- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
ikoloman #14875 üzenetére
Sehogy.
Lehet rájöttem mi lehet a gond az Angry Birds-el. Aki lopott verzióz használ annál megjelenik minden rendesen. Ezért kellene megvenni, viszont az ingyenesben ami nem teljes verzió valami más lehet és ezért nem jelennek meg a terep elemei.
Nekem legális free verzióm 1.3.5 van és fehérek a tereptárgyak.
Kinek milyen verzió van?
-
Watt25
veterán
válasz
ikoloman #10256 üzenetére
Hmm... Az utóbbi időben nagyon erősen gondolkodtam, hogy jó lenne visszatérni 1.5-re. Egyszerűen a GPS egy rakás szar lett 2.1 alatt. (Csak a telefonálás hangja ne lenne olyan szar az 1.5-nek...) Meg a SayMyName sem megy... Hely is kevés lett... HA kijönne egy hasonló patch a 2.1-hez, mint az 1.5-hez a decemberi update, akkor egész jó lehetne... Mondjuk lefagyás már egy hete nem volt.
Minden esetre én ki fogom próbálni. -
Mattheo
tag
válasz
ikoloman #9751 üzenetére
köszönöm!
nagyon jó ötletet adtál, kifrankóztam a tutit!
APP2SD-el lehet érni, a nem marketes appokkal.
a következő van: a ROM telepítése után tedd fel a nem-marketes appokat (warezes cuccok, navigáció, stb)
ezután recovery mód, wipe data, wipe dalvik.
ROM újraflash, reboot.
és láss csodát, a számláló visszaugrik (nekem kicsit több hely lett mint alapból..)
sajnos a marketes appokat még nem tudtam kimenteni, azok FC-znek a módszer után, újra kellett tennem őket..
mindegy, azért így is hasznos sztem.
enjoy -
Mattheo
tag
válasz
ikoloman #9515 üzenetére
ugyanezt gondolom.
mivel nekem az IGo sem létszükséglet, azt is leszedtem, így van hely gazdagon, a telefon telefonként használható, NEM LAGGOL, NEM AKAD SEHOL, az utilok is elférnek, ami nekem még kell az az eBook reader, de az se foglal semmi helyet, a könyvek meg mennek a kártyára.
ÉS VÉGRE TUDOK ÚGY LAPOZNI, H AZ ASZTALON A TELÓ..jut eszembe, ha valaki szereti a fantasy könyvket, és vadászik valamire amit nem talál meg, keressen meg priviben nyugodtan, utánna nézünk..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest