- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
petymeg
addikt
válasz
kigyi_23 #7311 üzenetére
jó neked. nálam gyorsan lemerül 3-4 óra zene vagy net+fél óra telefon 3g-n.
tölthetem is. és nagyon idegesítő volt hogy most olyan helyen voltam ahol nem tudtam tölteni (vonat). normális esetben meg tudom oldani (kocsiban vagy irodában adatkábelről.) először éreztem úgy h cserbenhagyott a masina. lehet romlik az akku? pedig csak 6 honapos.
most így áll: 86 % reggel vettem le a töltőről azóta volt pár perc telefon, semmi más. lehet romfrissítés lesz. -
Songo
senior tag
válasz
kigyi_23 #7166 üzenetére
Sok telefon tudja alapból de úgyveszem észre az O2höz külön program kell.
Hasznos dolog mert tulajdonképpen felhívhatod magadat 1 gombbal vagy megadottidőpontban
így könnyen lehet szabadulni kellemetelen emberek társaságából, vagy egy rossz randiról
de akár aztis eljátszahtod hogy fontos ember vagy és állandóan hivogatnak -
scapegt
őstag
válasz
kigyi_23 #6597 üzenetére
Az eladáson még gondolkozok
egy androidossal nem lenne ilyen jellegű problémám, mert azt nem frissítgetném
Viszont...van egy problémám...a kamerám nem jó ha elforgatom a telefont és landscape-ben akarok fotózni
annyit csinál, hogy elfordul a kép 90 fokot, de kevesebb mint a fél kijelzőn látom csak a képet...mitől van ez? a camera.exe-t ha átküldi valaki, felül tudom írni, vagy ilyen lehetőség nincs? Vagy esetleg valami más a ludas?
-
scapegt
őstag
válasz
kigyi_23 #6590 üzenetére
Bocs a hozzá nem értésemért, és azért, hogy nem fogalmazok úgy, ahogy kéne. Nekem személy szerint egyremegy a rom vagy memória stb...bármilyen nevetséges is. De azért remélem érthető volt amit írtam. Nem tudom mit csinálhatok rosszul. A progiba betöltöm a 3 file-t (e.boot kivételével mindent) és rátöltöm. nem tudom ezen mit csinálhatok rosszul
de biztos az én hibám. Lehet, hogy túl hamar adom fel, de ez a winmo annyira nem jött be, lehet hamarosan S100 lesz belőle. Egyébként jó lenne, ha valaki tudna segíteni romfrissítés ügyében, talán akkor sikerülne is normálisan. Kérhetek egy kis segítséget?
-
scapegt
őstag
válasz
kigyi_23 #6562 üzenetére
Erre a phone-ra gondoltál? Phone_I8000XXJB2
nekem sem a sense, sem a TF nem jött be, egyedül az SPB, az teljesen jó és kezelhető. ebootot nem szívesen próbálnám ki, bár igazán azt sem tudom mire való...
a hangot azt mondták nem lehet kikapcsolni, hidd el végignyomkodtam én már ezen a pda-n az égvilágon mindent, minden menüben jártam már, állítottam mindent, de ma úgy átvert hogy csak na...lehalkítottam az oldalán napközben hogy ne legyenek rendszerhangok, erre lenémította magát. későn vettem észre, már 2x hívtak, aztán rányomtam az ikonra hogy állítsa vissza normálra, de azonnal levette..ilyet eddig nem csinált a pda-m...meg ez a billentyűzetes dolog...eléggé idegesítő...
-
scapegt
őstag
válasz
kigyi_23 #6508 üzenetére
de igen, a rom is hibás volt valószínűleg, mert a telefon is úgy kifagyott hogy nem lehetett vele mit kezdeni csak akksi kivét
jó esetben "csak" úgy fagyott le, hogy kikapcs gombbal még "menthető" volt..de ez a pdaviet ram nagyon bejött
és végre nem fagy se a mobil központ, sem a pda
-
zack
nagyúr
válasz
kigyi_23 #6401 üzenetére
Nekem az SPB Time tetszett. Azért tettem fel, mert az ébresztés mellett a holdállás widget baromira tetszett. Ha meg már fent volt, akkor nem a gyárit akartam használni.
Ez csak egy kis apróság. A telepítős progikkal több apró gondom is volt, általánosságban, ezért ez is szerepet játszott a döntésemben, hogy elég nekem az OP rendszer nélküli W995. Sok progi jó lett volna, de kicsit zavart, hogy a legtöbbet nem fejlesztik. Sok a progi WinMo-ra de nagy részük "fapados" WinMo 6.1 felületű, ami bár tökéletesen fut 6.5-ön is, nem tapi barát, vagy csak úgy ahogy van csúnya. -
CHIPman
nagyúr
válasz
kigyi_23 #5650 üzenetére
Unokatesómén így vannak:
PDA: NXXIK5
CSC: XEHIK5
Telefon: XXIK3
Magyar, független. Lehet, hogy nála is ez okozza a jelenlegi gondokat(iGO nem akar indulni és a képernyő sokszor elsötétedik használat közben)?
Az enyém még nem jött meg. Az XXL-nél azt mondták, hogy ma ide kell érnie. Ha nem, én
nem tudom mit csinálok.
szerk.: Ja, és egyik csomag sem jött még a 3 közül. -
kosturica
őstag
válasz
kigyi_23 #5571 üzenetére
Nekem már 4 hónapja van fent és hibátlan. Egyébként az enyém ugyanolyan karcálló, mint az eddigi Brando-im és bármilyen hihetetlen, a minősége is ugyan olyan. Csak tized áron!!
Egy tanács a felrakáshoz: fokozatosan húzd le az 1-es fólia védőt felrakás közben, ha kell törölgesd e művelet alatt is, egy árva por sem lehet rajta! A legfontosabb, hogy egy bankkártyával toljad, ugyanis az pont az a méret szélességben, így tuti nem kerül alá buborék, amennyiben pormentes a kijelző. A legvégén még jól el kell simítani a széleit a törlő ruhával és csak aztán lehúzni a fedő fóliát. Sok sikert a következőhöz! -
petymeg
addikt
válasz
kigyi_23 #5376 üzenetére
nem tudom de kikapcsolni se tudom és elküldött már vagy 100 sms-t gondolom nem ingyen... nem tudod hol tudom kikapcsolni?
CHIPman a hr elkerülném ha lehet mert nincs kedven minden progit újra felrakni...
melyik progi is amelyikkel el lehet menteni a rendszert és hr után nem kell egyesével telepítgetni? -
kosturica
őstag
válasz
kigyi_23 #4952 üzenetére
Szia! Hát tükröződik, az biztos. Van ebből matt változat is (antiglare), no az egyáltalán nem tükröződik, nem is látszódik meg rajta az ujjlenyomat!!!. Viszont én azt leszedtem, mert egy hajszálnyit elhomályosítja a kijelzőt. Munkatársaim azt mondták, hogy egyáltalán nem zavaró, de én maximalista vagyok, ezért váltottam a tükörfényesre. Ez tényleg alig látszik rajta.
-
zack
nagyúr
válasz
kigyi_23 #4522 üzenetére
Ilyet még nem is hallottam. Főleg nem O2-vel kapcsolatban.
Nem hinném hogy megoldhatatlan, én még mindig azt mondom, hogy valami bállítási gond lesz.
Az autó lehet nem szereti a vevőjét, bár a BT egy egységesített szabvány, és már régóta minimális az inkompatibilitás, de a headset-nek mindenképpen mennie kellene. Milyen márkájú a füles?Az O2-ök látják egymást? Tudsz egyikről a másikra küldeni bármit?
-
viewdetails
addikt
válasz
kigyi_23 #4501 üzenetére
BT láthatóság a sajád telefonodra vonatkozik. Nekem a BT rádió/kihangosítóhoz gond nélkül kapcsolódik, esetleg olvasd el a kihangosítód leírását, hogy tudod átrakni kapcsolódás üzemmódba, és ha úgy sem, nyomj egy SR-t a PDA-n.
gondolom a BT Beállításoknál a Kéz nélküli részben az automatikus pin próbálgatás be van kapcsolva. -
viewdetails
addikt
válasz
kigyi_23 #4063 üzenetére
kigyi23
Igen, valós bugokról számolnak be, tapasztaltam én is, magyar CSC-vel ne is nagyon rakd fel szvsz., mert az még plusz hibaforrás, sms General Settings teljesen hiányzik belőle olyankor pl.
Én 2x flasheltem fel magyarul, biztos ami biztos, de nem volt változás, aztán harmadjára felraktam angollal, ez most megy. -
petymeg
addikt
válasz
kigyi_23 #4032 üzenetére
ezzel nem értek egyet. hamar megvan a hold ha engeded neten frissíteni, hetente egyszer szokott am. tartó meg van hozzá, tökéletes: [link]
devillike
nálam is állandóan gond volt a ram-mal ezen csak romfrissítés segített. most bekapcsoláskor 70 mega ami szépen elfogy 1-2 nap allatt úhygogy megoldás naponta softreset. vagy van egy htc cleaner progi az is kiszórja a szemetet.
tárhely hiány: a my device-ra ne telepítsél semmit meg ne oda másold a ciccaidat. illetve fényképezéskor a windows könyvtárban keletkezik egy 10 megás ___memmap___.tmp nevű fájl ami törölhető (de mindig visszajön ha bekapcsolod a kamerát) -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
kigyi_23 #4032 üzenetére
Olyan hű de nagyon könnyen nálam se talál (kell neki 1-2 perc még XTRA-val is) de utána elég stabilan tartja a jelet. Én ezt akarom majd navira használni ha már tudja csak előbb egy autó kellene.
Devillike: telepítésnél választhatsz hogy,
- Fő tárhelyre,
- My Storagera,
- Memóriakártyára
tegye a dolgokat.Viszont a másik kérdésednél szerintem leginkább csak egy márik ROM-al tudnál javítani.
-
fairi
őstag
-
Fidai
csendes tag
válasz
kigyi_23 #3851 üzenetére
Köszi a válaszokat!
először használhatatlannak tűnik?ez jól hangzik
Igen azt olvastam már hogy a gyári felületet meg a TW-t azonnal lekell pucolni róla hogy normális sebessége legyen, azonnal reagáljon mindenre, az nem is gond.
Az sem gond hogy határozottabb mozdulatokkal kell vezérelni mint egy kapacitivet, jobb ez mintha mindenre reagálna ha csak elhúzom felette az ujjam.
Az érdekelne igazából, hogy mennyire észrevehető ez a különbség, mennyire zavaró-e(?), hogy O2-n(és az összes rezisztivnél) nem a kijelzőt nyomkodod konkrétan, hanem van elötte egy műanyag(és a közte lévő kis hézag) és ezt nyomkodod és e kettö összeérintésére reagál, mig kapacitivnél konkrétan a kijelzőt nyomkodod.
Ez mennyire érezhető/feltünő konkrétan, van szemmel látható(kézel tapintható) különbség e tekintetbe? (aki használt már mindkettőt)
Köszönöm -
zack
nagyúr
válasz
kigyi_23 #3850 üzenetére
Ha figyelmesen elolvasod még1x, rá fogsz jönni, melyik, melyik.
94cm a mostani, 107cm amit venni fogok.
A tv adás engem nem érdekel. Olyan amilyen. XBox360, full HD-s filmek, normál 576p dvd filmekre lenne használva. Aki tv-re venné az ne vegyen LCD-t. Még mindig a CRT erre a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest