú a sense, szép is nagyon... Valahol azt ajánlotta vki, hogy rapid naked ROM + Mobile Shell és kész. Mondjuk az csak angolul tud ugye?
-
HIJ
őstag
válasz
Napfénysüti #8004 üzenetére
Hát úgy emlékszem
NA mind1. Most került hozzám a telefon. Majd meglátom mindennapi használatban mit bír...
Egyébként most raktam fel a Rapid sense JF5 ROM -ját, ami nagyon tetszik, de kicsit lassucskának találom. Ez normális az ilyen skines ROMoknál? Pl akartam indítani egy fényképezést és azt írta, hogy 10mb RAM legalább szükséges, holott a feladatkezelő nem írt semmifutó programot... Ez mitől lehet?
-
scapegt
őstag
válasz
Napfénysüti #7993 üzenetére
Igen, megválnék tőle, bár fura mód nem nagyon keresik most az omniát...vajh miért?
Wave-re váltanék szívem szerint, csak vigye már el valaki
Egyszerűen csak szeretnék egy másikat + ez kicsit nagy is az én kis kezeimhez
és kíváncsi vagyok a bada-ra is, külsőre is jobban bejön a wave...
-
válasz
Napfénysüti #7990 üzenetére
Még meg is van a jó kis E51, az a céges...
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7904 üzenetére
Én viszont nem fogom fordítgatni a PDA-t, hogy beírjak egy webcímet. Egyébként a samsungosnál nincs jobb, maximum csak skinnel.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7898 üzenetére
Eddig Galaxy S-re/X10-re/Desire-re/DroidX-re gondoltam, de most netbookra vagy tabletre nagyobb szükségem lenne. Az XXL adna érte ~65k-t, csak utaznom kell érte 300km-t, és vennem kell valami mást. Így viszont nyakamon maradna egy csomó tartozék. Mondjuk ebből a fóliát el lehet adni könnyen, a többit meg máshoz is lehet használni, a tokot kivéve. Csak a távolság...
-
0Balazs
csendes tag
válasz
Napfénysüti #7830 üzenetére
Jaj most nézem hogy te is gyakorlatilag nekem írtál. (Bocs h 2 hsz lett
) Láma kérdés lesz: A ROM-ot hol tudom megnézni? Hátha ha megírom tudtok valamit mondani rá. Mondjuk az enyém GSM boltos független, haveromé meg T-*****os. Lehet azért a különbség?
Petymeg (remélem nem írtam el) hát itt nálunk a házban Edge jelet tesz ki, de nem lépek rá. Esetleg kitudom iktatni?
-
petymeg
addikt
válasz
Napfénysüti #7819 üzenetére
és tudásban ugyanazt hozza a tf3d mint a sense, csak a sebsségben meg a kinézetben van különbség?
mert ha igen akkor lehet én is tf3d-t teszek fel.
még egy kirdés: ha telepítve van az spb mobileshell akkor ki lehet belőle lépni hogy ne foglalja a program ram-ot vagy csak az uninstall jöhet szóba?
ez azért érdekes mert beállításokban kikapcsoltam a senset, feletettem az ms-t ami fut is vígan. viszont ha megint a sense-t kapcsolom be, akkor nagyon kevés a ram, mert fut a háttérben az ms 3.5 -
petymeg
addikt
válasz
Napfénysüti #7817 üzenetére
a sense meg a tf3d felületek közt mi a különbség?
mert a pfc-n nagyon kurta és számomra érthetetlen választ kaptam a szakácstól, Rapid mestertől (ami nem az ő hibája, én nem vágom annyira a témát)
annyit válaszolt hogy a az egyik manila 1,5 a másik meg 2,5, ami nekem semmit se jelent...(én lehet megvárom az új sense jf5-t mert ami most fenn van a pfc-n az még állítólag nem a végleges. de az is lehet h nem upgradelek ez a jd6 nagyon bevált nekem, minden tekintetben)
-
Jadro
veterán
válasz
Napfénysüti #7809 üzenetére
Nekem ez van most fent: PDA_I8000NXXJF5_HW_40.MST. Ez a sima, nem a rapid féle.
Nem fagy, rendben van és még a késleltetett rezgés is megszűnt szinte teljesen. (Amikor felveszem a hívót.) Részemről ajánlott.
Szerintem Smokalot stílusa bár kicsit necces ide, de jókat röhögtem olvasás közben.
-
dancsuri
veterán
válasz
Napfénysüti #7809 üzenetére
A csupaszt próbáltam, de Sms válasznál nálam 10-böl 10x kifagyott a digitizer.
visszaraktam a gyári JF5 -öt ez hibátlan, csakhát kevés a memória. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7762 üzenetére
Dehogynem, tudom az összeset. Akkor nem is volt jobb, mert nem volt egyikben sem DivX-lejátszás, az pedig nekem fontos volt.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7753 üzenetére
1: Nem tudok valahogy jól gépeni rajta állítva a rezisztív mivolta miatt. Ugyan az S100 kijelzője kisebb, de kapacitív.
2: WM. Erre már nem sokan fejlesztenek, csak a nagyobb cégek.
3: Platform. Gyengécske proci gyengécske grafikus vezérlővel, mondjuk ez nem akkora gond, amíg a feladatát ellátja. Az S100 meg az egyik legnépszerűbb és eddig legerősebb platformra épül, a proci downclockolva van, de roppant egyszerű visszarakni 1GHz-re.
4: Hulladék OGL driver. Tudom, hogy saját fejlesztés, nem hivatalos, meg ilyenek, de ez sokra akkor sem használható.
5: Nem tudom, hogy ez a port hibája, vagy a driveré, de a Sense 16bites. Még hátteret se lehet úgy beállítani, hogy éles legyen. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7747 üzenetére
Omnián biztos nem lesz Android. Az a Galaxy sorozat.
-
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #7745 üzenetére
mivel 99% úgyis android lesz az omnia2 utódja..nem?????
de ha andromniás srácok jól haladnak, év végére már android is fog futni az omnia2-ön.. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7742 üzenetére
Te. Én is benne vagyok a TeamAndroidban. Mi a neved?
Csak nem rondzsy?
-
Kronk
őstag
válasz
Napfénysüti #7742 üzenetére
Természetesen ki fogom másikkal próbálni, amint tudok valakitől kölcsön kérni, de akkor is furcsálom a dologot, és gondoltam megkérdezem, hogy a jelenség normális, vagy egyedi...
-
Kronk
őstag
válasz
Napfénysüti #7740 üzenetére
De most komolyan...
Más is tapasztalt már ilyet?
Vagy ez így normális? -
bulho
tag
válasz
Napfénysüti #7682 üzenetére
sosem cserélem le csak kellet melozni valami okos telo
:
okosnak nem mondhato de megteszi -
petymeg
addikt
válasz
Napfénysüti #7676 üzenetére
ha nagy gombokat akar akkor ez pont nem jó neki, mert ezen kisebbek a gombok, mint a gyári samsungon.
gyári samsunghoz létezik magyar t9? -
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7666 üzenetére
Szerintem csak a Samsung proci nem szenved ilyesmiben. 940MHz-en sem sikerül felmelegíteni, de az i780(Intel@Marvell) simán sült alapon is.
-
Kronk
őstag
válasz
Napfénysüti #7666 üzenetére
Én beküldtem a szervízbe az enyémet, kaptam helyette egy dia1-et de ez is ugyan azt csinálja...
-
Jadro
veterán
válasz
Napfénysüti #7598 üzenetére
Láttam karcos felületűt, nem kívánom senkinek. Inkább tetettem rá azonnal ahogy megvettem.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7543 üzenetére
Kicsit meg kell rántani a procit, és eltűnik az akadás.
-
tisvol
aktív tag
válasz
Napfénysüti #7547 üzenetére
Persze, megértem az aggodalmad. Kösz az infot, egy kérdést megér.
-
tisvol
aktív tag
válasz
Napfénysüti #7545 üzenetére
Ez a doksi nyilvános, vagy megosztható? Mert az itteni szervizben nemigen tudnak a dologról.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7481 üzenetére
És a legújabbra tudtad frissíteni? Tehát amin már a teljes M6-os rajta van?
-
dancsuri
veterán
válasz
Napfénysüti #7476 üzenetére
Eszembe se jutott itt tárgyalni varez dolgokrol, csak mielött még valaki leírná az omnia Gps képességeit, figyelmeztetni szerettem volna, hogy eredeti Igoval hibátlanul megy ,nyugodtan be lehet rakni a egy autóba Gps mellé kipróbálni (én megtettem)
-
blt.62
őstag
válasz
Napfénysüti #7476 üzenetére
Igazad van,majd privátban kitárgyaljuk.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7464 üzenetére
Nem tudsz róla, hogy megcsinálják-e gyári garipapír nélkül?
-
bulho
tag
válasz
Napfénysüti #7464 üzenetére
köszönöm a segitséget
-
Jaszkaris
csendes tag
válasz
Napfénysüti #7442 üzenetére
Hali! és aza a TV távirányitós működik? mi a neve? Köszi
-
blt.62
őstag
válasz
Napfénysüti #7432 üzenetére
Igen ezért vennék én is egy kínait mert telefonálni jó és a hangmodulátorral állítólag nagyon jól lehet bulizni,ha valamelyik havert kell átverni.Az Omniám félteném.
-
szijartg
őstag
válasz
Napfénysüti #7382 üzenetére
na én meg azt nézném meg... éjszakás vagyok/leszek.
de csütörötk, pénteken összefuthatunk mert akkor oktatáson leszek -
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7384 üzenetére
Előbb még kedvet meg bátorságot kell gyűjtenem hozzá.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7382 üzenetére
Hosszú távon nyilván én sem, de egy próbát megérhet. Nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest