- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
eduba
aktív tag
válasz
llaszlo #8689 üzenetére
Szó sincs őrjöngésről (bocs most olvasom nem őrjöngést írtál, hanem dühöngést)!
A két kulcs-szót idézőjelbe tettem (szolgáltató és ügyfél) pusztán erről van szó.
Úgy érzem, mint ügyfél joggal elvárhatom, hogy legalább tájékoztassanak.
A T. részéről még semmi nem hangzott el az esettel kapcsolatban (persze a szakértő közösség már ezt is megoldotta helyettük, mert rögtön meg is írták a hiba okát) a konkrétan hozzájuk intézett kérdésre sem válaszolnak (twitter, facebook).
Ez az amit (dühöngés nélkül) hiányolok.
-
eduba
aktív tag
Szerintem nem mi idegeljük ki az alkalmazottat, hanem a "szolgáltató" az "ügyfeleit".
Mostmár közel egy napja van kitéve az oldalukra az update-nek nevezett valami.
A hibát többen azonnal jelezték, ennek ellenére nem hogy egy működő update, de még csak valami magyarázat-féle sincs sehol, és ez az ami igazán elszomorító egy "szolgáltató" részéről.
(Az alkalmazottat természetesen megértem, mert a felhasználók dühe rajta csapódik le, de remélem ezért jól megfizetik :-) )
-
eduba
aktív tag
Nem akarlak elkeseríteni, de ha nincs valamilyen NET előfizetésed, akkor az alapból bekapcsolt net hozzáférés ára igencsak borsos (13,-Ft körüli összeg 10 Kb-onként).
Ezek alapján az 1MB már inkább ezres nagyságrend, nem száz-kétszáz forint.
Ha ezt el szeretnéd kerülni az ügyfélszolgálaton ki lehet kapcsoltatni ezt a szolgáltatást. -
eduba
aktív tag
válasz
bucsupeti #1289 üzenetére
Próbáld meg hosszan nyomni a bekapcsoló gombot és ott a futó alkalmazásokat megjeleníteni, majd azok közül kiválasztani azt, amelyeket használni szeretnéd.
Persze ez csak akkor működik, ha a példáddal élve előtte már elindítottad a számológépet és az a futó alkalmazások között van.
Ez nem egy tuti eljárás, csak gondolat-menés tőlem
Most látom, hogy már megelőztek, egy értelmesebben megfogalmazott hozzászólással
-
eduba
aktív tag
válasz
Cöletibi #1287 üzenetére
Próbáld meg "mozgatni" a menüt, mert nem minden menüpont fér el a képernyőn.
Tehát megnyitod az egyik asztalon lévő "music" alkalmazást és abban a "track" menübe lépsz, itt kiválasztod a számot és hosszan "nyomsz" , majd a felugró menüt "görgeted" és ott megkeresed a "set as ringtone" pontot.
Sajnos pontosabb leírást nem tudok adni, mert a fiamnak vettem a készüléket és csak két napot használtam :-)
-
eduba
aktív tag
válasz
Cöletibi #1228 üzenetére
A zenelejátszó alkalmazásban, amikor az mp3-ak között tallózol, ráállsz a csengőhangnak beállítani kívánt számra, hosszan rányomsz és felad egy menüt, abból kiválasztod a "set as ringtone" (vagy valami ilyesmi) és kész.
Nekem így sikerült mp3-at beállítani csengőhangnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- Goddess of Victory: Nikke
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest