- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZEN1TH
őstag
Üdv. Használja valaki turbosimmel a Pulse-t? Érdekelne milyen kell bele, unlock kóddal ugyebár ugrik a gari, azt meg nem szeretném ha márújonnan veszem. PM-ben jöhet a segítség. Köszönöm!
-
ZEN1TH
őstag
Üdv ismét. Ez a függetlenítés mennyire megbízható?:http://www.unlock-tmobilepulse.com/
Kössz a helpet. -
ZEN1TH
őstag
válasz
sagesz93 #11903 üzenetére
Vagom, csak gondolom minel tobb mindent telepitesz es ebbol adodoan majd hasznalod oket egyszerre annal jobban fogy a ram. Ezert irtam hogy sok mindent nem hasznalnek rajta, es valszeg nem is futtatnek rajta sok mindent egyszerre. 2.1 amugy mennyit eszik kb?
gergő: Nem annyira fontos, de így képről szebbnek tűnik. Amiért jobb lenne ez a redbull cucc hogy pannonos, mert van ilyen csaladi csomagom bnommel.
-
ZEN1TH
őstag
Üdv. Nézegettem a Pulse-ot egészen tetszik de sajnos nekem Pannonos telo kellene. Elvileg lesz náluk Huawei U8230 igaz magas havidíjjal, viszont egész jó áron. 8230 miben különbözik a 8220-tól? Külsőre szerintem jobban néz ki, de érdekelne hogy esetleg belsőre jobb e vagy gyengébb e a Pulse-nál. Köszönöm a helpet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest