- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
szijartg
őstag
válasz
Napfénysüti #8843 üzenetére
bármelyik jj1-essel megvan hamar a pozíció fogás. ez eddig a leggyorsabb... gps szempontból is!
nekem Gary legutolsó romja van fent, és azzal és tökéletes -
szijartg
őstag
rámjött a játszhatnék.... tudtok adni linket ahonnan lehetne leszedni játékokat? persze a gyárin kívül.
-
szijartg
őstag
válasz
Napfénysüti #8120 üzenetére
ha kérsz akkor adnak ott... a rom miatt meg ne félj. nekemis csinálták már 2x GC rommal ott.
-
szijartg
őstag
válasz
viewdetails #7450 üzenetére
reggel vettem le a töltőröl... tegnap este mielőtt kikapcsoltam nyomtam egy soc resetet. elég sokat beszéltem ma rajta, meg volt 4sms. és még mindig 100%on van
-
szijartg
őstag
válasz
Napfénysüti #7382 üzenetére
na én meg azt nézném meg... éjszakás vagyok/leszek.
de csütörötk, pénteken összefuthatunk mert akkor oktatáson leszek -
szijartg
őstag
igen tartani fogja. nekem eddig mindig pontos volt.
igen, csak addig használja a netet míg letölti az új adatokat ami 7napra elég. persze ha be van kapcsolva az autó letöltés akkor autón letölti mindig ha neten vagy.
és az igo mindig abból a kis xtra filéből szedi ki az új műhold állásokat ezzel könnyíti az igo indítását és pontosabb pozicionálását. -
szijartg
őstag
válasz
dancsuri #7105 üzenetére
GPSfixReg.cab
elvileg telepít, és a portokat át rakjátok ahogy pár hszel feljebb írtam és működnie kell faszán.
visszajelzést kérek...
xtra mindenképp legyen bekapcsolva és új adattal!!
először kell neki 3-4-5perc, türelem! -
szijartg
őstag
-
szijartg
őstag
válasz
Napfénysüti #6272 üzenetére
jaja az vagyok.
ezt nem tudtam, sry hogy külföldi. -
szijartg
őstag
válasz
Napfénysüti #6236 üzenetére
ha van rá gari akkor vidd be a távirda úti samsung szervízbe (kaiser kocsba bejárata) nagyon kerrektek.
-
szijartg
őstag
válasz
Napfénysüti #5360 üzenetére
én is ma tettem fel.. eddig elég fasza. szép, egyszerű, letisztult és gyors.
Sonblack már telepakolta számomra csomó értelmetlen szarral. s2u2 és a legújabb today. -
szijartg
őstag
válasz
Napfénysüti #5026 üzenetére
állítsd a procit maxra. akkor nem fog szaggatni.
-
szijartg
őstag
ez így van ahogy mondod...
bár én megvettem t-nél, már mióta telefonom van azóta t-s vagyok. na jó meg pannonosde az másik történet.
megvehettem volna függetlenül is egészbe, de olyan ember vagyok aki kurvára sajnál kiadni ennyi pénzt hirtelen egy ilyen kütyüre. ezért döntöttem a részletfizetés mellett és a t-nél.
2évet megint aláírtam, naés? nálam ez nem rabság... a készülékre meg egy évig fizetek x ezer ft-ot, utána használom még egy évig vagy kettőig, majd beteszem a fiókba ha veszek egy másik készüléket.
dehát az emberek mások, és máshogy gondolkodnak. meg sem fordult még a fejemben, hogy eladom. max ha majd 2-3év múlva nem használom mert vettem helyette másikat akkor odaadom a családba valakinek.
de még a siemens c25-öm is megvan a fiókban (legelső készülékem) -
szijartg
őstag
t mobilos romosok plz csináljatok egy full szűz backupot (sprite backup) a gépetekről.
mindenképpen HR utáni legyen, vagy új amit most hoztál a boltból és nem állítottál/telepítettél rajta semmit. -
szijartg
őstag
[link] ez jó. rendeltem én is ilyent. a másik az annyira nem tetszik, egyik havernak ilyen van i900án és csúszkál benne a készülék.
igen próbáltam az autós tartót, egyik barátommal rendeltünk és kipróbáltam. csak maga a készülék megy bele, azaz semmi tok, semmi védő!
de úgy kell bele erőszakolni a készüléket is. de lehet hogy egy idő után kikopik, megjáratódik... de akkorsem fogom minden vezetésnél levenni a tokot, védő cuccot róla.
úgyhogy marad az univerzális, abba belemegy tokkal, vonóval. -
szijartg
őstag
kamera hardveres gombját hogy tudom letiltani, megszüntetni?
-
szijartg
őstag
válasz
Peti N95 #3750 üzenetére
ha olyan mint amilyent a brando árul akkor nem rossz. csak az elején ebbe is úgy kell beleerőszakolni a készüléket. mert a két oldalánál kemény műanyag fogja stabilan a cuccot. de nem ajánlom a sűrű ki be rakást.
használtam én is bő másfél hónapig a gyári tokot, jó volt minden, csak kesztyűben nem lehetett kivenni a pda-t egyáltalán. néha szabad kézzel is nehezen.
most ezt használom Samsung i8000 Omnia II Rubberized Back Hard Case
jó, tetszik, de nem védi a készülék alját és tetejét.
Samsung i8000 Omnia II Crystal Case ez tetszik nagyon. védi is a készüléket, csak elég érdekes anyagból van. nem tudom hogy túl élne-e egy leesést.
amúgy örülök neki, hogy ilyen Samsung i8000 Omnia II Windshield Holder helyett vettem egy univerzális tartót. macerás ez a fajta, ha használsz valami védő tokot akkor le kell venned és anélkül rakhatod csak be a tartóba. de, ebbe is úgy kell beleerőltetni, ami nekem egyáltalán nem tetszik! -
szijartg
őstag
válasz
Napfénysüti #3252 üzenetére
azt kell állítani amit állítottál igoban is, mert nem fogja látni az eszközt. csak a hardver port maradjon 9.
-
szijartg
őstag
-
szijartg
őstag
válasz
maxradiance #2624 üzenetére
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=1055.0
reg szükséges
-
szijartg
őstag
a t-sek mekkora hellyel árulják? és milyen navigációval? van valakinek infója?
-
szijartg
őstag
másik fórumon olvastam hogy holnap lesz t-nél.
ha mégsem így lenne akkor ne engem kövezzetek -
szijartg
őstag
ssh progit használ valaki?
pocketputty? token2shell?
tapasztalatok? -
szijartg
őstag
egy kérdés: pocketputty hogy fut rajta?
ha eldöntöm a készüléket akkor fordul az is magával ugye? próbálta már valaki? -
szijartg
őstag
mondjuk ez igaz...
hát asszem ha megjelenik t-nél akkor beruházok rá.
most jelenleg csak ez van ami a legjobban tetszik, és tudása is megfelelő.
mondjuk az igaz, hogy ennél többet már sztem nem fognak tudni beleépíteni egy pda-s készülékbe.
amúgy nem tudom, de csak egy átmeneti gyors gondolat volt amit le is írtam. ma már másképp gondolom! -
szijartg
őstag
azon agyalok, hogy megéri-e megvenni még ezt a készüléket. főleg most hogy ki adja majd a 3 szolgáltató... hogy miért is?
mert ~2-3évig szeretném használni, és ahogy olvasgattam jövőre kijön a WM7 és a samsung saját oprendszere. ahhoz pedig biztos hogy újabb és újabb készülékek fognak kiadni.
ha megvenném most az O2-t akkor tuti hogy nyáron vagy ősszel cserélhetném is le.
nehéz dolgok ezek... -
szijartg
őstag
A hab a tortán a jövőre megjelenő WinMo 7, ami csak kapacitív kijelzős PDA-ra fog települni, tehát a WinMo 6.5 egy korszak le fog zárulni. Nem mondom, hogy ha kint lesz a WinMo 7 lehet venni fogok PDA-t,
most ez azt jelenti, hogy ha kiadják O2-t 6.5ös WinMo-val (hivatalosan, magyar garral) akkor jövőre ha kiadják 7es WinMo-t akkor nem lehet majd rárakni?
-
szijartg
őstag
@#2172
remélem... meg kiváncsi leszek az árára is
-
szijartg
őstag
válasz
rumos14 #1819 üzenetére
cipőre ruhára 6 hónap.
de ilyen műszaki dolgokra kötelező az egy év.
ez miatt nem vettem meg az ósönbe egy fasza kis autós erősítőt (elég jól le volt árazva) mert 6hónapot akartak rá adni, de az is úgy hogy ha hivatalos beszerelő műhely végzi a beszerelést! képükbe röhögtem...amúgy remélem hogy hamarosan (hírek szerint nov közepén) kiadják t-nél is. és akkor én is a népes táborotokat szaporítom.
sok-sok kérdéssel. -
szijartg
őstag
véletlenül nem tudjátok hogy t-nél lesz-e? ha egyáltalán lesz...
mert a hivatalos honlapon még csak hamarosan megjelenő készülékek közt van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest