- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
válasz
modflow #9115 üzenetére
Még nem hibás a kijelző, de a porosodástól hamarosan a poros résznél nem fog reagálni az érintésre, nyomásra.
Végül is hibás a kijelző, mert porosodik pedig nem szabadna.Van egy széria amelyik gyári hibás és porosodik a kijelző. Az enyém is ilyen volt
Kitisztíthatják, de akkor szépen lassan továbbra is porosodni fog.
A Samsung 2 hónappal hosszabbította meg a garanciát. -
Zsocy155
őstag
válasz
modflow #9113 üzenetére
Nekem is ez volt a baj.
Gyári hibás, nem szabadna porosodnia. Hamarosan a kijelző nem fog jól reagálni az érintésekre. Ezért mielőbb vidd el a szervizbe.
Nem tudom hol vetted, a szerviz miatt, mert én a Partnero-nál és a szervíz amivel kapcsolatban állnak, egy szálhámos, link banda (vagy csak bénák).
Először kb. 3 hét után azt mondták, hogy párásodik (sosem párásodott!) és 18 ezerért megcsinálják!!! Erről szó sem lehetett. Végül nem tudták vagy inkább akarták megcsinálni. Az üzletből a srác elvitte egy másik szervizbe, ott kicserélték a kijelzőt, de egy hét múlva bepárásodott. Végül itt vidéken 10.000-ért kicserélték.
Tehát minél előbb vidd el a szervizbe, hogy garanciába cseréljék ki a kijelzőt. Ne csak kitisztítsák, mert egy idő után ugyanígy porosodni fog. -
petymeg
addikt
válasz
modflow #8351 üzenetére
én sokáig használtam (kb 6 hét, jf5 és jg5) szép de egy htc-hez hasonlítva csigalassú. mellette nem tudsz mms-t fogadni (ez vmi szoftverhiba lehet), meg azt vettem észra hogy ha fekvő módból internetezés után kiléptem akkor szétesett a kép, újra kellet indítani. továbbá néha meghülyült a telefon része csörgöt, de se felvenni se elutasítani nem tudtam, megintcsak reboot...
szóval ment rá előbb a gyári jg5 majd a jh1, azóta semmi hiba, reboot csk 3-4 naponta.de nem írtam le ezt a GUI-t, lesz még sense a ppc-men csak nem ezen hanem egy hd7-en, remélem.
-
Peti N95
aktív tag
válasz
modflow #8351 üzenetére
Hali!
Én használtam, de nagyon nem volt jó.
Kb fél nap alatt le zabálta a ramot, és utánna fagyott a gép.
Rapid féle jg5-tel raktam fel.
Most a szintén rapid féle JH1-et raktam fel tegnap, TF3D-vel, ami majdnem sense, csak kicsit butább, ezáltal kevesebb is a gépigényeúgy látom, ez jobban gazdálkodik a rammal
-
petymeg
addikt
válasz
modflow #8337 üzenetére
én nem ajánlom a 6.5.3 romokat. bár egy kis buherával igen jól néz ki az alsó starmenü ikonsora, viszont cserében egy pár program nem fog rendesen működni (pl a totalcommander meg a lingvisoft szótárprogram nálam nem volt 100-as), meg a magyaítás is elég "hézagos".
jh1 jó írtam lejjebb, nálam nagyon bevált.
a wp7 hez kevés a hardver.
-
madarasz92
őstag
válasz
modflow #8337 üzenetére
Ugy emlékszem hogy probáltam és jó volt ..
Igen van kűlőnbség látványra a 6.5.3 romok máshogy néznek ki de én azt ajánlom amit az előbb linkeltem a JG2-est..
A WP7-et tutira nem lehet majd felerőszakolni O2-re?
Sajnos szerintem nem én az Androidot várom már hogy kész legyen rá.. -
dancsuri
veterán
válasz
modflow #8325 üzenetére
Akkor ez segít, telepítsd fel, többször megkérdezi, hogy telepíted-e? mond igenUSB_Driver
Persze a Samu ne legyen a PC-n!
-
fairi
őstag
válasz
modflow #7506 üzenetére
igen,annyi..
gprs netet le kel tiltani,ha nincs előfizetésed!!!!!!!!
sztem ez minimum tucatszor le volt írva,én is minimum ötször írtam a fórumra...figyelmetlenséged miatt a t-mobnak adták sokezer Ft-ot, biztos nagyon hálásak..
vmi fizetős szolgáltatást vettél igénybe...kicsit emlékezz vissza
-
blt.62
őstag
válasz
modflow #7470 üzenetére
Csak is az lehet amit "zack" mondott kicsit feljebb. Én is nagyon gondolkodom,hogy becserélem az Omniám egy kimondott csak navigációs gépre és valami olcsóbb okos telóra,vagy veszek egy kínai my phone 6691-et mert abban van hangmodulátor.
Ui: Nagyon jó az Omnia 2, de navigációra sohasem lesz tökéletes.
-
dancsuri
veterán
válasz
modflow #7211 üzenetére
A Hardver rezet legegyszerübb módja: KIKAPCSOLOD a Samut - egy asztalrateszed képernyővel felfele - benyomod és nyomvatartod az oldalsó két legfelső gombot (mindegy mi a nevük) utána másik két ujjal benyomod és nyomva tartod a hatszögü gomb melletti hívásfogadási és hívásletevő gombokat (tehát mind a 4 gomb nyomva van, fontos a sorrend) amig benem jön egy ablak miszerint tényleg formázni akarsz? ekkor a gombokat el lehet engedni, és válaszolni. (felvevögomb=igen, letevő gomb=nem)
-
dancsuri
veterán
válasz
modflow #7211 üzenetére
A Hardver rezet mindent töröl a rendszerfájlokon kívül (hozzáértők szerint romcserekor maradhatnak vissza fájlok a régi rendszerböl, ezért ajánlott romcsere után). A Szoftrezet nem más mint egy sima ujraindítás ekkor csak a memória törlődik, ez a beragadt programok ellen jó
-
nyikszi
őstag
válasz
modflow #7198 üzenetére
"Hard reset - A beépített software-es TÖRLI A MY STORAGE TARTALMÁT a H3 romokig!
- kóddal: *2767*3855# TÖRLI A MY STORAGE TARTALMÁT a H3 romokig! ""a hard reset:
Telefon kikapcsolva (a letevő gomb hosszó lenyomásával)
Majd: hangerő fel gomb + lock gomb + felvevő és letevő gomb folyamatos nyomása (tehát egyszerre mind a négy gomb) amig meg nem jelenik a formázásra vonatkozó üzenet. Ezt a felvevő gombbal kell jóváhagyni vagy a letevő gombbal elutasítani." -
fairi
őstag
válasz
modflow #7137 üzenetére
ha nagyon nem megy,akkor menj ahol vetted és toporzékolj egy sort,hogy ez nem állapot és csináljanak frissítést,mert az IK5-tel szar a GPS!
GPS problémát oldják meg,mert lehet nem egy sebességbajnok és pontosság,vagyis nem alegjobb,de max 2-3 perc alatt találnia kell jelet,sőt hamarabb... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
modflow #7138 üzenetére
PDA Fan Club, Samsung Omnia, HTC HD2, Nexus One, Android, HTC Desire, Samsung Galaxy S, Spica > Samsung – a ROM-okkal foglalkozó topikokat regisztráció után látod! > Samsung Omnia II GT-I8000 > ROMolda > Téma: Windows 7 64 bit, (Vista NEM!!!) driver telepítése OCTANS-hoz
Itt de csak ha regisztrált vagy akkor látod a romos topikokat.
Másik kérdésedre: szerintem Windows Mobile Eszközközponttal is ki tudod menteni a dolgokat. De én pont ma tettem fel a KIES-t azzal tuti le lehet menteni.
Egyébként hol akadtál el a frissítésben?
-
fairi
őstag
válasz
modflow #7129 üzenetére
igen, ez a szar rom!
vmit elszúrtak mert avilág legváltpozatosabb hibáit képes produkálni..
vagy JE2-öt vagy Je3-at tegyél fel..
JE2 szinte bugmetes,JE3 picit bugos,de egyik se komoly( ez a wm 6.5.3-as)....kicsit játszottam a GPS-szel, Je3 rom, feltéve a GPS_XTRA. exe
meg ajánlott beállítások..
Míg beütöttem az IGO-ba az adatokat, leokéztam és azonnal navigált a helyes irányban... -
hegyesidr
tag
válasz
modflow #6289 üzenetére
Nos nem értem a dolgot, ha itt vetted magyarhonban a fóliát, akkor a csomagolás hátulján van egy külön felragasztott magyar nyelvű használati útmutató. " A készülék felső részéhez illeszd a fólia felső részét, természetesen előtte puha törlövel tisztítsd meg a képernyőt ! Úgy illeszd a fóliát, hogy a "2"-es cimke legyen felül, majd az "1"-es fület fogd meg és húzzad le , miközben a fóliát folyamatosan símítsd a képernyőre. Mikor ez kész, fogd meg a "2"-es fület, és húzd le a felső védőfóliát is. Ezzel kész is !
-
CHIPman
nagyúr
válasz
modflow #6264 üzenetére
Nem, azért írtam, hogy hozzávetőlegesen. A másolási időből és a fájlméretből ugyebár ki lehet következtetni.
Tel Elek: Lehet, de előbb csinálj biztonsági mentést róla Naviextras Toolbox-szal az iGO-ról és egyéb módszerrel az egyéb dolgokról.
Karyy: A negyedik kérdésre megy a PÜ. -
hegyesidr
tag
válasz
modflow #6252 üzenetére
Na halihó ! Tegnap kaptam meg én is a gyorsbolttól a Brando
ultracleart , kb 5 perc volt a felrakása ! Nem egy jajdenehéz mutatvány , nem kell hozzá semmilyen speciális képzettség, csak egy pici odafigyelés,ha követed a használati utasítást, mely a csomagra van ragasztva, seperc alatt megcsinálod. Híresztelésekkel ellentétben semmiféle buborék vagy egyébb anyámtyukja nem lesz, csak sikerélményed !
-
zack
nagyúr
-
fairi
őstag
válasz
modflow #6069 üzenetére
Nagy kijelzős okostelók közül az omnia2-nek legjobb az üzemideje,de csodát ő se tud...
Pótaksit vehetsz,nagyobb teljesítményű nagyobb méretű,így elveszika vékonyság,és bummfordi elsz hátul...rengeteg beépített szolgáltatás zabálja az áramot,wifi különösen ha céltalanul van bekapcsolva,állandó keresgélés útközben hihetetlenül szívja a dolgot!
sajna az akksitechnológia lemaradt a teljesítmény mögött...
vanak trükkök pl a processzort visszaveszed de akkor kicsit lassabb lesz a teló,meg hasonlók...
erős proci,nagy kijelző,sok beépített szolgáltatás eszi az aksiidőt nincs mese, amoled rengeteget segít,de csodát nem tud művelni!
-
zack
nagyúr
válasz
modflow #6069 üzenetére
Kevesled?
Nézz meg egy BÁRMILYEN másik PDA-t, mennyi a készenléti idejük. Az O2 még a telefonok között is brillírozik üzemidőben (és sok minden másban is).
Mire nem elég erőteljes használatban a 2 nap üzemidő? Tényleg ne mértem... Nem tudod tölteni 2 naponta 2 órát? Egy HTC HD2 tulaj reggel leveszi a toltőről, este visszarakja...
Jóformán mindegyik PDA-t naponta kell tölteni. Az O2 is az AMOLED miatt bírja ilyen jól. -
zack
nagyúr
válasz
modflow #6026 üzenetére
Osztom A_ScHuLcZ véleményét.
Kicsit próbálj meg önállóbb lenni, és ne akard az egész PDA és WinMo rendszert 1 nap alatt megismerni. Többeknél le lett ez már írva, nem te vagy az első aki már a ROM cserénél tart 1-2 nap után. Kicsit lassíts a tempón, és sokat olvasgass. Nem akarlak elkeseríteni, de az első pár hét erről fog szólni. A sok olvasgatásról, és amit majd olvasol, azt megpróbálod megvalósítani. Ne a Secany ROM kérdéssel foglalkozz, és ne a ROM csere izgasson, hanem a "Gyik", és "Faq" menüpont. Majd ha úgy érzed spíler lettél, utána majd esetleg jöhet a ROM csere.
Nem mondom, hogy ne kérdezd meg amit nagyon nem tudsz, de a kérdéseid 90%-ra te magad is megtaláltad volna a választ, mert vagy itt, vagy a PFC-n le vannak írva "szájbarágósan". Elhiszem hogy ez a kényelmesebb, hogy mindent megkérdezel, csak egyre több olyan kérdés lesz, amire nem fogsz választ kapni, egyrészt mert összetett, másrészt meg nem fogják a "szádba rágni".
Nem egyszerű a WinMo-t megismerni, főleg első PDA tulajnak, és sok idő kell amíg napi rutinná válik a kezelése.
Ezen a "szamárlétrán" mindenki átesett rajtad kívül.Van aki az Omnia2-vel mert az első PDA telefonjuk (pl. én), és van aki már előzőekben egy korábbi tipusnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest