- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziller
csendes tag
válasz
Danny750 #12930 üzenetére
azt én is leszedtem, de nekem nem volt jó mert ha nem volt net és ki-be vagy restart a widget akkor eldobta az ikinokat, de az flb 1.1-ben benne van valami fancy widget vagy milyen néven és az előrejelzést mutat 4 napora ha rámász és nem dobja el az adatokat ha kibekapcsolod
-
akos727
senior tag
-
Joeker67
aktív tag
-
JoHnni
senior tag
válasz
Danny750 #12788 üzenetére
Ha a gyári t-s rom van fent akkor tegyél fel helyette mondjuk egy flb 1.1-et vagy 1.2-t és meglátjuk megmarad-e a hiba, ezek a romok sokkal jobban használhatók, gyrosabbak, erősen ajánlott feltenni.
Innen le is töltheted őket -
akos727
senior tag
válasz
Danny750 #12775 üzenetére
Gyári rom van a telefonodon? Gyári T rom kuka, ahogy a 2.1es T rom is.
Egy ext partíciót kell csinálni, hogy oda tudja menteni az adatokat. Ezt az Amonra recoveryben tudod megtenni, amit mindenképpen felkell tenned, ha romot akarsz cserélni, de igazából ennek nincs sok köze a ramhoz
.
Használj task killert ha több ramot akarsz, de a telefon magától is kilövei a progikat.
Nekem FLB 1.1es rommal 38-48es tartományban van a ram task kill után.Ramban sajnos nekünk nincs annyi mint az x10 mininek, nekünk összesen 192 van.
-
Watt25
veterán
-
Joeker67
aktív tag
válasz
Danny750 #12347 üzenetére
Nekem bt-os Motorolla fülessel teljesen jó, soha nem volt semmi szakadozás, egyből felismerte. A barátomnak is Motorolla fülese van, neki is jól működik.
A kihangosítást Car mode progival szoktam használni, ha kifogy a szufla a fülesből.
Ezzel a progival a telefont tudod kihangosítani egy pöttyintéssel és a hangszóró hangereje bőven elég a kocsiban, persze nem lehúzott ablak és 200-as tempó mellett. -
janez
aktív tag
válasz
Danny750 #12347 üzenetére
Biztosan tudod, hogy kapható? Utána érdeklődtél? A memkarin mindegy hol tárolod a dolgokat, mindenhol elérhetők a dolgaid, ha fat-os a partíció.
Asszem a fancy widgetre gondolsz.
Egész tűrhető a hangszóró hangminőség szempontjából, nekem megfelel, de csodát ne várj.Egy biztos, qrva sokat kell majd itt olvasnod, ha a legtöbbet akarod kihozni belőle, de megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest