- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
Igen, az ár nagyon fontos. De nem csak azért, mert nem mindenki teheti meg, hogy 100-150eFt-os telefonnal rohangáljon. Én egyszerűen elvből sem vagyok hajlandó ennyit kiadni egy telefonért. Egyszerűen túl veszélyesnek tartom azt, hogy napi 16 órán keresztül ekkora értékű valami a zsebemben legyen... Ha elhagynám, egy hónapig sírnék.
-
Watt25
veterán
Nem figyeltek!
Nincs egy hete, hogy megírtam. (Nekem is keresnem kéne, nem teszem meg helyettetek.
)
A terep nálam is fehér az Angry Birds-ben egyébként. Itt legfeljebb Mattheo-nak van esélye arra, hogy nem fehér, mert nála fut a NFS is színesben.Szerk:
Na jól van! De legközelebb figyeljetek! -
-
Lufoo
csendes tag
vicces volt vettem :/ talán azért, mert nem mindig akarom használni a kezemet(pl koszos), vagy furcsa ha valaki inkább cerkát használna és talán kicsit pontosabb is lenne!? De te levetted már a fóliát a kijelzőről? azért kérdezem, mert jobb kérdezni előtte, mint utána nyávogni hogy nem kellett volna.
-
rum-cajsz
őstag
ha dmc romot akarsz használni, akkor tedd fel az r8-at és állítsd át a fórumban korábban leírt módon a swappinest 15-re.
Vagy telepítsd az flb 1.6b romot, abban ez már be van állítva.Nincs lowmem-moderate parancs. Az a2sd parancsnak van lowmem-moderate opciója. (érdemes megnézni az első hozzászólásban leírt dolgokat (2.1 romok, a2sd/swap, tippek, faq).
-
-
crue
őstag
a /system/bin/ mappában található starta2sd és launcha2sd scripteket kell az alábbiak szerint módosítani:
$bbcmd echo "[ ] Activating Swap: /dev/block/mmcblk0p3" >> $a2sdlf;
$bbcmd echo "[ ] Turning on swap...";
$bbcmd mkswap /dev/block/mmcblk0p3 | $bbcmd tee -a $a2sdlf;
$bbcmd echo 15 > /proc/sys/vm/swappiness | $bbcmd tee -a $a2sdlf;
$bbcmd swapon /dev/block/mmcblk0p3 | $bbcmd tee -a $a2sdlf;Kevésbé bonyolult megoldás a swapper 2 nevű program használata, ahol menüből állítható többek közt a swappiness is. Marketben megtalálható.
-
impalaman
aktív tag
Az R8 egy olyan rom amit már nagyon régóta használok, lényegében egy kisebb-nagyobb módosításokkal rendelkező angol T-s 2.1. Amióta fent van, azóta hibaüzenetet nem láttam. Eddig azért nem adtam ki, mert gondoltam elég sokan nem lennének kibékülve a magyar nyelv hiányával, de most kiadom mert már esedékes egy új rom.
-
impalaman
aktív tag
Rendben, de a lényeg megvan, azaz bebootol vele. Erre voltam kíváncsi.
A WiFi-t megpróbálom megoldani, pár perc és feltöltök valahova egy flashelhető javítást.
szerk.: Innen töltsd le a zipet és flasheld. Elviekben így jó lesz a WiFi, ha esetleg mégsem, akkor kicsit "rágyúrok" az R8-ra, és még vagy ma kicsit később, vagy legkésőbb holnap kiadom.
Az R7-hez nem hiszem, hogy készítek SP2-t, már túl sok változtatás lenne rajta, amit inkább érdemesebb egy teljes rom kiadásával megoldani.
-
-
impalaman
aktív tag
Üdv!
A frissítéseket alapból jelzi, ez teljesen normális. Az emelkedő csengésre a megoldás egy alap Android 2.1-es Phone.apk lenne, amiben engedélyezve van a hangdriver. A névjegy SMS-ben történő átmásolásáról pedig fogalmam sincs, sosem használtam egyik telefonomban sem ilyen funkciót. Elképzelhető, hogy maga az Android sem tudja.
Más: Holnap elvileg lesz 2.2 működő wifivel.
-
rhen
senior tag
Sajnos én se tudok közvetlen megosztásra megoldást a gyári telefonkönyv appban.
Dialer One-ban van küldés sms-ben is.Egyébként nem kell leírnod:
Kiválasztod a contactot, majd menu gomb -> edit contact. hosszan nyomj a telefonszámra, ekkor megjelenik a copy all lehetőség. Majd bemész az üzenetkezelbe, vagy telefonkönyvből kiválasztod kinek akarod küldeni. ott szintén hosszan nyomsz a beviteli mezőre és paste.Így is lehet.
-
rum-cajsz
őstag
Sajnos a cikkek közé írtam a fordítást, és még nem hagyták jóvá.
Az első részt betettem a kedvetekért a személyes cikkjeim közé:
[link]Az olvasók száma az oldalaimon:
Alkalmazások: 202
Saját ROM telepítés 101
Hogyan csökkentsük... 188
Alkalmazások 2 (ma délben publikáltam): 38Szerintem ezek elég jó számok, bár abban igazad van, hogy wordpressben sokkal jobban lehet formázni, és szebbé is lehet tenni.
Laci: Melyik fordítások vannak már kész? Mert most este van még egy kis időm, nekiállnék egy újabbnak.
-
llaszlo
veterán
"A Clockwork-nál a BackUp előtt létre kell hozni a kártyán kézzel a .android_secure könytárat, különben nem csinálja meg helyesen a backup-ot"
"Majd kiderül, hogy mennyire fontos.
Működik. Szóval telepített rendszer alatt nem lehet firmware-t cserélni, mert akkor gebasz van." -
Watt25
veterán
Én írtam róla többször, de a hozzászólásokból én kb. azt vettem le, hogy senkinél sem működött eddig jól.
Jó hír, ha végre valahogy kijavították, csak nincs kedvem ROM-okat cserélgetni.A Waze meg akkor is mutatja a pozíciót, ha nincs körülötted térkép, csak éppen nincs viszonyítási pont, hogy hová helyez.
(Azért kizoomolva már ad tuti releváns infót Mo-on is. Elég szépen haladunk a térképészkedéssel.)
Szerintem egyébként a lényeg (programtól függetlenül), hogy a Notification bar-on a GPS ikon megjelenjen ha valamelyik program keresi a GPS-t és egy-két percen beül a villogásának meg kell szűnnie! Amíg villog, addig valami gond van.
-
n00n
őstag
Tisztában vagyok vele. Ellenben ki is írja, hogy nem csatlakozott a GPS. A másik program is csatlakozik és megállapítaná a helyzetedet, itt egy kép róla:
Nálam ott minden full nulla és ha arra nyomok, hogy helyzet megosztása, akkor kiírja, hogy várjak amíg nem csatlakozik egy műholdhoz és megkapom a pontos adatokat.
-
Zoli975
tag
Szia!
Szóval jó lett. Én is használtam az ES File Explorer-t, de nem mindig volt jó. Ezt meg csak elindítom és oda-vissza megy minden, mindig működik. A TC folytatja a megszakított letöltéseket is pl., és a TC-vel azért könnyebb másolgatni, pakolgatni ide-oda szerintem. Amúgy bocs a reakcióidőmért, nem vagyok mindig gép előtt
Zoli
-
CoolBoy323
nagyúr
10 appot backupolj már, és állítsd vissza... nem fogja megcsinálni tuti... egy kalap xar
az adatokat se jól állítja vissza... még sose volt nálam 100%os a restore!
linuxhoz én se nagyon értek, de én akkor se csinálnám úgy, mert valszeg nem lesz stabil a rendszer, mert azért mégis csak másik sd...
-
CoolBoy323
nagyúr
járható, DE nincs olyan backup, ami tökéletes... nekem még egyikkel sem sikerült mindent hibátlanul backuppolni, de talán a legjobb mégis a mybackuppro... (van úgy, h a progikat képtelen visszaállítani vmiért :S)
a második rész azért nem jó teljesen, mert az ext-nek bájtra pontosan eggyezni kell, h a rendszer ne szarja össze magát! meg lehet csinálni egyes programokkal, és aztán átmásolni a régi SDről, de sokkal egyszerűbb az én módszerem, főleg Neki
-
bucsupeti
senior tag
Nem kell megcsinálni a particionálást, ha nem akarod! Úgyis működnek szépen ezek a romok. Én javaslom hogy először telepítsd fel ext partíció nélkül, ha úgyis fázol tőle, mert az nélkül is lesz kb 40M plusz területed amire telepítgethetsz programokat.
Én így használom az LCR 1.8u1 romot és bőven elegendő a hely ami így szabadon maradt. -
llaszlo
veterán
Ha valami jól megy akkor hagyd fent azt.
Ha nincs a2sd+ és sok az app akkor kevés lesz a hely. Én semmi sebességcsökkenést nem tapasztaltam ez miatt.
Egyelőre félbe hagytam azt a ROM-ot, mert az első amit csináltam az még jól ment. Abból töröltem pár cuccot, de aztán amikor tovább modoltam bootloop lett a vége és ezt 3-4x eljátszotta, de még nem tudom, hogy miért. Szóval most így áll ez a dolog. Tehát van egy modolt működő MCR ROM-om, de még sok változtatást nem csináltam rajta, csak töröltem dolgokat meg LauncherPro van rajta és Espresso green framework. -
wareznet
csendes tag
A 20 méter azért zavaró, mert ha éppen 20 méterrel ezelőtt kellett volna bekanyarodni, akkor cseszheted... Az autós navigáció célja éppen az, hogy nem kell a térképet bogarásznod ahhoz, hogy megtaláld külföldön az adott utcát és figyelmeztet a kanyarok előtt. Nincs szükség katonai navigációra ahhoz, hogy megfelelően tájékozódhass egy ismeretlen városban, de 20 méter szerintem túlzás. A Copilot is tévedett pár métert, de figyelmeztetett a kanyarodás előtt ( a sygic a kanyar után mondja hogy forduljak...).
Az Igo jól hangzik, de 40 Mega szabad hely kell neki és a Pulse-on ezt gyári rom mellett elég nehéz előkaparni.
A Navigonnak utánanézek... -
llaszlo
veterán
Tudom, hogy anomália volt.
Normál esetben minden a telóra kerül. Ha van A2SD akkor az appokat átrakja az ext-re. Ha A2SD+ akkor még a dalvik-cache-t is, de még egyéb dolgokat is át lehet rakni, csak azokat nem lehet wipe-olni.
Vagyis lehet ha manuálisan törlöd a tartalmát. -
Gloob
addikt
Impalaman!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem. Most hogy feltetted új helyre mindkét linkedet leszedtem. Viszont az első ami Nekem nem akart lejönni, annak a hossza 61 432 556. A másodiké amit utólag tettél fel azé viszont 61 437 381. Melyik az igaz? Vagy közben történt valami változtatás ami indokolja a méretkülönbséget? Előre is köszi a választ. Ez fontos kérdés egy Rom esetében. -
akos727
senior tag
Nekem működik a link, de nekem valamiért dobálja az fc-ket a rom, és csak 30mb körül alakul a max szabad ram. Lehet, hogy annak van köze hozzá, hogy mikor feltettem még régen a T-s 2.1-et akkor nem tettem fel a customized_hu-t és abból tettem fel utána a sima RMB-t meg az FLB-t. Láttam Coolboy leírásában, hogy mindenképpen tegyük fel.
-
impalaman
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest