- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #8928 üzenetére
..vagy egy iPhone.
-
runner 125
nagyúr
válasz
KataKata #8919 üzenetére
Ez windóóz mobájl, szükség van neki új erőre, így néha napján illik legyalulni az egészet, és "újratelepíteni". Nem kell megijedni, csak pár gombnyomás, s a folyamatot a készülék végrehajtja.
Itt van a módja.
Arra figyelj, h ezek után _minden_ adatod el fog veszni, így ami fontos mentsd ki a mem.karira.Cserébe kérek privátban egy pár fotót telefonszámmal együtt.
mod. Ne csináld, ÁVF-re jársz?!
-
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #8714 üzenetére
Jah, mert akartam vmit kérdezni is, csak kiverte a fejemből.
Szóval, ájgó nyolc pont három alatt milyen GPS beállításokat használtok? Egy barátomnak az Istenért nem talál holdakat.
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Szia,
..én csak azt szeretném megkérdezni tőled, h ugye Te is zokniban mosol lábat?
-
runner 125
nagyúr
válasz
mclaren777 #8574 üzenetére
Eredeti igo-nál bent kell lenni mindig, igen.
-
runner 125
nagyúr
válasz
mclaren777 #8571 üzenetére
Az Amoled pozitív irányba elcsalja ezt a dolgot, nagyon szép a kijelzője, nekem nem tűnt fel számottevő különbség.
Már rég volt O2-m, de szerintem 1,5 óránál nem megy el többet úgy.
Lecserélhető.
Elvileg 1 év. -
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7276 üzenetére
HD hardverileg ugyanaz, mint a Dia II, csak nagyobb a kijelzője. Így az O2 itt is nyerőbb.
-
runner 125
nagyúr
válasz
irmacsek #7271 üzenetére
Volt mindkettő. A Dia II kisebb, inkább telefon, mint PDA. Az i8000 fordítva..
...érdekes, h mindkettő rezisztív kijelzővel van szerelve, ugyanakkor a HTC-t gyakorlatilag ujjal nem lehetett kezelni, míg az Omnia-t lazán.
A kijelzők kapcsán még; mindkettő WVGA felbontású, de az AMOLED-del nagyon ott van az O2.Proci téren az i8000 egyértelműen erősebb, videóknál ez elő is jött.
Omnia nyerőbb választás.
-
runner 125
nagyúr
..jött egy belső hang, ami azt mondta, h váltsak vissza X7500-ra, így lett.
O2 már nincs. -
runner 125
nagyúr
Elfogadható?! Ez vicc ugye?!
Jelenleg kb. a legjobb.
Még 720x300 körüli 1,5gb-s divx filmekkel próbáltam, egyszerűen király. Akadás semmi, a kép meg nagyon durván jó volt.
..csak úgy mellékesen jegyzem meg, h ezek a filmek 47"-on is nagyon jó minőségűek, így a PDA-n meg első osztályúak.
-
runner 125
nagyúr
válasz
kosturica #5702 üzenetére
Nekem volt annó S8000-em, az nem olyan volt, ahogy írtad. Ahogy ezen a fotón is látszik, pirosas csíkok vannak a hátulján, amik egész érdekes módon vannak "benne", mivel olyan érzetet ad, ha ránézel, mint ha mélyebben lennének. De barna nem volt benne, és a rózsafához sincs sok köze.
-
runner 125
nagyúr
válasz
CHIPman #5657 üzenetére
Jah, valahogy próbáld meg összeilleszteni, én nem tudom h így mekkorát használ, de természetesen az SPB-vel azt is be tudod állítani, h az adott háttérképnek kívánt fotót h vágja le..
Szal' nem feltétlenül kell kicentizni.Napfénysüti
H őszinte legyek nekem teljesen jól működik, mellesleg csak e-mailt és néha PH!-t nézek rajta, másra netbook...Jah és igen, jóféle
Egyébként a BMW-nél mindig jelen van gnóm asszimmetria.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5644 üzenetére
Én is megszállott motoros vagyok, így nekem általában mindig bikewalls.com-ról, vagy a bikepics.com-ról vannak.
..és szintúgy SPB-t használok, jelenlegi asztalom ilyen;
...és a két oldalsó;
mod.: Az SPB csúszó asztal miatt, ugye szélesebb képre van szükség, mint 480 pixel, így érdemes nagyobbat keresni..
-
runner 125
nagyúr
Az ilyentől soha ne vegyél.
Hidd el, h csak addig vagy neki fontos, amíg meg nem veszed tőle a készüléket, hiba esetén keresd fel úgy jó 1,5 év után... Majd jönnek a kamuszövegek, h már nem foglalkozom vele, illetve, h "bebukott a cég" sajnálom, stb, stb.
Az ilyeneket úgy hívják, h alkalmi nepper. -
runner 125
nagyúr
Bedobom ide is ezt a pár O2 fotót.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5552 üzenetére
Az konkrétan egy "vissza gomb".
-
runner 125
nagyúr
válasz
ketya007 #5531 üzenetére
Több alternatíva is van, ne parázz.
1.: Gyorsboltban lehet kapni egy ilyen kis piros (legalábbis annó olyanban volt) kenőcsöt / pasztát, amivel teljesen jól ki lehet szedni a karcokat.
2.: Veszel még most rá egy zsír fóliát - nem fogod látni a karcot3.: Ha annyira durva és mély, cseréled a fóliáját, ez olyan 7-8.000ft.
-
runner 125
nagyúr
válasz
CHIPman #5497 üzenetére
Lehet, vateratól elkezdve gyak. bárhol. Gyorsbolték olyan jó fejek, h fel is rakják neked. Ez a szilikontok szerintem badarság. Kb. olyan, mint ha veszel egy Ferrarit, de körbetekered 30cm vastagon szigetelőszalaggal, h ne sérüljön. - Elveszi a formáját. Amit adtak hozzá gyári tokot szvsz teljesen megfelel. Zsebben abban van, ha telefonálok meg úgyis a kezemben.
Én bot nélkül használom, pedig nincsenek vékony ujjaim.
-
runner 125
nagyúr
Csak halkan offban és halkan jegyzem meg, h telefonkereskedők hiéna mentalitása az elmúlt időkben semmit nem változott. Újabban fellángolt bennem a 3GS iránti vágy, így kíváncsiságból megkérdeztem egy "szakit", h mennyit adna az új Omnia II-mért, a válasz tömör és egyértelmű volt; "Most azonnal 55.000"
... -
runner 125
nagyúr
Nyilván, nem térek ki, h mire gondoltam, de a nem általad létrehozott filmek nagy része AC3-as.
A másik fele viszont érdekes, mikor készült el hozzá? Kb 1,5 hónapja szétkerestem mindent még a HD-m kapcsán, de semmit nem találtam. Jah és végigpróbáltam vagy 2-3 féle TCPMP-t + CorePlayer-t is. -
runner 125
nagyúr
A különböző oprendszer fanok mindig szemben álltak/nak egymással, ez van. Tudod; "Minden szentnek maga felé hajlik a keze"...
A WinMo alapvetően teljesen szerethető oprendszer, abban az esetben, ha szeretsz kicsit bíbelődni.. - ennek egyik legnagyobb haszna, h a legjobban személyre szabhatóbb.
Kevés a program hozzá?! Ezt viszont még nem hallottam.
Badarság..Mellesleg az Omnia II személyében ott van egy nagyon erős hardver, így a kettő együtt tuti siker! Részemről bátran ajánlva.
-
runner 125
nagyúr
válasz
szhunor #5163 üzenetére
..csak 3 hsz.-sal kellett volna feljebb olvasnod..
-
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5010 üzenetére
Eh, utána kell nézni akkor, de nekem fullra úgy rémlik, h ami nálam volt T-s O II csak 512mb ROM volt benne, és külön volt a 2gb-s MicroSD.
De nézd csak ezt. Google első találat. -
runner 125
nagyúr
válasz
nikola tesla #5001 üzenetére
A hivatalos Samsung gari telefonoknál 1 év. A 2 évesdi amolyan osztott gari, egyet a gyártó + 1-et a szolgáltató ad. Legalábbis én így tudom.
Mellesleg a 2gb-s Omnia nem belső memóriás, egy 2gb-s MicroSD van beletolva.
Nyilván az meg cserélhető.. -
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4801 üzenetére
Eh, hát arra nehéz visszafogottan válaszolni, talán a legjobb ez;
"Kés, villa, olló, gyerek kezébe nem való!"
-
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4756 üzenetére
Általános ROM infók a Beállítások-Haladó szintű beállítások-Rendszer-Verzió-Windows Mobile alatt olvasható.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4753 üzenetére
-
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4749 üzenetére
Jah értem, nekem sem lenne annyira fontos, ha qrva jó lennék matekból.
Nah köszi az infókat. -
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4744 üzenetére
Aha, köszi.
Amúgy ma próbálgattuk ezt az mms dolgot, de amikor jött az üzi, felkínálta a 'letöltést", nem lehet, h netről húzta le a képet? Buta kérdés bocs, de előtte nem volt 3G+-on.. Mert, ha igen, akkor lehet, h engedélyeznem kellene addig.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4742 üzenetére
Köszönöm.
Épp, akartam is kérdezni, h nekem a hétre az MMS fontos volna, h működjön. De akkor azt engedélyeztettem, a többit Disabled módba raktam.
Apropó; mms azok nélkül is fog menni nem de?
-
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4739 üzenetére
Hát a faxomba..
Most néztem rá, h hívott, és most is 3g+-on volt, fuck.
Valami extra dolgot a nodata telepítése utána érdemes beállítani? Vagy csak rakjam fel és kész.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4710 üzenetére
Nem akar kiesni a kezedből az tutker...
-
runner 125
nagyúr
válasz
viewdetails #4705 üzenetére
Nem szeretnék én turbosimet, körülményes cserélgetni, meg amúgy is. Nem szeretek csak úgy feladni dolgokat, ezt akkor is ki lehet nyitni, nem hiszem el h nem.
..de köszi.
Amúgy ezt a módszert próbáltam az i8000-nél is, de nem működik.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Vááá, már az összes hajam kitéptem a feloldás miatt.
Szétgoogliztam fél éjjelt, találtam mindenféle variációt, de egyik sem! működik, nem hiszem el.
Egyáltalán van-e erre megoldás? Itt az i900-nak írják le, így is próbáltam, és ugyanúgy elhoz mindent, de nem fogadja el a kódot, azt írja, h helytelen.
Ha valaki tudja a megoldást kérem ne tartsa magában.
Köszi. -
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4673 üzenetére
Jaja, ahogy írtad, h nincs-e matt nekem is az homokfúvott ugrott be.. Régebben ritkán néztem be ide, akkor éppen igen.. S, ha jól rémlik még a feliratok is ugyanúgy megmaradtak.
Egyébként sajnos most ez a divat, csillogós zongoralakk feka minden, eeepc topikban és megy az anyázás, az 1005HA-k miatt.
Amúgy kicsit szopok most, mert az adatkábel az előző tulajnál marad, lehet memkariról ROM-ot cserélni ennél is?
A függetlenítéssel is kínlódok még, jájj.
-
runner 125
nagyúr
Ha esetleg megtaláljátok ezt az AVI-t, rakja már fel vki ide, megpróbálom én is.
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #2379 üzenetére
Jah, h úgy.
..bár nem hinném, h problémás lenne a garanciális ügyintézés egy nevesebb gsm-nél.. -
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #2377 üzenetére
Az miben több, nem 1 hanem 2év?
-
runner 125
nagyúr
Hali all!
A konvertálatlan divx lejátszással, h áll a szerkezet? A touch HD-mon egyszerűen sehogy nem sikerül megoldanom. Lehet eladom és vásárolok egy ilyet.
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Schumacher! #2112 üzenetére
Azzal a legkisebb az esély, h lehúznak. Nem akkora tétel, mint pl. egy teló.
Nyugodtan...Üdv.M
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest