Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz
nasinas #7791 üzenetére
levelezésnél nálam is volt gondom.
nekem t mobilos és van t-email címem (amit ugyan még sose használtam, de adták ingyé' a mobilnethez)
szóval mikor kéri kimenő leveleknél a kiszolgálót akkor ott meg kell adni a : mail.t-email.hu ki kell pipálni a hitelesítést aztán a köv. ablakban meg kell adni a t-emailes gelhasználónevet + jelszót. így működik a levelezőprogi a pda-n, tudok gfogadni-küldeni az indamailes címemmel.---------------
sztereó bt headsetet mit érdemes venni az o2-höz?
-
petymeg
addikt
válasz
nasinas #7782 üzenetére
vsz. egyszer kell buherálni és utána hozzá se kell nyúlni. ha gyors rendszert akarsz akkor vmi csupasz rom + ms 3.5 ha szépet de hangyányit lassabbat akkor meg rapit sense rom.
meg persze mindig pakolgatni kell rá progikat, amire éppen szükséged van csakúgy mint egy pc-nél de ez már nem annyira buhera.
-
zack
nagyúr
válasz
nasinas #3895 üzenetére
Egyelőre nem lesz tv csere, mert a mostani túl nagy monitornak, és hiányzik a dönthetőség is. Kipróbáltam, és hányingert kaptam 10p Crysis Wars-tól 1,2m-ről. Szóval tv marad, és monitor lesz.
Mégpedig ez: DELL 2709wfp
Ez is majd 70cm képátlóban. Sztem elég lesz... -
zack
nagyúr
-
Kovalala
csendes tag
válasz
nasinas #3046 üzenetére
Ha AC3-as hanggal rendelkező filmet nézel, még jobb élményben lesz részed.
Itt egy tesztvideó: -
anzo
senior tag
válasz
nasinas #2935 üzenetére
Tökéletesen egyetértek veled abban, hogy miért nem lehet úgy kiadni egy készüléket, hogy bekapcsolod és működik éés ha elakadnál valahol akkor van egy értelmes leírás hozzá vagy egy support amit felhívhatsz. De itt a támogatás kimerül abban, hogy előveszik azt a használhatatlan kézi könyvet amit az user 5-ször végig nyálazott és abból akarja kiolvasni a megoldást.
-
phhh
tag
válasz
nasinas #2861 üzenetére
Ha jól rémlik, akkor van a storage card-on egy 2577-es könyvtár, és abban az autorun-t kell elindítani...
a routered-nek elméletileg kellene lennie egy konfigurációs oldalának (böngészőbe beírod az ip címét), és ott a wireless-nél tudod megadni, hogy hogy titkosítson, és akkor ugyan olyanra kell belőni az o2-n is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest