- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz
kosturica #6717 üzenetére
Én is jó döntésnek érzem. Ha pl. letöltök egy sorozatot és még lefekvés előtt meg akarom nézni, akkor gyorsan feldobom a belső memóriára. Így feleannyi idő alatt rajta van, mint kártyán. Vagy ha épp gyorsan megyek valahova, akkor is rádobok pár részt és nézhetem. Memkártyára feleannyi rész menne fel ugyanennyi idő alatt. Utóbbinál már kérdéses, hogy elég-e a 2GB.
-
-
petymeg
addikt
-
petymeg
addikt
válasz
kosturica #5702 üzenetére
én ezt a múlt héten tapasztaltaltam erős napfényben. eddig feketének láttam, de verőfényben tényleg ilyen mély bordó.
kár, feketében jobban tetszett... így elég "langyi"elérhető a jd1 rom. alsó startmenüs és a widget plus gyorsabb. viszont van hibája is: az agendában nálam görögül vannak kiírva a hónapok.
-
runner 125
nagyúr
válasz
kosturica #5702 üzenetére
Nekem volt annó S8000-em, az nem olyan volt, ahogy írtad. Ahogy ezen a fotón is látszik, pirosas csíkok vannak a hátulján, amik egész érdekes módon vannak "benne", mivel olyan érzetet ad, ha ránézel, mint ha mélyebben lennének. De barna nem volt benne, és a rózsafához sincs sok köze.
-
petymeg
addikt
válasz
kosturica #5596 üzenetére
csendéletet kint jól lehet az omniával fotózni. viszont benti félhomályban mozgást, pl. bulit még nem jöttem rá milyen beállítással lehet...
a tegnapi felvetésemre tud vki válasz. ti. hogy ha kikapcsolom a készüléket akkor kb. 10 mp után gondol egyet és bekapcsol. ez valami beállítás vagy elmebaj?
-
Lomas
tag
válasz
kosturica #5572 üzenetére
Szia,
bocs a kissé láma kérdésért, de én is hasonló foliát vehettem, mint te. Az "1"-es folia szépen lejött alulról felrakás közben, viszonylag ügyesen feltettem, nincs légbuborék, stb. A nejem használja az O2-t, másnapra viszont elég gáz lett a felület, először arra gondoltam hogy túl puha az anyag - magyarul ócska - emiatt lett tiszta karc 1 nap alatt... Aztán olvastam az imént a hsz-edet, nos, az enyémen is volt "2" cetli (az átellenes sarokban) de csak maga a cetli jött le, még mérgelődtem is, mert pár mm2 ragasztó ott maradt, úgy kellett levakarnom némi képernyőtisztító folyadék, valamint puha rongy segítségével. A kérdésem lényege: mivel a "2" számú cetlivel - ami ugye felűl volt - nem jött le semmi, lehetséges, hogy így rajta van még egy védőréteg, ami nem kellene oda, ráadásképp annak szar az anyaga, nem is "rendes" fóliának?! Ha így van, szerintetek mivel, hogyan válasszam le a "felesleges" réteget - mint már említettem, a lehúzócettli magában lejött?
-
kigyi_23
addikt
válasz
kosturica #5572 üzenetére
Lol közben használtam kicsit és most ránéztem eltűnt a levegő
Elillant. Nem tudom mitől és hogyan, de tökéletesen áll és nincs levegő sehol alatta és porszem sincs. Ezek szerint mindegy hogy rakom fel kiszökik alóla a levegő. Lehet valami intelligens anyag ami átereszti a levegőt szépen lassan?
Mindegy tökéletes a fólia és még egyenletesen is raktam fel, pedig itt álltak a vásárlók és közben zaklattak a kérdéseikkel
-
válasz
kosturica #5312 üzenetére
"Viszont multimédiában (zene, hangzás, kamera) jobb, mint a HD2." - by animoo #5289
Teljesen egyetértek, és akkor jöjjön az, amiben még jobb, fontossági sorrendben: - by Kosturica #5290
Kosturica, ha ez nem a két készülék összehasonlítása, akkor mi a szösz?
Nem értem miért hiszed azt hogy támadlak. . . o.OTe leírtál valamit, ami a véleményed. Én erre reagáltam, anélkül hogy bármi bántót mondtam volna - szerintem. Az hogy elfogult vagy, az miért negatív jellemző számodra?
Amúgy az egész onnan indult, hogy A_ShultZ gondolkodik HD2 és Omnia II között. Itt is felteszi a kérdéseit, és a HD2 topikban is.
Ráadásul beleolvasott egy olyan cikkbe, ami egy kalap szart se ér, és azt linkelte ide. Én első sorban arra reagáltam, majd amit leírtál arra. Mert nem értek vele egyet. Miért baj ez??? -
válasz
kosturica #5290 üzenetére
1.Kijelző milliószor jobb - ha csak az Amoled technológiát nézed. Ha méretet vagy a kapacitív kijelzőt, nem biztos.
2.Sokkal jobb üzemidő (erősebb akksi+amoled) - valóban így van, pontosan a leírtak miatt.
3.Divx player - nem tartom létszükségletnek, főleg TCPMP/CorePlayer miatt.
4.Kikapcsolt állapotból tud ébreszteni!!! - ügyes
5.Rádióból tud felvenni (nekem fontos) - nekem speciel nem az, de biztos van akinek lényeges, ebbe nem akarok belekötni
6.second camera - és mennyit használod?Nekem anno már a Fusin is volt, de a videótelefonálás drágasága miatt soha nem használtam, ezért nem is izgatott hogy az Acer-en nincs.
7.vételára - valóban jóval kedvezőbb.Még valami: a touchwiz a koreai változatból kiszedett main menü exe-vel száguldozik!!!
Akárhogy is számolok, ez animoo tételeivel együtt TÍZ dolog. Ezzel természetesen nem mondom azt, hogy a HD2 nem egy kiváló készülék, csak hát a tények, azok tények!Elfogult vagy, de hát az vesse rád az első követ, aki nem az
Nekem egyik készülékem sincs, de mind a kettőt próbálgattam, és sokat nézegettem azért merem "osztani" itt az észtTermészetesen nem ugyanaz a kategória a két eszköz, mind a kettő másra van kihegyezve, és természetesen árban sem ugyanaz. De ha valaki megteheti, hogy a HD2-be invesztáljon, mert meg van rá a megfelelő anyagi fedezete, mindeképp azt ajánlom mint egy OmniaII-t.
-
kigyi_23
addikt
válasz
kosturica #5257 üzenetére
Alaplap hibás volt a készülék. Ez bármely más készülék esetében hibaforrás lehet. Ilyenkor nincs gond hiszen nem javítják, hanem cserélik a lapkát. Vagyis ebben az esetben nem foglalkoznak semmivel, és a flash csak félig megy fel, vagyis sohasem derül ki, hogy főzött változatot akartál felrakni!
-
-
fairi
őstag
válasz
kosturica #5192 üzenetére
vki más is elkezdte támadni a cikket,hasonlóan mint te..
most néztem meg,szépen ízekre szedte...
majd ugyanazt mondta mint te...olvas0
"Elnézést a szerzőtől de ez egy pontatlan cikk, telis teli hibákkal, féligazságokkal . Én 98tól nokiát használtam - üzleti modelleket- és én is most tértem át az omnia2re, szóval tudom miről van szó, de a cikk író se a symbiannal se a wmmel nincs tisztában…" -
animoo
senior tag
válasz
kosturica #5076 üzenetére
Jó, csak ha már a bolti garis árakat írtátok, gondoltam bedobom, hogy van olcsóbban is
Én csak jót tudok róluk mondani, kb. 3 éve tőlük vesz a család telefonokat, semmi probléma nem volt egyikkel sem. Az Acert vettem máshol, azzal lett is bajom, úgyhogy már babonából se vásárolok másholMindig korrektel egyébként.
-
animoo
senior tag
válasz
kosturica #4950 üzenetére
Azt amúgy ki mondta, hogy a Brando karcálló? Tökre nem az. Nekem már az első héten született rajta 1-2, plusz azóta már csomó van, elég egy kis éles porszemcse amit elkensz rajta vagy körömnek a kiálló része, már ad is neki. Persze pont erre való, hogy ne a PDA karcolódjon ilyenkor.
Nem akarok ebbe az off csatába belemerülni, de minek régi dolgokat felhánytorgatni? Nemhogy örülnétek, hogy még egy ember feldobta a JB3-at, és teszteli, meg ír róla vmit, inkább izélgetitek "én megmondtam alapon"... Lehet, hogy akkor fikázta, meg előítéletei voltak, de ő is ember és észérvekkel meggyőzhető, legalább nem fafejű. Inkább mindenki legyen nyitott az új infókra, egy szakmai fórumnak ez a lényege, a kötekedést meg lehet pü-ben intézni.
-
kigyi_23
addikt
válasz
kosturica #4950 üzenetére
Nem tudom tesztelted-e. Nekem még mindig a napfénnyel vannak gondjaim és azzal, hogy emiatt az autóban nem tudok telefonálni, mert nem látom a kijelzőt rendesen és ugye vezetés közben nem lehet annyira sasolni.... Mennyire tükröződik róla a fény? Mert a gyári fóliáról nagyon visszaverődik és fehér pólóban ülve az autóban annyira tükröződik, hogy semmi sem látszik abból mi van a kijelzőn.
-
zack
nagyúr
válasz
kosturica #4941 üzenetére
Persze. Ezeket én írtam, de nehogy már úgy állítsd be, hogy én találtam ki őket úgy, hogy nem is láttam a ROM-ot. Modaco-n, és több más fórumon is ezt írták, többen, amit én is betettem ide mint véleményt, amit olyan júzerek írtak akik próbálták. Én ebből alakítottam ki a véleményemet, és mivel te 1 személyben írtad hogy semmi gond vele, a júzerek nagy része meg azt, hogy fake, és átnevezett ROM-ról van szó, ezért tény és való, a többség szava döntött nálam, nem pedig a tied.
"Túl drága, és kockázatos játék ez nekem, hogy egy koca "szakács" főzőtudományára hagyatkozzam, és ha ő kifog egy rossz napot, akkor az O2-öm távozik az örök vadászmezőkre."
Ebben hol is van említve Rodrigo? Ferdítesz, és hozzáfűzöl olyan dolgokat amiket nem is mondtam, max. a te gondolataid szüleménye. Pont erről beszéltem az előző hsz-ben, mint ferdítés.
Én általánosságban írtam, és nem Rodrigo-ról, bár tény hogy az első O2 elhalálozás Rodrigo ROM felrakásakor történt, és ahhoz szóltam hozzá. Kiragadsz részleteket 1-1 hsz-ből, hogy bizonyítsd az igazadat, ami csöppet se tesz korrekt emberré.
De ha már ilyen jól tudod manipulálni a hsz-eket, akkor ezeket miért nem ragadtad ki:
"Nem mondtam hogy veszélyesebb lenne a Rodrigo féle ROM.
Találgatni meg lehet, főleg úgy, hogy senki se tudja mitől nyíródhatott ki. Ugyanúgy köze lehetett hozzá, mint ahogy nem. Ha lesz bizonyság, majd akkor nem fogok találgatni. De mint írtam már az előzőekben, én is inkább EEPROM hibára gyankszom.""Semmi se biztos. Az se biztos, hogy nem a ROM volt rossz hatással a PDA-ra, de az sincs kizárva hogy véletlen egybeesés. Lehet elfáradt az EEPROM, és mivel ezeket nem több száz újraírásra tervezték, lehet, hogy egész egyszerűen EEPROM hiba okozta. Ezért is kell csínnyán bánni a ROM frissítéssel, mert ezeeket a PDA-kat nem arra tervezték, hogy havonta 4 ROM legyen "ráflesselve". Mivel a srác már sokat frissített, könnyen elképzelhető, hogy ebbe futott bele, és egy Secany-s ROM-nál is elszállt volna. De én akkor is azt mondom, nem dobom az "első követ" én senkire, a rommerek nagy munkát végeznek amiért elsősorban a felhasználók részéről köszönet jár, de Rodrigo tudta nélkül is lehet olyan hiba, ami gondot okozhat bizonyos példányoknál, és én csak arra hívtam fel a figyelmet hogy a Rodrigo ROM-mal csínnyán bánjon mindenki, amíg ki nem derül hogy mi lehetett a hiba. Ez nem Rodrigo bírálata, hanem az itteni tagoknak egyfajta segítség, ill. figyelmeztetés. Ettől még bárki felteheti aki jónak látja, és aki szereti az "orosz rulettet".
Gondolom azért nem idézted ezeket, mert ezekből világosan látszik, hogy semmifajta rossz szándék nem vezérelt, találgattam én is, és Rodrigo-ról 1 rossz szót sem írtam. Nah. Ezért ferdítesz.
-
zack
nagyúr
válasz
kosturica #4929 üzenetére
Nem teljesen erről van szó. Azért voltam szkeptikus, mert akkor még más volt a "leányzó fekvése". Eleve amikor te jelezted, hogy van, még senki se tudott róla semmit, te feltetted, de nem igazán tudtad megmondani jobb lett e bármiben is. Sacany topikjába lett linkelve azt hiszem, és ott is sokan szkeptikusan álltak hozzá. Nem én találtam ki, hogy "átnevezett B1", a kártékony dolgok pedig bármelyik olyan rommer munkájába benne lehet, aki nem "ismert arc", és mivel ez egy lengyel tag, nem csak én voltam bizalmatlan.
Az meg a másik, hogy mindenki Secany féle JB3-mat várta, ahogy én is, tehát ha jön Secany féle verzió azt tettem volna fel, nem ezt. PFC-n elolvastam a hsz-eket, láttam hogy sok negatív kritika nincs róla, és mivel egyelőre úgy fest, hogy több Secany ROM nem valószínű hogy lesz, így adtam egy esélyt neki.Láttam, hogy felkerült az FTP-re is, ami félig-meddig megnyugtatott. Ez még nem jelenti azt hogy elégedett leszek, pár órája van fent, csak annyit írtam működik a parancsikonos dolog, mert ott is ugye én voltam a hülye, hogy biztos elkúrok valamit, mert mindenki másnál megy. Így 3-4 óra használat után nincs vele gondom. Szóval örülök, hogy örülsz, hogy örülök, de ne ferdíts, mert az egész hsz-ed lényegében egy nagy ferdítés, még csak közelében sincs az igazságnak, és a véleményemhez.
A Rodrigo-s részt ebből adódóan igazából nem is értem.
Mivel sok a rommer, és igazából mi júzerek teszteljük, így engedtessék már meg, ha nyilvánosan közzé van téve, és kipróbálom, akkor elmondjam róla a véleményemet. Jól működjön, ez a fő szempont, ha pedig valamelyik nem tetszik nem fogok hozzá jópofizni, leírom, hogy kaki. Amelyik meg ténylegesen jó, azt nem fogom szarozni, hanem dícsérem, és elismerem, mint pl. a Secany JA1-et. Azóta igazából nem találkoztam minden szempontból megfelelő rommal, bár a Sonblack ROM majdnem elérte ezt a szintet. Ahhoz meg nem kell Einsteinnek lenni, hogy tudjam kipróbálás nélkül is, a Rodrigo féle portolt beta2 Sense ROM-ról, hogy lassú, és nem O2-re való, bár dekoratívabb mint a többi. -
zack
nagyúr
válasz
kosturica #4770 üzenetére
Igen? Ez elég érdekes...
Mert Secany topikjában sincs még JB3.
Ha arra gondolsz amit a polish website-ról lehet letölteni, az full fake, és max. csak egy átnevezett JB1. Állítólag csak a kamera driver verziója változott újabbra. Ez egy átfőzött JB1, amit ki tudja ki csinált. Secany biztos nem.
Szóval újat valószínűleg nem fogsz benne észrevenni, max. ha bele lett téve a ROM-ba egyéb kártékony dolog is.Én megvárom amíg Secany felteszi, és fent lesz a PFC-on. Az a tuti.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
-
zack
nagyúr
válasz
kosturica #4299 üzenetére
Nincsen semmi sértődősdi.
Ha nem értesz a szép szóból, marad az arogancia. Sajnálom hogy te csak ebből értesz, ez nem engem minősít hanem téged.
Biztos ha működne, adnék neki egy esélyt, de így hogy a parancsikon része "halott" nem fogom használni. Ráadásul pont annyit zabál a memóból, és ugyanúgy elcsorog, mint a Mobile Shell esetében. De igazából te már azt se tudod ezeket mire írtad, fogadni merrnék.
Az alapvető kijelentés az volt, hogy fairi azt mondta egy érdeklődőnek, hogy az Omnia Pro Today felülete is jól működik benne. Én erre válaszoltam, hogy van akinél működik van akinél nem. Nálam annak se működött a parancsikon része amit még én telepítettem, és a ROM-ba integráltnál se. Mint írtam ROM csere + HR után sem. De tőled is kíváncsian várom, mint fő szaki mester, hogy ROM + HR után mit csináljak, hogy működjön. Mert ugye én vagyok a béna, mi több még neked áll feljebb hogy már pedig te olvasol más fórumokat is. Már pedig nem olvasol, mert ha olvasnál, láthatnád, hogy többeknek is gondja van az Omnia Pro Today felületével.
Persze ha úgy gondolod, hogy mindenki más béna, rajtad kívül, akinek nem megy, akkor ok. Milyen furcsa, hogy az SPB Mobile Shell érdekes módon mindenkinek megy. Vagy bármelyik másik today is gond nélkül...
Ráadásul kicsit furcsállom hogy "lebénázol", főleg annak tudatában amit már többször is írtam, hogy jó pár évig a bevételem nagy részét telefon szoftverezésből, szoftver-hack-ből, és további ezzel kapcsolatos nem feltétlen legális tevékenységgel szereztem.
De ha ez megnyugtat, akkor igen. Béna vagyok, és nem tudok parancsikonokat kitenni egy today felületre, mert ez már erőmön, és az eszemen felüli müvelet.
Akkor is én voltam, illetve animoo, és az összes többi felhasználó a béna amikor nem csengett a telefonunk, és nem tudtak elérni minket...nálad jó volt. Nálad semmi gond nem volt. Mindenki más meg hülye.
Azon kívül elég figyelmetlen is vagy, mert már többször próbáltam tudtodra adni hogy nem igazán szeretnék veled komunikálni, miután a hozzám intézett irományaidra nem igazán szoktam válaszolni, és írni sem szoktam neked. Sajnálom hogy ez eddig nem tünt fel. Ezért is szólok inkább, hogy ne eröltessük az egymással való komunikációt, remélhetőleg így már fogod tudni értelmezni.Köszönöm előre is.
-
zack
nagyúr
válasz
kosturica #4291 üzenetére
fairi tudjuk, hogy 6.5.3 használ...ami ugye nem Secany-s magyar nyelvű ROM. Te nem tudom milyet használsz, de igazából tök mindegy. A fórumokat olvasgatva, van akinél müxik, és van akinél nem. Most azért mert te, és fairi beírtátok hogy nálatok megy, szted változik bármi is?
Ettől fog nálam is menni? Nem.
Ha más fórumokat is olvasnál, kiderülne hogy van akinél működik és van akinél nem. Ezt most írom le harmadszorra.
Azt is leírtam már, nálam is működik, csak a parancsikon widget része nem.
De felőlem aztán mindenki beírhatja egyesével hogy megy vagy nem megy. Ettől még azok száma akiknél nem müxik, nem lesz kevesebb.
Nem pörgök rajta hogy nem müxik, mert ha működne, akkor se hiszem, hogy használnám. Gondolom a hivatalos 6.5.3.-ban már mindenkinél jó lesz.bulho:
A te véleményed csak felet számít, mert az írásaid nagy részében tényleg tolmácsra lenne szüksége az értelmezéshez a magyarul fogalmazó többi júzernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fujitsu Lifebook U748 Üzleti erő, hordozható formában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest