- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dead_slow
tag
válasz
Mattheo #9505 üzenetére
Értem, köszönöm, igazából csak a tok érdekel, memkarit veszek a hátlap nem mozgat, azt viszont elfelejtettem, kérdezni, hogy mi a helyzet az mp3 lejátszóval, létezik már hangszínszabályzós változat, vagy még mindig nincs ilyen androidra, valamint a kameránál a makro mod érdekelne, mert ha, jól láttam a tesztben akkor ilyen nincs, pedig a kamera elvileg AF-s.
-
Dead_slow
tag
Üdv!
A jó öreg d750-m fel adja a harcot, ezért úgy döntöttem belekóstolok az androidba, kezdetnek ezt a telefont néztem ki míg kitanulom a dolgokat
, az lenne a kérdésem, hogy a T-s csomag miket tartalmaz, mert emlékszem, hogy a tokot meg a memkarit kispórólták belőle meg a fehér hátlapot is, de mint ha lett volna egy, olyan hír, hogy újabban már adják, hozzá ezeket is.
A másik kérdésem, hogy a gyári 2.1-s softal mennyire jól használható a telefon, főleg a sebességre gondolok, vagy érdemesebb felpakolni a telóra különböző módosított romokat inkább? -
Dead_slow
tag
Üdv!
Kellemes olvasgatást és sok sikert[root]
Karma: Nem értem, hol a ködösítés, két ellentétes információt látok, attól hogy valaki leírja, hogy az egy PDF-ből van, az attól még nem "hivatalos", lehet akkora hülyeség mint hogy a kijelzőt mindenhol rezisztívnek írták.
Ettől függetlenül, köszönöm szépen a kevesebb Ram-ra vonatkozó magyarázatot
-
Dead_slow
tag
Modaco szerint.
RAM-type: SDRAM RAM;capacity: 256 MiB ROM-type: Flash EEPROM ROM_capacity: 1908 MiB ROM+capacity:in+bytes: 2 GB (billion bytes)
Már tényleg nagyon kíváncsi vagyok. Még nem volt szerencsém Androidos telefonhoz, talán egy egykori vagy jelenlegi G1 tulaj elárulhatná nekem, hogy ha tényleg annyi ram van benne mint a G1-ben az mennyire jelent hátrányt, pl.: lehet-e majd frissíteni 2.0-ra.
-
Dead_slow
tag
Ha jól emlékszem DarkByte írta, hogy szeretne egy logout tesztet, érdekelne, hogy ez mikorra várható
-
Dead_slow
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest