- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
válasz
Eclips21 #15346 üzenetére
Sztem cseréld le!
És bátran ajánlom mindenkinek! Sokkal jobb, mint a Pulse! Nekem már sikerült eladni a Pulse-omat, így 6 000 Ft-omba van a Blade! Így nekem nagyon durván megérte, de szerintem még 36 000-ért is nagyon jó vétel!
Részletesebben:
Kijelző:
Kicsit kékesebbek a színek, mint a Pulse-on, és talán kicsit rosszabb a betekintési szöge(és ezzel be is fejeződtek a negatívumok a pulse-al szemben, de ez is sztem csak megszokás kérdése lesz!); viszont sokkal élesebb, és a felbontás is sokkal nagyobb! Iszonyat szép, és részletes képe van! Nagyobb felbontás miatt nem olyan pixeles a kép, mint Pulse-on! Méretileg kb 3-4 mm-el keskenyebb, de ezzel szemben 3-4 mm-el hosszabb is. Ugyanúgy 3,5-es ez is. Nekem jobban bejön ez a kicsit nyúltabb kijelző!Hardware, amit kiemelnék:
-CPU: Qualcomm MSM7227: ARM11-es processzor,a v6-os architektúrára épülő, maximális órajele 600 MHz;
-Van benne 3D-s gyorsító!!!! GPU: ATI Imageon
-256 Mb ram
-Fényérzékelő
-Gyorsulásmérő
-Távolságérzékelő (Ha fülemhez teszem auto kikapcsol a kijelző, ha elveszem auto bekapcsol!)
-Multitouch
-3.2 megapixel camera with autofocus
-FM radioHasználat (hivatalos 2.1-es romjával semmi swap, vagy jit, vagy oc vagy akármi okosság), egyéb:
-Headset-el sokkal szebben szól, és hangosabb is mint a Pulse! Külső hangszórója kb olyan hangos, mint a Pulse-é, de sokkal jobb minőségű! Rendesen még basszust is ad a külső hangszóró! A hangszóró be van mélyesztve, tehát ha befogom, akkor is szinte ugyanolyan hangos, tehát zsebben is jól lehet hallani, ha csörög!
-Vannak visszajelző led-ek, vagyis a vissza a gomb villog nem fogadott hívás esetén, meg sms, olvasatlan e-mail, stb
-Könnyű, és vékony, de mindemellett nagyon masszív!
-2 gb verbatim memkártya a csomagba!
-Telefonálás minősége kiváló!
-Az alap home-ja picit laggol, adw-vel sokkal jobb, de ez sem az igazi (nekem), mert ugye ez ilyenkor már fél megoldás, mert én azt mondom, hogy egy telefonon egy home app legyen, és akkor lesz perfect! És akkor ennyi volt a laggolás, mert tényleg csak a home-on laggol kicsit. Ezt majd megoldja egy custom rom!
-Nagyon gyorsan megnyílik minden program, kijelző is rögtön bekapcsol, ha megnyomom a feloldó gombot! Zenelejátszás közben marketről letöltés semmi gond nélkül. Mindenre akkor reagál, amikor lenyomom a gombot!
-Angry Birds-öt sose láttam még ilyen folyamatosnak csak videon! Jah de igen egy iphone 4-en...ugyanúgy viszi ez is! Super Ko boxing olyan gyorsan fut, mint a desire-ön abba a video-ba amit, linkeltem! Asphalt 5 bőven játszható! Hero of sparta is! És még egyszer hozzáteszem ez még csak az alap hivatalos 2.1-es rom, sehol swap, vagy jit, oc vagy akármi okosság!!!
-Quadrant test beta 2.2-őn 900 körülSzerintem sokkal szebb is, mint a Pulse! Nagyon hasonlít a HTC Legendre, Desire-re, Nexus One-ra!
-
-
xsak
tag
válasz
Eclips21 #14249 üzenetére
Nekem is mondják sokan, hogy rossz a hang:
"mintha vonaton" ülnék, susogó hangok, "ütések a háttérből".Jó lenne tenni ellene valamit, de a szervízben szoftverfrissítéssel "elintézték" a dolgot. :-(
Valaki azt is mondta már, hogy nem akar EZEN a telefonon beszélni velem többet :-)
-
impalaman
aktív tag
válasz
Eclips21 #14002 üzenetére
Nálam a 0.51 van fent, eddig annyit tudok róla mondani, hogy a kamerán kívül számomra teljesen használható. Eddig stabilitási problémáim nem voltak vele és hibaüzenettel sem találkoztam. Persze nem azt mondom, hogy az átlagfelhasználók is tegyék fel a jelenlegi verziót, mivel a Market sem tökéletes, a videolejátszás sem működik és tudtommal az A2SD sem. Viszont mivel van forráskódunk, ezeket hamar orvosolják szerintem.
-
RAiN91
őstag
válasz
Eclips21 #13798 üzenetére
LP szokott fagyni, de olyan lassú, hogy már idegesít...
Alig raktam ki asztalra dolgokat. Ha belépek a menübe, azon belül valamibe, home gombot nyomok, kb 2mp ig fekete kép, és még 4mp míg betölti asztalra a cuccokat, aztán még 2mp míg magához tér és tudom használni a telót. Normális ez így? -
llaszlo
veterán
válasz
Eclips21 #13589 üzenetére
Próbálom megtalálni az ideális widgetek számát, de nem könnyű, főleg, hogy ezek nagy részére szükségem van. A fő HOME nálam azért fő home, hogy azon legyenek azok a dolgok amik nekem fontosak. Képkeret egy közös képpel, óra-időjárás, és a Speed dial is, mivel azt elég gyakran használom.
-
llaszlo
veterán
válasz
Eclips21 #13581 üzenetére
A játékok nem tesznek ki widgeteket a HOME-ra nem használják az emailt, naptárt, híváslistát stb vagyis az értelmes és hasznos dolgokat.
Nálam kint van egy HOME-on egy 4x4-es naptár alapból, egy HOME-on valamilyen időjárás és óra, képkeret, speeddialler, egy HOME 16 ikonnal, egy HOME elektromos vezérlés, music widget és még valamilyen ikonok. egy HOME tartalék tesztelésre legutóbb azon egy 4x4-es facebook, email, sms, és call widget volt. plusz egy témázott ADW launcher.
Ez mellett még van egy rakás egyéb app most összesen 125. Én így használtam a Palmomat is és ahhoz képest ez gyenge teljesítményt nyújt ilyen téren.Én nem játszani vettem a telefont.
-
llaszlo
veterán
válasz
Eclips21 #13542 üzenetére
Nekem is volt c6-os Nokiám. Az hagyján, hogy nem írta semmi sem rendesen, de az miatt vacakolt állandóan a telefonom. Igaz, hogy ez a kártya sem tökéletes. Bár winnel írja rendesen, de legalább nincs gond vele. Úgy, mint a másik kártyával.
Én valami gagyit rendeltem a Vaterán. -
rum-cajsz
őstag
válasz
Eclips21 #13536 üzenetére
Nekem ilyen kártyám van:
És ezzel mérek: SD Card speed tester
A leggyengébb méréskor volt a W/R 8/9 MB/s, általában 10/11 MB/s szokott lenni.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Eclips21 #13453 üzenetére
Szerintem van értelme az UK romot feltenni.
Stabilabb a telefon és már az alaprendszer is gyorsabb, de implaman vanilla romjával pont olyan gyors, mint az flb modok.
Ha nem akarsz ap2sd-t használni, akkor meg egyenesen ajánlott a 10MB többlet miatt.Egyelőre egy hátrányát látom, hogy a lokalizációt csak részlegesen lehet megcsinálni, mert az angolok kihagyták a magyar nyelvet a ROM-ból.
-
ATM_automata
őstag
válasz
Eclips21 #12282 üzenetére
Annak a díjcsomagnak az árát, amivel vettem a telót. Ha MédiaMánia L, akkor az L-es árat, ha XL, akkor az XL-es árat és a különbözetet kell fizetni.
szente: Köszi! Igen, eldurrant az agyam és lecseréltem. Szombat óta nézem a teszteket és a GalaxyS topicot. Pár dolgot már tudok mondani a "másik androidos életről". Gyorsabb, sokkal több élményt és örömöt rejt. Ami eddig siralmasan lassú volt, az most egy pillanat alatt megtörténik. Nem hittem, hogy ennyire lassú a pulse más telókhoz képest. Mivel van benne 2GB hely az appoknak, se moddolt firmware, se taskkillet, se tele a memóri effektus nincs.
A kijelző állati szép, az egész telefon nagyon vékony a superamolednek köszönhetően. A HD video felvétel tényleg működik és szépen vesz fel. Végre zökkenőmentesen működik minden.
-
nlr3
csendes tag
válasz
Eclips21 #12027 üzenetére
Köszi Eclips21!
a Modaco linket én is megtaláltam de a r15 without additions with A2SD+ - DOWNLOAD linkre kattintva a r7-pulse-modacocustomrom-withoutadditions-a2sd+-signed.zip akar töltődni nem az r15 vagy csak én gondolom rosszul és így jó?és és llaszlo leírása kitűnő !!!!!!!
egyáltalán utána mertem neki kezdeni a cserének -
llaszlo
veterán
válasz
Eclips21 #11162 üzenetére
Lehetséges, hogy ha nincs hozzáférése.
TERM:
su
mount -o remount,rw /
Ezzel az egész rendszer írható lesz, szóval csak óvatosan nehogy törölj valamit
chmod 777 /system/build.prop
Ezzel írható a fájl a usernek is.
ASTRO editor
TERM:
chmod 755 /system/build.prop
mount -o remount,ro /
reboot -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
Eclips21 #11119 üzenetére
De miért akarod azt módosítani? A fehér háttérhez eleve fekete óra van. Írd le részletesen, hogy mit szeretnél és, hogy mit csináltál.
FONTOS INFÓ!!
apk módosítása:
1. Nevezd át az .apk-t .zip-re, tömörítsd ki
2. Majd töröld a META-INF mappában található fájlokat. MINDET
3. Módosítsd amit akarsz az appban, pl ikonok, Én töröltem a classes.dex-et próbaképp.
4. Az összes fájlt zip-eld be, másold az Auto-sign mappába.
5. Parancssorban futtast ezt a parancsot az Auto-sign mappában:
java -jar signapk.jar testkey.x509.pem testkey.pk8 ZIP_NEVE.zip APP_NEVE_signed.aplEzután már telepíthető a módosított fájl.
Gloob: Ebben nincs voice source. De touchpal sem. A touchpal-t nem lehet marketről feltenni? Viszont a magyar Touchpal szótár fájl az talán benne van. Én nem szeretem azt a billt így nem is használom.
-
-
Gloob
addikt
válasz
Eclips21 #10334 üzenetére
No ezt azért nem jelenteném így ki. Különben meg amit Te IGO-ként használsz az androidon az NEM! Igo , hanem az Amigo, vagy a Motonav. Meg kellene nézni az IGO és a Navigon térképei közt a különbséget és utána tenni eme elég húzós kijelentést. Bocsi, de ezt a részét ismerem a dolognak.
-
Mattheo
tag
válasz
Eclips21 #9603 üzenetére
na elindítod
utánna mount
menü -> get fonts
le kell töltsd amit ír:
-androzip
-az a leila vagy mi
-zipelve a fontok (nekem kifagyott a töltés végén, akksi le, bekapcs és a helyén volt a zip)
belépsz a download/fontflasherbe, IDE kicsomagolod a zipet.ezután újra elindítod az appot, és menni fog. miután elfogadsz 1 új fontot, auto restart lesz, és az új betűtípust látod
-
Mattheo
tag
-
Eclips21
őstag
válasz
Eclips21 #8385 üzenetére
azt hittem amit belinkel ott a Vanilla rom legtetején az a 2.1 Béta romja és azért fog működni a 2.1 normálisan ha az feltesszük mert a firmware frissül de nem azaz utolsó 1.5 amit kiadtak vagyis a decemberi frissítés utáni amit csak a Huawei-s re adtak ki én nem értem de mindenesetre a update8 elég furcsa ... már csak a boot néha bevillanik egy fájkezelőhöz hasonló kép XD és ott csinál valamit és néha nagyon kicsiben kiírja succes
már 3-4perce csinálja ezeket remélem sikerül elindulnia végre XD
-
rhen
senior tag
válasz
Eclips21 #8093 üzenetére
Linuxot használok, ott geditben megnyitom, majd fájl->mentés másként.
Ott ki lehet választani a karakterkódolást.Windowson ha jól tudom, akkor jegyzettömbben is hasonlóan működik.
Ha több fájlt szeretnél egyszerre átkonvertálni, arra linux alatt van több egysoros script is, ami megcsinálja.
Windowson nem tudom mivel tudnál egyszerre többet átalakítani. Talán total commanderhez van valami plug-in, nem tudom.
-
llaszlo
veterán
válasz
Eclips21 #7936 üzenetére
Ez azért van mert a spica-n eleve egy vanilla rendszer van. Nincs agyon nyomva a T-styllal. Alap szofttal a Pulse is gyors. Nyilván a Spica is lassul ha tele van szofttal.
rhen: Kértem az egyik fogyasztóvédős ismerősömtől egy választ a kérdésedre de még nem jött meg. Én simán megkérdezném, hogy hol van az leírva, hogy nem cserélik. Csakis ÍRÁSBAN fogadd el a választ. Szóban azt mondanak amit akarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest