- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
ikoloman #14875 üzenetére
Sehogy.
Lehet rájöttem mi lehet a gond az Angry Birds-el. Aki lopott verzióz használ annál megjelenik minden rendesen. Ezért kellene megvenni, viszont az ingyenesben ami nem teljes verzió valami más lehet és ezért nem jelennek meg a terep elemei.
Nekem legális free verzióm 1.3.5 van és fehérek a tereptárgyak.
Kinek milyen verzió van?
-
Watt25
veterán
válasz
ikoloman #10256 üzenetére
Hmm... Az utóbbi időben nagyon erősen gondolkodtam, hogy jó lenne visszatérni 1.5-re. Egyszerűen a GPS egy rakás szar lett 2.1 alatt. (Csak a telefonálás hangja ne lenne olyan szar az 1.5-nek...) Meg a SayMyName sem megy... Hely is kevés lett... HA kijönne egy hasonló patch a 2.1-hez, mint az 1.5-hez a decemberi update, akkor egész jó lehetne... Mondjuk lefagyás már egy hete nem volt.
Minden esetre én ki fogom próbálni. -
Mattheo
tag
válasz
ikoloman #9751 üzenetére
köszönöm!
nagyon jó ötletet adtál, kifrankóztam a tutit!
APP2SD-el lehet érni, a nem marketes appokkal.
a következő van: a ROM telepítése után tedd fel a nem-marketes appokat (warezes cuccok, navigáció, stb)
ezután recovery mód, wipe data, wipe dalvik.
ROM újraflash, reboot.
és láss csodát, a számláló visszaugrik (nekem kicsit több hely lett mint alapból..)
sajnos a marketes appokat még nem tudtam kimenteni, azok FC-znek a módszer után, újra kellett tennem őket..
mindegy, azért így is hasznos sztem.
enjoy -
Mattheo
tag
válasz
ikoloman #9515 üzenetére
ugyanezt gondolom.
mivel nekem az IGo sem létszükséglet, azt is leszedtem, így van hely gazdagon, a telefon telefonként használható, NEM LAGGOL, NEM AKAD SEHOL, az utilok is elférnek, ami nekem még kell az az eBook reader, de az se foglal semmi helyet, a könyvek meg mennek a kártyára.
ÉS VÉGRE TUDOK ÚGY LAPOZNI, H AZ ASZTALON A TELÓ..jut eszembe, ha valaki szereti a fantasy könyvket, és vadászik valamire amit nem talál meg, keressen meg priviben nyugodtan, utánna nézünk..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Mobil flották
- Steam Deck
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest