- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eclips21
őstag
válasz
szente #15962 üzenetére
nem fog sikerülni soha lecserélni egy másik telóra... én is ezt akartam csinálni T-mobilos ismerősom mondta felejtsem el ha beviszem és készülék cserét kérek ha tudnak adnak egy szarabbat ami gyártósori selejt volt és onnét lett feljavítva ha újra és újra próbálkozol akkor meg "vélt hiba" ként fogják felvenni vagyis nem ismerik el a hibát nem hülyék őksem én ZTEre akartam csak lecserélni de semmire nem lehet ha csak nem tényleges hibáról lenne szó, de akkor mint írtam selejtet kapnál amit úgy javítottak meg szal bukta az egész de próbálkozni lehet aminek a vége az lesz ha volt egy "jó" telód akkor csak rosszabbat kapsz vissza
-
Eclips21
őstag
válasz
wukodlak #15647 üzenetére
én a baldet venném meg kijelző méret miatt a leginkább meg hát ügye az optimus 1.6al jött és frissíthető 2.1re, de a balde 2.1el jött ki és év elején 2.2lesz rá az optimusra meg sose lesz hivatalosan szal akármiylen gagyi a tokja a bladenek én azt venném
de előtte ezért próbáld ki mind2 telót
-
Eclips21
őstag
hali.
nem tud valaki olyan appot mi a SIM kártyáról tud hívni, mint a "régi" telefonok hogy 08# és a sim kártyán 8. helyen lévő nevet hívta fel? direkt sorba vannak rendezve a nevek emiatt a SIM-en azért lenne fontos mert tudom fejből őket és autóba nem szerencsés neveket keresni csak beírtam 08# és hívtam. -
Eclips21
őstag
ZTE Blade volt valakinek a kezében akinek van Pulseja? Mert elég olcsó csak szerintem ronda
a képeken. Megoszthatná a véleményét érdekelne
-
Eclips21
őstag
válasz
benyboy #15102 üzenetére
Impalaman Romjai:
DMC-ROM 2.1r9 nekem nem volt jó újra indult mindig, de nem tom miért minden reggel pinkódot kellet írogatnom
DMC-ROM 2.1r8a szerintem ez a legjobb nálam tökéletes volt(ezt ajánlom)
MÁS:
FLB-Mod 1,7 nálam ez is újra indulgatott
CyanogenMod 6 v0,3 nem végleges verzió nálam jól ment, ha nem telefonáltam amúgy minden 3. telefonálásnál újra indult ez 2.2 a többi 2.1 és a wifi nem csatlakozik újra magától nálam csak azt jelzi, de mégsem megy kézzel mindig újra kellet nyomni.Saját tapasztalatok, én az R8a ra szavazok
-
Eclips21
őstag
fogadni merek nem meg próbáltál utána nézni
-
Eclips21
őstag
Nektek nem indul újra telefonálás közben a telefon? 2telóm van és felhívtam magam próba ként párszor kb minden 3. újra indult.
CyanogenMod van fent elég jó szerintem, de ez a folyamatos újra indulásos szar idegesít főleg, hogy van mikor telefonálás közben indul újra nem pedig a végén. -
Eclips21
őstag
Cyanogen 6 beszarás milyen állat
ez a 2.2.1 nek köszönhető vagy csak simán tök jó? remélem gyorsan jönnek az újabb verziók
-
Eclips21
őstag
Custom kernel with swap, EXT3 support. <- FLB 1.7
Ez tuti így van? Nálam pár napja így van de olyan rohadt sz@r napi 20x 3percig használhatatlan a teló mert úgy befagy... és várhatok míg feléled vagy aksi ki és be...
-
-
Eclips21
őstag
Én csak ajánlani tudom az új FLB-t nagyon jó lett a telefonálási hang minőség és szerintem a hangszórójának a hang minősége is sokat javult. Nálam az OC-s verzió van fent 2perce, de tényleg 2 perce van fent a telómon eddig úgy hogy sebességről nem tok nyilatkozni.
-
Eclips21
őstag
A halk füles ellen még mindig nincs megoldás most hogy kijött a forráskód? Vagy köze nincs a kettőnek egymáshoz?
-
Eclips21
őstag
válasz
lkristobal #14330 üzenetére
nálam 3napja uptimeal semmi baja a telónak nem csinált semmit amit nem kénne
-
Eclips21
őstag
válasz
Khelben #14124 üzenetére
én a 0.40 próbáltam régen, de az sokkal jobb volt mint a FLB alpha 3 5percenként újra indul a semmitől !!!!!! csak úgy gondol egyet és újra indul, FCzik össze vissza azt nem tom mitől mert csak néha jön rá a roham, de akkor minden program. 2telót használtam ma
a régi Nokiám meg a Pulset mert telefonként nem lehetett használni még wifire se mert új raindult
-
Eclips21
őstag
van valami file megosztó ahonnét lehet telóról tölteni pl.:rapidshare.com nem jó 4share se többet nem próbáltam
-
Eclips21
őstag
Sved + FLB 1.5 + swap csak nala fagy es FCzik meg.... ??? Recoveriben formaztam az FLBt is ujra raktam full wipeel. Mukodik egyaltalan a swedel?
RAiN91: igan csak ha a gyari romok kozt valtasz akkor kell az 1.5re a vissza allas
sagesz93: nalam volt mar de jo regen ujra formaztam es jo lett
-
Eclips21
őstag
2. hozzászólás végén lefordították magyarra?
lol ki ennyire magyar párti ott?
bár a fordítás olyan google szintű
-
-
-
Eclips21
őstag
válasz
Watt25 #13896 üzenetére
Mukor ra kattintasz a wifire akkor felugrik egy ablak hogy megadd a jelszot, de annal 2szer kellett megadni mint amikor beregelsz valahova meg is kellet erositeni a jelszavat es azutan csatlakozni kellet ra akkor mar csak a beregelt jelszot kerte beirtam es leallt a beallallitasok es a wifi
-
Eclips21
őstag
Wifi-vel nem volt valakinek olyan problémája, hogy a beregelősnél wifinél ahol te adod meg a jelszót hiba üzivel kilép a beállításokból? 1. belépésnél a beregelés még ment, de hibaüzivel leállt miután a beregelt jelszóval be akartam lépni. Újra indítottam a telót újra megpróbáltam, de semmi és azóta vagyis az 1. hiba üzi óta nagyon behalt a FLB 1.5 használhatatlan módon rosszabb mint az alap T-s 1.5, újra is kéne raknom mert a programokhoz való belépés is sok idő
meg az animáció is nagyon szaggat egyszóval elb@szott valamit
-
Eclips21
őstag
válasz
devil13666 #13845 üzenetére
[link]
Válaszad ki hogy 1.5 vagy 2.1 van a telódon.
A zipben található "dload" mappát az SD gyökerébe kell másolni, ezután ki kell kapcsolni a telefont, majd a PIROS + HANGERŐ FEL + BEKAPCS. kombinációval be kell kapcsolni, meg fog jelenni a kijelzőn a "Preparing update..." felirat, majd az "Installing update" is. Miután sikeresen feltette a frissítést ki fogja írni, hogy "Restarting...", itt várni kell pár másodpercet és ki kell venni az akksit. Ezután be kell kapcsolni a telefont. (idéztem impalamantól)
És kész is -
Eclips21
őstag
sikeresen lefagyasztottam a 0.40 et
de nagyon gyorsan újra indul legalább 3x gyorsabban mint a 2.1
-
Eclips21
őstag
FLB v1.5 ma jött ki
-
Eclips21
őstag
["Engineering mode codes and apps on Android 2.1"] én kipróbáltam a kódot elfogadja, de az appok közt nem találtam semmi lehet csak alap 2.1el jó?
#(13609) Watt25
kipróbáltad? én nem merem feltenni
pedig tökre megnézném
-
Eclips21
őstag
válasz
llaszlo #13580 üzenetére
nem tom nálad mi a sok de mikor kijött az FLB 1.4.1 én 144játékot felraktam mindegyikkel játszottam legalább 3percet. Ez a dolog 3napot vett igénybe de egyet sem töröltem közben és semmi baja nem volt ment minden rendesen semmi reboot semmi restart igaz frissen telepített rom volt akkor
-
Eclips21
őstag
LOL láttátok milyen állat grafikája van? [link]
-
-
Eclips21
őstag
válasz
llaszlo #13543 üzenetére
én is 3ezerért vettem XD de most jó újra formáztam telóval most 6MB/s alá nem megy de fölé se az írás
, az olvasás is nőtt 14 vagy 15MB/s
lehet valami difije volt kellett egy formázás neki de a gép csak akkor látja ha telóban van szerintem a kártya olvasó nem kompatibilis vele :S
-
-
Eclips21
őstag
válasz
Balázs1621 #13501 üzenetére
a gyári rommal szenvedsz? legalább 1.5? XD
am simán tolj fel egy FLB-t körbe fogod futnia házat mert azt hiszed új telót kaptál
-
Eclips21
őstag
érdemes feltenni a UK-s T-s Rom-t? FLB 1.4 + Tre vagy FLB 1.4 + UK? van értelme az UK nak? valaki írhatna róla
-
Eclips21
őstag
jah XD nembaj várjuk a 2.1hez kell a multi touch XD
-
Eclips21
őstag
[link] ha jól értem most került elő az 1.5 forráskódja? lehet lassan jön a 2.1 hez is?
-
Eclips21
őstag
FLB 1.2 ROM --> nálatok müxika BT? nem tudom bekacsolni nem kapcsolja be a telómbocs csak egy reszet kellet
-
-
Eclips21
őstag
-
Eclips21
őstag
válasz
ATM_automata #12279 üzenetére
és milyen árat néztek a telócserénél?
-
Eclips21
őstag
válasz
ATM_automata #11796 üzenetére
akkor meg van a nap tanulsága is
mindig meg kell nyomni a piros gombot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest