- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
Totyasrác #13975 üzenetére
Ki akarta kidobni?
Még ha egyszer majd veszek is egy másik telefont, ez tökéletesen lesz navigálásra. Így nem lesz gond, ha közben hívnak is.
(Az lesz a PNA piacnak az utolsó döfés, amikor az emberek elkezdik lecserélni a már GPS-szel felszerelt mobiljukat is. Akkor már ez sem lehet a kifogás, hogy hívás közben nincs navigáció.) -
Gloob
addikt
-
Gloob
addikt
válasz
Totyasrác #13020 üzenetére
Szia
Az a könyvtár az nekem is teljesen üres. Van a kártyán egy Clockworkmod könyvtár abban van egy Backup. Ott van a mentés könyvtára. Ennyit tudok róla. Restore-t még én sem csináltam, csak próba, meg biztonsági okokból mentettem. Talán lesz olyan aki már használta is a restore funkciót és az többet tud róla. -
llaszlo
veterán
válasz
Totyasrác #12915 üzenetére
Nekem pont a 3. ponttal van a gondom. Jönnek majd akik nem értenek hozzá, de ők saját ROM-ot bármit akarnak aztán majd ezzel gallyra teszik a telót. A szignózásnál (ha jól tudom) van egy ellenőrzés is és ha hiba van akkor legalább kiderül.
Meg nem tudom, hogy mennyire kiforrott. Az amonraból is volt pár verzió mire a véglegeshez eljutottunk. -
CoolBoy323
nagyúr
-
-
ATM_automata
őstag
válasz
Totyasrác #11624 üzenetére
Azért birom egyébként, hogy kb harapó fogóval kell itt az emberekből kihúzni azt, ami fontos lehet...ami meg nem az, arról meg megy a duma napokig
Nem szeretnéd elárulni, hogy mi a részletes infó azzal kapcsolatban, hogy az "FBL beta5.1 nagyon nem lett jó." Milyen lett kedves fórum társunk?....mesélj róla...mert mondjuk az ilyen infók sokat segíthetnek abban, hogy Llaszlo ne kezdjen neki egy olyan ROM moddolásának, ami alapból szar, vagy el tudja dönteni, hogy a ROM szar, vagy csak egy kicsit piszkálni kell és jó lesz
THX
-
llaszlo
veterán
válasz
Totyasrác #11373 üzenetére
Javítva. De fogalmam sincs, hogy miért nem volt jó a link, már 63 letöltés volt eddig és valamiért megváltozott a link egy .html került a végére.
Az 1.5-öt nem javaslom. Instabil. Már dolgozom egy új ROM-on ami az FLBr5-re épül. Meg van egy ami az RMB-re.
Viszont azt még én sem nagyon teszteltem.
Nincs benne A2SD+ csak A2SD. A stabilitás miatt most már csak A2SD-s romokat csinálok.
Akinek A2SD+ kell az a terminálban megoldja ennyivel a2sd cache és kész.Innét letöltheted a V1.7_rmb-t
movetosd (ez nem ellenőriz) kb= a2sd + a2sd cache (ez ellenőrzést is csinál)
Minek találjuk fel újra a spanyolviaszt újra? Tudom, hogy én csináltam a movetosd-t, de mostanra fölösleges lett, már akkor is az volt. -
ATM_automata
őstag
válasz
Totyasrác #10592 üzenetére
THX! Újrahúztam az egész vasat a modaco rommal, megnézzük mennyire döglik meg.
Más:
Korábban írtam, hogy küldtem mailt a gyári rom hibákról a T-nek. Megjött az okos válasz
"Tisztelt XY, kedves Előfizetőnk!
Ügyfélszolgálatunkhoz érkezett készülékkel kapcsolatos észrevétele. A kivizsgálás sajnos a vártnál hosszabb időt vesz igénybe, ezért válaszunk megérkezéséig türelmét kérjük.
Kérdése esetén munkatársaink továbbra is készséggel állnak rendelkezésére a T-Mobile magyarországi hálózatából díjmentesen elérhető 1430 mobil, vagy az (1) 265-9210 vezetékes telefonszámon.
Üdvözlettel:
XY" -
norbesz74
aktív tag
válasz
Totyasrác #6995 üzenetére
Ájfonom a legjobb üerelni nem lehet. nincs szagatás nincs trükközés. butyuta user vagyok rá teszem a gépre és vegzi helyetem a dolgát. Pulsomon szenvedtem rakosgatam elfagyogatot le akadt alkalmazasok meritették minden baja vol látszot rajta a kinai feling. Most szoftwer gyartás sorrán kapok multiszart ájfonom hoz, de puls volt és lese szartak, mikor csak egy apro kérés volt adjatok aksit. A külföldröl rendelt aksit se kaptm meg. szoval jatekban jobb pulse, de a kijelö ájfon jobb. majd 2 év mulva vissza terek androidhoz hát ha lessz jobb.
zavart hogy egyessével kellet vissza telepitenem és krisz krasz néven mentette le, azt nem tudtam soha hogy ez most mi is.
-
tomkabp
csendes tag
válasz
Totyasrác #6967 üzenetére
Este átolvasom részletesen, de ahogy alőbb átfutottam a kódot abból az következik, hogy a SWAP mindenképpen az SD-re kerül, illetve elvileg akár mehetne MCR-rel is, vagy igazából bármivel.. a kérdés az, hogy a mellékelt ROM verziója valóban 1.1 ahogy a letöltés nevében is van, és ha igen, akkor ez nem-e okoz gondot nekünk bármiben is...
Mivel a Kernel a legeslegmélyebb lelke a rendszernek, elég gáz, ha alacsonyabb a verziója, mint a jelenlegi..Ha átfutottam megnézem azt is, hogy nem-e lehet a meglévő kernelt ferturbózni a swap képességgel, bár gondolom nem véletlen mondják, hogy "nincs meg benne a támogatás sem"...
-
zsolabola
csendes tag
válasz
Totyasrác #6530 üzenetére
Ez így van csak megerősíteni tudom
Viszont valakinek ötlete van arra, hogy hogyan lehet azt megoldani, hogy roaming alatt ne menjen a default internet apn ugyanakkor az mms-eket megkapjam, mivel ezek fogadása ingyenes, ráadásul külföldről néha küldenék is egyet-egyet.Ha a data service tiltva van roaming alatt akkor az mms is beleesik ebbe.
töröljem erre az időre az összes másik apn-t vagy mi ? -
sippet
senior tag
válasz
Totyasrác #6334 üzenetére
én a camera zoom fx-et használom, sokkal jobb, mint az alap kamera alkalmazás, jóval többféle beállítási lehetőséggel, és sokkal gyorsabb indulással. a gond, hogy ez fizetős app.
arra lennék egyébként kíváncsi, hogy a default android 1.5-ös kamera vajon mit tudna produkálni a pulse-on, mert sajnos a vanilla romon is a huawei saját (meglehetősen bénácska) szoftvere van.
-
zsolabola
csendes tag
-
Jadro
veterán
válasz
Totyasrác #5195 üzenetére
Kimondottan a google-s címtáramra gondoltam, amit én szerkesztek. Ehelyett minden olyan adatot importál ami megjelenik. Pl olyanok email címe, akkoktől kaptam levelet a mélemre. Nos ezekre az adatokra nem nagyon van szükségem a a telefon címtárában.
Olvasgatok a topikban és látom hogy ez sajnos bug ebben a verzióban. Majd csak valahogy átizzadom a kontaktjaimat.
Próbáltam névjegykártyát küldeni BT-n, de az E71 nem találta meg a Pulse BT-jét.
Ez a hangminőség azért elég gáz így az E71 után, de majd lesz jobb a frissítéssel. A másik a mikrofon. Ilyen balfasz helyre tenni.. Folyton sikerül letakarni.
-
törölt tag
válasz
Totyasrác #4959 üzenetére
"ezzel a legtöbb zárt OS-es telefonnal cseszhetem a Dicsőséges Wifit" volt a mondat első fele, és mivel az androidon csak 1.6-tól van VPN, a pulse-al is, (mivel az csak 1.5-ös).
Azaz pont azt írtam amit te (a "cseszhetem" volt a mondat állítmánya, ha visszaidézem a sok éve hátrahagyott iskolai nyelvtanórák hangulatát)
U.i. fanatikus tag lettem ezzel a hsz-el, éjáó
-
Akron99
aktív tag
válasz
Totyasrác #4948 üzenetére
Pl. a nagy kijelző miatt
Nekem is sok ebookom és egyéb doksim van, amikbe gyakran bele kell néznem.
(Sajnos jól használható ebook olvasót még nem találtam)
Aztán ott van a naptár és egyéb todo kezelők. Ezekhez sem feltétlen kell (állandó) net kapcsolat. Szóval lehet ezt használni indokoltan is net nélkül -
CharlieDrop
veterán
válasz
Totyasrác #4948 üzenetére
Ha nem bír ki két órás filmet már gáz, az e50-essel 6 órát videózhattam (naazaahardcore, azon a mini képernyőn)
De leírtam, olvasni kell elsősorban, rengeteg doksim van. Ezt egy e51-es szintű kijelzőn lehetetlen megtenni. Igazából a nagy képernyő a hozadéka ezeknek a telcsiknek. Nem mondom, hogy nem ülnék le netezni otthon, ha 1-2 dolgot akarok megnézni ne kelljen számítógépet bekapcsolni...
És persze lehet kipróbálnék 1-2 dolgot, lehet később menne hozzá vmi web csomag. De ha ennek úgy nincs értelme, akkor nem tudom mi legyen a következő telefon :S -
Akron99
aktív tag
válasz
Totyasrác #4845 üzenetére
Rossz érvelés
Ha vissza rakom a winyót, fut minden rendesen.
Egyébként meg azért bajos, mert ha nem indul el valami, nem működik együtt a hardver akkor mindíg ott a kétely, hogy lehet a custom rom miatt. Két hetente jön ki a frissebb verzió, az egész egy folyamatos backup és reinstall. És egy ilyen rom soha nem lesz annyira user-biztos, mint egy "hivatalos". Mi ez ha nem bajos??
Nekem nem "buhera" hiányom volt amikor megvettem. Arra szeretném használni, amire elvileg való.Khelben: És a tv-t is particionálnom kellene, ha ilyen béta-omega kiadás lenne, mint ez a telefon
-
sippet
senior tag
válasz
Totyasrác #4714 üzenetére
szerintem a kerdes arra vonatkozott, hogy miert nem tortenik semmi a rommal napok (hetek?) ota? nincs bugfixeles, de ingyenesse se teszik.
mondjuk en azon a velemenyen vagyok, hogy mivel van benne egy eleg nagy hiba (nincs rezgo ertesites), felesleges is lenne szelesebb korben elerhetove tenni.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Totyasrác #4561 üzenetére
összefoglalva h mi gondok voltak 1.7tel: airplane mod nem működött (ha bekapcsoltam, utánna vissza, nem érzékelte a simet... most a gyári tréssel semmi gond nincs ilyen téren)
rohadt hamar merült az akksi, független mindentől (ha olyanja volt merült, ha nem nem...)
zöld gomb nem működött
a notif bart nem tudtam lehúzni, nem érzékelte h tapizom
gps kikapcskor lefagyott a menümost hirtelen ennyi jutott eszembe, bár még voltak hibák... ha eszembejut leírom majd
-
norbesz74
aktív tag
válasz
Totyasrác #4561 üzenetére
Guru mondja kalapacsot neki. Es nem az a guru aki tud, haNEM segit. En azert vagyok itt guru, te meg ujonc, vagy tag minositesben. Ez nem mindenkinek adatik meg hiaba irjatok magatoknak is gurura, max a gellert hegy rol legurultok, mint a szentfazek.
ui: A nevem allatt elirtak , mert elfelejtettek oda irni GURUTAG
-
norbesz74
aktív tag
válasz
Totyasrác #4553 üzenetére
{Ha arra célzol, honnét tudom, hogy neked nincs ilyened - cáfolj meg nyugodtan}
Itt ertelmezesi problema merul fel.
"Ilyen a speedshop, de ha van csopnyi eszed minden t mobilos nagyob uzleteben meg a laptopot is ossze tapicskolhatod." Itt erre a valasz, de nem attol fug hogy kinek mivolt. Ott ember akkor jon ra, hogy egyutt tud elni a hibakkal.
(Akkor mi a túróért mondod bárkinek is, hogy majd a Samu jó lesz neki, bezzeg a Pulse nem?! Meg kik azok a GURUk?) Az egyik itt all szemelyemben.xD
(Namost szerintem arról ne nagyon nyissunk vitát, hogy ki az, akinek csöppnyi esze van legalább, illetve kinek nincs annyi sem. A Speedshop-ot pl. én szoktam ajánlani itt is, mint ahol kipróbálhatóak a dolgok. Ezen túl a T-Mobile-nál lehúztam 5 évet, azt sem nekem kéne bemutatnod.) Hu ha Akkor miert nem ajanlotad aki segitseget kert? Itt ellenmondasban vagy nagyon, ha csopnyi eszt osztogatsz elobb segits masokon. Remelem epitojelegu volt az en hozzaszolasom.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
Totyasrác #4547 üzenetére
Tudod telefongurun is elszoktam vitatkozni. En lebeszeltem anno omniarol, mert fos masik ket keszulekre meg mondtam probalja ki valahol milyon be neki. Es meg kerdezem normalis hangnemben ezt honnet tudod? En egy GURUtol halottam, hogy nekem mire jo az neked tuti nem fog megfelelni. Es javasoltamndig probald meg tapizni barhol. Ilyen a speedshop, de ha van csopnyi eszed minden t mobilos nagyob uzleteben meg a laptopot is ossze tapicskolhatod.
Es volt havernak is ilyen, hogy kicsiket lassu majd optimalizaljak. -
norbesz74
aktív tag
válasz
Totyasrác #4410 üzenetére
Nobika is ezt csinalta. akkor nem rootoltam en se a telefonomat. Jajjdejo.xD
soperboot nem is tudtam hasznalni es nem is latom ertelmet, hogy rootoljak.xDAmugy jolmegaszmondtam soval lepesrol lepesre es a superboot megholafenebol tudnam, hogy az a rootolas lenyege........
Ja az angolos reszt nem igen ertettem, tan nem magyarul van oda irva.xD
Es vannak olyan progik is mely root so benne vannak. azzok is rootolast vegeznek, mert melyre nem astamle vele, de erdekol a dolog kohontem
es ha superboot hasznalom, azt eltudom tuntetni a telefonrol. Ugyanis ha elromlik gyari gari ne ugorjon kohontem?
-
-
Indy
tag
válasz
Totyasrác #4120 üzenetére
Két dolog:
1. Nekem Győr-t nem volt haljandó behozni, vagy ha igen, akkor meg nem adott szöveges előrejelzést és nem adott hozzá szép ikont az óra között. Gyor-kén írva sem... Vagy ha adott, akkor az első frissítés során eltünt minden. GPS-re semmit sem hozott fel.
2. Feltettem egy másik, hasonló clock-ot, ami a napot és a hónapot is kiírja, így a Beautiful már nem kell, mert a Retro clock nekem jobban bejön.
-
sippet
senior tag
-
zsolabola
csendes tag
válasz
Totyasrác #4036 üzenetére
Ha maradsz Vanila akkor lehet, hogy nem is kell majd a wipe/restore az 1.8 MCR upgrade-hez
Nekem legalábbis ment a gyári decemberiről pl a T-s kinézetű 1.7 MCR-re wipe nélkül
Meg is maradt minden adatom
Szal előbb biztos wipe nélkül próbálnám
sprite backup egész jónak tűnik nekem
Mivel a T-s kinéztű MCR-rel nem ment nekem a Google contact sync ezért megvettem és azzal mentettem a telefonkönyvemet
Elég jutányos az ára 99c volt
nekem megérte -
bounty123
őstag
válasz
Totyasrác #3927 üzenetére
Üdv, grat a frankó új telefonodhoz
1. Az 1.7-es modaco rom-okban van Roadsync. A kétféle 1.7 vonalból a gyáriban bennvan minden, a vanilla változatban nincs néhány t-mobile által módosított progi, pl. az alap android home van benne, alap zenelejátszó és a contact app, ami miatt ebben működik is rendesen a kontakt szinkron google-vel
2. Az alap szoftverrel alapból nem működik olyan progi, ami root jogokat kíván - pl. a titanium az biztosan ilyen, szerintem az sms és call log backup menne. Az 1.7-es modaco romok mindegyikével megy, azok már rootoltak. A wavesecure nem mentéshez való, az lopás elleni/utáni védelem. A titanium nekem eléggé bevált amúgy programbeállítások elmentésére.
3. Igen.
4. Igen.5. Nagy cumi lesz
Force close-al nem indul majd el semmilyen program. Mármint ez csak a custom rom-ok esetére vonatkozik, és kizárólag ha csináltál az SD-re ext partíciót amivel aktiválódik az apps2sd és átmásznak a progik az sd-re.
llaszlo: akkor nem tudom, nálam mi okozta, de az tuti, hogy most jó.
Simán 'kézzel' állítom, a /system/sd/userinit.sh -ba tettem parancsokat, amik beállítják Egy magyar srác tök jó blogbejegyzése alapján.
pl. echo 122880 > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_min_freqCompcache kikapcs: /system/init.d/ramzswap.sh fájlt adb pull, kikommenteltem mindent, /system remount rw-ben, adb push, majd reboot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest