- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
-
immi77
tag
válasz
Dead_slow #9502 üzenetére
Én múlt héten vettem, tok volt csak benne, hátlap, memkártya nem.
Nekem eddig teljesen jól megy a 2.1, egy két nyavaját leszámítva:
- A zenelejátszó abszolút használhatatlan (kilép, megáll stb.), milyen lejátszót javasoltok helyette használni, nálam ez létszükséglet.
- Nem tudok normálisan háttérképet betenni, mindíg széthúzza. -
Watt25
veterán
válasz
Tudtommal mindig is adták hozzá a tokot. (Fehér hátlap, memkari tényleg nincs benne. Viszont mivel jelenleg nincs náluk raktáron, nem lehet tudni, hogy a következő szállítmány milyen lesz, ha lesz.)
A 2.1-ről elég sok vélemény van itt mostanában, jobban jársz, ha visszaolvasol. Én már nem is tudom, hogy mit mondjak. Most éppen jól műxik, de az első lelkesedés után azért most azt mondanám, hogy még kell egy kis tapasztalat, hogy egyértelmű véleményt mondjak róla. -
Mattheo
tag
válasz
nekem februárban a felsoroltakból csak a tok jutott, se kari, se hátlap.
2.1 1 hete van kinn, megy a ROMfőzés ezerrel, 1-2 héten belül sztem helyreáll a rend, és lesz 1 100%-os, egyenlőre ilyen 95-ön állunk, valami megalkuvás van mindegyikben, ízlés dolga.
különben jó a 2.1, meghalytja a vasat.
ennyiért összességében megéri. médiamánia L, 0 FT.. -
válasz
Dead_slow #866 üzenetére
Darkbyte is azt írta a tesztjében, hogy a magyar nyelvű kézikönyvben is benne van, hogy 192 MB
A megfogalmazásért meg bocs, kicsit ideges voltam amikor írtam
llaszlo: Sajnos én nem tudok ilyen programról
A Manage Applications alatt tudsz egyesével törölgetni, bár az nem túl felhasználóbarát. A Market által letárolt dolgokat is maximum automatikusan tudja törölni, az előbb láttam erről egy Google-alkalmazott írását.
-
válasz
Dead_slow #852 üzenetére
Muszáj ködösíteni? Olvashatnál két üzenettel lejjebb, ott van a másolat a hivatalos specifikációból (gondolom, PDF-et emleget)...
"Memory ROM:256 MB, RAM:192MB"Egyébként abban jelent hátrányt, hogy lassabb, gyakrabban csukdossa be a háttérben futó programokat (főleg böngészés közben), nameg koránt sem biztos, hogy lesz rá 2.0. De ez továbbra is gyártófüggő. (Egykori G1 tulajként.)
Valamint a Hero-ról áttákolt Sense, vagy más bonyolultabb UI csak akkor működik majd normálisan, ha az SD kártyán van swap partíció. Nomeg a kártya class 6-os.
-
l3v3e
csendes tag
válasz
Dead_slow #816 üzenetére
Sziasztok!
Nemrég nézegettem meg én is ezt a telefont, és nagyon megtetszett, főleg az ára, mivel régóta keresek jól kezelhető, internettel rendelkező, lehetőleg nem gagyi-fagyós mobilt. Meg is döbbentem rajta, hogy noname a gyártó, mégis milyen jókat írnak róla, és úgy látom, hogy itt a fórumon ti is nagyrészt elégedettek vagytok vele.
A problémám csak annyi, hogy én ezt a telefont nem T-sként akarom beszerezni, tehát marad az eBay kártyafüggetlenül (még egy előfizetést nem akarok, illetve muszáj lenne a mostaninál maradnom, mert itt van kedvező csomagom, amúgy nagyjából annyiért beszerezhető dobozostul-mindenestül, használatlanul, mint itthon előfizetéses törlesztéssel). A kérdés, hogy okoz-e valami hátrányt, ha nem vagyok T-mobile-os? Tehát nem enged be valami netes cuccba, widgetbe, profilba, stb. csak azért, mert én függetlenítve használom? Lehet, hogy hülye kérdés, ha az, akkor bocsánat, de kézbe még nem vettem a telefont.
Amúgy nem értem mi bajotok a WiFi-vel, amikor egy barátom hozott haza még két éve egy iPhone-t Angliából, a városban szinte mindig volt olyan hely, ahol talált jelet a telefonja. Nálunk az egyetemen is van jel, szóval nem muszáj az a (kétségkívül drága) fránya mobilnetcsomag.
-
-
llaszlo
veterán
válasz
Dead_slow #811 üzenetére
Passz. Az a baj, hogy sehol sincs semmi hivatalos adat. Az eRay is mást ír ki ROM/RAM tekintetben. Azt még hozzátenném, hogy az enyémben még nincs SD kártya lehet ez is számít valamit.
Ha eRay-nél nyomok egy memory cleart akkor felmegy a szabad 33MB-ra.
A HARDDISK az 105MB és 22MB szabad. Na ezen csak akkor tudok elmenni ha leteszem. De azért kár lenne. -
llaszlo
veterán
válasz
Dead_slow #809 üzenetére
Ezt a kérdést passzolom. Majd valaki aki jobban ért hozzá megmondja.
Nem tudom, hogy mi használja pontosan a memóriát. Nekem néha úgy tűnik, hogy a telepített programokat is oda pakolja. Ezt a memória használatot nem értem. A TasKiller az azt írja, hogy 37 mega szabad, közben akárhogy számlom csak 24 mega.
Ezen én is gondolkodtam. Meg azon is, hogy szükségem lesz-e egyáltalán a 2.0-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- OLED TV topic
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Nintendo Switch
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest