- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mbazsika
tag
Szedte már valaki szét a Pulse-t?
Keresgéltem leírást, videót, de nem találtam.
Találtam olcsón érintőpanelt, megpróbálnám kicserélni, ennyit még megérne, hogy életre keltsem. -
Mbazsika
tag
Mitöl lehet az, hogy az adb device szerint offline a telefon. Az eszközkezelőbe (W7) látok egy ADB interface -> T-Mobile 3G Phone .... bejegyzés, gondolom driver szinten rendben vagyok.
-
-
Mbazsika
tag
Éjszakara kivettem az aksit, sajnos semmi változás... 1 hónapja járt le a gari
-
Mbazsika
tag
Volt már olyan valamelyikőtöknek, hogy a telefon egyszer csak nem reagált semmit az érintőképernyőre? Aksi ki-be, de semmit nem használt. (gyári 2.1 ROM). Még a PIN kódon sem jutok át, mert azt nem lehet a görgövel megadni.
-
Mbazsika
tag
Masfel ev ota eloszor hallgattam zenet a pulse-on (gyari fulessel), tenyleg katasztrofalisan halk. Probaltam a PowerAmp-al bekapcsolva a plusz erositest is, de nem sokat javitott rajta. Annak idejen amikor olvasgattam a panaszkodast, azt hittem, hogy mindenki azt szereti, ha kisul az agya zenehallgatas kozben..
-
Mbazsika
tag
válasz
norbert0929 #14229 üzenetére
keress arra, hogy 'ap2sd'
-
Mbazsika
tag
A Tremobilos 2.1-es frissites (+custom.hu) utan a zold gomb a hivaslistat hozza be... Mi lehet csinalni, hogy a dialer induljon?
-
Mbazsika
tag
Mennyire kell komolyan venni, hogy a hivatalos 2.1-es frissiteskor a dload konyvtarat ures kartyara kell tenni?
-
Mbazsika
tag
Erdekesseg: stand-by-ban a telefon, eleg sotet szoba. Nezem a kijelzot, mintha vilagitana, es tenyleg, ment a fekete kepernyon a hattervilagitas. Feleleszt, vissza stand-by-ba, oszt mar nem vilagit. (eredeti gyari ROM)
Sajnos a bekapcsolo gombom elhalt, olyan, mintha a rugo eltunt volna alola, eleg nehezkes a hasznalata, jovo heten go szerviz
Hasznalja valaki a copilot-ot? Erdekes a hang, rendszeres a "csak egyenesen...forduljon jobbra/balra" duma -
Mbazsika
tag
válasz
llaszlo #2629 üzenetére
A quick starton (es a biztonsagi tudnivalokon) kivul mas (papir) doksi nem volt hozza...
A CD-n levo User Guide sajnos olvashatatlan, meg nem kaptam meg a PDF-et az ismerosomtol, akit megkertem, hogy segitsen.
Egyebkent koszonom a hozzam valo vegtelen turelmedet, en kerek elnezest, hogy elek.... -
Mbazsika
tag
Hello!
Tegnap vettem egy Pulse-t, egyenlore nagyon tetszik.
Egy problamam van (eddig), hogy ha radugom a PC-re (XP SP3), akkor a megjeleno cserelheto lemez-re azt mondja, hogy nincs benne lemez.
A telefonon latszik az SD kartya, tudtam ra masolni, stb.Elore is koszi a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest