- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
Zoli975 #14327 üzenetére
Alapvetően nem függ a ROM-tól, csak a bootimage-et kell lecserélni.
Semmilyen adat nem vész el. (Kivéve az SD kártyáról, ha úgy csinálod...) -
impalaman
aktív tag
válasz
Zoli975 #13862 üzenetére
Üdv!
Az óra alkalmazás hibájáról tudok, abban a bizonyos menüben amúgy csak a Nexus One dokkolási beállításai vannak, szóval az ránk nem vonatkozik, de ettől függetlenül az SP2-ből lesz olyan verzió ami lecseréli az alkalmazást a sima ébresztőórára. Az alaprom szerintem mindegy, hogy melyik, maradhatsz nyugodtan a magyaron. A billentyűzetről pedig annyit, hogy tudomásom szerint az Android billentyűzet alapértelmezetten nem támogatja a hosszú ékezetes karaktereket.
Más: Mint láthatjátok megemlítettem az SP2-t, nem ok nélkül tettem ezt, ugyanis napokon belül ki szeretném adni, főként a fentebb említett ébresztőóra app hibája miatt, de ezen kívül persze még lesznek más dolgok is, amiket majd megjelenéskor bővebben kifejtek.
-
sziller
csendes tag
válasz
Zoli975 #12800 üzenetére
ez bejött, köszönöm! ez nem-igen illik ide, de meg tudod mondani, vagy bárki meg tudja, hogy miért ilyen rohadt lassú? amikor elvileg 54es a router? és nincs rajta semmilyen titkosítás és senki sem terheli le mert 500 méteres körzetben csak egy szomszéd van de neki van saját, mellesleg meg rokon is szóval...
de van másik lakásban másik, ott meg rejtett ssid-vel mac-szűréssel használom ott sincs wep meg oylan ami lehúzná és ott is tetű ha wifin másolok telóra v másik gépre...
-
Gloob
addikt
válasz
Zoli975 #12804 üzenetére
Szia
Köszi, de közben próbálgatások árán rájöttem. Ennek ellenére a win7-en nálam kapcsolódási hibát ír. No mindegy, így marad az ES File explorer. Az is tud wifi-n kapcsolódni és az jó. Amire kell arra elég. Esetleg ha tudsz valami megoldást a kapcsolódási hibára Win7 32bit magyaron, akkor mondhatod. -
-
syl5
őstag
válasz
Zoli975 #8237 üzenetére
Szerintem csakis akkor vedd meg, ha 20 000 ft-od van rá, és nem több! Ha ezen akarsz spórolni 20 000-25 000-et, akkor szerintem inkább ne tedd! Vedd inkább minimum a spica-t, vagy egy LG GW620-at, vagy bármi mást, csak ne ezt!
Vannak előnyös tulajdonságai, és funkciókban nagyon gazdag (nekem csakis kizárólag 2 dolog hiányzik belőle: rádió, LED), de szoftveresen nagyon gyatra, ami nagyon sok rossz tulajdonsággal ruházza fel. Olykor rémálom használni még a legalapabb dolgokra is (pl.: telefonálás)), és a support-ja meg egyenesen szörnyű. -
Pocok256
veterán
válasz
Zoli975 #8237 üzenetére
Ha telefonálásra zenehallgatásra néha néha egérmozira akarod használni egy kis netezéssel karöltve akkor bőven elég.
Akku idő elég gyér gyári rommal az tuti ha rendesen használod 1 napnál többet nem nagyon bír kiNekem idáig ami pozitív csalódás volt az a Wifije. Maximálisan megvagyok vele elégedve. Bátyám laptopjába lévő wifi nem is látja a jelet ez meg a laptop mellett békésen kapcsolódik és stabilan veszi.
Egy szó mint száz ha nem akarod speciális dolgokra használni és tisztában vagy vele, hogy ennyi pénzért mit várj akkor nem fogsz egyáltalán csalódni a készülékben.
Amúgy tényleg ebben az árkategóriában van egyáltalán ennek a készüléknek ellenfele ha csak a tudást nézzük ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest